-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ενώ ας πούμε, οι συνειδητοποιημένοι πολίτες της χώρας, σαν και του λόγου σου, που διαισθάνονται ότι το χρέος τους προς την πατρίδα δεν περιορίζεται στην απόδοση των φόρων [α ναι, και την εκπλήρωση της θητείας τους βεβαίως βεβαίως], τί ακριβώς κάνετε που να σας βγάζει από την βολή της καθημερινότητας ούτως ώστε όταν ομιλείτε οι υπόλοιποι να πρέπει να μπουκώνουν;
αυτο που κανουν ειναι να ΜΗΝ προσβαλλουν την κοινη λογικη, σε αντιθεση με κατι διεθνιστουλιδες, αντιρησιες και λοιπα μαλακισμενα της συγχρονης εποχης που πατανε επι πτωματων... των ιδιων των προγονων τους... Ασεβεια και περιυβριση νεκρων λεγεται... αλλα ο νεοΕλληνας πλεον φαινεται να εχει τιναξει απο πανω του καθε ηθικο φραγμο....
Καταντια...
-
Κοίτα, καλώς ή κακώς ΕΙΝΑΙ υποθετικό σενάριο το να μου βάζει ο Τούρκος το όπλο στη μούρη, πολύ περισσότερο υποθετικό από το να μου βάζει ο Έλληνας το όπλο στη μούρη.
Υπάρχει μια πολύ εύκολη απάντηση, και αυτή είναι ότι θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ την περίπτωση ώστε να στραφεί κατά ελλήνων και τούρκων μαζί. Θα πάω με το skye, θα καταλάβουμε καμιά περιοχή, θα την κυρήξουμε ελεύθερη από τούρκους κι έλληνες και θα πολεμάμε και τους δύο.
Το ζήτημα, για μένα, είναι ότι έχουμε πιο υπαρκτά και άμεσα προβλήματα στο εσωτερικό, παρά στο εξωτερικό. Και εντάξει, λέμε και λέμε και λέμε για τους τούρκους [λες και έχει καμία σημασία, λες και πραγματικά είναι τόσο πιθανό το σενάριο μιας ολοκληρωτικής σύρραξης που θα καταλήξει στην υποδούλωση του ενός από τον άλλο δλδ χέσε με, μέχρι και τα σενάρια του ΕΣ άλλα προβλέπουν ως πιθανά σενάρια, έτσι δεν είναι;] και όλοι οι πατριώτες έτοιμοι με το π....υροβόλο στο χέρι.
Εδώ μέσα, θα μου πεις γιατί κανείς από τους 'πατριώτες' δεν βγαίνει από τη βολή της καθημερινότητας και βάζει υπέρ πάντων την 'ησυχία τάξη και ασφάλεια'; Α ναι... γιατί θα μας φάνε οι τούρκοι στην αναμπουμπούλα... [γι' αυτό κι έχω θέσει δις αυτό το ερώτημα εδώ]
Κακοί κι οι Τούρκοι, αλλά ήμαρτον. Τόση ενέργεια και διάθεση για υπεράσπιση ελευθεριών και περηφάνιας να πάει χαμένη κάθε μέρα, είναι κρίμα.
EDIT Α! Ναι σόρρυ !
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Και μην μου πεις πως αν συνεχισουμε έτσι δεν θα σου βαλουν εσενα του παιδιου σου και του παιδιου μου το οπλο στο τελος!Το ζήτημα είναι, ότι μέχρι σήμερα ΑΛΛΟΙ μου έχουν βάλει το όπλο στη μούρη, και δεν ήταν Τούρκοι. Άλλοι με έχουν πλακώσει στο ξύλο, άλλοι μου έχουν στερήσει ελευθερίες, άλλοι με έχουν κυνηγήσει και πολλά άλλα.
Οπότε ; -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ενώ ας πούμε, οι συνειδητοποιημένοι πολίτες της χώρας, σαν και του λόγου σου, που διαισθάνονται ότι το χρέος τους προς την πατρίδα δεν περιορίζεται στην απόδοση των φόρων [α ναι, και την εκπλήρωση της θητείας τους βεβαίως βεβαίως], τί ακριβώς κάνετε που να σας βγάζει από την βολή της καθημερινότητας ούτως ώστε όταν ομιλείτε οι υπόλοιποι να πρέπει να μπουκώνουν;
αυτο που κανουν ειναι να ΜΗΝ προσβαλλουν την κοινη λογικη, σε αντιθεση με κατι διεθνιστουλιδες, αντιρησιες και λοιπα μαλακισμενα της συγχρονης εποχης που πατανε επι πτωματων... των ιδιων των προγονων τους... Ασεβεια και περιυβριση νεκρων λεγεται... αλλα ο νεοΕλληνας πλεον φαινεται να εχει τιναξει απο πανω του καθε ηθικο φραγμο....
Καταντια...
Ναι μωρέ corsair γιατί οι πατριωταράδες δεν προσβάλλουν καθόλου την κοινή λογική, δεν πατάνε καθόλου επί πτωμάτων, δεν είναι ασεβείς και προπαντός δεν είναι μαλακισμένα μπλα μπλα μπλα μπλα
Οι διεθνιστούληδες είναι που φταίνε για την σημερινή ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ κατάντια.Τέσπα, ότι η λίστα με το τι ΔΕΝ κάνουν το ξέρω πως είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
Η άλλη λίστα είναι το ζήτημα. -
Με το κριτηριο του 'βολεμενος ειμαι και γιατι να θελω ιστοριες για αγρίους'.
Δεν κατηγορω τον κοσμο μας γι'αυτό γιατι ετσι μας εκαναν και έτσι ειμαστε υποχειρια τους .
Εχουν γραφτει τοσα πολλά εδω μεσα που το καθενα εχει το δίκιο του.Το θεμα ειναι οτι ειμαστε ανυμποροι να αντιδρασουμε εχοντας πραγματικα εθιστεί στην ρεμουλα την καλοπέραση και τα υλικα πιστευω οπότε τι να λέμε.
Παντος μην νομιζεις οτι τα δυσκολα με τους γειτονες ειναι μακρία ή οτι και καλά δεν θα γινει τιποτα.
Αλίμονό μας! -
delete
-
Αυτη η πράξη βρε παιδι μου ,, απο θεωρεία καλά πάμε,στην πραξη χωλένουμε τελικά!
Σιγα μην παρεξηγηθούμε κιόλας! -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Το να σπουδάζεις σε ένα ελληνικό κρατικό πανεπιστήμιο (με χρήματα δηλαδή των Ελλήνων φορολογουμένων), να εργάζεσαι και να βγάζεις τον περιούσιο (πολλές φορές και αρκετά παραπάνω...) στην Ελλάδα και να δηλώνεις ευθαρσώς ότι αν γίνει η στραβή θα το σκάσεις στο εξωτερικό, δείχνει ότι είσαι το λιγότερο αχάριστος και εαυτοδουλιδάκιας...
Κάτι τέτοιοι απίθανοι τύποι όταν γύρισαν απ τις διακοπές τους περίμεναν τα πλήθη ζητοκραυγάζοντας. Βέβαια αυτοί χαρακτηρίζονται εθνάρχες, ενώ άλλοι που έδωσαν τη ζωή τους για ένα καλύτερο αύριο (όπως το θεωρούσαν αυτοί ως καλύτερο) έμειναν να σαπίσουν στα βουνά.
δίκαιο ακούγεται
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το να σπουδάζεις σε ένα ελληνικό κρατικό πανεπιστήμιο (με χρήματα δηλαδή των Ελλήνων φορολογουμένων), να εργάζεσαι και να βγάζεις τον περιούσιο (πολλές φορές και αρκετά παραπάνω...) στην Ελλάδα και να δηλώνεις ευθαρσώς ότι αν γίνει η στραβή θα το σκάσεις στο εξωτερικό, δείχνει ότι είσαι το λιγότερο αχάριστος και εαυτοδουλιδάκιας...
Κάτι τέτοιοι απίθανοι τύποι όταν γύρισαν απ τις διακοπές τους περίμεναν τα πλήθη ζητοκραυγάζοντας. Βέβαια αυτοί χαρακτηρίζονται εθνάρχες, ενώ άλλοι που έδωσαν τη ζωή τους για ένα καλύτερο αύριο (όπως το θεωρούσαν αυτοί ως καλύτερο) έμειναν να σαπίσουν στα βουνά.
δίκαιο ακούγεται
Ετσι ειναι φιλε μου!!
-
Oποιος διαβασε το ποστ του manosk και δεν κυλησε ενα δακρυ απο το ματι του (το ενα), δε δικαιουται να αποκαλει τον εαυτο του ΕΛΛΗΝΑ. Ευγε manosk γροθια στο στομαχι τα ποστ σου, αφυπνιζουν συνειδησεις, μαζι με το avatar - υπονοουμενο δινουν στη λεξη 'πατριωτης' αλλη εννοια.
Μια εννοια βεβαια που ουτε ο Πανουσης δεν εχει περιγραψει τοσο γλαφυρα, αλλα το αφηνουμε αυτο...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Υπάρχει μια πολύ εύκολη απάντηση, και αυτή είναι ότι θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ την περίπτωση ώστε να στραφεί κατά ελλήνων και τούρκων μαζί. Θα πάω με το skye, θα καταλάβουμε καμιά περιοχή, θα την κυρήξουμε ελεύθερη από τούρκους κι έλληνες και θα πολεμάμε και τους δύο.
Δεν ξερω για σενα, εγω παντως θα γαμησω τους κακους, θα σωσω τον πλανητη και καπακια θα παρω την ξανθια μουναρα, τη βαλιτσα με τα δολλαρια και τη φερραρι και θα φυγω... I'm a lonely cowboy σκηνικα...
εδω ειναι το σημειο που αρχιζει η αγανακτηση για τον φοροφυγα, τον φυγοστρατο, τον ανθελληνα... ο καρκινος της κοινωνιας, kill it with fire, δεν περιγραφω αλλο
-
ώχου.... κάθομαι και μόνος μου τότε
[την ξανθιά δεν την παίρνεις όμως ]
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Oποιος διαβασε το ποστ του manosk και δεν κυλησε ενα δακρυ απο το ματι του (το ενα), δε δικαιουται να αποκαλει τον εαυτο του ΕΛΛΗΝΑ. Ευγε manosk γροθια στο στομαχι τα ποστ σου, αφυπνιζουν συνειδησεις, μαζι με το avatar - υπονοουμενο δινουν στη λεξη 'πατριωτης' αλλη εννοια.Μια εννοια βεβαια που ουτε ο Πανουσης δεν εχει περιγραψει τοσο γλαφυρα, αλλα το αφηνουμε αυτο...
Αυτά είναι τα αποτελέσματα στη ζωή κάποιου που είχε ποντάρει όλα του τα λεφτά στον Αστραχάν, έμαθε όμως μετά από λίγο ότι το ζώο είχε ψοφήσει και ταριχευτεί. Η λογική λύση ήταν να το παραχώσει και να κάνει αποδοχή της χασούρας. Η άλλη λύση, που ακολούθησε, ήταν να περιφέρει το κουφάρι στους δρόμους, στα φόρουμ, στις συζητήσεις, ισχυριζόμενος ότι το ψοφίμι είναι ζωντανό και ακμαίο.
Δεν είναι περίεργη αυτή η στάση. Οι άνθρωποι που πολέμησαν κατά των φασιστών, Ιταλών και Γερμανών, το 1940, πήραν στο κυνήγι τους κομμουνιστάς λίγα χρόνια αργότερα. Αυτό δεν θα συγχωρεθεί ποτέ από τους οπαδούς του Αστραχάν που δεν θα χάνουν ευκαιρία να υποβιβάζουν ο,τιδήποτε έκανε αυτός ο λαός για να μη γίνουμε παράρτημα ενός αυταρχικού, μίζερου κράτους που μετέτρεψε δεκάδες λαούς σε ανδρείκελα για κάμποσες δεκαετίες, για να μην έχουμε Τσαουσέσκου, Γιαρουζέλσκι και άλλους επιφανείς δικτάτορες στο κεφάλι μας για 50 χρόνια. Είπαμε όμως, ο Αστραχάν ΖΕΙ.
too easy, damn it!
-
Έχεις λαλήσει εντελώς όμως, κικιρικουουυυυυ
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν είναι περίεργη αυτή η στάση. Οι άνθρωποι που πολέμησαν κατά των φασιστών, Ιταλών και Γερμανών, το 1940, πήραν στο κυνήγι τους κομμουνιστάς λίγα χρόνια αργότερα.
κάποιος έκανε πολλές απουσίες στο μάθημα της ιστορίας (ακόμα και του σχολείου)
θα σε στεναχωρήσω, αλλά δεν είναι κομμουνιστές όσοι διαφωνουν μαζί σου
οπότε το επιχείρημα περί αστραχάν μάλλον ( ; ) είναι άκυρο
-
Αντι ρε ΓΟΜΑΡΙΑ να σκυψετε το κεφαλι και να αναγνωρισετε τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που εχετε κανει και πει εναντιον του ελληνισμου, εξακολουθειτε να αντιδρατε. Τι να πει κανεις... Αυτη η νεολαια... Που οδηγουμαστε...
Κι εσυ χαρμακ; Τοσο αστοιχειωτος; Ουτε μια ταινια με τον Πρεκα δεν εχεις δει για να μαθεις ποιος εκανε την πραγματικη αντισταση; Ονειδος και αισχος!!!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δεν είναι περίεργη αυτή η στάση. Οι άνθρωποι που πολέμησαν κατά των φασιστών, Ιταλών και Γερμανών, το 1940, πήραν στο κυνήγι τους κομμουνιστάς λίγα χρόνια αργότερα.
κάποιος έκανε πολλές απουσίες στο μάθημα της ιστορίας (ακόμα και του σχολείου)
θα σε στεναχωρήσω, αλλά δεν είναι κομμουνιστές όσοι διαφωνουν μαζί σου
οπότε το επιχείρημα περί αστραχάν μάλλον ( ; ) είναι άκυρο
Ήμουν σαφής στην παράθεση; Απάντησα σε συγκεκριμένο άτομο; Μάλλον ναι.
Προς τους υπόλοιπους δεν έχω απαντήσει, δεν κρίνω ότι υπάρχει λόγος να το κάνω.
Προς το παρόν μου αρκεί που συγκεκριμένοι φορουμίστες κελαηδούν αμήχανα.Όσο για την ιστορία, εντάξει, μην προσπαθείς βρε γρέο να την ξαναγράψεις. Νισάφι επιτέλους.
Από την άλλη, και δεν την ξαναγράφεις, πλάκα έχει η μυθιστοριογραφία του Περισσού.
ΥΓ: για να μην αρχίσει κανείς να γράφει περί αντίστασης κλπ, η αναφορά μου ήταν στο τι έγινε κατά την εισβολή Ιταλών και Γερμανών. Το κατά πόσο μετά οι αντιστασιακοί έκαναν όσα έκαναν υπέρ της πατρίδας και όχι υπέρ των εντολοδόχων τους, φάνηκε από το ότι αφού έφυγαν οι κατακτητές, εξακολούθησαν να πολεμούν για δικούς τους (λέμε τώρα) λόγους, κάνοντας εμφύλιο σε μια διαλυμένη χώρα.
-
-
-
Είπαμε ρε Μάνο να μπουκώνουμε όταν είναι να μιλήσεις.... αλλά πρόσεχε και λίγο, γιατί θα πνιγούμε στο τέλος
-
Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί)