-
Ο χρήστης StarAlliance έγραψε:
Μεγάλη κατανάλωση βενζίνης υπάρχει από πιτσιρικάδες που πηγαίνουν βόλτες χωρίς συγκεκριμένο σκοπό με το αμάξι, κυρίως βράδια. Όλοι το κάναμε/κάνουμε ακόμα Αυτό είναι το μέρος των μετακινήσεων που δεν είναι ανελαστικό και έχει μειωθεί πολύ.
Χαχα! Ανοιγεις μεγαλη κουβεντα τωρα! Που να δειτε Παρασκευοσαββατο βραδυ στη Λ.Βουλιαγμενης στο ρευμα προς Γλυφαδα (απο Αργυρουπολη και κατω). Ουτε ωρα αιχμης να ηταν! Βεβαια εδω δε φταιει ο πιτσιρικας αλλα οι γονεις του κυριως που του παρεχουν ''ρευστο'' για τη βενζινη. Αν δεν υπηρχε ''χορηγος βενζινης'' δεν θα γινοταν αυτο!
Νταξει και εγω πιτσιρικας ειμαι ακομα αλλα για Γλυφαδα προτιμω τη συγκοινωνια που ειναι και 24ωρη!!!οτι δουλεύουν οι πιτσιρικάδες και πληρώνουν μόνο την έξτρα βενζίνη δεν το σκέφτηκες?
24 ωρες θες για να φτάσεις γλυφάδα με την συγκοινωνια... -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ακόμα και στα τρόφιμα υπάρχει πτώση ζήτησης πλέον...
Γι'αυτό εσύ αύριο στη συνάντηση θα φας με εγράτεια. Θα σε επιτηρούμε
Κόβει - μειώνει απ'όπου μπορεί ο καθένας.
Γι' αυτό θα γίνω κι εγώ ελεύθερος επαγγελματίας να βγάλω κανένα σκάφος...
Αν ένα προϊόν παρουσιάζει ανελαστική ζήτηση, η δαπάνη για αυτό δεν μπορεί να μειωθεί (ορισμός, δεν το λέω εγώ). Το φαγητό δεν είναι ένα προϊόν, ομογενές όπως π.χ. η βενζίνη. Για παράδειγμα, πολλά καταστήματα γρήγορου φαγητού έχουν δείξει άνοδο φέτος. Περίεργο;
Σωστός για την μπεντσίνα των 100 οκτανίων που όλοι καταλαβαίνουν τη διαφορά. Αυτό θεωρείται είδος πολυτελείας, παρέλειψα σημαντικό θέμα, δεν το χωνεύει το μυαλό μου ότι υπάρχουν άνθρωποι που τη βάζουν.Σωστός ο θεοσεβούμενος (και σχεδόν συνφοιτητής), απλά προσωπικά δεν ξέρω ακριβώς που μπαίνουν τα όρια... Απ' ότι φαίνεται ακόμα και σε είδη που θεωρούσαμε ανελαστικά υπάρχει είτε σπατάλη (που με την αύξηση των τιμών περιορίζεται) είτε τελικά δεν ήταν και τόσο ανελαστικά ή η ανελαστικότητα εμφανίζεται από ένα επίπεδο κατανάλωσης ΚΑΙ ΚΑΤΩ. Έχω παράδειγμα από την ΕΥΑΘ, που παρόλο που αύξησε την τιμή του νερού, είδε τα έσοδά της να μειώνονται και μάλιστα δραματικά (= η κατανάλωση μειώθηκε πολύ περισσότερο από την αύξηση των τιμών)! Στο νερό... Απ' ότι φαίνεται υπάρχουν πολλά περισσότερα περιθώρια απ' ότι νομίζαμε...
Και ελπίζω να μην δούμε αντίστοιχα φαινόμενα στη βενζίνη, γιατί τότε μας βλέπω με μία ακόμη αύξηση κανένα 0,50 για να έρθουμε στα ίσια μας...
H ανελαστικότητα δεν σημαινει πληρη αναισθησια.Αν πχ παει το γάλα 50€ τότε ειναι δεδομενο οτι χάνει καθε ανελαστικότητα και περναει στα ειδη πολυτελειας,ενώ παράλληλα ακριβαίνουν και οι εναλλακτικές λύσεις (γάλα σόγιας ίσως;).
Σε ότι αφορα το νέρο μου φαίνεται σχεδόν αδύνατον αυτο που λες για την ΕΥΑΘ,το νερο ελαχιστα μπορεις να το περιορισεις, εως και καθολου αν εισαι ηδη εγκρατης.Αλλος θα ηταν ο λογος που επεσαν τα εσοδα.
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Και επειδη το κερδος των πρατηριων ειναι καποια συγκεκριμενα λεπτα ανα λιτρο (ειτε η τιμη ειναι 0.80€ ειτε 1,30€) αμεση συνεπεια ειναι η μειωση των κερδων!
Ναι, γιατί σε κάτι άλλες χώρες υπάρχει το φαινόμενο με κάθε αύξηση φορολογίας να προστίθενται από τους βενζινάδες και μερικά cents/λίτρο έτσι για να μπει 'με το δεξί' ο φόρος. Ευτυχώς που στην Ελλάδα αυξάνεται το λίτρο αποκλειστικά όσο είναι η αύξηση φόρου.
Ωχ παλι αρχισαμε τα σχιστα ματακια που πηγαινουν αριστερα και δεξια, τα υπονοουμενα και την ειρωνια για το τι γινεται στην Ευρωπη και τι στην Ελλαδα... Βαρεθηκα να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια! Βαρεθηκα να διαβαζω χαζομαρες...
Ολοι απο οτι φαινεται εδω μεσα γνωριζουν διαδικασιες των βενζιναδων (αγορες, πωλησεις, περιθωρια κερδους κλπ κλπ), τους τροπους λαμογιας αυτων αναλογα με την ευκαιρια που παρουσιαζεται, τα δικαιωματα και τις υποχρεωσεις αυτων και ολα τα σχετικα!
Φυσικα -ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ- γνωριζω τις αντιστοιχες διαδικασιες των βενζιναδων στις υπολοιπες χωρες της ΕΕ αλλα και απο αυτες που δεν ανηκουν στην ΕΕ!Νυσαφι πια... Λογικο ειναι να υπαρχουν πραγματα τα οποια δεν γνωριζει ο κοσμος γενικοτερα γιατι δεν ειναι η δουλεια του να γνωριζει, αλλα πραγματικα δεν υπαρχει πιο εκνευριστικο φαινομενο απο το να στο παιζει καποιος 'εξυπνος' θεωρωντας οτι τα ξερει ολα και στην τελικη να πεταει μαλακιες ολκης!
Συγχαρητηρια Mercyful_Fate!! Μολις ξεσκεπασες ολη την βρωμια στον κλαδο των πρατηριουχων... Μηπως γραφεις και στο troktiko??? (για να το παιξω και εγω λιγο εξυπνος!)
Επί της ουσίας, αυτό που είπα δεν ίσχύει?
Με όλη αυτή τη βαβούρα, με τους νέους φόρους, με τις 'και καλά' απεργείες κλπ. δεν χώσανε καπέλο μερικά ευρωλεπτά παραπάνω πολλοί βενζινάδες? Ναι ή ου? -
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Και επειδη το κερδος των πρατηριων ειναι καποια συγκεκριμενα λεπτα ανα λιτρο (ειτε η τιμη ειναι 0.80€ ειτε 1,30€) αμεση συνεπεια ειναι η μειωση των κερδων!
Ναι, γιατί σε κάτι άλλες χώρες υπάρχει το φαινόμενο με κάθε αύξηση φορολογίας να προστίθενται από τους βενζινάδες και μερικά cents/λίτρο έτσι για να μπει 'με το δεξί' ο φόρος. Ευτυχώς που στην Ελλάδα αυξάνεται το λίτρο αποκλειστικά όσο είναι η αύξηση φόρου.
Ωχ παλι αρχισαμε τα σχιστα ματακια που πηγαινουν αριστερα και δεξια, τα υπονοουμενα και την ειρωνια για το τι γινεται στην Ευρωπη και τι στην Ελλαδα... Βαρεθηκα να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια! Βαρεθηκα να διαβαζω χαζομαρες...
Ολοι απο οτι φαινεται εδω μεσα γνωριζουν διαδικασιες των βενζιναδων (αγορες, πωλησεις, περιθωρια κερδους κλπ κλπ), τους τροπους λαμογιας αυτων αναλογα με την ευκαιρια που παρουσιαζεται, τα δικαιωματα και τις υποχρεωσεις αυτων και ολα τα σχετικα!
Φυσικα -ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ- γνωριζω τις αντιστοιχες διαδικασιες των βενζιναδων στις υπολοιπες χωρες της ΕΕ αλλα και απο αυτες που δεν ανηκουν στην ΕΕ!Νυσαφι πια... Λογικο ειναι να υπαρχουν πραγματα τα οποια δεν γνωριζει ο κοσμος γενικοτερα γιατι δεν ειναι η δουλεια του να γνωριζει, αλλα πραγματικα δεν υπαρχει πιο εκνευριστικο φαινομενο απο το να στο παιζει καποιος 'εξυπνος' θεωρωντας οτι τα ξερει ολα και στην τελικη να πεταει μαλακιες ολκης!
Συγχαρητηρια Mercyful_Fate!! Μολις ξεσκεπασες ολη την βρωμια στον κλαδο των πρατηριουχων... Μηπως γραφεις και στο troktiko??? (για να το παιξω και εγω λιγο εξυπνος!)
Με όλη αυτή τη βαβούρα, με τους νέους φόρους, με τις 'και καλά' απεργείες κλπ. δεν χώσανε καπέλο μερικά ευρωλεπτά παραπάνω πολλοί βενζινάδες? Ναι ή ου?Οχι δεν ισχυει!!
Οι τιμες ανεβηκαν αυτο αποτελει γεγονος! Το θεμα ειναι να δουμε γιατι ανεβηκαν...- Ο ανεφοδιασμος των πρατηριων εκεινες τις μερες τις απεργιας γινοταν απο εγκαταστασεις που βρισκονταν 100αδες χιλιομετρα μακρυα! Η Θεσσαλονικη ανεφοδιαζοταν απο την Αλεξανδρουπολη ενω η Αθηνα ανεφοδιαστηκε την Πεμπτη, αν θυμαμαι καλα, απο την Θεσσαλονικη που οι τελωνειακοι εσπασαν την απεργια τους! Αυτο αμεσως συνεπαγεται με ενα επιπλεον κοστος στα καυσιμα (στην Θεσσαλονικη ηταν περιπου 5λεπτα/λιτρο, για Αθηνα ισως ηταν και παπαπανω!) το οποιο θα περνουσε αναγκαστικα στην λιανικη τιμη... Αμεσως μετα οπως παρατηρησαν και καποιοι που γραφουν στο συγκεκριμενο thread οι τιμες επανηλθαν στα φυσιολογικα, ενω σημερα, μια εβδομαδα μετα τις απεργιες οι τιμη αυξηθηκε και αυξανεται γιατι αυξανονται οι τιμες δυιλιστηριων! Στο λινκ που εδωσα πιο πανω υπαρχουν οι τιμες για καθε μερα...
Τα καυσιμα αλλωστε δεν εχουν φιξ τιμες! Ειναι χρηματηστηριακο προιον και η τιμη τους μεταβαλλεται καθημερινα...
- Απο εκει και περα υπαρχει και ο νομος της προσφορας και της ζητησης (μιας και μπηκαν και οι οικονομικοι οροι στην κουβεντα!)... Για απεργια 6 ημερων ετρεξαν ολοι να γεμιζουν τα ρεζερβουαρ τους λες και ξεκινουσε πολεμος!!!! Οταν η ζητηση αυξανεται τοσο πολυ γιατι ο κοσμος δεν μπορει να ελενξει τον πανικο που του σπερνουν τα δελτια ειδησεων λογικο ειναι να παρει και τα πανω της η τιμη οποιουδηποτε προιοντος! Αν ο κοσμος συνεχιζε να γεμιζει τα αυτοκινητα του με φυσιολογικους ρυθμους η αγορα των καυσιμων δεν θα ειχε κανενα απολυτως προβλημα καθ' ολη την διαρκεια των απεργιακων κινητοποιησεων!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Σε ότι αφορα το νέρο μου φαίνεται σχεδόν αδύνατον αυτο που λες για την ΕΥΑΘ,το νερο ελαχιστα μπορεις να το περιορισεις, εως και καθολου αν εισαι ηδη εγκρατης.Αλλος θα ηταν ο λογος που επεσαν τα εσοδα.
Καθόλου αδύνατο (να πεσουν τα κερδη της ΕΥΑΘ) αφού ολοι αγοραζουμε τις 6αδες το νερο απο τα supemarket προς 40λεπτα το λιτρο περίπου. Κατα τα αλλα η ΕΥΑΘ, ενετει 2010 ειναι η ποιο ελεεινη ΔΥ με κακιστους και αγραμματους υπαλληλους...Δεν συνεχιζω το offtopic...
-
Με όλη αυτή τη βαβούρα, με τους νέους φόρους, με τις 'και καλά' απεργείες κλπ. δεν χώσανε καπέλο μερικά ευρωλεπτά παραπάνω πολλοί βενζινάδες? Ναι ή ου?Οχι δεν ισχυει!!
Οι τιμες ανεβηκαν αυτο αποτελει γεγονος! Το θεμα ειναι να δουμε γιατι ανεβηκαν...- Ο ανεφοδιασμος των πρατηριων εκεινες τις μερες τις απεργιας γινοταν απο εγκαταστασεις που βρισκονταν 100αδες χιλιομετρα μακρυα! Η Θεσσαλονικη ανεφοδιαζοταν απο την Αλεξανδρουπολη ενω η Αθηνα ανεφοδιαστηκε την Πεμπτη, αν θυμαμαι καλα, απο την Θεσσαλονικη που οι τελωνειακοι εσπασαν την απεργια τους! Αυτο αμεσως συνεπαγεται με ενα επιπλεον κοστος στα καυσιμα (στην Θεσσαλονικη ηταν περιπου 5λεπτα/λιτρο, για Αθηνα ισως ηταν και παπαπανω!) το οποιο θα περνουσε αναγκαστικα στην λιανικη τιμη... Αμεσως μετα οπως παρατηρησαν και καποιοι που γραφουν στο συγκεκριμενο thread οι τιμες επανηλθαν στα φυσιολογικα, ενω σημερα, μια εβδομαδα μετα τις απεργιες οι τιμη αυξηθηκε και αυξανεται γιατι αυξανονται οι τιμες δυιλιστηριων! Στο λινκ που εδωσα πιο πανω υπαρχουν οι τιμες για καθε μερα...
Τα καυσιμα αλλωστε δεν εχουν φιξ τιμες! Ειναι χρηματηστηριακο προιον και η τιμη τους μεταβαλλεται καθημερινα...
- Απο εκει και περα υπαρχει και ο νομος της προσφορας και της ζητησης (μιας και μπηκαν και οι οικονομικοι οροι στην κουβεντα!)... Για απεργια 6 ημερων ετρεξαν ολοι να γεμιζουν τα ρεζερβουαρ τους λες και ξεκινουσε πολεμος!!!! Οταν η ζητηση αυξανεται τοσο πολυ γιατι ο κοσμος δεν μπορει να ελενξει τον πανικο που του σπερνουν τα δελτια ειδησεων λογικο ειναι να παρει και τα πανω της η τιμη οποιουδηποτε προιοντος! Αν ο κοσμος συνεχιζε να γεμιζει τα αυτοκινητα του με φυσιολογικους ρυθμους η αγορα των καυσιμων δεν θα ειχε κανενα απολυτως προβλημα καθ' ολη την διαρκεια των απεργιακων κινητοποιησεων!
Είναι πλέον ξεκάθαρο οτι οι εξηγήσεις σου έπιασαν τόπο και πειστήκαμε όλοι μας για τους λόγους που ανεβαίνουν τα καύσιμα!!
-
Απ ότι φαίνεται ερχεται και νεα αυξηση στα καυσιμα, ακουγεται το
20% του ΕΦΚ...Καιρος για λεωφορειο και ποδηλατο. Τα 200-300 Ευρω το μηνα
ας τα βρουν απο αλλου.... -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Είναι πλέον ξεκάθαρο οτι οι εξηγήσεις σου έπιασαν τόπο και πειστήκαμε όλοι μας για τους λόγους που ανεβαίνουν τα καύσιμα!!
Στα @@ μου...
Εγω τα γραφω! Τα αν θα σε πεισω πραγματικα δεν κανει καμια διαφορα στην ζωη μου... -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Κι όμως... κι εγώ όταν μου το είπε (ο τότε οικονομικός της ΕΥΑΘ) έπαθα ένα κάτι, αλλά φάνηκε και από τους ισολογισμούς. Αύξηση τιμής κατά μ.ο. 14% από έτος σε έτος + νέες συνδέσεις = μείωση στα έσοδα κατά 5% περίπου... (πανεπιστημιακή εργασία... παλιές καλές εποχές... )
Δεν ήταν ο λόγος οι 6δες νερά που αγοράζουμε από τα σούπερ μάρκετ (αν και ποτέ μου δεν κατάλαβα το γιατί κάποιος να το κάνει...), μιας και το νερό που πίνουμε είναι ελάχιστο μέρος της συνολικής κατανάλωσης, αλλά ο περιορισμός των σπαταλών, τόσο από οικιακούς, όσο και από βιομηχανικούς χρήστες... Τελικά υπάρχουν παντού περιθώρια...
-
Ο χρήστης koutote έγραψε:
Απ ότι φαίνεται ερχεται και νεα αυξηση στα καυσιμα, ακουγεται το
20% του ΕΦΚ...Καιρος για λεωφορειο και ποδηλατο. Τα 200-300 Ευρω το μηνα
ας τα βρουν απο αλλου....Ότι θα τα βρουν από κάπου θα τα βρούνε.... αυτό είναι σίγουρο. Και το ότι εμείς πάλι θα είμαστε αυτοί που θα τα πληρώσουμε πάλι σίγουρο είναι (οι Γερμανοί λένε όσο πληρώσανε πληρώσανε, τώρα η σειρά μας! ). Οπότε παρά το μαράζι που μας τρώει ας αφήσουμε τις μεγάλες κουβέντες... ας μάθουμε το 'μέτρο' σε όλες τις εκδηλώσεις και καταναλωτικές μας συνήθειες, και στη βενζίνη και σε άλλα αγαθά αλλά και στα λόγια!
-
@stam
Πολύ είσαι!@τέκνο Μάρκο
Έχεις δίκιο για την ανελαστικότητα προς τα κάτω όσον αφορά τη μπετζίνα. Το πόσο κάτω είναι το θέμα. Όσο για το νερό, εντυπωσιακό: Μάλλον επειδή είναι μικρό ποσό η δαπάνη για νερό όσον αφορά τα συνολικά έξοδα ενός νοικοκυριού, δεν μας χτυπάει στο μυαλό να κάνουμε οικονομία. Πάντως και μένα σε βιομηχανικές οικονομίες θα πήγαινε το μυαλό παρά στο γεγονός ότι ο adis σταμάτησε να κάνει μπάνιο λόγω αύξησης. -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
ο adis σταμάτησε να κάνει μπάνιο λόγω αύξησης.Το σωστό ειναι οπως το λεει η ΓΣΕΕ:'..με πρόσχημα την κρίση'
-
Στα @@ μου...
Εγω τα γραφω! Τα αν θα σε πεισω πραγματικα δεν κανει καμια διαφορα στην ζωη μου...Βλέπω οτι εκτός απο ατράνταχτα επιχειρήματα είσαι και ευγενέστατος..
Μπράβο φιλαράκι...keep walking... -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Κι όμως... κι εγώ όταν μου το είπε (ο τότε οικονομικός της ΕΥΑΘ) έπαθα ένα κάτι, αλλά φάνηκε και από τους ισολογισμούς. Αύξηση τιμής κατά μ.ο. 14% από έτος σε έτος + νέες συνδέσεις = μείωση στα έσοδα κατά 5% περίπου... (πανεπιστημιακή εργασία... παλιές καλές εποχές... )
Δεν ήταν ο λόγος οι 6δες νερά που αγοράζουμε από τα σούπερ μάρκετ (αν και ποτέ μου δεν κατάλαβα το γιατί κάποιος να το κάνει...), μιας και το νερό που πίνουμε είναι ελάχιστο μέρος της συνολικής κατανάλωσης, αλλά ο περιορισμός των σπαταλών, τόσο από οικιακούς, όσο και από βιομηχανικούς χρήστες... Τελικά υπάρχουν παντού περιθώρια...
το ποσοστο νερου που χαλανε τα νοικοκυρια μπροστα σε αυτο που χαλαει η βιομηχανια και η γεωργια ειναι πραγματικα αστειο
το ιδιο ισχυει και για τα καυσαερια (πχ δες τι βγαζουν τα αεροπλανα και τα εργοστασια και την ποιοτητα των ρυπων τους) , απλα θελουν να μας κανουν να νιωθουμε ενοχοι και σπαταλοι για να μας φορτωσουν χαρατσια
το να κανουμε εμεις οικονομια και να 'πρασινισουμε', απλα δεν εχει νοημα
ειναι απλα μια αφορμη για να βαλουν κι αλλο το χερι στη τσεπη μας και αυτο πρεπει να το καταλαβουμε -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
ο adis σταμάτησε να κάνει μπάνιο λόγω αύξησης.
Το σωστό ειναι οπως το λεει η ΓΣΕΕ:'..με πρόσχημα την κρίση'
θα κανω το καλοκαιρι στη θαλασσα...χοχοχοχοχο
μια καλη προταση θα ταν να παει η βενζινη στα 2ε και να τη μειωνουμε τη τιμη σταδιακα...
και τωρα που πηδηξα το θεμα θα κανω ενα τσιγαρο.. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο adis σταμάτησε να κάνει μπάνιο λόγω αύξησης.
Το σωστό ειναι οπως το λεει η ΓΣΕΕ:'..με πρόσχημα την κρίση'
θα κανω το καλοκαιρι στη θαλασσα...χοχοχοχοχο
μια καλη προταση θα ταν να παει η βενζινη στα 2ε και να τη μειωνουμε τη τιμη σταδιακα...
και τωρα που πηδηξα το θεμα θα κανω ενα τσιγαρο.. -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Στα @@ μου...
Εγω τα γραφω! Τα αν θα σε πεισω πραγματικα δεν κανει καμια διαφορα στην ζωη μου...Βλέπω οτι εκτός απο ατράνταχτα επιχειρήματα είσαι και ευγενέστατος..
Μπράβο φιλαράκι...keep walking...Γιατι? Θιχτηκες? Τα ατρανταχτα επιχειρηματα που εχω κατα καιρους θεσει σε αυτη την δημοσια κουβεντα μπορεις πολυ ευκολα να τα δεις στις προηγουμενες δημοσιευσεις μου σε αντιθεση απο την δικη σου ελλεινη ειρωνια...
Απο εκει και περα με μια αποψη σαν αυτη που εξεφρασες, με μηδενικη βαρυτητα, με κανενα ουσιαστικο επιχειρημα αλλα με μοναδικο στοιχειο αυτο της ειρωνιας δεν μπορει να απαντηθει με κατι διαφορετικο απο το 'Στα @@ μου...'! Οση αξια εχει το σχολιο σου αλλη τοση εχει και το δικο μου...Τελοσπαντων... Επειδη ξοδεψα ηδη αρκετη φαια ουσια δεν με απασχολει καθολου αλλα πραγματικα καθολου η αποψη σου! Ειδικα σε οτι αφορα το συγκεκριμενο θεμα το οποιο γνωριζω εξαιρετικα καλα!
-
Στα @@ μου...
Μπράβο φιλαράκι...keep walking...Γιατι? Θιχτηκες? Τα ατρανταχτα επιχειρηματα που εχω κατα καιρους θεσει σε αυτη την δημοσια κουβεντα μπορεις πολυ ευκολα να τα δεις στις προηγουμενες δημοσιευσεις μου σε αντιθεση απο την δικη σου ελλεινη ειρωνια...
Απο εκει και περα με μια αποψη σαν αυτη που εξεφρασες, με μηδενικη βαρυτητα, με κανενα ουσιαστικο επιχειρημα αλλα με μοναδικο στοιχειο αυτο της ειρωνιας δεν μπορει να απαντηθει με κατι διαφορετικο απο το 'Στα @@ μου...'! Οση αξια εχει το σχολιο σου αλλη τοση εχει και το δικο μου...Τελοσπαντων... Επειδη ξοδεψα ηδη αρκετη φαια ουσια δεν με απασχολει καθολου αλλα πραγματικα καθολου η αποψη σου! Ειδικα σε οτι αφορα το συγκεκριμενο θεμα το οποιο γνωριζω εξαιρετικα καλα!
Μα δεν είναι να τον αγαπάς κατά βάθος;
-
Ναι...όντως..τώρα που το λες...
-
Βενζίνη ώρα μηδέν!