- 

Άσε τα ψόφια! Με πράσινες τιράντες σε ειδα τις προαλλες! 
- 

Ο χρήστης htanso21 έγραψε: 
 Άσε τα ψόφια! Με πράσινες τιράντες σε ειδα τις προαλλες!Ζαρτιερες ηταν 1,82 - 77 Κιλα μλκς Μαυρη ζωνη κι ενα νταν προς τους γυμναστηριακηδες Θα φωναξω το pasxo και δωρο το patrino αν συνεχισεις.. Ο πατρινος σε εσενα θα την πεσει που εισαι τεκνο εγω πουρεψα 
- 

Ο χρήστης nonos έγραψε: 1,83 / 82kg... Μοντελος... Αστα αυτα χωρις το ιταλικο αμαξι εισαι ενα τιποτα.. 
 Μετραει και η μηχανολογια ωστοσο..ΜΗΧ-ΜΗΧ ρεεεεεεεε 
- 

Που είναι η κατηγορία 'Πιλότος F1 / Αναβάτης MotoGP'; 
 1,69m, 63-64Kg.
- 

Ο χρήστης citrovag έγραψε: Άσε τα ψόφια! Με πράσινες τιράντες σε ειδα τις προαλλες! Ζαρτιερες ηταν Καλά ρε, τις ζαρτιέρες τις βάζουν στην μέση, εσύ γιατί τις έβαλες μέχρι τον λαιμό;! 
- 

Ο χρήστης zorz έγραψε: 
 Που είναι η κατηγορία 'Πιλότος F1 / Αναβάτης MotoGP';
 1,69m, 63-64Kg.Εχμ... αυτό ειναι κατηγορία Τζόκεϊ 
- 

Ο χρήστης citrovag έγραψε: 1,82 - 77 Κιλα μλκς Μαυρη ζωνη κι ενα νταν προς τους γυμναστηριακηδες Θα φωναξω το pasxo και δωρο το patrino αν συνεχισεις.. Ο πατρινος σε εσενα θα την πεσει που εισαι τεκνο εγω πουρεψα Με τετοιο αβαταρ τον αναστατωνεις.. 
- 

Ο χρήστης htanso21 έγραψε: Άσε τα ψόφια! Με πράσινες τιράντες σε ειδα τις προαλλες! Ζαρτιερες ηταν Καλά ρε, τις ζαρτιέρες τις βάζουν στην μέση, εσύ γιατί τις έβαλες μέχρι τον λαιμό;! Της ειχα κλεψει απο την τζουλια την τελευταια φορα που ειχαμε βρεθει και μου επεσαν μεγαλες 
- 

Το παιδί λάστιχο... 
- 

1,82 υψος και 78-79 κιλα. 
 περναω ή εμεινα μετεξεταστεος?
- 

1,82 / 75 κιλα 
- 

Ο χρήστης sakisalfa έγραψε: 
 1,82 υψος και 78-79 κιλα.
 περναω ή εμεινα μετεξεταστεος?Οταν ειχες περασει απο το μαγαζι εισουν πιο κοντος πως ψηλωσες ξαφνικα ? 
- 

Ο χρήστης citrovag έγραψε: 1,82 υψος και 78-79 κιλα. 
 περναω ή εμεινα μετεξεταστεος?Οταν ειχες περασει απο το μαγαζι εισουν πιο κοντος πως ψηλωσες ξαφνικα ? Εχω πιει μαγικο φιλτρο. 
 Χθες παρελαβα κατευθειαν απο Γαλλια.
- 

1.92 - 110 Γιαυτό και έχω μεγάλες καταναλώσεις στο αμάξι της υπογραφής αλλιώς θα σας έλεγα εγώ.... 
- 

1.78 και 79 Kg με στόχο να πέσω στα 73-75..τα έχω τα κιλάκια μου δλδ.. 
- 

Ο χρήστης teox έγραψε: 
 1.78 και 79 Kg με στόχο να πέσω στα 73-75..τα έχω τα κιλάκια μου δλδ..Ανταλλαζουμε? 
- 

Καλά ποιός μλκας άνοιξε τέτοιο θέμα?? 
- 

Με τοσες πληροφοριες στα θεματα here and there ανοιγεις ανετα μητρωο 
- 

Ο χρήστης egobrain έγραψε: 
 Με τοσες πληροφοριες στα θεματα here and there ανοιγεις ανετα μητρωοΣτο χαλαρό όμως... Θα ανοίξω εγώ σε κανένα μήνα (για ξεκάρφωμα) Ποιος ειναι το ΑΦΜ σας και ποιος το έχει μεγαλύτερο 
- 

Ο χρήστης teox έγραψε: 
 1.78 και 79 Kg με στόχο να πέσω στα 73-75..τα έχω τα κιλάκια μου δλδ..Δωστα σε μενα να πατσισουμε,καπου στα 73-74 θελω να παω εγω. 

Πόσα κιλά είστε?