-
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!!!
-
Αν φτάνουμε στο σημείο να έχουμε 3 safety car, την εγκατάλειψη του MS, νέο νικητή και 2 προσπεράσεις στον αγώνα και να λέμε....... αλλάζω πρόσωπο γιατί αυτό ισχύει για μένα προσωπικά...
Αν φτάνω στο σημείο να έχω 3 safety car, την εγκατάλειψη του MS, νέο νικητή και 2 σοβαρές προσπεράσεις στον αγώνα και να λέω ότι βλέπω θέαμα, τότε... μάλλον στερημένος μου ακούγομαι...
-
Επίσης, δεν έπαιξα με κανένα κουβαδάκι, ούτε πήγα παραλία, ούτε καν κοιμήθηκα. Είχα και παρέα στον αγώνα και μάλιστα (ψιλο άσχετο αλλά κολλάει νομίζω) συμφωνήσαμε ότι το Monaco δεν είναι για F1. Εκεί όπου ο Fisico είχε τουμπάρει, λίγο πιο πίσω υπήρχαν marshalls μέσα στην πίστα. Ας γινότανε κάτι τι εκεί τραγικό, να είχαμε και ιστορίες....
Επίσης, δεν ΕΧΩ τίποτα άλλο να δω στην τηλεόραση (αφού δεν έχω δορυφορική κτλ.). Αν μου παρεχόταν π.χ. η ευκαιρία να βλέπω τα τελευταία χρόνια άλλου είδους αγώνες, πάλι δεν θα είχα παρατήσει την F1, αλλά ίσως δεν της έδινα και τόση προτεραιότητα. Άλλωστε για αυτό παίρνω και μέρος σε αυτές τις συζητήσεις κτλ. Απλά έχω ψιλο-βαρεθεί...
Από την άλλη, θυμάμαι πώς ήμουν πέρσι εκείνο το 5ήμερο όταν πήραμε νίκη στη Βραζιλία. Το να κερδίζει ο οδηγός που υποστηρίζεις (ιδίως αν υποστηρίζεις κάτι εκτός των 3ων μεγάλων) σου δίνει μερικές φορές την ψευδαίσθηση ότι π.χ. ο αγώνας ήταν ενδιαφέρων, η F1 είναι το απαράμμιλο motor sport κτλ κτλ. Και στον άλλο αγώνα ο Fisico ήταν 16ος και ήταν η επιστροφή στην 'βαρετή' πραγματικότητα.
Τέλος, χαίρομαι τουλάχιστο (όπως είδα από την 1η σελίδα) γιατί δεν είμαι μόνος που αναπολώ...
-
ΠΑΝΤΩΣ εμενα JimClark με ψιλοαπογοητευσες...Εγω οτι κ να γινει δεν μπορω να χασω δευτερολεπτο απο F1.....Αλλωστε αντεξαμε κ στο 2002 τωρα θα κολλησουμε????1992????Παντα υπηρχαν περιοδοι ανιαροι...Απλως η Ferrari παιρνει απανωτα οσα εχασε...Αλλωστε απο το 88 ισχυει ενα αδιασπαστο σερι στα πρωταθληματα οδηγων...
88-89:McLaren
90-91:McLaren
92-93:Williams
94-95:Benetton
96-97:Williams
98-99:McLaren
00-01:Ferrari
02-03:Ferrari
Αν κ ειναι προληπτικο το πιστευω αρα αν παρει φετος το πρωταθλημα η Ferrari την βλεπω κ του χρονου....Αν κ οι παραδοσεις ειναι για να σπανε... -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
...εμένα δεν μου αρεσει το IRL και το **Asscar **αλλα...
Καποιος ξεχασε το Ν
Κανείς δέν ξέχασε το N. Υπάρχει και NASCAR, υπάρχει και ASCAR.
Πάντως και εγω θα συμφωνίσω οτι φέτος δέν είναι βαρετα. Θα διαφωνίσω όμως οτι 4 ομάδες μάχονται για την 2η θέση, γιατι αυτη ανοίκει στην BAR.
-
Μόνο το Μονακό άξιζε φέτος αλλά (μαντέψτε) δεν το είδα γιατί είχα υπηρεσία (φαντάρος γαρ). Υπογράφω κι εγώ λοιπόν με την ελπίδα να αλλάξει κάτι σύντομα! Πάντως τους αγώνες δεν σταματάω να τους βλέπω, έτσι για το feeling ρε γαμώτο!
-
Ο χρήστης Hakkinen98-99_ έγραψε:
Εγω οτι κ να γινει δεν μπορω να χασω δευτερολεπτο απο F1.....Αλλωστε αντεξαμε κ στο 2002 τωρα θα κολλησουμε????1992????Παντα υπηρχαν περιοδοι ανιαροι...Εδω θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου.Δεν μπορω να φανταστω και να διανοηθω τη ζωη μου χωρις F1!!!...
-
Εγω οτι κ να γινει δεν μπορω να χασω δευτερολεπτο απο F1.....Αλλωστε αντεξαμε κ στο 2002 τωρα θα κολλησουμε????Για να το κάνουμε μάλιστα και πιο τραγικό :
Εγω οτι κ να γινει δεν μπορω να χασω δευτερολεπτο απο F1.....Αλλωστε αντεξαμε κ στο Γερμανικό GP 2002 τωρα θα κολλησουμε????
Ήταν το μοναδικό μεσημεριανό GP που τα μάτια ήταν σε κατάσταση 'ασε μας να κλείσουμε' (Μετά την μονομαχία Kimi-JP)
Πάντως με τα ατυχήματα του το Αμερικάνικο έσπασε κάπως την βαρεμάρα... -
Ήταν σίγουρα ένα από τα πιο συναρπαστικούς αγώνες με 1-2 τις φερράρι!!!
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Ήταν σίγουρα ένα από τα πιο συναρπαστικούς αγώνες με 1-2 τις φερράρι!!!Πες το ψέματα... Αλλά ρε γμτ τόσα ατυχήματα και η F****ri πάλι απ'έξω???
Καταντάει σπαστικό... -
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Ήταν σίγουρα ένα από τα πιο συναρπαστικούς αγώνες με 1-2 τις φερράρι!!!
Πες το ψέματα... Αλλά ρε γμτ τόσα ατυχήματα και η F****ri πάλι απ'έξω???
Καταντάει σπαστικό...Μα ούτε ένα λάστιχο να μην τους πιάσει? Τι παραπάνω είχε ο αλόνσο κ ο ραλφ...
-
ΠΑΝΤΩΣ εμενα JimClark με ψιλοαπογοητευσες...Εγω οτι κ να γινει δεν μπορω να χασω δευτερολεπτο απο F1Συμφωνω σε αυτο
.....Αλλωστε αντεξαμε κ στο 2002 τωρα θα κολλησουμε????
Τι,δηλαδη φετος ειναι καλυτερα απο 2002?????
-
Iceman_angel πανω κατω το ιδιο ειναι...Αν κ το 2002 με το παλιο συστημα βαθμολογησης ηταν χειροτερα..
-
Δεν έχω χάσει το ενδιαφέρον για τα GP, αντιθέτως...(!)
Απλά περιμένω να δώ πότε θα υπάρξει σοβαρός συναγωνισμός, πότε θα βρεθεί μία ΟΜΑΔΑ να συναγωνιστεί με αξιώσεις τη Scuderia Ferrari....
Και φυσικά, ποιά θα είναι αυτή ποτ θα το πράξει πρώτη...
-
H Ferrari είναι έτη φωτός μπροστά.Καλά εκείνη η ΜcLaren τον Κούλθαρντ τι τον έχει ακόμα,πάει που πάει κατά διαόλου έχει και τον άχρηστο εκεί πέρα....τι να πω.Το παιδί δεν κάνει και στην Γουίλιαμς που ήτανε τον πούλο έπαιρνε δεν τα πήγαινε καλά,είχε σαλτάρει ο Φράνκ κόντεψε να σηκωθεί από το καρότσι του.Μακάρι του χρόνου να μην τον ξαναδώ πουθενά τον παλιοπαραμαγούλα.Μπράβο στον Μπάτον και την BAR,όπως μπράβο και στον Γιάρνο τα παιδιά είναι ταλέντα.Αυτό το ενδιαφέρον που έχει παρουσιάσει η F1 στα τελευταία GP μου θυμίζει κάτι από παλιές καλές εποχές,ας ελπίσουμε ό,τι θα κρατήση.
Υ.Γ.Ζητώ συγνώμη απο τους θαυμαστές του Κούλθαρντ αλλά δεν πάει άλλο ρε παιδιά τα πράγματα πρέπει να μπούν στην θέση τους.
-
Ο χρήστης f104 έγραψε:
H Ferrari είναι έτη φωτός μπροστά.Καλά εκείνη η ΜcLaren τον Κούλθαρντ τι τον έχει ακόμα,πάει που** πάει κατά διαόλου έχει και τον άχρηστο εκεί πέρα....τι να πω.Το παιδί δεν κάνει και στην Γουίλιαμς που ήτανε τον πούλο έπαιρνε δεν τα πήγαινε καλά,είχε σαλτάρει ο Φράνκ κόντεψε να σηκωθεί από το καρότσι του.Μακάρι του χρόνου να μην τον ξαναδώ πουθενά τον παλιοπαραμαγούλα.**Μπράβο στον Μπάτον και την BAR,όπως μπράβο και στον Γιάρνο τα παιδιά είναι ταλέντα.Αυτό το ενδιαφέρον που έχει παρουσιάσει η F1 στα τελευταία GP μου θυμίζει κάτι από παλιές καλές εποχές,ας ελπίσουμε ό,τι θα κρατήση.Υ.Γ.Ζητώ συγνώμη απο τους θαυμαστές του Κούλθαρντ αλλά δεν πάει άλλο ρε παιδιά τα πράγματα πρέπει να μπούν στην θέση τους.
-
Ο χρήστης f104 έγραψε:
H Ferrari είναι έτη φωτός μπροστά.Καλά εκείνη η ΜcLaren τον Κούλθαρντ τι τον έχει ακόμα,πάει που πάει κατά διαόλου έχει και τον άχρηστο εκεί πέρα....τι να πω.Το παιδί δεν κάνει και στην Γουίλιαμς που ήτανε τον πούλο έπαιρνε δεν τα πήγαινε καλά,είχε σαλτάρει ο Φράνκ κόντεψε να σηκωθεί από το καρότσι του.Μακάρι του χρόνου να μην τον ξαναδώ πουθενά τον παλιοπαραμαγούλα.Μπράβο στον Μπάτον και την BAR,όπως μπράβο και στον Γιάρνο τα παιδιά είναι ταλέντα.Αυτό το ενδιαφέρον που έχει παρουσιάσει η F1 στα τελευταία GP μου θυμίζει κάτι από παλιές καλές εποχές,ας ελπίσουμε ό,τι θα κρατήση.Υ.Γ.Ζητώ συγνώμη απο τους θαυμαστές του Κούλθαρντ αλλά δεν πάει άλλο ρε παιδιά τα πράγματα πρέπει να μπούν στην θέση τους.
Τοτε ο Barrichello τι έπρεπε να κάνει;
-
Ο χρήστης f104 έγραψε:
Υ.Γ.Ζητώ συγνώμη απο τους θαυμαστές του Κούλθαρντ αλλά δεν πάει άλλο ρε παιδιά τα πράγματα πρέπει να μπούν στην θέση τους.
Ερώτηση: Αν πας εσύ και αντικαταστήσεις τον DC για έναν αγώνα, θα αποδώσεις καλύτερα από αυτόν;
Ερώτηση(2): Μήπως έχεις μπατζανάκη κανένα Williams/Dennis/Todt/Briatore ή τον Stoddart έστω, και σου είπανε πως/αν αποδίδει ο DC και βγαίνεις και τον κρίνεις έτσι; (που δεν είναι κριτική αυτή, διότι στερείται επιχειρημάτων)
Επιμένω, εμείς από εδώ που είμαστε, ,μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε και να συζητάμε σε θεωρητική βάση και στηριζόμενοι σε υποθέσεις.
Οι Team managers, για να κρατάνε τους ίδιους οδηγούς τόσο καιρό τώρα (όσοι το κάνουν τέλος πάντων) ξέρουν γιατί το κάνουν και έχουν τους λόγους τους. Ή μήπως πιστεύει κανείς οτι δεν μπορούν να πάρουν όποιονδήπτε θελήσουν; (οι των 'πλουσίων' ομάδων τουλάχιστον...) -
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Τοτε ο Barrichello τι έπρεπε να κάνει;Εσύ τι νομίζεις ότι πρέπει να κάνει?
-
Καλά κάνει ο Ρόν Ντένις και κρατάει τον DC,ποσώς με ενδιαφέρει.Δεν κατάλαβα αυτό για τους team manager τι μου το λές για νέο;λές να μην το ξέρω;δηλαδή με την λογική σου επειδή είναι πιλότος στην F1 δεν θα πρέπει να ασκήσουμε κριτική.Μήπως εσύ τον έχεις μπατζανάκη τον DC και θίχτηκες;Μιας και δεν μιλάω με επιχειρήματα όπως λές μήπως θες να μου θυμήσεις κάτι καλό από την απόδοση του(πέραν σπανίων περιπτώσεων);Τέλος πάντων,αυτό το θέμα δεν αναλύεται μέσα από αυτόν τον τρόπο εποικινωνίας γιατί θέλουμε πολλές ώρες.Μην ξεχνάς όταν ο Μίκα έπαιρνε τις νίκες τη μία μετά την άλλη ο David μέσα στη επιπολαιότητα,όργωνε το γρασίδι λες και είχε Huqsvarna,και τα τέτακέ δίνανε και πέρνανε,για να μην αναφερθώ όταν ήταν στην Williams με τον Hill.Ο κάθε πιλότος στη F1 και μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας δείχνει τις δυνατότητες του.Ο Κούλθαρντ δοκιμάστηκε σε κορυφαίες ομάδες και σε καλές περιόδους των ομάδων αυτών και πιο το αποτέλεσμα;Μόνο ντόρος γύρω από το όνομα του τίποτα άλλο.
Βάλτε εδώ μια υπογραφή αν....