-
καλα μην αρχισουμε παλι να λεμε με τι μοιαζει το νεο focus γιατι θα πω και γω οτι μου θυμιζει mondeo
-
Εμενα μου θυμιζει την Audrey Bittoni στα 4...
-
ρε γιωργη εχεις πηξει στην ........ θα μου πεις κ εσυ καλυτερος εισαι κ θαχεις δικιο αλλα αν στις πορνοσταρ συμφωνουμε μια στα αυτοκινητα διαφωνουμε τρεις...
-
Ο χρήστης bab2112 έγραψε:
ρε γιωργη εχεις πηξει στην ........ θα μου πεις κ εσυ καλυτερος εισαι κ θαχεις δικιο αλλα αν στις πορνοσταρ συμφωνουμε μια στα αυτοκινητα διαφωνουμε τρεις...Δεν καταλαβες γιατι το ειπα....Επειδη σε ολους κατι θυμιζει....
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Εμενα μου θυμιζει την Audrey Bittoni στα 4...επειγοντως γκομενα..
Επι του θεματος τωρα το μονο που θα πω ειναι οτι θα μπορουσε να εχει και σημα κορεατη αν αυτο κατι λεει..Γενικως πολυ αδιαφορο..Μενει να το δω καιαπο κοντα για να εχω πληρη αποψη..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
επειγοντως γκομενα..
Φερτε την Audrey! Δε θελω αλλη....
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
επειγοντως γκομενα..
Αρχίζει και ενηλικιώνεται ο μικρός μας φίλος!
Τώρα ίσως του περάσει και το ...'κόλλημα' με τη Ford!!! -
Παντως εγω εχω ελπιδες οτι το 3θυρο θα εχει αλλη σχεδιαση πισω αφου ακομα δεν το παρουσιαζουν!
-
Ο χρήστης Biskoto10 έγραψε:
Παντως εγω εχω ελπιδες οτι το 3θυρο θα εχει αλλη σχεδιαση πισω αφου ακομα δεν το παρουσιαζουν!Και εγώ κάτι τέτοιο θα ήθελα! (Και ίσως τους συμφέρει).
Aπεναντι σε Astra GTC και C4 coupe (απο τα παλαιότερα), Megane coupe, Scirocco (απο τα σύγχρονα) κλπ να είναι και όχι απέναντι σε 3θυρο Golf, 3θυρο 308 ή 3θυρο Auris!!!
(Δεν ξέρω βεβαια αν έχουν σκοπό να βγάλουν στο μέλλον κανένα Capri βέβαια!!!) -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
επειγοντως γκομενα..
Αρχίζει και ενηλικιώνεται ο μικρός μας φίλος!
Τώρα ίσως του περάσει και το ...'κόλλημα' με τη Ford!!!Η αγαπη για τα ford ποτε δεν περναει.
Παντως εγω εχω ελπιδες οτι το 3θυρο θα εχει αλλη σχεδιαση πισω αφου ακομα δεν το παρουσιαζουν!
Και εγώ κάτι τέτοιο θα ήθελα! (Και ίσως τους συμφέρει).
Aπεναντι σε Astra GTC και C4 coupe (απο τα παλαιότερα), Megane coupe, Scirocco (απο τα σύγχρονα) κλπ να είναι και όχι απέναντι σε 3θυρο Golf, 3θυρο 308 ή 3θυρο Auris!!!
(Δεν ξέρω βεβαια αν έχουν σκοπό να βγάλουν στο μέλλον κανένα Capri βέβαια!!!)Κατι ειχα διαβασει καπου για το καπρι.Μακαρι να βγει!Θα δω θα γκουγκλαρω μπας και βγαλει τιποτα.
-
Και Focus ST το 2011 ...
http://www.in.gr/auto/news/article.asp?lngEntityID=70009 -
Ενω το απλο δεν μου πολυαρεσει , αυτο μου θυμιζει κατι σε Ford Mustang GT και μου αρεσει παρα πολυ.Αντε να δουμε και το RS(αν βγει).
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Ενω το απλο δεν μου πολυαρεσει , αυτο μου θυμιζει κατι σε Ford Mustang GT και μου αρεσει παρα πολυ.Αντε να δουμε και το RS(αν βγει).Νομίζω το είχα ποστάρει.Άμα πας καμπόσες σελίδες πίσω πρέπει να το δεις.
viewtopic.php?f=8&t=33496&start=315
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και Focus ST το 2011 ...
http://www.in.gr/auto/news/article.asp?lngEntityID=70009Μια αλλαγη στο χρωμα και φαινεται πιο ομορφο απ οτι εκεινο το βυσσινι που το παρουσιασαν!
-
Δεν θα ήταν καλύτερα να επισπευσουν την ευρωπαική παρουσιάση που λένε για το 2011?
Χαμένο το 2010 θα είναι ...
Ο ανταγωνισμός Golf, Astra, Megane) ήδη υπάρχει στην αγορά και σίγουρα θα πρωτοστατούν φέτος! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν θα ήταν καλύτερα να επισπευσουν την ευρωπαική παρουσιάση που λένε για το 2011?
Χαμένο το 2010 θα είναι ...
Ο ανταγωνισμός Golf, Astra, Megane) ήδη υπάρχει στην αγορά και σίγουρα θα πρωτοστατούν φέτος!λες ε? κατσε να ερθει το focus και θα σου φυγει η σιγουρια .
-
-
Καλό Teaser .
Ωραίος ήχος . -
*In five days from now (that's March 31), Ford will officially reveal the Focus RS500, a limited run version of the highly appraised Focus RS with a tweaked 2.5-liter turbocharged inline-five rumored to pump out somewhere around 350 horsepower.
*http://carscoop.blogspot.com/2010/03/fo ... focus.html
-
όμορφο....
Ford Focus 2011