-
Ενα θέμα είναι τι κάνει εσένα (ή εμένα) τόσο γνώστη του αθλήματος τόσο ώστε η άποψή σου (μου) για τον οποιοδήποτε Γιαννάκη να έχει περισσότερη αξία από αυτή της τρίχρονης κόρης μου. Γιατί άποψη μπορεί να έχει ο καθένας, το πόσο σημασία έχει αυτή είναι το ζήτημα.
-
Μα δεν διαφωνώ καθόλου , άποψη μου είναι αυτή, μπορεί να είναι και βλακώδης, μπορεί να είναι και λάθος απλά δεν μου έκατσε ποτέ ο συγκεκριμένος ούτε ως παίκτης ούτε ως προπονητής ποτέ ... Ε και έχω δει και έχω παίξει λίγο παραπάνω μπασκετ από την 3χρονη κόρη σου
-
Μα έγραψε ότι η άποψή του είναι ταπεινή.
-
Ναι και το εννοούσα ...
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Μα έγραψε ότι η άποψή του είναι ταπεινή.Ο Μπαναώτης (c) (μου άρεσε θα το χρησιμοποιώ) ΔΕΝ ξέρει μπάσκετ ....
Αλλο αυτό, άλλο η διευκρίνηση μετά.
Τέλος από μένα, επιμένω όμως στην αυτοσυγκράτηση.
Και 'γω έχω δικαίωμα να γράψω 'ο Σουμάχερ είναι άσχετος' αλλά μάλλον εγώ θα 'μαι για γέλια, όχι ο Σουμάχερ, σωστά ?
-
Η μεχρι τωρα προπονητικη του καριερα παντως με Εθνικη ,Μαρουσι και Ολυμπιακο (δεν θυμαμαι αν ηταν και αλλου )δεν μπορεις να πεις οτι ειναι ασχημη ή αποτυχημενη.Ισως να μπορουσε να ηταν και καλυτερη αλλα.... 'ισως'.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μα έγραψε ότι η άποψή του είναι ταπεινή.
Ο Μπαναώτης (c) (μου άρεσε θα το χρησιμοποιώ) ΔΕΝ ξέρει μπάσκετ ....
Αλλο αυτό, άλλο η διευκρίνηση μετά.
Τέλος από μένα, επιμένω όμως στην αυτοσυγκράτηση.
Και 'γω έχω δικαίωμα να γράψω 'ο Σουμάχερ είναι άσχετος' αλλά μάλλον εγώ θα 'μαι για γέλια, όχι ο Σουμάχερ, σωστά ?
Τελικά αυτοσυγκράτηση σε τι στην άποψη μου και στο ότι τον θεωρώ ανόητο (sic). Το θέμα το έχω θέση άλλες 2 φορές εδώ. Αυτοσυγκρατείται η άποψη ?? Είναι ή όχι ρατσιστικό να χλευάζουμε αυτόν που θεωρούμε ηλίθιο????
-
Ούτε ο Ζίκο έγινε μεγάλος προπονητής αλλά ποδόσφαιρο ξέρει.
Και ο Ομπράντοβιτς που είναι ο καλύτερος προπονητής της Ευρώπης δεν ήταν και τόσο σπουδαίος σαν παίχτης.Τέλος πάντων, η άποψή μου, απ΄όσο είμαι σε θέση να κρίνω, είναι πως (α) ο Γιαννάκης ξέρει περισσότερο μπάσκετ απ΄όλους μας εδώ στο Forum μαζί (β) ως προπονητής δεν είναι τόσο καλός όσο ήταν ως παίχτης αλλά (γ) είναι αναμφίβολα επιτυχημένος (εκ των αποτελεσμάτων με Εθνική, Μαρούσι και φέτος (όχι πέρισυ) με Ολυμπιακό) προπονητής, φυσικά όμως δεν είναι και Ομπράντοβιτς.
@jtblaster: όταν η άποψη είναι με ύφος χιλίων καρδιναλίων, απαξιωτική, απόλυτη και με μεγάλη πιθανότητα λανθασμένη, πρέπει να αυτοσυγκρατείται. Παράδειγμα:
Ο Μπαναώτης (c) (μου άρεσε θα το χρησιμοποιώ) ΔΕΝ ξέρει μπάσκετ ....
κατά την άποψή μου είναι για γέλια και δεν επιδέχεται σοβαρής συζήτησης
ενώ το
O Γιαννάκης κατά την άποψή μου είναι υπερεκτιμημένος ως παίκτης και ως προπονητής
λέει το ίδιο (στρογγυλεμένο, ΟΚ) και μπορεί κανείς να το πάρει πιο σοβαρά και να το συζητήσει.
-
Το Μαρούσι θα περάσει στους 8 κάνοντας 1 ή 2 νίκες επί των Μπάρτσα και ΠΑΟ. Άν το έγραφα αυτό πριν από δυό-τρεις μήνες θα με κλείνανε μέσα και με φαρμακευτική αγωγή. Μετά τα τελευταία ματς όμως και τη χθεσινή εμφάνιση στο Βελιγράδι μπορώ να λέω τη γνώμη μου και να κυκλοφορώ ελεύθερος.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ούτε ο Ζίκο έγινε μεγάλος προπονητής αλλά ποδόσφαιρο ξέρει.
Και ο Ομπράντοβιτς που είναι ο καλύτερος προπονητής της Ευρώπης δεν ήταν και τόσο σπουδαίος σαν παίχτης.Τέλος πάντων, η άποψή μου, απ΄όσο είμαι σε θέση να κρίνω, είναι πως (α) ο Γιαννάκης ξέρει περισσότερο μπάσκετ απ΄όλους μας εδώ στο Forum μαζί (β) ως προπονητής δεν είναι τόσο καλός όσο ήταν ως παίχτης αλλά (γ) είναι αναμφίβολα επιτυχημένος (εκ των αποτελεσμάτων με Εθνική, Μαρούσι και φέτος (όχι πέρισυ) με Ολυμπιακό) προπονητής, φυσικά όμως δεν είναι και Ομπράντοβιτς.
(α) μάλλον ναι ξέρει παραπάνω μπάσκετ από εμάς . Το δεν ξέρει μπάσκετ κατάλαβες με ποια έννοια το λέω, να το πω πιο λιανά , δεν ξέρει μπάσκετ για επαγγελματίας !!!!
(β) Δεν ήταν καλός ως παίκτης και επιμένω σε αυτό
(γ)Το να είναι κάποιος επιτυχημένος, συχνά δεν οφείλεται μόνο σε ικανότητα ...anyway Θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό για ώρες ..... Μάλλον δεν πρόκειται να πείσουμε ο ένας τον άλλο
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Το Μαρούσι θα περάσει στους 8 κάνοντας 1 ή 2 νίκες επί των Μπάρτσα και ΠΑΟ. Άν το έγραφα αυτό πριν από δυό-τρεις μήνες θα με κλείνανε μέσα και με φαρμακευτική αγωγή. Μετά τα τελευταία ματς όμως και τη χθεσινή εμφάνιση στο Βελιγράδι μπορώ να λέω τη γνώμη μου και να κυκλοφορώ ελεύθερος.Οχι δεν μπορεις να το λες,το Μαρουσι πατησε γκαζι και ξεπερασε εαυτον αλλα μεχρι εδω ηταν.
Με την Μπαρτσα δεν εχει καμια τυχη,με τον ΠΑΟ υπαρχει ο παραγοντας κινητρο αφου ο ΠΑΟ πλεον κανει αγγαρεία,αλλα και παλι δεν νομιζω οτι θα θελουν να αποχωρησουν με 100% ήττες! -
Ενα τελευταίο: το αν ήξερε ως παίκτης 'αρκετό' μπάσκετ για επαγγελματίες το έκριναν επί 18 χρόνια οι εκάστοτε προπονητές και πρόεδροι σε Ιωνικό, Αρη, Παναθηναϊκό και Εθνική. Εκτός και αν έπαιζε βασικότατος σε επαγγελματικότατες ομάδες τόσα χρόνια επειδή 'δεν ήταν θέμα ικανότητας'. Τώρα εσύ έχεις την άποψή σου, κανένα πρόβλημα.
-
Να κανω και εγω edit ??????
Κατά βάση δεν διαφωνούμε nass, οκ ίσως ήταν υπερβολικός ο χαρακτηρισμός μου ....
Άλλη καλή ερώτηση λοιπόν είναι κατά πόσο μπορούμε να χαρακτηρίσουμε με υπερβολικούς χαρακτηρισμούς ή και αβάσιμους τα επονομαζόμενα 'δημόσια πρόσωπα' ....
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το Μαρούσι θα περάσει στους 8 κάνοντας 1 ή 2 νίκες επί των Μπάρτσα και ΠΑΟ. Άν το έγραφα αυτό πριν από δυό-τρεις μήνες θα με κλείνανε μέσα και με φαρμακευτική αγωγή. Μετά τα τελευταία ματς όμως και τη χθεσινή εμφάνιση στο Βελιγράδι μπορώ να λέω τη γνώμη μου και να κυκλοφορώ ελεύθερος.
Οχι δεν μπορεις να το λες,το Μαρουσι πατησε γκαζι και ξεπερασε εαυτον αλλα μεχρι εδω ηταν.
Με την Μπαρτσα δεν εχει καμια τυχη,με τον ΠΑΟ υπαρχει ο παραγοντας κινητρο αφου ο ΠΑΟ πλεον κανει αγγαρεία,αλλα και παλι δεν νομιζω οτι θα θελουν να αποχωρησουν με 100% ήττες!Για μενα καλυτερα να το δωσει το ματς ο παο εκει που εφτασε για να περασει ακομα μια ελληνικη ομαδα στους 8
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Οχι δεν μπορεις να το λες,το Μαρουσι πατησε γκαζι και ξεπερασε εαυτον αλλα μεχρι εδω ηταν.
Με την Μπαρτσα δεν εχει καμια τυχη,με τον ΠΑΟ υπαρχει ο παραγοντας κινητρο αφου ο ΠΑΟ πλεον κανει αγγαρεία,αλλα και παλι δεν νομιζω οτι θα θελουν να αποχωρησουν με 100% ήττες!Για μενα καλυτερα να το δωσει το ματς ο παο εκει που εφτασε για να περασει ακομα μια ελληνικη ομαδα στους 8
+ΟΟ και αυτό να είναι και το συμπαθέστατο Μαρουσι!!!
Το οποίο όπου μας πετυχαίνει μας πάει μαμιόντας άλλα χαλάλι -
Δηλαδη αν ο ΠΑΟ δωσει το ματς (που δεν θα το κανει πιστευω) θα πανηγυριζουμε και θα λεμε μπραβο Μαρουσάρα που πηρες το στημένο;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δηλαδη αν ο ΠΑΟ δωσει το ματς (που δεν θα το κανει πιστευω) θα πανηγυριζουμε και θα λεμε μπραβο Μαρουσάρα που πηρες το στημένο;Απο την στιγμη που μας εχει νικησει ηδη μια φορα δεν θα φαινετε στημενο και ουτε θα βγει κανεις να πει τιποτα απλα λεμε πως αν μπορει βεβαια να νικησει ο παο το μαρουσι να μην το κανει
-
Γιουροβίζιον το κάναμε.
-
Ναι, για δες:
Keys 12 points.
http://www.esake.gr/game/295 -
Ο ΠΑΟ πια είναι ρυθμιστής της θέσης του Αμαρουσίου. Προσωπικά αμφιβάλλω να προσφερθεί για να ικανοποιήσει το Μαρούσι. Πάντως εχθές ήταν τραγικός ο ΠΑΟ στο 4ο δεκάλεπτο δείχνοντας και την αγωνιστική του πτώση.
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)