-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
οτι σπάε, σπάει, αλλά όταν κλείνεις το κινητό θα παραμένει η θα χάνεται??Άμα έχεις iphone από τις τελευταίες παρτίδες με την καινούρια bootrom θα χρειάζεται να το συνδέεις στο pc κάθε φορά που το ανοίγεις/επανεκκινείς.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
οτι σπάε, σπάει, αλλά όταν κλείνεις το κινητό θα παραμένει η θα χάνεται??
Άμα έχεις iphone από τις τελευταίες παρτίδες με την καινούρια bootrom θα χρειάζεται να το συνδέεις στο pc κάθε φορά που το ανοίγεις/επανεκκινείς.
έχω το 3.1.2... χρειάζεται πσ κάθε φορά που το επανακκινώ?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
οτι σπάε, σπάει, αλλά όταν κλείνεις το κινητό θα παραμένει η θα χάνεται??
Άμα έχεις iphone από τις τελευταίες παρτίδες με την καινούρια bootrom θα χρειάζεται να το συνδέεις στο pc κάθε φορά που το ανοίγεις/επανεκκινείς.
έχω το 3.1.2... χρειάζεται πσ κάθε φορά που το επανακκινώ?
Άλλο η bootrom άλλο το firmware.
-
Λεω να βαλω 3.1.3.Τι λετε αξιζει?Το jaibreak πως το κανεις?Ειναι δυσκολο?
-
Πολύ δύσκολο, τόσες σεζόν τους πήρε τους άλλους...
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Λεω να βαλω 3.1.3.Τι λετε αξιζει?Το jaibreak πως το κανεις?Ειναι δυσκολο?Mόνο με mac γίνεται jailbreak στην 3.1.3 και ακόμα δεν έχει επιτευχθεί Unlock.
Μη το βάλεις. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Λεω να βαλω 3.1.3.Τι λετε αξιζει?Το jaibreak πως το κανεις?Ειναι δυσκολο?
Mόνο με mac γίνεται jailbreak στην 3.1.3 και ακόμα δεν έχει επιτευχθεί Unlock.
Μη το βάλεις.ΑΑΑ δεν εχει βγει κατι για windows?Μαλλον θα του κανω ενα restore στην ιδια εκδοση γιατι το εχω φορτωσει με πολλα προγραμματα και το εχω μηδηξει στο cydia!
Tnx!
-
Τι να προτιμησω απο τα εξης μοντελα Νοκια.. Ε66, Ε 52, Ε 71 Ε 75? η καοια αλλη προταση??
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Τι να προτιμησω απο τα εξης μοντελα Νοκια.. Ε66, Ε 52, Ε 71 Ε 75? η καοια αλλη προταση??ΟΛΑ εχουν προβλημα με το firmware. κολανε.
φανταστικα κινητα, αλλα δυστυχως κολανε....
-
δεν το εχουν αναβαθμησει???
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Τι να προτιμησω απο τα εξης μοντελα Νοκια.. Ε66, Ε 52, Ε 71 Ε 75? η καοια αλλη προταση??
ΟΛΑ εχουν προβλημα με το firmware. κολανε.
Τι είδους κολήματα? Το δικό μου Ε75 δέν μου έχει κολήσει ποτέ και χρησιμοποιώ συνέχεια όλες τις λειτουργίες (gps, internet, office)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πολύ δύσκολο, τόσες σεζόν τους πήρε τους άλλους...ΡΕ ΜΛΚ πέθανααααα
-
ΟΛΑ εχουν προβλημα με το firmware. κολανε.
- E71
- E66
Απο την (συχνη) χρηση που κανω σ' αυτα δεν ειδα κολληματα και δεν με ενημερωσαν για κατι τετοιο οι ιδιοκτητες τους.
Δεν θυμαμαι ποιες εκδοσεις ειχαν. -
Ρε παιδιά αν λέω αν διώξω το i phone μου (3gs λευκό 32άρι) 2 μηνών, πόσο λέτε να πιάσει;
-
ειχα Ε71, ξαδερφος εχει Ε52 , ο πατερας του εχει Ε66.
και τα τρια κολουσαν και χρειαζεται / ονταν να βγαλω την μπαταρια για να ξεκολησουν. οι αναβαθμισεις δυστυχως δεν ελυσαν το προβλημα.
-
Τετοια προβλημα ,σε Ν82 ,ειχα απο την εργοστασιακη καρτα μνημης.Οταν την αλλαξα ησυχασα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τετοια προβλημα ,σε Ν82 ,ειχα απο την εργοστασιακη καρτα μνημης.Οταν την αλλαξα ησυχασα.αν ειναι αυτο το προβλημα , γιατι δεν το λεει η νοκια , να παει ο κοσμος να αλλαξει μια καρτα να ηρεμησει...
-
Τετοια προβλημα ,σε Ν82 ,ειχα απο την εργοστασιακη καρτα μνημης.Οταν την αλλαξα ησυχασα.
αν ειναι αυτο το προβλημα , γιατι δεν το λεει η νοκια , να παει ο κοσμος να αλλαξει μια καρτα να ηρεμησει...
Δεν ξερω αν ευθυνεται η καρτα μνημης και για τα αλλα μοντελα.Το σωστοτερο ομως θα ηταν να κανει ανακληση στις καρτες και να μην επιβαρυνει τον πελατη με εξτρα εξοδα.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ρε παιδιά αν λέω αν διώξω το i phone μου (3gs λευκό 32άρι) 2 μηνών, πόσο λέτε να πιάσει;τώρα δεν θα στο πάρει κανείς.
γιατί 300-400 ευρώ πλέον είναι σημαντικά με τόσες περικοπές που θα γίνουν στους μισθούς.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
αν ειναι αυτο το προβλημα , γιατι δεν το λεει η νοκια , να παει ο κοσμος να αλλαξει μια καρτα να ηρεμησει...
Δεν ξερω αν ευθυνεται η καρτα μνημης και για τα αλλα μοντελα.Το σωστοτερο ομως θα ηταν να κανει ανακληση στις καρτες και να μην επιβαρυνει τον πελατη με εξτρα εξοδα.
σιγά το κόστος ρε παιδιά...10 ευρώ έχει μία καρτούλα.
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]