-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Μόλις γύρισα από testdrive του dynamic 120.
..... Πόλυ βάρκα - γιαλό για τα μέτρα μου. Ανάρτηση; Λάστιχα; Και τα δυο; Δεν σε εμπνέει να το τρέξεις και ας ανεβάζει εύκολα. **Δεν ακουγόταν τίποτα **ακόμα και περνόντας τις γραμμές του τραμ γρήγορα, αλλά μέχρι εκεί.
Το 150αρι συνεχίζω να το θεωρώ καλύτερο συνολικά.Δεν ακουγόταν τίποτα??? Στα 150αρια ακούγεται σίγουρα το μοτέρ , τα λάστιχα (σε εμένα τουλάχιστον) , διάφοροι 'ήχοι' σε κάποιους άλλους ..κλπ.
Πιθανό 150 με 120 να έχουν και λίγο διαφορετικές ρυθμίσεις ανάρτησης.
Πάρε 150αρι!
Μην ακούς τις σειρήνες της...οικονομίας!Μόνο λίγο η εταζέρα περνώντας τις γραμμές με 80χλμ ....
Επειδή του έβαλα και βενζίνη, είναι ωραίο να βλέπεις τον υπολογιστή να σου δίνει ακτίνα 186χλμ με 20€ ή 14,5 λίτρα αμόλυβδης.... αν σκεφτείς ότι η Άλφα θα έβγαζε (με εμένα οδηγό) 110-120.....
Αλλα έχεις δίκιο .... ας υπάρχει το γκάζι και ας προσέχουμε μετά πως το χρησιμοποιούμε...
Για τους θορύβους πίσω μου είπαν ότι με τα καινούρια topmount θα βελτιωθεί η κατάσταση. Ο κωδικός δεν έχει ανοίξει ακόμα στο Eper για την Ελλάδα. Δεν δοκιμάζει να δει κάποιος με νέο Eper αν ισχύει?? Φαντάζομαι ότι η τελευταία έκδοση θα είναι η 53.
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Ρε παιδια αυτο το 2,6 bar που λεει το manual για πιεση ελαστικων σα πολυ δεν ειναι (33 psi);Εσεις τι λετε;Εντυπωσεις;
τα εχω 31 psi.... Τα 33 τα θεωρω υπερβολη ειδικα για πισω. Προσωπικα παντως δεν εχω εντοπισει καποιο θεμα με τις πιεσεις που διατηρω...
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Μόλις γύρισα από testdrive του dynamic 120.
Αυτοκίνητο με 18000χλμ και μέση κατανάλωση 8,1λτ/100χλμ, με μέση 36χλμ/ώρα.Καλή τιμή για αυτό τον μέσο όρο.
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Για τους θορύβους πίσω μου είπαν ότι με τα καινούρια topmount θα βελτιωθεί η κατάσταση. Ο κωδικός δεν έχει ανοίξει ακόμα στο Eper για την Ελλάδα. Δεν δοκιμάζει να δει κάποιος με νέο Eper αν ισχύει?? Φαντάζομαι ότι η τελευταία έκδοση θα είναι η 53.
Ρε Βελισαριε αυτο με τα topmounts καπου το εχεις ξαναπει.Τι παιζει ενημερωσε μας!Τι ειναι αυτο το γαμωEper που το διαβαζω και δεν ξερω τι ειναι;Που το βρισκουμε;Το κατεβαζουμε σαν προγραμμα-αρχειο;
-
Ρε Βελισαριε αυτο με τα topmounts καπου το εχεις ξαναπει.Τι παιζει ενημερωσε μας!Τι ειναι αυτο το γαμωEper που το διαβαζω και δεν ξερω τι ειναι;Που το βρισκουμε;Το κατεβαζουμε σαν προγραμμα-αρχειο;
...αγχωμένο σε βρίσκω......
-
-
..... ..... και που να άκουγες κάθε μέρα τα 'καναρίνια' της Άλφα.... το τρίξιμο πάει σύννεφο !!!....
Για να πάρεις μια ιδέα για το Eper τσέκαρε online....
http://www.farel.it:7080/navi?KEY=STARTUP
πολύ χρήσιμο εργαλείο. Aν βρεις το dvd, μην βάλεις χώρα ή γλώσσα για να μπορείς να βλέπεις όλες τις εναλλακτικές.
Πολλές φορές το χρειάστηκα στην 145. Με την αλλαγή του πνίχτη της εισαγωγής, για την εύρεση της ποδιάς που ποτέ δεν ήρθε στην Ελλάδα, για την αλλαγή των φρένων με τα αντίστοιχα της 2.0 delta κλπ κλπ...
και http://nnm.ru/blogs/ramzes_13/fiat_eper_v_52/το 53 με την giulietta και το brano MY2010 κανείς ??
-
Ακυρώθηκε η κάθοδος στην Αθήνα...
Προβλέπεται μεγάλος γύρος των βουνών του νομού μας!!!
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Ισχύει.Έχουν επέμβει στη ρύθμιση των αμορτισέρ και του συστήματος διεύθυνσης,ενώ υιοθετήθηκαν και υδροελαστικοί άξονες.
Τι ειναι;
-
Ανοιξε ο καιρος και εξαφανιστηκατε ολοι ε;
Δε πειραζει ,να ξερετε μονο οτι ο Γιωργακης παραμονευει παντου!Οπου κι αν κρυβεστε! -
Ανοιξε ο καιρος και εξαφανιστηκατε ολοι ε;
Δε πειραζει ,να ξερετε μονο οτι ο Γιωργακης παραμονευει παντου!Οπου κι αν κρυβεστε!Tο Μεγκάλο Παιντί!!!!
(κατά το Μεγάλος Αδερφός).....
Αύριο είναι η Ημέρα!!! -
:::180km επαρχιακού ορεινού δυκτίου!...Απόλαυση! (και χωρίς εξωτερικό ομιλών κόφτη μάλιστα)
Όποιος θέλει να δοκιμάσει την αίσθηση του Bravo του σ αυτή τη διαδρομή ένα Σαββατοκύριακο προσφέρω στέγη (για φαγητό δεν ξέρω..μη μας βγει κανένας που τρώει πολύ!!! ).
Θα σας παραθέσω μερικές φωτό για να δείτε τι χάνεται ασχολούμενοι με τις σκόνες στο αμάξωμα , τα usb και τους τριγμούς!
Αν σας κουράζω , να μου το πείτε!.
Αναχώρηση από Τρίκαλα προς Καλαμπάκα με ταχύτητες έως 160 και με πολύ δυνατό αέρα.
Αφήνουμε την Καλαμπάκα πίσω μας και αριστερά βλέποντας στο βάθος τους βράχους των Μετεώρων.
-
Ωραίος Κωνσταντίνε!
Μεταξύ μας τώρα... ο ομιλών κόφτης σου έλειψε, είμαι σίγουρος!!!
-
Ο ουρανός υπέροχος , κατεβασμένο παράθυρο και κλειστό ραδιόφωνο
Ακολουθούμε την κατεύθυνση προς Καστανιά-Αμάραντος
Μια στάση να χαιρετίσουμε ένα παλιό εργάτη των δρόμων που σκουριάζει στην όχθη του ποταμού
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ωραίος Κωνσταντίνε!Μεταξύ μας τώρα... ο ομιλών κόφτης σου έλειψε, είμαι σίγουρος!!!
Μου έλειψε τώρα που γύρισα και αφού πήρα φαγητό απ έξω ακόμα σκέφτομαι πως θα αντιμετωπίσω τον..νεροχύτη!
-
Το χωριό Αμάραντος , Βλαχοχώρι , αδερφικός φίλος έχει εδώ το πατρικό του και παράγει καταπληκτικό μέλι!
Ανηφορίζουμε και φτάνουμε...εδώ
Το τοπίο είναι μαγικό , υπάρχουν θαυμάσιες εγκαταστάσεις όπου ο ταξιδιώτης μπορεί να γευτεί νόστιμα εδέσματα ή να κάνει μια απόδραση 2ημέρου με την καλή του..http://www.mantania-ae.gr/
Είμαστε πλέον στην περιοχή του Ασπροποτάμου και μεγάλο μέρος της διαδρομής γίνεται παράλληλα στην κοίτη αυτού του μνημειώδους ποταμού..
-
Μηπως τετοιου ειδους ποστ να τα κανεις στο Ενοτητα εκδρομων-προτασεις ;
Κριμα ειναι να χανονται μεσα στο θεμα του bravo .
-
Συνεχίζουμε την πορεία μας και κάνουμε μια μικρή παράκαμψη για το χωριό Δολιανά (με το γνωστό ναό με τους 14 τρούλους).
Φωτογράφισα σε μια στροφή ένα εκκλησάκι...(να έφυγε κανένας? )..το οποίο έδειχνε ταιριαστά παράταιρο με τη λευκότητά του στον πράσινο φόντο του τοπίου.
Στη συνέχεια το ποτάμι κατέβηκε χαμηλά , μεγάλωσε ενώ ο ουρανός μάζεψε σύννεφα..
Τα γύρω χωριά (Πολυθέα , Κατάφυτο , Χαλίκι , Γαρδίκι κλπ) αξίζει κανείς να τα επισκεφθεί όχι τόσο για το πολιτιστικό υπόβαθρό τους αλλά κυρίως για την ομορφιά του τοπίου και των ανθρώπων.
Ακόμα ένας ναός σκαμένος κυριολεκτικά στο βράχο...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μηπως τετοιου ειδους ποστ να τα κανεις στο Ενοτητα εκδρομων-προτασεις ;Κριμα ειναι να χανονται μεσα στο θεμα του bravo .
Φίλε Bill....έχεις απόλυτο δίκιο!
Δεν το σκέφτηκα.
Θα ολοκληρώσω αυτό (για να σκάσουν οι 'ψυχωτικοί' με τους τριγμούς κλπ.. ) και υπόσχομαι το επόμενο θα είναι εκεί!!!
(στη σωστή ενότητα εννοώ). -
Βουνά , στροφές , βουνά , στροφές!!!!
'Ζώα' (από την αντίστοιχη ενότητα... ) δεν συνάντησα . μόνο κάτι συμπαθητικά γουρουνάκια!
Fiat Bravο 2007