-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Με τα νέα μέτρα θα πέσουν τα μτχ τώρα...να δεις τι θα γίνει...τσάμπα θα είναι μια Ε46 Μ3...αμάξι όνειρο για μένα
Φιλος Νικολαος απο που θα μπορουσε να προκυπτει αυτο ?
Μηπως αρχισει και κινειται περισσοτερο η αγορα των μεταχειρισμενων τωρα που τα καινουρια θα γινουν απλησιαστα αρα συφωνα με το νομο προσφορας και ζητησης οι τιμες των μεταχειρισμενων ισως τσιμπησουν και λιγο ? Αποψη προσωπικη αυτο.Λοιπον πηγα το γκαμπριο στο Σπανο και μου ξηγηθηκαν μια χαρα. Ελυσαν ολα τα προβληματα τριγμων.
Καθαρισαν την οροφη , και ανακαλυψαν και στην εξατμιση καποιο κομματι που ειχε ξεκολλησει και εκανε τον πιο δυνατο θορυβο που νομιζα οτι προερχοταν απο το μηχανισμο της οροφης. Εφτιαξαν και το bluetooth. Τελεια... και ουτε λογος για χαρτζηλικια και τετοια καραγκιοζηλικια. επαγγελματιες που τιμουν το μισθο τους. Τους ειπα σε 15-20 δευτερολεπτα τι προβλημα ειχα και μου το παρεδωσαν λεγοντας μου σε 15-20 δευτερολεπτα τι εκαναν. Και εκαναν δουλεια!Κατι που αφορα την αλλαγη λαδιων για τα BMW .παιδια ΔΕΝ υπαρχει αισθητηρας αλλαγης λαδιων. Ακριβως πριν παραδωσουν το αμαξι προγραματιζουν αλλαγη λαδιων μετα απο ακριβως ενα χρονο.Ειχε γινει ενα λαθος σε εμενα και ελεγε αλλαγη λαδιων αντι για 2010 περασαν 2001 Αυτο οσοι ενδιαφερονται για τα λαδια κτλπ ας το σκεφτουν..
Οι τριγμοι λοιπον εξαφανιστηκαν κατα 90%, το bluetooth μεχρι στιγμης δουλευει ρολοι και ολα καλα
Φυγαμε για τα φρενα ωσονουπω!!!
-
Όλα καλά λοιπόν...
Τουλάχιστον δεν σε ταλαιπώρησε... -
Ναι ναι... οπως τα λες ο-μορφεα
Τι στο καλο ειναι η φωτο του αβαταρ σου ?
Audi θυμιζει.. καλλιτεχνικη θα ηταν αν ηταν το πισω φως του Ζ σε κατοψη στιλ
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
το πισω φως του Ζ σε κατοψη στιλ -
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Με τα νέα μέτρα θα πέσουν τα μτχ τώρα...να δεις τι θα γίνει...τσάμπα θα είναι μια Ε46 Μ3...αμάξι όνειρο για μένα
Μηπως αρχισει και κινειται περισσοτερο η αγορα των μεταχειρισμενων τωρα που τα καινουρια θα γινουν απλησιαστα αρα συφωνα με το νομο προσφορας και ζητησης οι τιμες των μεταχειρισμενων ισως τσιμπησουν και λιγο ? Αποψη προσωπικη αυτο.Λοιπον πηγα το γκαμπριο στο Σπανο και μου ξηγηθηκαν μια χαρα. Ελυσαν ολα τα προβληματα τριγμων.
Καθαρισαν την οροφη , και ανακαλυψαν και στην εξατμιση καποιο κομματι που ειχε ξεκολλησει και εκανε τον πιο δυνατο θορυβο που νομιζα οτι προερχοταν απο το μηχανισμο της οροφης. Εφτιαξαν και το bluetooth. Τελεια... και ουτε λογος για χαρτζηλικια και τετοια καραγκιοζηλικια. επαγγελματιες που τιμουν το μισθο τους. Τους ειπα σε 15-20 δευτερολεπτα τι προβλημα ειχα και μου το παρεδωσαν λεγοντας μου σε 15-20 δευτερολεπτα τι εκαναν. Και εκαναν δουλεια!Κατι που αφορα την αλλαγη λαδιων για τα BMW .παιδια ΔΕΝ υπαρχει αισθητηρας αλλαγης λαδιων. Ακριβως πριν παραδωσουν το αμαξι προγραματιζουν αλλαγη λαδιων μετα απο ακριβως ενα χρονο.Ειχε γινει ενα λαθος σε εμενα και ελεγε αλλαγη λαδιων αντι για 2010 περασαν 2001 Αυτο οσοι ενδιαφερονται για τα λαδια κτλπ ας το σκεφτουν..
Οι τριγμοι λοιπον εξαφανιστηκαν κατα 90%, το bluetooth μεχρι στιγμης δουλευει ρολοι και ολα καλα
Τα μεγάλα κυβικά φίλε Δημήτρη δύσκολα πουλιούνται και τώρα πιέζεται ακόμα περισσότερο η αγορά. Βρίσκεις με 40Κ Ε46 Μ3 πλέον με λογικά χιλιόμετρα (50-60Κ).
Σωστά, αισθητήρας αλλαγής λαδιών δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει αισθητήρας ποιότητας και στάθμης λαδιών. Το προγραμματίζουν από την αρχή και του λένε από πότε να ξεκινάει να μετράει. Αν εσύ όμως το σκίζεις και το κάψεις το λάδι και το δει, θα σου χτυπήσει αλλαγή.
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
αρα κι εμένα που γράφει 10/2010
επρεπε να γραφει 5/2011.... που το πηρα... κατσε να τους το πω... -
Είναι διπλός αισθητήρας μετράει και τη στάθμη και την ποιότητα (εκτός από τη μέτρηση χρόνου που κάνει ο εγκέφαλος). Από το μηδένισμα σε κάθε αλλαγή και ανάλογα με τον χρόνο, το ρυθμό πτώσης της στάθμης και το ρυθμό πτώσης της ποιότητας υπολογίζει και εμφανίζει χλμ μέχρι την επόμενη αλλαγή.
-
ναι αλλά εμένα το γράφει από την πρώτη μέρα
τα κμ αλλάξανε
Οταν γράφει 19000κμ εννοει σε 19000 ή στα 19000?
-
Σε 19.000km θέλει αλλαγή
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Σε 19.000km θέλει αλλαγήΣωστά...σε ΑΚΟΜΑ 19.000κμ.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
...Βρήκες τροπέτο?
οσα θελεις...
-
Τελικά το πρόβλημα που ανέφερα πιο πίσω ήταν 'χαλασμένο φλοτέρ'. Εργασία και ανταλλακτικά πήγαν στα 147 € (στον Σπανό). Τώρα αν είναι πολλά ή λίγα, άγνωστο (μάλλον πολλά μου ακούγονται). Είπαν πάντως πως ήθελε αρκετή δουλειά για να επισκευαστεί (επειδή το σημείο πρόσβασης βρίσκεται πίσω από το πίσω κάθισμα ).
-
ωραια σκ λουτράκι να κάνουμε κανενα κμ....
Θα παρω τα παιδιά και θα φυγω
θα φαω τα 1000 μου ευρω σε ταβερνα. Θα γίνω ο φιλος του ταβερνιάρη.... (σαν το χοντρο θα γίνω.... γιατί ο άλλος για ποδήλατο μας παει..) -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ωραια σκ λουτράκι να κάνουμε κανενα κμ....Θα παρω τα παιδιά και θα φυγω
θα φαω τα 1000 μου ευρω σε ταβερνα. Θα γίνω ο φιλος του ταβερνιάρη.... (σαν το χοντρο θα γίνω.... γιατί ο άλλος για ποδήλατο μας παει..)Είσαι μέσα για εδώ: viewtopic.php?p=1795278#p1795278 ?
-
Παίζει.... να παω κι το γιο μου καμιά βόλτα.... Αλλά γέρνει το ρημάδι...!!!
-

-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/501761/
Πόσο είπαμε πάνε τα τέλη γι αυτό;
ΥΓ: απαράδεκτα τα χερούλια στο πορτ μπαγκάζ...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τι ακριβως ειναι αυτα;Για μπαγκαζιερα;
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/501761/Πόσο είπαμε πάνε τα τέλη γι αυτό;
Θα βρεις και καλύτερο. Τι 2λτ τι 2.5λτ...σιγά τη διαφορά...go for it
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/501761/Πόσο είπαμε πάνε τα τέλη γι αυτό;
To συγκεκριμενο κατα 90% ειναι απο Γερμανια εισαγωγης...να το τσεκαρεις πολυ καλα αν σε ενδιαφερει...φαινεται καλη περιπτωση παντως
BMW FORUM