-
Και;
Εννοώ θα γίνει κάτι ή του κλάσαν το γκιώνη; -
Από μόνο του το πόρισμα είναι κλ@σιμο. Κι όπως πάντα, χλωμό να γίνει κάτι παραπάνω...
-
Λένε πως μάλλον ο νεκρός ήταν παιδάκι 15 ετών ρακοσυλλέκτης από το Αφγανιστάν
Έφυγε από εκεί να γλιτώσει από τις βόμβες και βρήκε θάνατο εδώ...
-
Μπροστα στα ματια της μανας του και της αδερφηςτου....
Για να δουμε και την δικαιολογια των δραστων..... -
Μην κοιτάτε το δέντρο και χάνετε το δάσος. Σημασία έχει η επανάσταση.
Πως τον λέγανε εκείνο τον φουκαρά περαστικό που είχε φάει η 17Ν (στην Κ. Σερβίας νομίζω) ;
Αλήθεια, αν ο νεκρός ήταν αστυνομικός, θα ήμασταν όλοι το ίδιο θλιμμένοι;
-
Το δρομάκι έχει το όνομά του πλέον (Αξαρλιάν).
Είχε σταλεί και σχετική προκήρυξη της 17Ν, που δημοσιεύθηκε στον image maker της οργάνωσης, την Ελευθεροτυπία του Τεγόπουλου ('φταίνε οι άλλοι, εμείς είμαστε αγνοί φονιάδες'):
'ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
- Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΑΞΑΡΛΙΑΝ
- ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΑΒΟΗΘΗΤΟ, ΝΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ ΕΠΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ
- ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ............'
http://209.85.229.132/search?q=cache:0x ... clnk&gl=gr
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μην κοιτάτε το δέντρο και χάνετε το δάσος. Σημασία έχει η επανάσταση.Πως τον λέγανε εκείνο τον φουκαρά περαστικό που είχε φάει η 17Ν (στην Κ. Σερβίας νομίζω) ;
Αλήθεια, αν ο νεκρός ήταν αστυνομικός, θα ήμασταν όλοι το ίδιο θλιμμένοι;
Οχι σιγουρα δεν θα ημασταν ολοι θλιμμενοι... ομως το ιδιο θα συνεβαινε αν ειχε σκασει στα χερια αυτουνου που την τοποθετησε.... καποιοι παλι δεν θα ηταν, ενω καποιοι αλλοι θα ηταν πολυ.... Διαφορετικες οπτικες γωνιες για το ιδιο συμβαν....
-
Δεν εξετάζω τα συναισθήματα του κόσμου προς τον φονιά, αλλά προς το θύμα.
-
EPIC WIN τρομοκρατικό
'δεν χωράει άλλους ξένους'
-
Ο ατσαλάκωτος συνεχίζει το έργο του απρόσκοπτα .....
http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=53135
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Ο ατσαλάκωτος συνεχίζει το έργο του απρόσκοπτα .....http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=53135
Εγώ βλέπω μόνο την ασχήμια.
Παίρνουν ωραιότατα ονόματα δρόμων όπως Φιλελλήνων, Ανθέων κλπ και τους μετονομάζουν. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
EPIC WIN τρομοκρατικό'δεν χωράει άλλους ξένους'
μονο ο ξμαρρ το'πιασε τελικα το υπονοουμενο.. οι πυρηνες ειχαν προειδοποιησει
πυρηνες - frontex - χρυση αυγη
ολα τα καθαρματα δουλευουνε μαζι -
δεν έχω καταλάβει το που αποσκοπούν τέτοιου είδους χτυπήματα. τι νόημα έχουν όταν δεν είναι στοχευμένα; (πάντα με την υπόθεση ότι αποδέχεται κανείς τη φιλοσοφία του ένοπλου αγώνα)
-
Ο μόνος αγώνας που δέχομαι ηθικά θα ήταν να πάνε να σπάσουν με βαριοπούλες τις βίλες και τα μέγκα γιωτς όλων των λαμογιών ανεξαρτήτου κομματικής προέλευσης που πλούτισαν με κλεψιές. Όχι όπλα, όχι βόμβες δλδ όχι φονικά εργαλεία που στρέφονται τυφλά σε όποιον κακόμοιρο τύχει να περνάει από εκεί
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ο μόνος αγώνας που δέχομαι ηθικά θα ήταν να πάνε να σπάσουν με βαριοπούλες τις βίλες και τα μέγκα γιωτς όλων των λαμογιών ανεξαρτήτου κομματικής προέλευσης που πλούτισαν με κλεψιές. Όχι όπλα, όχι βόμβες δλδ όχι φονικά εργαλεία που στρέφονται τυφλά σε όποιον κακόμοιρο τύχει να περνάει από εκείαν φύτευαν κ καμιά σφαίρα στο κεφάλι κάποιου απ αυτών (φαντάζομαι ξέρεις ποιοι είναι ώστε να επικροτείς την καταστροφή της περιουσίας τους), θα σε πείραζε;
-
Όχι δολοφονίες λέμε. Οι βίλες και τα γιωτς των εκατομυρίων (γιατί τόσο κάνουν) είναι κλεμένες (κακουργηματικά), μαύρα χρήματα που πληρώνουμε εσύ και εγώ. Αυτά να διαλύσουν όχι όμως να αφαιρεθεί ζωή. Είναι ότι χειρότερο στο σύμπαν.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Όχι δολοφονίες λέμε. Οι βίλες και τα γιωτς των εκατομυρίων (γιατί τόσο κάνουν) είναι κλεμένες (κακουργηματικά), μαύρα χρήματα που πληρώνουμε εσύ και εγώ. Αυτά να διαλύσουν όχι όμως να αφαιρεθεί ζωή. Είναι ότι χειρότερο στο σύμπαν.προσπαθώ να καταλάβω πως σκέφτεσαι, όχι τίποτε άλλο
όχι καμιά βομβίτσα για να μαστε σίγουροι ότι δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο απ την βιλίτσα/κότερο; -
είπε ο αρχηγός των ιερέων (κ Φαρισαίων)
' κάρβουνο ο θησαυρός της εκκλησίας'
παραπονεμένους να τους αφήσουμε?
just a thought. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Όχι δολοφονίες λέμε. Οι βίλες και τα γιωτς των εκατομυρίων (γιατί τόσο κάνουν) είναι κλεμένες (κακουργηματικά), μαύρα χρήματα που πληρώνουμε εσύ και εγώ. Αυτά να διαλύσουν όχι όμως να αφαιρεθεί ζωή. Είναι ότι χειρότερο στο σύμπαν.
προσπαθώ να καταλάβω πως σκέφτεσαι, όχι τίποτε άλλο
όχι καμιά βομβίτσα για να μαστε σίγουροι ότι δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο απ την βιλίτσα/κότερο;Όχι βρε φίλε μην χαθεί ζωή. Είναι τραγικό. Σκέψου τώρα την μητέρα και την αδελφή του παλικαριού που έφυγε
Μην νομίζεις αγανακτώ και εγώ με όλα αυτά που βλέπω και εξοργίζομαι. Κλεψιές, λαμογιές και οι ηθικοί και γυσικοί αυτουργοί παραμένουν ατιμώρητοι ενώ αν χρωστάς εσύ και γω 100 ευρώ θα σου κατάσχουν και το σπίτι. Έλεος, πού θα πάει αυτό το πράγμα?
Τί φταίει ο μεροκαματιάρης που του κλείνουν το μαγαζάκι και του το σπάνε. Να πάνε να κάνου σμπαράλια τα πολυτελή αντικείμενα των κλεφτών. Δεν επικροτώ καταστροφές επουδενί, μακρυά από μένα αυτά, αλλά έχουμε αγανακτίσει πια κύριοι, βάλτε μέσα τους κλέφτες να ηρεμήσει ο κόσμος
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
είπε ο αρχηγός των ιερέων (κ Φαρισαίων)
' κάρβουνο ο θησαυρός της εκκλησίας'
παραπονεμένους να τους αφήσουμε?
just a thought.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]