-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Την Τετάρτη μόλις πας Cargate πές του Κώστα να με πάρει τηλέφωνο μόλις τον δείς.
θα του πω 'μου είπε ο Γιάννης να τον πάρεις τηλέφωνο'?
Πραγματικά θα ήθελα να δω την έκφραση του προσώπου του.ΥΓ:εγώ νόμιζα ότι είσαι 'χωμένος' περισσότερο στην ΜΤΜ.Τι έγινε?Αλλαξοπίστησες?
Ρε κάνε αυτό που σου λέω με τον Κώστα είμαι χρόνια φίλοι, αν ντρέπεσαι πάρε με εμένα να τον πάρω τον παπάρα
Η Νύφη έχει φορέσει και Revo για μία μέρα
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
χωρίς πολλά λόγια, το ταπεινό πλην τίμιο S3 έδειξε σήμερα τα δόντια του.... λιγουλάκι....
εγώ πάντως δεν ειδα κάτι...
μάλλον για το γυρισμό θα μιλάς...
Δεν ειχες βαλει καλα τον πελεκυ στο διπλανο καθισμα και σε εμποδιζε να δεις ε?
-
-
ναι, να κανονίσουμε... για δύο λόγους:
Ο πρώτος να ξαναρυθμίσουμε τα λαμπιόνια μου μπρος πίσω γιατί βλέπω να καίγονται το καλοκαίρι,
μου αρέσει που η 'σχέση' μας στηρίζεται σε ανιδιοτελείς βάσεις.
κι ο δεύτερος να σε ψήσω για τα Pirelli αφού εγώ τα έβαλα! λόγο ζέστης...
Θα έχω προλάβει μάλλον να τα βάλω κι εγώ.Επιτέλους επιστροφή στα 'αγαπημένα μου λάστιχα', μπας και δούμε 'άσπρη' μέρα.
Και...δεν χρειάζεται να με πείσεις.Τα λάστιχα αυτά (για μένα) είναι η κορυφή.Μετά πας σε ειδικές επιλογές όπως semi-slick, κάνοντας υποχώρηση κυρίως στο θόρυβο (για σένα, γιατί έχεις 2 σετ ελαστικών ενώ για μένα σίγουρα θα έχω πρόβλημα τις βροχερές μέρες ).
(όχι ότι θα με χάλαγε μία βόλτα με το s3 σουΘα μιλήσουμε τηλεφωνικά για τον καϊφέ
επειδή μου την είπες για το πως βλέπω την φιλία μας δεν θα με δεις ούτε ζωγραφιστό!
φωτογρσφημένο από τον δημήτρη που δεν με φτάνει, μπορεί!
όσο για τον γρήγορο νέο φίλο σου... γιατί άραγε δεν ενεφανίσθει??? μήπως φοβούμενος να προσπεραστεί επό ένα κοκκινο με απαραίτητο το ESP, ένα ασημι που μια το είχε μια το έβγαζε και ένα γκρί με ESP που όμως δεν το χρειαζόταν μιας κι ο οδηγός ήταν σαφώς καλύτερος από όποιον άλλον???
να μιλήσουμε για τον καφέ... έχουμε κι αργία αυτή την εβδομάδα! βόλτα θα το πας εσύ όπως και σου έχω υποσχεθεί.
-
Δεν τους ζητησες να σου βάλουν ενα ντεμο πριν το αγορασεις ρε συ? Κριμα ρε γμτ
εντελώς πληροφοριακά, το 'ντέμο' αφήνει κατάλοιπα στον εγκέφαλο, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα.
(
οταν βαζεις ντεμο προγραμμα το εργοστασιακο χανεται, αυτο που βλεπεις σαν νορμαλ μετα ειναι παλι ρεβο με χαρτες που προσωμοιωνουν την εργοστασιακη λειτουργεια.
-
Ο χρήστης MIXANAG έγραψε:
οταν βαζεις ντεμο προγραμμα το εργοστασιακο χανεται, αυτο που βλεπεις σαν νορμαλ μετα ειναι παλι ρεβο με χαρτες που προσωμοιωνουν την εργοστασιακη λειτουργεια.
αυτό εννοούσα αλλά βαριόμουν να μπω στη διαδικασία να το εξηγήσω.
@Vell...μιλάμε για τον καϊφέ.
(αποφεύγω να σχολιάσω τα των 'γρήγορων', μιας και είμαι εκτός βεληνεκούς. )ΥΓ:εγώ πιστεύω ότι θα με πρωτοπάρεις για να βρεθούμε για καφέ.Σε πιέζει και η ανάγκη σου (να σου αλλάξω τα φώτα )...Σε καταλαβαίνω...
-
αυτό εννοούσα αλλά βαριόμουν να μπω στη διαδικασία να το εξηγήσω.
@Vell...μιλάμε για τον καϊφέ.
(αποφεύγω να σχολιάσω τα των 'γρήγορων', μιας και είμαι εκτός βεληνεκούς. )ΥΓ:εγώ πιστεύω ότι θα με πρωτοπάρεις για να βρεθούμε για καφέ.Σε πιέζει και η ανάγκη σου (να σου αλλάξω τα φώτα )...Σε καταλαβαίνω...
Φαντάσου πόσο εκτός είμαι αυτήν την εποχή που συμφώνησα και από το τηλέφωνο ότι έχω χρωμιωμένες ζάντες, Γιώργο μαύρες είναι
Όσο για τον άλλο τον φίλο σου τον φωτάκια θα τα πούμε από κοντά με η χωρίς ΕSP, και τον πάω και μια όπισθεν έτσι για να μην έχει να λέει μετά. -
Ο χρήστης JDL έγραψε:
Φαντάσου πόσο εκτός είμαι αυτήν την εποχή που συμφώνησα και από το τηλέφωνο ότι έχω χρωμιωμένες ζάντες, Γιώργο μαύρες είναι
σοβαρά?χαχαχαχαχαχαχα
Μου αρέσει που σου εξηγούσα κι εγώ και συμφωνούσες κι εσύ.Όσο για τον άλλο τον φίλο σου τον φωτάκια θα τα πούμε από κοντά με η χωρίς ΕSP, και τον πάω και μια όπισθεν έτσι για να μην έχει να λέει μετά.
πολύ άνετο σε βρίσκω...
Εγώ σας πάω πάντως κόντρα στην κατανάλωση αν θέλετε.Σας ρίχνω σίγουρα. μόνο εκεί με παίρνει.
(κάτι παίζει και καίει αρκετά ή απλώς θυμάμαι μόνο τα μεγάλα 'νούμερα' κάποιων επιμέρους μετρήσεων και ΝΟΜΙΖΩ ότι καίει τον άπακο. ) -
σοβαρά?χαχαχαχαχαχαχα
Μου αρέσει που σου εξηγούσα κι εγώ και συμφωνούσες κι εσύ.Εγώ σας πάω πάντως κόντρα στην κατανάλωση αν θέλετε.Σας ρίχνω σίγουρα. μόνο εκεί με παίρνει.
(κάτι παίζει και καίει αρκετά ή απλώς θυμάμαι μόνο τα μεγάλα 'νούμερα' κάποιων επιμέρους μετρήσεων και ΝΟΜΙΖΩ ότι καίει τον άπακο. )Ο Vel, τώρα χωρίς πλάκα είναι πολύ καλύτερος και πιο ψαγμένος οδηγός από εμένα, το πρόγραμμα και τα άλογα δεν κάνουν τον οδηγό.
Εσύ μην στεναχωριέσαι αφού τρώει σημαίνει πως πάει κιόλας..... -
Ο χρήστης JDL έγραψε:
Ο Vel, τώρα χωρίς πλάκα είναι πολύ καλύτερος και πιο ψαγμένος οδηγός από εμένα, το πρόγραμμα και τα άλογα δεν κάνουν τον οδηγό.
χωρίς να θέλω να τον καλοπιάσω, ο vell είναι αρκετά ψαγμένος και όταν με πήγε βόλτα φάνηκε να κατέχει το άθλημα.
Εσύ μην στεναχωριέσαι αφού τρώει σημαίνει πως πάει κιόλας.....
Δε με στενοχωρεί.Απλώς ξέρεις...όταν έχεις μάθει σε καταναλώσεις:
λιώσιμο = 12-14lt/100km
κυριλέ = 8,5-9lt/100km
νορμαλ = 9,5 με 10lt/100kmκαι 'ξαφνικά' βλέπεις κατααλώσεις 22 σε λιώσιμο, ξέρεις...παθαίνεις ένα πολιτισμικό σοκ.
Αν όντως 'πάει', ας καίει.χέστηκα. -
Ο χρήστης JDL έγραψε:
σοβαρά?χαχαχαχαχαχαχα
Μου αρέσει που σου εξηγούσα κι εγώ και συμφωνούσες κι εσύ.Εγώ σας πάω πάντως κόντρα στην κατανάλωση αν θέλετε.Σας ρίχνω σίγουρα. μόνο εκεί με παίρνει.
(κάτι παίζει και καίει αρκετά ή απλώς θυμάμαι μόνο τα μεγάλα 'νούμερα' κάποιων επιμέρους μετρήσεων και ΝΟΜΙΖΩ ότι καίει τον άπακο. )Ο Vel, τώρα χωρίς πλάκα είναι πολύ καλύτερος και πιο ψαγμένος οδηγός από εμένα, το πρόγραμμα και τα άλογα δεν κάνουν τον οδηγό.
Εσύ μην στεναχωριέσαι αφού τρώει σημαίνει πως πάει κιόλας.....εγω παντως πηρα μια γευση απο το προγραμμα σου στην ευθεια της βαρκιζας, ειχα ομως 5η με οχι πολλες στροφες για να δω τι ακριβως κανει
ο ηχος παντως πολυ ωραιος
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω παντως πηρα μια γευση απο το προγραμμα σου στην ευθεια της βαρκιζας, ειχα ομως 5η με οχι πολλες στροφες για να δω τι ακριβως κανει
τσάι?
-
εγω παντως πηρα μια γευση απο το προγραμμα σου στην ευθεια της βαρκιζας, ειχα ομως 5η με οχι πολλες στροφες για να δω τι ακριβως κανει
τσάι?
-
Ο χρήστης JDL έγραψε:
το είπε με...'στυλ'...
-
Ο χρήστης JDL έγραψε:
τσάι?
εννοειται οτι με κερναει τσαι, απλα εκεινη τη στιγμη δεν περιμενα οτι θα το πατησει να το πατησω και γω να δω τη διαφορα
ασε που και ο jdl δε νομιζω να το πατησε κοφτες δε ξερω, απλα αυτη την εντυπωση ειχα
πιστευω οτι μπορουσε να παει κι αλλο, αυτο που λεει το δυναμομετρο που ζει μεσα μου
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εννοειται οτι με κερναει τσαι, απλα εκεινη τη στιγμη δεν περιμενα οτι θα το πατησει να το πατησω και γω να δω τη διαφορα
ασε που και ο jdl δε νομιζω να το πατησε κοφτες δε ξερω, απλα αυτη την εντυπωση ειχα
πιστευω οτι μπορουσε να παει κι αλλο, αυτο που λεει το δυναμομετρο που ζει μεσα μουΡε αγγελοφορεύεσαι???
Πως να πάω κόφτες αφού δεν ήμουν καν εκεί......κοίτα ρε πούστη που υπάρχει κάποιος άλλος που κυκλοφορεί σαν JDLΆσχετο, το Bioshock 2 είναι καλό σαν το πρώτο?
-
Ο χρήστης JDL έγραψε:
πιστευω οτι μπορουσε να παει κι αλλο, αυτο που λεει το δυναμομετρο που ζει μεσα μουΡε αγγελοφορεύεσαι???
Πως να πάω κόφτες αφού δεν ήμουν καν εκεί......κοίτα ρε πούστη που υπάρχει κάποιος άλλος που κυκλοφορεί σαν JDLΆσχετο, το Bioshock 2 είναι καλό σαν το πρώτο?
ήταν κάποιος φίλος μου από την δουλειά μου, με DSG και πιο δυνατό Golf GTi κι από το δικό σου... αλλά και πάλι, δε στέκει να έχει μπερδευτεί ο QsisVTS αφού το δικό σου είναι άσπρο και το άλλο που'ρθε κόκκινο!
μήπως ενεφανίσθεις στα κρυφά τελικά??? κι όπως δεν είδα τόσα άλλα εκείνη την ημέρα (αφού με είχε συνεπάρει ο ρυθμός) δεν πρόσεξα εσένα JDL???
-
ραπόρτο προόδου:
τα λάστιχα είναι χάρμα οφθαλμών (κατ'εμέ) και πάνε, στρίβουν, φρενάρουν μια χαρά...
η κατανάλωση δεν ξέρω αν έπεσε αλλά ο θόρυβος κύλισης άλλαξε... ενώ τα χειμερινά δεν μπορώ να πω ότι πρόσθεσαν ένταση, άλλαξαν συχνότητα και το παρατηρούσε κάποιος με προσοχή και ήρεμη κίνηση γιατί μες την πόλη δεν ακουγόταν διαφορά...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
ήταν κάποιος φίλος μου από την δουλειά μου, με DSG και πιο δυνατό Golf GTi κι από το δικό σου... αλλά και πάλι, δε στέκει να έχει μπερδευτεί ο QsisVTS αφού το δικό σου είναι άσπρο και το άλλο που'ρθε κόκκινο!
μήπως ενεφανίσθεις στα κρυφά τελικά??? κι όπως δεν είδα τόσα άλλα εκείνη την ημέρα (αφού με είχε συνεπάρει ο ρυθμός) δεν πρόσεξα εσένα JDL???Όχι δεν μπόρεσα να έρθω τελικά, επίσης είναι γνωστό ότι τα Λευκά εκτός από πιο όμορφα είναι και πιό δυνατά.
-
Ο χρήστης JDL έγραψε:
Άσχετο, το Bioshock 2 είναι καλό σαν το πρώτο?
ναι δεν σου κανει την ιδια εντυπωση με το πρωτο ως προς την πρωτοτυπια, αλλα σαν gameplay ειναι το ιδιο και καλυτερο
αξιζει να το παιξεις
AUDI S3