-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Φιλε μου ειλικρινα δεν ξερω....Αυτο το 65-35 δεν το'χω ξαναματακουσει οποτε και δεν μπορω να πω..
Γιατί, μια χαρά εφικτό είναι να έχεις ποσοστό συνιδιοκτησίας. Υπάρχει ανάλογη πρόβλεψη και στις άδειες κυκλοφορίας, και στην εφορία.
Μήπως εννοείς κάτι άλλο και δεν το έπιασα;Οχι ,οχι τιποτα το πονηρο....
Μια απο τις δουλιες μου στην εταιρεια οταν δουλευα ηταν η επιβλεψη στις αγοραπωλησιες των αυτοκινητων και της εταιρειας και των αφεντικων.Ποτε μου δεν συναντησα διαφορετικο ποσοστο απο το 100% και το 50-50. -
Δεν υπάρχει περιορισμός στο ποσοστό. Ακόμα και 95-5 μπορεί να μπεί.
-
Ναι γινεται το ρωτησα και εγω σημερα.Η δουλεια ειναι οτι μεχρι να βγει το νεο φορολογικο νομοσχεδιο δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα οποτε υπομονη 1-2 εβδομαδες...
-
Όταν το αυτοκολλητάκι του ΚΤΕΟ στην πίσω πινακιδα είναι πράσινο τότε το αυτοκίνητο θεωρήται οικολογικό???
-
Όχι απλά είναι το χρώμα που δίνουν φέτος (μάλλον, δεν έχω πάει ακόμα το δικό μου).
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Δεν υπάρχει περιορισμός στο ποσοστό. Ακόμα και 95-5 μπορεί να μπεί.Ναι εγω ετσι ειχα ενα απο τα αυτοκινητα......το 2.24v, εγω 5 η μητερα μου 95 για τα τεκμηρια δλδ. η εφορια (τελη) πηγαινε στη μητερα μου... και το δηλωναμε κανονικα στην δηλωση του ο καθενας... με το ποσοστο του. Ασφαλεια πληρωνα εγω... αφου εγω ειχα διπλωμα... εκεινη οχι.... αυτα εγιναν με την μητερα μου στα 90+ χρονια της....
Εαν δε θελεις να εισαι σιγουρος φιλε μου με τις σχεσεις σου με την μητερα σου παρε απο αυτην μια εξουσιοδοτηση για την πωληση του ποσοστου της μελλοντικα... ετσι εσυ θα ελεγχεις την μελλοντικη πωληση του ποσοστου της... οποτε το αποφασισεις.... και στα χρηματα που θα αποφασισεις να δηλωσεις για την μεταβιβαση... elementary dear Watson....!!!!
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Όχι απλά είναι το χρώμα που δίνουν φέτος (μάλλον, δεν έχω πάει ακόμα το δικό μου).Να το πας αμάσως θα μετατραπεί σε καινούριο αντιρυπαντικής τεχνολογίας και έτσι θα επιβαρυνθεις μικρότερα τέλη κυκλοφορίας
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Δεν υπάρχει περιορισμός στο ποσοστό. Ακόμα και 95-5 μπορεί να μπεί.
Ναι εγω ετσι ειχα ενα απο τα αυτοκινητα......το 2.24v, εγω 5 η μητερα μου 95 για τα τεκμηρια δλδ. η εφορια (τελη) πηγαινε στη μητερα μου... και το δηλωναμε κανονικα στην δηλωση του ο καθενας... με το ποσοστο του. Ασφαλεια πληρωνα εγω... αφου εγω ειχα διπλωμα... εκεινη οχι.... αυτα εγιναν με την μητερα μου στα 90+ χρονια της....
Εαν δε θελεις να εισαι σιγουρος φιλε μου με τις σχεσεις σου με την μητερα σου παρε απο αυτην μια εξουσιοδοτηση για την πωληση του ποσοστου της μελλοντικα... ετσι εσυ θα ελεγχεις την μελλοντικη πωληση του ποσοστου της... οποτε το αποφασισεις.... και στα χρηματα που θα αποφασισεις να δηλωσεις για την μεταβιβαση... elementary dear Watson....!!!!
Kοιτα δεν εχω κανεναν θεμα με την μητερα μου απλα επειδη το πληρωνω εγω ηθελα απο την αρχη να το εχω διοτι και φορολογικα δεν ξερω στο μελλον τι θα προκυψει δεν ηθελα να την ανακατατεψω σε τετοια θεματα.Και η ιδια θεωρει πως πρεπει το αυτοκινητο να ειναι στο ονομα μου μιας και δικα μου ειναι τα χρηματα.Τωρα πως θα γινει θα δουμε.Πρεπει να περιμενω το νεο φορολογικο...παντος τα εχουν κανει σαλατα πηγα σε ενα λιγιστη και μου ειπε οτι ειναι και αλλοι σαν και εσενα που εχουν τετοιο θεμα αλλα χωρις να γνωριζουμε τι θα γινει χωρις να ξερουμε ολες τις παραμετρους δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.Οποτε υπομονη...
-
Νοίκιασα ένα σπίτι με μεγάλο κλειστό γκαραζ,αυτο είναι το θετικό τις υποθεσης,το αρνητικό όμως είναι ότι ο τύπος που νοίκιαζε πριν από μένα το είχε κατάλυμα για τα σκυλιά του οποτε καταλαβαινεται οτι υπαρχει προβλημα δυσοσμιας.!
Έριξα χλωρίνες κεζαπ απορρυπαντικά κπλ άλλα η μυρωδιά μειωθικε αρκετα αλλά δεν φεύγει τελειως γμτ !
Έχει κάνεις υπ οψην του κάτι ? -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Νοίκιασα ένα σπίτι με μεγάλο κλειστό γκαραζ,αυτο είναι το θετικό τις υποθεσης,το αρνητικό όμως είναι ότι ο τύπος που νοίκιαζε πριν από μένα το είχε κατάλυμα για τα σκυλιά του οποτε καταλαβαινεται οτι υπαρχει προβλημα δυσοσμιας.!
Έριξα χλωρίνες κεζαπ απορρυπαντικά κπλ άλλα η μυρωδιά μειωθικε αρκετα αλλά δεν φεύγει τελειως γμτ !
Έχει κάνεις υπ οψην του κάτι ?Απολύμανση από επαγγελματίες.
-
Και αν μπορείς άφησέ το ανοιχτό να αερίζεται για λίγο καιρό.
-
Εβλεπα κατι βιντεο στο youtube και ειδα το κορσα με αλλη ονομασια!!!!!
Παρατηρισα οτι το τιμονι το ειχαν στα δεξια,μηπως αυτο κυκλοφορει σε συγκεκριμενα χωρες?
Μπορει καποιος να μου πει, τι γινεται??? -
ο γουγλης ειναι φιλος μας.
-
Στην Αγγλία και γενικότερα τα δεξιοτίμονα Opel τα κατασκευάζει η Vauxhall αν θέλεις να διαβάσεις :
-
Ο χρήστης puma1991 έγραψε:
Εβλεπα κατι βιντεο στο youtube και ειδα το κορσα με αλλη ονομασια!!!!!
Παρατηρισα οτι το τιμονι το ειχαν στα δεξια,μηπως αυτο κυκλοφορει σε συγκεκριμενα χωρες?
Μπορει καποιος να μου πει, τι γινεται???Οpel -> αριστεροτίμονα
Vauxhall -> δεξιοτίμονα
Οphall -> αριστερά πίσω το τιμόνι
Vauxhel -> δεξιά πίσω το τιμόνι
Τέλος υπάρχουν τα Vοxpelaren με τιμόνι στο κέντρο.Απλά τα Vauxhall είναι τα Opel στην Αγγλία
-
Ευχαριστω παιδια!!!
Αυτοι οι Αγγλοι ειναι πολυ περιεργος λαος!!! -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Έχει κάνεις υπ οψην του κάτι ?Να ξαναβαψεις το γκαραζ.....δεν θα σου παρει πανω απο μιση ωρα!!!!
Γκαραζ ειναι,δεν θελει καλλιτεχνιες!!! -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ο γουγλης ειναι φιλος μας.Το 4Τforum ειναι αναντικαταστατο.
-
Ο χρήστης puma1991 έγραψε:
Ευχαριστω παιδια!!!
Αυτοι οι Αγγλοι ειναι πολυ περιεργος λαος!!!Το ιδιο λενε και αυτοι για τον υπολοιπο κοσμο
-
Για ποιό λόγο δεν την λένε Opel ;
Καραγκιοζιλίκια
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο