-
Και άλλο ένα γρήγορο. wacom4ever!!!
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Εγώ είμαι Rhino level 2 certified user αλλά για σχεδιασμό αυτοκινήτου... χμμμ... καλό challenge!στα αυτοκινητα θελει πολυυυυ υπομονη, δε γινονται οι επιφανειες με τις συνηθισμενες εντολες, Στο level 2 προγραμμα δειχνει πολύ γενικα πως να χρησιμοποιει κανεις μια ζωγραφιά για να κανει το 3d, αν το αυτοκινητο ειναι πολυπλοκο με κυρτες/κοιλες γραμμες το καθε point καθε nurb θελει να μπει στη σωστή θεση...εκτος και αν το αυτοκινητο ειναι κανενα ΤΤ πρωτης γενιας (piece of cake)
....εκτος και αν εχει φτιαχτει μοντελο και με ενα 3d digitizer -
@vengas: Έχεις δίκιο ότι θέλει πολύ υπομονή, παρά ταύτα γνωρίζω πασίγνωστο καροτσερίστα στην Ιταλία που χρησιμοποιεί το Rhino για τα σχέδιά του οπότε προφανώς υπάρχουν κάποιες τεχνικές που ακολουθούνται προκειμένου να σου δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα σε περιορισμένο σχετικά χρόνο, όπως πχ αν σχεδίαζες σε παραμετρικό πρόγραμμα.
@mika: Η Α6 είναι; Πώς σου φαίνεται ως μέγεθος; Τη θεωρώ λίγο μικρή και προσανατολίζομαι στην αγορά Α4 αλλά επειδή τα χρήματα είναι πολλά για Wacom (πόσο μάλλον για τη σειρά Intuos) μάλλον θα πάω στη φτηνότερη λύση της Trust (το έχουμε συζητήσει και σε προηγούμενες σελίδες το θέμα, ε;)
-
πολυ καλο tutorial για σχεδιασμο αυτοκινητου με Rhino
http://www.3dvault.net/Wyatt/one.html -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
@mika: Η Α6 είναι; Πώς σου φαίνεται ως μέγεθος; Τη θεωρώ λίγο μικρή και προσανατολίζομαι στην αγορά Α4 αλλά επειδή τα χρήματα είναι πολλά για Wacom (πόσο μάλλον για τη σειρά Intuos) μάλλον θα πάω στη φτηνότερη λύση της Trust (το έχουμε συζητήσει και σε προηγούμενες σελίδες το θέμα, ε;)H επιφάνεια στην οποία είναι ενεργό το πενάκι είναι 147 mm x 92 mm.
Επέλεξα αυτή γιατί ΔΕΝ είχε touch δυνατότητα (δεν μου χρειάζεται και ανεβάζει αρκετά την τιμή).
Όλες οι bamboo έχουν την ίδια επιφάνεια εκτός από την Bamboo fun medium.
Το μέγεθος δεν με προβλημάτισε. Ειναι και η πρώτη μου επαφή. Απ' ότι διαβάζω πάντως, το μέγεθος είναι και θέμα συνήθειας. Όσοι έχουν συνηθίσει τις μικρές δεν μπορούν τις μεγάλες και αντίστροφα. Οι Intuos φαίνονται υπέροχες αλλά είναι πανάκριβες. Πήρα την Bamboo για να δω αν μου κάνει και σε κανα χρόνο θα δω, μπορεί να την αλλάξω με κάτι μεγαλύτερο αν δω ότι μου χρειάζεται. Το απόλυτο θα ήταν μια Cintiq πάντως
Τις Τrust δεν τις είχα ακούσει, αν έχουν διαφορά στην τιμή ίσως να έπαιρνα κάτι μεγαλύτερο από Trust. Αλλά είμαι ενθουσιασμένος με την bamboo μου, είναι λες και έχει ανοίξει καινούριος κόσμος μπροστά μου. Συνιστώ ανεπιφύλακτα!
-
-
-
Βρίσκομαι σε δίλημα...μήπως να στραφώ σε αναζήτηση γραμμών από μοντέλα του μακρυνού παρελθόντος της Fiat?.....
-
Ορίστε τα σχέδια για σήμερα! Κωνσταντίνε το να πας πολύ πίσω είναι ενδιαφέρον αλλά είναι περίεργο. Λίγα είναι τα στοιχεία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις απο τα πολύ παλιά χρόνια της fiat και την έκαναν να ξεχωριζει τουλάχιστον κατα τη γνώμη μου (αφού έψαξα λίγο και εγώ στην αρχή που μας είπες το θέμα)
και μιας και είμαστε μια παρέα εδώ (λίγο off topic) πάρτε και το link για το profile του συγκροτήματός μου (FETAMERIGANOI είναι το όνομά μας) που περιέχει τα τραγούδια του νέου μας album καθώς και το artwork που μου πήρε πολύ χρόνο
http://www.jumpingfish.gr/fetameriganoi
Όποιος τα ακούσει και ενδιαφέρεται πραγματικά για cd να μου το πει σύντομα γιατί είναι μόλις 100 και τελειώνουν! (φυσικά τα δίνουμε δωρεάν). Για όσους δεν προλάβουν αλλά ενδιαφέρονται υπάρχει και η λύση της αποστολής των τραγουδιών σε email ή το κατέβασμα από το ιντερνετ (τα έχουμε και εκεί free)Τέρμα η off topic διαφήμιση του συγκροτήματός μου
-
Ενδιαφέρουσα προσπάθεια 'ακούγεται'...για στείλε κανένα cd.
(αν και εγώ είμαι του κλασσικού rock).
http://www.youtube.com/watch?v=PfzjGSRaBE4
και ένα σκίτσο για να ξεκουραστεί το μυαλό...(άσχετο φυσικά)
ακόμα ένα..
-
Ο νικητής στο Local
-
Έφυγα για βόλτα!! -
Πολύ ωραίο το τελευταίο αν και μοιάζει λίγο με το στυλ της Alfa romeo. Εγώ θα επιστρέψω με σχέδια απο αύριο γιατί το σαββατοκύριακο είχα ταξίδι στην Αθήνα
-
Πολύ χαλαρούς σας βλέπω.....
-
-
Mήπως...πρέπει να λήξει η άτυπη ενασχόληση με το Bravo?...(λέω μήπως).
-
Παιδιά , είναι κανείς από εσάς στο Μετσόβειο?
-
Σωστό! Ας θέσουμε ένα νέο θέμα για να δουλέψουμε!
-
Ο χρήστης Thanas_4 έγραψε:
Σωστό! Ας θέσουμε ένα νέο θέμα για να δουλέψουμε!Εμείς οι δυο?!!
...λίγο 'σπαστικό' δεν είναι? -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Σωστό! Ας θέσουμε ένα νέο θέμα για να δουλέψουμε!
Εμείς οι δυο?!!
...λίγο 'σπαστικό' δεν είναι?Εσυ πως εξηγείς την τροπή αυτή του τόπικ?
Σχεδιασμός Αυτοκινήτου