-
Το i20 το αγοράζω αύριο.
-
Mην ξεχάσεις να μας το δείξεις!
-
Eχω το i20 εδω και περιπου μισο χρονο.
Ειναι το απολυτο πασπαρτού -
Πήρα το i20 εδω και λίγες ημέρες στην έκδοση 1.4 GL σε κόκκινο χρώμα.Φοβερό αμαξάκι για τα λεφτά του με αξιοπρεπέστατο κινητήρα και πλούσιο εξοπλισμό.
-
Το ανταλλάσσεις με υπερατού aveo?
Μην ξεχάσεις να μας δείξεις φωτό!
-
καλοταξιδα σε ολους
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
καλοταξιδα σε ολους+1
Παρόλ' αυτά ...
Κάπου διάβαζα συγκριτικό του Ι20 με το Corsa. Σε τιμή αγοράς (στους τιμοκαταλόγους) παίζουν στα ίδια ενώ η προσφορά στο Ι20 είναι ένα χιλιάρικο μειον.
Θεωρώ αμελητέα την διαφορά τιμής σε σχέση με το υπέρ στην ποιότητα και στην μεταπώληση του Corsa.
Προσωπικά δεν την θεωρώ καλή επιλογή το Ι20 σε σχέση με τα άλλα supermini! -
ναι αλλα η διαφορα τους στον εξοπλισμο,καταναλωση και επιδοσεις.....χαος!
-
Δεν βλέπω να υπερέχει σε κάποιο τομέα ,λίγο ή ολοκληρωτικά, το 14άρι Corsa από το αντίστοιχου κυβισμού i20. Τουναντίον...
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Δεν βλέπω να υπερέχει σε κάποιο τομέα ,λίγο ή ολοκληρωτικά, το 14άρι Corsa από το αντίστοιχου κυβισμού i20. Τουναντίον...Το θεωρώ καλύτερο (το Corsa) γιατί σαν 1,4 προσφέρει εξίσου 100 άλογα, ίδια τελική, -οι περι λοιπών επιδόσεων αριθμοί θα με κέντριζαν αν επρόκειτο για σπορ αυτοκίνητο- ενώ σε συμπεριφορά και τιμόνι είναι καλύτερο στοχευοντας σε 'άνεση' και όχι σε 'νευρο'.
Και αυτά σε σχέση με την τιμή αγοράς του Ι20 που και ινδικό είναι και Hyundai ... και μάλλον υπερτιμημένο! Στο Getz ήμουν πιο επιεικής βασισμένος στην τιμή αγοράς του ως 'τίμιο' αυτοκίνητο χωρ΄ςι άλλες απαιτησεις, αλλά στο Ι20 που πλασάρεται έτσι όπως το πλασάρουν και στη τιμή που το πλασάρουν ... είναι σαν να λέμε ότι στα μικρομεσαία ένα Ι30, ένα Golf, ένα Astra και μια 116 έπρεπε να είναι στα ίδια λεφτά αφού όλα είναι 5στερα και έχουν 6 αερόσακους!
Από άλλη (ίσως αντιθετη πλευρα) οπτική γωνία τα βλέπουμε τα πράγματα μάλλον!(ΥΓ. Μη έχοντας και ιδιαίτερη συμπάθεια στην Opel, δεν περίμενα να λέω καλά λόγια για το Corsa!!! )
-
το οτι φτιαχνεται το i20 στην ινδια με αφηνει αδιαφορο καθως εκει(2 στενα πιο κατω)φτιαχνονται κατι μερτσεντες και κατι ιαγουαροι ....το οτι ειναι hyundai ειναι η παρακαταθηκη να προτιμηθει απο καποια opel που ακομη δεν ξερει που ανηκει και ως ποτε θα βγαζει αυτοκινητα
-
Προς κατοχους hyundai i 20 ποσο σας καει το 1400 στην πολη¨; μετρσησ στο βενζιναδικο οχι τα trip computer .Ακομη ο κινητηρας αυτος ειναι ιδιος με τον κινητηρα που ειχαν τα τελευταιας γενιαs accent kai to i30 με αλλες ρυθμισεις;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
το οτι φτιαχνεται το i20 στην ινδια με αφηνει αδιαφορο καθως εκει(2 στενα πιο κατω)φτιαχνονται κατι μερτσεντες και κατι ιαγουαροι ....το οτι ειναι hyundai ειναι η παρακαταθηκη να προτιμηθει απο καποια opel που ακομη δεν ξερει που ανηκει και ως ποτε θα βγαζει αυτοκινηταΟι Jaguar φτιάχονται αποκλειστικά στην Αγγλία!
-
Ο χρήστης georgefoto έγραψε:
Προς κατοχους hyundai i 20 ποσο σας καει το 1400 στην πολη¨; μετρσησ στο βενζιναδικο οχι τα trip computer .Ακομη ο κινητηρας αυτος ειναι ιδιος με τον κινητηρα που ειχαν τα τελευταιας γενιαs accent kai to i30 με αλλες ρυθμισεις;o 1.4 του i20 ειναι ιδιος με του i30 με αλλες ρυθμησεις
ο 1,4 του accent ειναι αλλος κινητηρας -
Είχα διαβάσει σε παλιότερη σελίδα ότι η παραγωγή του i20 θα μεταφερθεί στην Ευρώπη είτε Τσεχία είτε Σλοβακία.Δεν πιστεύω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τα ανταλλακτικά του i20 επειδή κατασκευάζεται Ινδία έτσι δεν είναι;
Μετά το Πάσχα θα ανεβάσω και φωτογραφία από το i20.
-
Ακομα να βαλεις φωτογραφια..
-
I'm back.Αύριο-Μεθαύριο θα ανεβάσω φωτογραφία από το i20 μου.
Nα σας πληροφορήσω ότι ΌΛΑ τα i20 που έρχονται Ελλάδα και γενικώς Ευρώπη θα συναρμολογούνται πλέον Τουρκία.Στην Ινδία θα κατασκευάζονται για άλλες αγορές.
Το θέμα είναι,θα υπάρχει πρόβλημα με τα ανταλλακτικά επειδή με την Τουρκία δεν έχουμε καλό παρελθόν και επειδή ξέρω ότι πολλά ανταλλακτικά Hyundai και ΚΙΑ έχουν συμβατότητα με τα μοντέλα αν κατασκευάζονται και τα 2 στην ίδια χώρα.Ισχύει το τελευταίο ή όχι;
-
τουρκια;
αυτο που το εμαθες;δεν εχει εκει εργοστασιο και ουτε ηταν ποτε στα σκαρια κατι τετοιο!!!
μη μου πεις 'μου το ειπε ο.....,το ακουσα απο......'κτλ -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
τουρκια;
αυτο που το εμαθες;δεν εχει εκει εργοστασιο και ουτε ηταν ποτε στα σκαρια κατι τετοιο!!!
μη μου πεις 'μου το ειπε ο.....,το ακουσα απο......'κτλΈχουν εργοστάσιο απέναντι από την Κωνσταντινούπολη.Η περιοχή λέγεται Νικομήδεια στα Ελληνικά,Izmit στα Τουρκικά.
http://el.wikipedia.org/wiki/Ν�% ... E%B9%CE%B1
http://en.wikipedia.org/wiki/İzmitΚαι για την παραγωγή του i20:http://en.wikipedia.org/wiki/Hyundai_i20
-
το site αυτο ειναι εγκυρο η' κουκουρουκου
Hyundai i20