Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Επειδή έπαιζα 5άρι και πραγματικά κάτι που μου άρεσε από το παιχνίδι ήταν αυτό ακριβώς το 'αθέατο' ξύλο, μπορώ να πω ότι στο μπάσκετ το ξύλο πέφτει με τους κουβάδες χωρίς να υπάρχει καν υποψία φάουλ.
Για τους φλώρους υπάρχει και το μπάντμιντον...
Α, ετσι εξηγειται... μια μαγνητικη στο κεφαλι νομιζω ειναι απαραιτητη για να δεις μηπως εχει μεινει μονιμη βλαβη απο καμια αδεσποτη 'αθεατη' αγκωνια, κριμα ειναι.
τα σκαμνάκια στα ριμπάουντ, **το να βάζεις το πόδι σου κάτω από του αντιπάλου όταν πέφτει μετά το ριμπάουντ **(Bowen-Stoudamire), πάτημα ποδιού (μπορεί να σου γ@μήσει κανονικά το γόνατο) και πολλά άλλα που μπορεί να φαίνονται μέρος του παιχνιδιού και να μην βγάζεις άκρη για το αν υπάρχει πρόθεση ή όχι. Οι αγκωνιές του ΔΔ, η προστασία της της μπάλας είναι επικίνδυνες . Και που να βλεπες τις αγκωνιές του του Τάρπλεϋ κάποτε και άλλων καλόπαιδων
Χαλαρα οτι πιο βρωμικο υπαρχει.
Εχω προσγειωθει σε ποδι μετα απο λει-απ σε αιφνιδιασμο και απο θαυμα τη γλιτωσαν οι συνδεσμοι στον αστραγαλο (δεν το εκανε επιτηδες βεβαια το παιδι, σε προπονηση ηταν).
Ο ΔΔ παιζει πολυ με τους αγκωνες του βεβαια (κατι που δε μπαινει με τπτ στην κατηγορια των παραπανω χτυπηματων) και οσο του επιτρεπουν οι διαιτητες, πχ σε ποσταρισμα στην ευρωλιγκα του εχει σφυριχτει πολλες φορες επιθετικο ενω στην Ελλαδα ποτε, αλλα εχει κανει και καποια πολυ βρωμικα μαρκαρισματα (βλ. τελικο κυπελλου σε Κλειζα στον αιφνιδιασμο που θα μπορουσε να του κανει μεγαλη ζημια). Δεν αμφισβητω την αξια του ως παικτη, αλλα ειναι αρκετα βρωμικος, οχι για το παιχνιδι του με τους αγκωνες (που γινεται εξαλλου οταν εχει τη μπαλα αρα τον βλεπουν), το βρωμικο ξυλο πεφτει κυριως μακρια απ' τη μπαλα οχι τοσο απο αυτον που την εχει.
Το σκριν με τους αγκωνες στην καρωτιδα το εχω δει και το εχω κανει και γω πολλες φορες, οχι φυσικα σε τετοιο βαθμο, αυτο που εκανε ο τυπας στο παλικαρι (που ηταν τσιλιβιθρα και ερχοταν με φορα και με τη ΜΠΑΛΑ στα χερια) ειναι ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ και πρεπει να του το κοψουν το αθλημα.-
Ασχετο:
Θα ειναι κανεις αυριο Μαρουσι-Μπαρτσα?
Κερδισα μια προσκληση για 2 ατομα στην 3 και λεω να παω. Δε νομιζω να εχω προβλημα με μπλουζιτσα Μπαρτσα ε? Δεν ειναι βαζελοι οι Μαρουσιωτες ετσι?