-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Nektarie, χωρίς να είμαι ιδιαιτερα αντικειμενικός, μιας και είμαι φαν της AUDI, δεν μπορώ να φανταστώ πόσο ποιοτικότερο θα πρέπει να είναι ενα εσωτερικό απο αυτό του Q5, ωστε να είναι αξιοσημείωτη η διαφορά....!! Εκτός κι αν αναφέρεσαι σε ξυλινες επενδυσεις κλπ, που εκει πιο πολύ το θέμα γουστου μπαίνει, παρα της 'καλής ποιότητας'.....Οπως επισης και το υφος και ο σχεδιασμός, που για μένα του Q5 είναι απείρως ομορφότερα απο της GLK....!!!Θεωρω (βεβαια ισχυει το περι ορεξεως κολοκυθοπιτα ) οτι το ΜΟΝΟ καλυτερο (πολυ καλυτερο) εσωτερικο σε αυτοκινητο απο αυτο του Q5 ειναι της porsche panamera .. κατα τα αλλα το Q5 φυσσσσαααειιιι .... της mercedes ειναι πολυ καλο τυπικο mercedes της bmw ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ... πλαστικουριά του κερατα .
-
Αφελής ερώτηση: διαβάζω κατά καιρούς στο τοπικό (επειδή καλώς ή κακώς αγαπάμε Q5 ) για παραγγελίες πάνω από 60.000. Απορώ τι διάολο εξτρά φορτώνετε που τα θεωρείτε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για ένα τέτοιο αμάξι. Δηλαδής ένα βασικό Q5 με δέρματα και 18' ζάντες μόνο είναι του πεταματού (θα φτάνει καμμιά 50άρα νομίζω);
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αφελής ερώτηση: διαβάζω κατά καιρούς στο τοπικό (επειδή καλώς ή κακώς αγαπάμε Q5 ) για παραγγελίες πάνω από 60.000. Απορώ τι διάολο εξτρά φορτώνετε που τα θεωρείτε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για ένα τέτοιο αμάξι. Δηλαδής ένα βασικό Q5 με δέρματα και 18' ζάντες μόνο είναι του πεταματού (θα φτάνει καμμιά 50άρα νομίζω);Ελα ρε συ eddie ... αφου τα χουμε ξαναπει .... το αμαξι βαραει πολυ στα εξτρα (την δεκαρα επιπλεον την εχεις μες στο νερο ... ) πχ μονο 3.600 μου στοιχισαν τα δερματινα καθισματα αλλα να σου πω κατι ..... Το γουσταρω αυτο το αμαξι .... ασε που καναμε και καλες γνωριμιες μεσω του φορουμ ....
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Nektarie, χωρίς να είμαι ιδιαιτερα αντικειμενικός, μιας και είμαι φαν της AUDI, δεν μπορώ να φανταστώ πόσο ποιοτικότερο θα πρέπει να είναι ενα εσωτερικό απο αυτό του Q5, ωστε να είναι αξιοσημείωτη η διαφορά....!! Εκτός κι αν αναφέρεσαι σε ξυλινες επενδυσεις κλπ, που εκει πιο πολύ το θέμα γουστου μπαίνει, παρα της 'καλής ποιότητας'.....Οπως επισης και το υφος και ο σχεδιασμός, που για μένα του Q5 είναι απείρως ομορφότερα απο της GLK....!!!
Θεωρω (βεβαια ισχυει το περι ορεξεως κολοκυθοπιτα ) οτι το ΜΟΝΟ καλυτερο (πολυ καλυτερο) εσωτερικο σε αυτοκινητο απο αυτο του Q5 ειναι της porsche panamera .. κατα τα αλλα το Q5 φυσσσσαααειιιι .... της mercedes ειναι πολυ καλο τυπικο mercedes της bmw ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ... πλαστικουριά του κερατα .
Την ίδια ημέρα έκανα test drive το q5 και την glk και η διαφορά για εμένα ήταν μεγάλη...
Το Q5 ήταν καλύτερο στο δρόμο αλλά και από άποψη ποιότητας εσωτερικού (το μόνο παραπάνω ήταν το μαλακό υλικό στο ντουλαπάκι της glk). Επίσης το ταμπλό του q5 είναι ένα κομμάτι που μου αρέσει πολύ. -
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Αφελής ερώτηση: διαβάζω κατά καιρούς στο τοπικό (επειδή καλώς ή κακώς αγαπάμε Q5 ) για παραγγελίες πάνω από 60.000. Απορώ τι διάολο εξτρά φορτώνετε που τα θεωρείτε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για ένα τέτοιο αμάξι. Δηλαδής ένα βασικό Q5 με δέρματα και 18' ζάντες μόνο είναι του πεταματού (θα φτάνει καμμιά 50άρα νομίζω);
Ελα ρε συ eddie ... αφου τα χουμε ξαναπει .... το αμαξι βαραει πολυ στα εξτρα (την δεκαρα επιπλεον την εχεις μες στο νερο ... ) πχ μονο 3.600 μου στοιχισαν τα δερματινα καθισματα αλλα να σου πω κατι ..... Το γουσταρω αυτο το αμαξι .... ασε που καναμε και καλες γνωριμιες μεσω του φορουμ ....
+1, τα δικά μου extra ήταν περίπου 15k+ και χωρίς MMI!
-
Αν επιτρέπεται με 15Κ τι έβαλες;
-
Αν επιτρέπεται με 15Κ τι έβαλες;Δεν γνωρίζω για τον νησιώτη φίλε μου eddie, αλλά εγώ θεώρησα απαραίτητη την κλιματιζόμενη ποτηροθήκη!!! Μα να ταξιδεύεις χωρίς κρύο καφέ το καλοκαίρι ή ζεστό καπουτσίνο τον χειμώνα; αυτό είναι αμαρτία! μικρή η ζωή,και αξίζει να την ζεις με τις μικροχαρές της.
-
Ο χρήστης xristos68 έγραψε:
Δεν γνωρίζω για τον νησιώτη φίλε μου eddie, αλλά εγώ θεώρησα απαραίτητη την κλιματιζόμενη ποτηροθήκη!!! Μα να ταξιδεύεις χωρίς κρύο καφέ το καλοκαίρι ή ζεστό καπουτσίνο τον χειμώνα; αυτό είναι αμαρτία! μικρή η ζωή,και αξίζει να την ζεις με τις μικροχαρές της.
Το στερεοφωνικό όμως;;
@stispan
Καλό κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα φίλε.. -
Μου σπάσανε το βράδυ στην πυλωτή το παράθυρο του συνοδηγού και πήραν και τον καθρέπτη. Είχα κρεμάσει εκεί ένα χρυσό σταυρουδάκι. Αυτό μάλλον ήταν η αιτία για τους αστυνομικούς.
Μήν αφήνετε κέρματα ή αντικείμενα αξίας στο αυτοκίνητο τα σπάνε για πλάκα. Ευτηχώς είχα θραύση αλλά το γαμώτο 1 μήνας αυτοκίνητο. -
Αν επιτρέπεται με 15Κ τι έβαλες;Xenon ±1500
Drive Select ±2000
S-Line μέσα-έξω ±7000
Ηλιοροφή ±1500
Όλα τα 'μικρά' extra (Καθρέπτες, Φώτα, Audi Sound System κλπ) ±2000
Audi Parking Plus ±1000ορίστε αμέσως τα 15k... αν και νομίζω βγήκαν παραπάνω...
-
Ο χρήστης stispan έγραψε:
Φαντάσου να έχεις παραγγείλει Q5 με 60.000 € και να μην το παραλάβεις ποτέ... Φρίκη...
Τι να το φανταστω?Το ζω!!!Και το δικο μου ειναι ενα απο τα 250 που δεν εχουν παραδωθει...
Βεβαια μου ειπε ο αντιπροσωπος μου οτι μεχρι το τελος της εβδομαδας θα το παρει πισω η Kosmocar,
θα το πληρωσει εκεινος στην Kosmocar και μετα θα κανει εκεινος καλα με τα λεφτα που εδωσε στον Παζαροπουλο...Και καλα εως τα μεσα της αλλης εβδομαδας θα το εχω...για να δουμε!!!Φίλε μου κουράγιο. Τι συνέβη με τον συγκεκριμένο αντιπρόσωπο; Υποτίθεται ότι ήταν αξιοπιστος...
Πότε έκανες την παραγγελία και πόσο περιμένες;Αν επιτρέπεται με 15Κ τι έβαλες;
Xenon ±1500
Drive Select ±2000
S-Line μέσα-έξω ±7000
Ηλιοροφή ±1500
Φίλε nisiotis εμένα μου στοίχισε μόνο το εσωτερικό πακέτο (περιλαμβάνει ανάρτηση, ζάντες)με δέρμα αλκαντάρα 6.200 €!!Κ μου ζητήσαν extra για το εξωτερικό πακέτο + 2.100! Δηλαδή στο σύνολο 8.300€!Το πήρες με τα μειωμένα τέλη; Στο σαλόνι τι συνδυασμό επέλεξες;
-
Κωτσους τους πιασατε....
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Κωτσους τους πιασατε....Πραγματικά χαρίζει η Audi...τζάμπα πράγμα..
Είμαστε ένα κλικ πιο αργοί από το R8 GTR
http://www.auto24.gr/html/ent/772/ent.44772.asp -
Ο χρήστης tasos41 έγραψε:
Μου σπάσανε το βράδυ στην πυλωτή το παράθυρο του συνοδηγού και πήραν και τον καθρέπτη. Είχα κρεμάσει εκεί ένα χρυσό σταυρουδάκι. Αυτό μάλλον ήταν η αιτία για τους αστυνομικούς.
Μήν αφήνετε κέρματα ή αντικείμενα αξίας στο αυτοκίνητο τα σπάνε για πλάκα. Ευτηχώς είχα θραύση αλλά το γαμώτο 1 μήνας αυτοκίνητο.Τάσο ειλικρινά λυπάμαι.Ο συναγερμός δεν λειτούργησε;
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Δεν γνωρίζω για τον νησιώτη φίλε μου eddie, αλλά εγώ θεώρησα απαραίτητη την κλιματιζόμενη ποτηροθήκη!!! Μα να ταξιδεύεις χωρίς κρύο καφέ το καλοκαίρι ή ζεστό καπουτσίνο τον χειμώνα; αυτό είναι αμαρτία! μικρή η ζωή,και αξίζει να την ζεις με τις μικροχαρές της.
Το στερεοφωνικό όμως;;
Μα! φίλε μου Αρη ! έχεις τέτοιο αυτοκίνητο και θες να ακούς και μουσική;Τι καλύτερη μουσική από την μηχανή του;! (ΟΚ!!! μου την έφερε ο ροζ πάνθηρ)@stispan
Καλό κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα φίλε.. -
Ο χρήστης VagQ5 έγραψε:
Xenon ±1500
Drive Select ±2000
S-Line μέσα-έξω ±7000
Ηλιοροφή ±1500
Φίλε nisiotis εμένα μου στοίχισε μόνο το εσωτερικό πακέτο (περιλαμβάνει ανάρτηση, ζάντες)με δέρμα αλκαντάρα 6.200 €!!Κ μου ζητήσαν extra για το εξωτερικό πακέτο + 2.100! Δηλαδή στο σύνολο 8.300€!Το πήρες με τα μειωμένα τέλη; Στο σαλόνι τι συνδυασμό επέλεξες;
Ναι κάπου εκεί πήγε άλλά μου έκανε ο αντιπρόσωπος 1000€ στο όλο πακέτο. Με alcantara. Το δέρμα καίει το καλοκαίρι!
-
Ο χρήστης xristos68 έγραψε:
Μήν αφήνετε κέρματα ή αντικείμενα αξίας στο αυτοκίνητο τα σπάνε για πλάκα. Ευτηχώς είχα θραύση αλλά το γαμώτο 1 μήνας αυτοκίνητο.Τάσο ειλικρινά λυπάμαι.Ο συναγερμός δεν λειτούργησε;
Δεν ακούστηκε καν το άφησα για έλεγχο. Τον έβαλα εδώ στην αντιπροσωπεία.
-
Ο Παζαρόπουλος άκουσα βάρεσε κανόνι. Ακόμα διαφήμηση της Αυριανής για το αυριανό φύλο το αναφέρει αλλά δεν αναφέρει όνομα.Ακουσε κανείς τίποτα???
-
Ο χρήστης tasos41 έγραψε:
Δεν ακούστηκε καν το άφησα για έλεγχο. Τον έβαλα εδώ στην αντιπροσωπεία.
Ο συναγερμός είναι της meta;
-
Τελευταια νεα....
Ευτυχως ο Παζαροπουλος επεστρεψε τις επιταγες στον αντιπροσωπο μου και το αμαξι ειναι στην Kosmocar.
Τωρα κανονιζουν με αλλο αντιπροσωπο να μου ερθει μεσα στην αλλη εβδομαδα...
AUDI Q5