-
Ο χρήστης Into-megane έγραψε:
Σιωπή ανίδεοι κομπλεξικοί νεοέλληνες που θα αμφισβητήσετε τα λεγόμενά του! Ο άνθρωπος είναι γνώστης... έχει Megane ΨΨ!!!
**Edit...[mod]
**απαράδεκτος και ανεπίδεκτος...
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Εγω προτεινω να καλεσουμε το μελος intomegane στη συναντηση του φορουμ για να γνωριστουμε και να ανταλλαξουμε αποψεις σχετικα με την αυτοκινηση.
Ε τι λετε ?
Νομιζω οτι αν ερθει θα εχει τρομερη απηχηση η συναντηση...
Απαγορευονται τα εξης: καδρονια, πασης φυσεως ξυλινα αντικειμενα που το εκτεινονται σε μηκος, σουγιαδες, σπαθια, φωτοσπαθα, πιστολια, καραμπινες, σιδηρογροθιες, κλπ κλπ.όχι ρε φίλε εγώ είμαι σοβαρος άνθρωπος...με ποιον να κάτσω να συζητήσω με τον ένα που κάθεται και μου αναφέρει τι τετρακίνηση φοράει το S3 την ώρα που άλλοι πεινάνε?με άλλους που συζητάνε σε ατελείωτα ποστ που είναι το πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας αρκεί να μην πηγαίνει η συζήτηση σε αυτούς?για άλλους που χτυπάνε τηλέφωνα σε υπηρσίες για να ρουφιανέψουν το καθετί επειδή αυτοί που πληρώνοντε για αυτό είναι για γέλια?για άλλους που με 5-6 χιλιάδες ευρώ ψάχνουν για αμάξι που να ψήνει και καφέ και να μην χαλάει?για άλλους που αγόρασαν ένα αμάξι με λεφτά του μπαμπα και της μαμάς και γεμίζουν ατελείωτα ποστ για το τι μάρκα ειναι το ρουλεμάν του τροχού του πίσω μεταταρσιακού άξονα?
τουλάχιστον προσωπικά υποκριτής δεν είμαι και ότι εχω πετύχει το έχω πετύχει μόνος μου.και την άποψη μου την έχω πει πολύ πριν ξεσπάσουν τα κύματα με τα νέα μέτρα ένα τυχαίο παραδειγμα.
έχω μάθει να συζητάω με ανθρώπους όχι με υποκριτές ούτε με παιδάκια που μιλάνε για τελική ταχύτητα σε αυτοκίνητα και τσαγάκια...άσχετα βέβαια αν τα 210 κοντέρ οι κουβάδες τους δεν τα βλεπουν ούτε στον ύπνο τους...
να περνάτε καλά παιδιά και μακριά από τη μιζέρια εύχομαι που σας οδήγησαν ξέρετε ποιοι, χλωμό βέβαια αλλά αυτοί είστε.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Σιωπή ανίδεοι κομπλεξικοί νεοέλληνες που θα αμφισβητήσετε τα λεγόμενά του! Ο άνθρωπος είναι γνώστης... έχει Megane ΨΨ!!!
**Edit...[mod]
Αναρρωτιέμαι γιατί αργούνε τόσο τα μπάνια του λαού φέτος...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
**Edit...[mod]
Αναρρωτιέμαι γιατί αργούνε τόσο τα μπάνια του λαού φέτος...
+1
**Τελος [mod] **
-
Βασικά καλησπέρα , πείτε μου με γειά αγόρασα ένα πισωκίνητο εργαλείο με 143 άτια όταν ήταν καινούριο βαίβαια αλλά που*&**& να οικονομική κρίση 1800Ε μαζί με σήμα .
-
MX5; MG; Ζ3;
Τι 1800; -
318 is E30
μάλλον είμαι μερακλής -
Μεταξύ μας καλά ξηγήθηκες...
-
Απο evo και ttrs σε tt-rx8 και τελικα σε 318is..
Σηματακι m-power επειγοντως -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
318 is E30
μάλλον είμαι μερακλήςτο καλυτερο αμαξι πηρες!!!φοτο να βαλεις
βεβαια μερικοι μερικοι θα που οτι δεν εχει καλο μπροστινο συστημα με αισθηση σε σχεση με ενα 307 -
Σε έτσουξε πολύ ε; Πάρτο αλλιώς...
Αν δε μου βρεις και που ανέφερα το 307, σε κερνάω λουκουμάκι. -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Βασικά καλησπέρα , πείτε μου με γειά αγόρασα ένα πισωκίνητο εργαλείο με 143 άτια όταν ήταν καινούριο βαίβαια αλλά που*&**& να οικονομική κρίση 1800Ε μαζί με σήμα .Βρήκες 318is Ε30 με 1800Ε;
-
προσεξε μην χασεις ποστ για ποστ απο την εξαρτηση εσυ
στο θεμα
συγκρινες το τιμονι μιας ε30 σε σχεση με ενα καρτ?δεν νομιζω, το συγκρινες με ενα καθημερινο αμαξι σαν το δικο σου
που ειναι το περιεργο?ειδικα οταν μιλαμε για αυτοκινητα που το ενα ειναι 2 γενιες πισω(μιλαω για τι δικο μου) -
Θα το έχανα αλλά ευτυχώς ο ειδικός αλγόριθμος που έχω αναπτύξει με ειδοποίησε στο κινητό μόλις έγινε αναφορά του IS+307.
Το θέμα είναι ότι δεν το συνέκρινα καν, ξαναδιάβασε τα ποστ. ΄
-
το ξαναδιαβασα
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μεταξύ μας καλά ξηγήθηκες...thank's
Απο evo και ttrs σε tt-rx8 και τελικα σε 318is..
Σηματακι m-power επειγοντωςοικονομική κρίση είπαμε το σηματάκι το είχε από τον προηγούμενο >>Βασικά καλησπέρα , πείτε μου με γειά αγόρασα ένα πισωκίνητο εργαλείο με 143 άτια όταν ήταν καινούριο βαίβαια αλλά που*&**& να οικονομική κρίση 1800Ε μαζί με σήμα .
Βρήκες 318is Ε30 με 1800Ε;
παίζουν αρκετές ευκαιρίες στην αγορά.
audi tt 1.8t vs mazda rx8 cosmo