-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Έχετε να προτείνετε κανένα site για αγορά παιχνιδιών για xbox(όχι το 360,το παλιό);
Τσέκαρε από εδώ:
http://www.skroutz.gr/c/96/xbox_games.htmlΠάντως σκέψου το να τα κατεβάσεις, πλέον δεν έχει καμία σημασία.
Πήγαινε σπάσε τη κονσόλα σου, βάλε έναν μεγάλο σκληρό και πέρνα τα μέσω ethernet.
Το σπάσιμο δίνει πολλές επιπλέον δυνατότητες στο παλιό xbox.Έχει σημασία αν κάνεις συλλογή.
Α, οκ, δεκτό αυτό. Προσωπικά τα αγοράζω για να είμαι τίμιος.
Υπάρχει ένα μαγαζί στη Χαλκοκονδύλη, δίπλα στο Radioshack αν δεν κάνω λάθος (κάτω από Πατησίων δηλαδή), που έχει μεταχειρισμένα. Δοκίμασε και εκεί αν σε ενδιαφέρει. -
Ευχαριστώ πολύ θα το τσεκάρω!
Βασικά δεν παίζω σχεδόν ποτέ παιχνίδια,από όταν πήρα το χbox 2-3 παιχνίδια έπαιξα όλα κ όλα,δεν με τράβηξε τελικά και κατέληξε dvd player.
Αλλά έπαιξα σε ένα λούνα πάρκ ένα παιχνίδι με χορό και είχε τόσο γέλιο που το ψάχνω να το αγοράσω να παίζουμε διπλό σπίτι.Θέλει και βάση για τα βήματα οπότε μάλλον προς αυθεντικό θα πάω.
Πάντως όπως κ να χει ευχαριστώ πολύ για την πρόταση -
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Ρε παιδια εχω που ψαχνω για torrent το Sims 3 και δε μπορω να το βρω ολοκληρωμενο.Δηλαδη το βρισκω ολο προβληματα!!!!!Το εχει κατεβασει κανεις και να του δουλευει μπαμ?τα sims ειναι τελειως σπασμενα, το μονο προβλημα ειναι με το expansion επειδη η εκδοση που ειχαν η περισσοτεροι δεν ηταν η retail και δε μπορουσαν να μπουν τα updates
ομως εχει βγει patch των reloaded για αυτο
πηγαινε στο piratebay και απο οτι πηρε το ματι μου εχει ενα τορρεντ γυρω στα 12 γιγα που εχει μεσα τα παντα ολα (update , patch) και απο οτι λενε δουλευει , διαβασε προσεκτικα τις οδηγιες
(δεν το εχω κατεβασει ομως για να δω ο ιδιος αν δουλευει, μιας και δεν υποστηριζω την πειρατεια )αλλα μια απορια...
γιατι στο διαολo θες να παιξεις sims?
-
στο θεμα μας , μου φαινεται ή το νεο mass effect εγινε λιγο 'καθυστερημενο' ?
δε μου αρεσει αυτη η 'απλοποιηση' των πραγματων σε ενα rpg
βεβαια ειμαι ακομα στην αρχη, θα δω πώς θα κυλησει
η ιστορια παντως ειναι το μονο που μου κραταει το ενδιαφερον
(και το οτι δεν εχω κατι καλυτερο να παιξω ) -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
στο θεμα μας , μου φαινεται ή το νεο mass effect εγινε λιγο 'καθυστερημενο' ?δε μου αρεσει αυτη η 'απλοποιηση' των πραγματων σε ενα rpg
βεβαια ειμαι ακομα στην αρχη, θα δω πώς θα κυλησει
η ιστορια παντως ειναι το μονο που μου κραταει το ενδιαφερον
(και το οτι δεν εχω κατι καλυτερο να παιξω )δικιο εχεις,το κανανε fps με αναβαθμισεις,οι γαμωκονσολες φταινε,ευτυχως το στορυ ειναι καλο,με εξαιρεση τον *spoiler terminator,you'll see
-
Δεν νομιζω οτι ειναι κακο η απλοποιηση του συγκεκριμενου RPG. Στο πρωτο γινοταν ενας ψιλοχαμος απο αντικειμενα και επρεπε να τσεκαρεις συνεχεια που ειναι τι.
Τωρα αντι για νεα αντικειμενα κανεις αναβαθμισεις, με πρωτες υλες που πρεπει να ψαξεις για να τις βρεις.
-
το πρωτο ηταν ηδη πολυ απλοικο rpg
εμενα μου αρεσε να χαζευω τα απειρα αποκτηματα μου
αυτη ειναι η χαρα του rpgαρχιζει να μου λειπει το πολυπλοκο συστημα αναβαθμισης του oblivion
πολυ κακη κινηση πιστευω, βεβαια θελω να το παιξω μερικες ωρες ακομα , ωστε να εχω πιο σφαιρικη αποψη
η πρωτη επαφη παντως δε με ικανοποιησε
αυτο το παιχνιδι σαν rpg πρεπει να εχει κατι το παραπανω, γιατι αν μιλαμε για ξυλο τα fps ειναι πολυ ανωτερα και σε 3rd person το gears of war ειναι κορυφη
ακομα και το grand theft auto εχει πιο ωραια δραση
το rpg πρεπει να ειναι κατι πολυ βαθυτερο, αλλιως χανει τη βασικη του αξια
-
Δε θα έλεγα ότι και το Oblivion ήταν ιδιαίτερα πολύπλοκο.
-
Δε θα έλεγα ότι και το Oblivion ήταν ιδιαίτερα πολύπλοκο.ναι δεν ειναι και το πιο πολυπλοκο, αλλα ειναι πολυπλοκο και για πολλους σπαστικο
ειναι συστημα που μπορει να κανεις λαθη, δε σκοτωνεις απλα και δυναμωνεις
-
Ερώτηξης!!!! Το παιχνίδι Formula 1 για PS3 υπάρχει περίπτωση να το βρω κάπου? Έχω φάει τον τόπο και δεν το έχει κανένας! Έστω και μεταχειρισμένο βρε αδερφέ.
-
-
το πρωτο ηταν ηδη πολυ απλοικο rpgεμενα μου αρεσε να χαζευω τα απειρα αποκτηματα μου
αυτη ειναι η χαρα του rpgαρχιζει να μου λειπει το πολυπλοκο συστημα αναβαθμισης του oblivion
πολυ κακη κινηση πιστευω, βεβαια θελω να το παιξω μερικες ωρες ακομα , ωστε να εχω πιο σφαιρικη αποψη
η πρωτη επαφη παντως δε με ικανοποιησε
αυτο το παιχνιδι σαν rpg πρεπει να εχει κατι το παραπανω, γιατι αν μιλαμε για ξυλο τα fps ειναι πολυ ανωτερα και σε 3rd person το gears of war ειναι κορυφη
ακομα και το grand theft auto εχει πιο ωραια δραση
το rpg πρεπει να ειναι κατι πολυ βαθυτερο, αλλιως χανει τη βασικη του αξια
Αν το menu ειναι εξυπνο και γρηγορο δεν με πειραζει να εχει απειρα αντικειμενα, αλλα αν ειναι κακοσχεδιασμενο τοτε τρως πολυ χρονο ψαχνοντας.
Τα Oblivion και Dragon Age π.χ εχουν σωστα σχεδιασμενα μενου.
Η αξιες του RPG ειναι η ιστορια, η εξελιξη της και η πλοκη αλλα δεν ειναι τοσο απλο αφου τα RPG δεν ειναι FPS, θελουν πολυ παραπανω ψαξιμο.
-
αλλα και το διαφορετικο και πολυπλοκο gameplay
οσο για το mass , ειπα περιμενω να δω..
αυτες τις μερες δυστυχως δε βρισκω χρονο να παιξω, θα επανελθω μολις το συνεχισω λιγο -
Σε όποιον αρέσουν τα δυτικά RPG αν δεν έχει παίξει τα παρακάτω να το κάνει άμεσα:
-
Πρώτη φορά εδώ μέσα και βλέπω μιλάτε για RPG. Καμμένος πριν μια δεκαετία κι εγώ, αλλά κυρίως ο αδερφός. Οι απόλυτοι βασιλιάδες:
-Diablo II με το Hellfire expansion
-Fallout.Μιλάμε για ώρες και ώρες καψίματος. Πλέον δεν έχω εικόνα, πάντως αυτά τα δύο είχαν κάψει κόσμο και κοσμάκη κάποτε!
Τα ίδια πάνω κάτω και το Baldur's Gate II, είναι κι αυτό αρκετά παλιό, αλλά φοβερό.
Όσοι έχουν το χρόνο, ας τους ρίξουν μια ματιά, αξίζουν.
-
Σε όποιον αρέσουν τα δυτικά RPG αν δεν έχει παίξει τα παρακάτω να το κάνει άμεσα:Ποιά είναι τα 'μη-δυτικά' RPG;
[ЯПЖ ]
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Σε όποιον αρέσουν τα δυτικά RPG αν δεν έχει παίξει τα παρακάτω να το κάνει άμεσα:
Ποιά είναι τα 'μη-δυτικά' RPG;
[ЯПЖ ]
JRPG
Τα γιαπωνέζικα(ή αυτού του στυλ).
Για παράδειγμα τα Final Fantasy.
-
-
το ειχα ξαναπει, οσο κι αν προσπαθησα το prototype, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να μου αρεσει..
και κριμα γιατι θα μπορουσε με λιγη παραπανω δουλεια να ειναι εξαιρετικο
-
το ειχα ξαναπει, οσο κι αν προσπαθησα το prototype, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να μου αρεσει..και κριμα γιατι θα μπορουσε με λιγη παραπανω δουλεια να ειναι εξαιρετικο
Δηλαδή τι δε σου αρέσει σε αυτό το παιχνίδι;
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)