-
Ο χρήστης skek έγραψε:
Πες τους να στο κάνουν manual, να μην σου ξαναβγάλει πρόβλημα....δεν διαφωνώ καθόλου μαζί σου
έχω manual και δεν έχω προσέξει το παραμικρό μέχρι τώρα
μια ερώτηση ....
έχει κανεις tdi20 143????
που να το έχει πειράξει και να το έκανε 170???αξίζει το κόπο να το κάνω ?
-
Το άφησα να κρυώσει (μέχρι να έρθει ο οδική) αποσύνδεσα την μπαταρία για reset αλλά πάλι το ίδιο.
Τους είπα να το κάνουν manual αλλά μου αρνήθηκαν !!!! (αν είναι δυνατόν!!!!)
Πέρα από την πλάκα μόλις το πάρω θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα...
Ελπίζω όλα να πάνε καλά... -
Ξερετε τι σημαινει αυτο ε???ΠΑΡΕΛΑΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!
-
Ο χρήστης stispan έγραψε:
:yahoo:
Ξερετε τι σημαινει αυτο ε???ΠΑΡΕΛΑΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!καλοτάξιδο
περιμένουμε εντυπώσεις -
Ξερετε τι σημαινει αυτο ε???ΠΑΡΕΛΑΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!Καλά χιλιόμετρα
-
Καλοτάξιδο!!!
-
Πολλά, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!!!!
-
πολλα κ ασφαλη χλμ
-
Αντε .... καλοταξιδο και απο τον ροζ πανθηρα
Θελουμε εντυπωσεις ....... -
τελικα ο mentzof τι θα κανει ?? θα το παρει το κοριτσι ?
-
Ξερετε τι σημαινει αυτο ε???ΠΑΡΕΛΑΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!Καλοτάξιδο και με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
-
Παιδια σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας...εχω παθει πλακα με το αμαξι...οταν κατασταλαξω στο τι να σας πω απο τις εντυπωσεις μου θα σαν ενημερωσω...αν αρχισω να σας λεω τωρα θα τελειωσω αυριο...lol
-
Παιδια σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας...εχω παθει πλακα με το αμαξι...οταν κατασταλαξω στο τι να σας πω απο τις εντυπωσεις μου θα σαν ενημερωσω...αν αρχισω να σας λεω τωρα θα τελειωσω αυριο...lolδεν μου λες....δεν είναι το πιο όμορφο δώρο που εxeis πάρει για το πάσχα?
-
και που είσαι ακόμα ! εγώ εχω 10.000 χιλιόμετρα και ακόμα ανακαλύπτω δυνατότητες .... Προχθές είχα μια φοβερή στριφτερη διαδρομή και το αμάξι φύσαγε ! (καποια στιγμή θα γράψω αναλυτικά )
-
Καλοτάξιδο....
-
Help wanted!
Ενόψη ταξιδιού προσπάθησα να δοκιμάσω να βγάλω την εταζέρα του χώρου αποσκευών και να τη τοποθετήσω στην 'ειδική' εσοχή που υπάρχει στη πλάτη των πίσω καθισμάτων. Έχοντας μαζί και το manual που δείχνει θεωρητικά τη θέση δεν κατάφερα να τη βάλω ποτέ! Έχει δοκιμάσει κανείς άλλος? -
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
τελικα ο mentzof τι θα κανει ?? θα το παρει το κοριτσι ?το εστριψα στο νομισμα κ θα το παρω....
ειναι μονοδρομος, το γνωριζει ο εμπορος κ το 'εκμεταλευεται'
ευχαριστω για το ενδιαφερον -
σωστή απόφαση ! Θα με θυμηθείς όταν το οδηγήσεις .....
-
Ο χρήστης candrouli έγραψε:
Help wanted!
Ενόψη ταξιδιού προσπάθησα να δοκιμάσω να βγάλω την εταζέρα του χώρου αποσκευών και να τη τοποθετήσω στην 'ειδική' εσοχή που υπάρχει στη πλάτη των πίσω καθισμάτων. Έχοντας μαζί και το manual που δείχνει θεωρητικά τη θέση δεν κατάφερα να τη βάλω ποτέ! Έχει δοκιμάσει κανείς άλλος?Αν δεν κάνω λάθος απαραίτητη προυπόθεση είναι να έχεις το πακέτο (έξτρα) με τη δυνατότητα μετακινήσεως των πίσω καθισμάτων.
-
Ο χρήστης helfire2 έγραψε:
Help wanted!
Ενόψη ταξιδιού προσπάθησα να δοκιμάσω να βγάλω την εταζέρα του χώρου αποσκευών και να τη τοποθετήσω στην 'ειδική' εσοχή που υπάρχει στη πλάτη των πίσω καθισμάτων. Έχοντας μαζί και το manual που δείχνει θεωρητικά τη θέση δεν κατάφερα να τη βάλω ποτέ! Έχει δοκιμάσει κανείς άλλος?Αν δεν κάνω λάθος απαραίτητη προυπόθεση είναι να έχεις το πακέτο (έξτρα) με τη δυνατότητα μετακινήσεως των πίσω καθισμάτων.
Οι πλάτες των καθισμάτων μετακινούνται άσχετα αν υπάρχουν τα έξτρα καθίσματα που μετακινούνται μπρος-πίσω. Τραβάς τον πλαϊνό μοχλό και σπρώχνεις μόνο την πλάτη και κάθεται σε 2 θέσεις: είτε κολλητά στην εταζέρα είτα αφήνοντας 10 πόντους κενό.
AUDI Q5