Επανερχομαι στο θεμα των ελαστικων που με ενδιαφερει και ηθελα να πω οτι αποφασισα τελικα τα ContiCrossContact UHP.
Η διασταση που φοραω ειναι 255/50/19 λογω του οτι η ζαντα μου ειναι 8,5 ιντσες.Τα βρισκω 250 ευρω το ενα αλλα με δεικτη ταχυτητας W...Κανονικα πρεπει να ειναι V ο δεικτης για εμας?Η τιμη ειναι καλη?
Latest posts made by stispan
-
RE: AUDI Q5
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Γιατί εσύ ψάχνεις χειμερινά? Νομίζω είναι λίγο αχρείαστα, ειδικά στο νησί. Βγαίνουν και σε all season τα verde νομίζω αλλά λογικά θα είναι ελαφρώς υποδεέστερα από τα καλοκαιρινά.Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου Στέφανε.
In Omega we trust...
-
Φαντάζομαι ο φίλος ότι προσανατολίζεται σε εκταμίευση περί του 1000αρικου και όχι των 50.000€.Οπότενες εγώ θα προτείνω τα δοκιμασμένα Pirelli Scorpion Verde (που φοράμε 2-3 εδώ μέσα) και τα εξίσου καλά Continental CrossContact UHP.
Εδω τα λεει θερινα τα Scorpion Verde...Αυτα ενοεις?
http://www.pirelli.com/tyre/gr/el/suv/s ... verde.html -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Με βαση αυτη τη χρηση παντως η πρωτη σκεψη ειναι για αλλαγή αυτοκινήτου
(με το συμπάθειο..)Ευχαριστώ για την γνώμη σου αν και περιττή...το αυτοκίνητο χρησιμοποιείτε για καθημερινή μετακίνηση απλά οι αποστάσεις εδώ είναι κοντινές...Όχι ότι δεν χρησιμοποιείτε...με το συμπάθειο και από πλευράς μου...
In Omega we trust...
-
Χαιρετω την παρεα...Ειχα να γραψω καιρο αλλα ηρθε η ωρα να μου πειτε την γνωμη σας γιατι θα αλλαξω λαστιχα.
Το αυτοκινητο ειναι σε νησι, κανει λιγα χιλιομετρα και 2-3 ταξιδια τον χρονο.
Χιονια εδω δεν εχουμε και σπανια παμε και καμια βολτα σε χωματοδρομους.
Προτιμω λαστιχα που να ζεσταινονται γρηγορα.Ακουω τις προτασεις σας. -
Ανοιχτή ή κλειστή όταν είναι? Εγώ τριγμούς από την ηλιοροφή δεν έχω παρά μόνο κάποια λίγα χρατς χρουτς όταν ανοιγοκλείνει, που είναι δείγμα ότι έχει μαζέψει σκόνες και σκουπιδάκια. Τριγμούς έχω πολλούς από την πόρτα του συνοδηγού!!Μονο οταν ειναι κλειστη...
-
Γεια σε ολους.
Οσοι εχετε γυαλινη οροφη εχετε τριξιματα?Εχω παει 2 φορες Καρεντα και μου την εχουν λιπανει αλλα παντα μετα απο κανενα μηνα παλι τα ιδια....Μου εχει σπασει τα νευρα... -
Δυστυχως λογο επαγγελματικων υποχρεωσεων δεν θα τα καταφερουμε...
-
Ναι αυτό το ξέρω. Αλλά δεν είχα παρατηρήσει τι παίζει με τα φλας. Το παρατήρησα χθες στην αντανάκλαση μου στο μπροστινό αμάξι...Εγω το εχω κανει να μην μειωνεται με το Vag-com.