-
-
περασα τωρα εξω απο την βιαμαξ και ηταν η ιδια τραγική κατάσταση με την παραπάνω φωτογραφία.
επειδή οτι ειδα το ειδα με την ακρη του ματιου μου, ας το επιβεβαιωσει καποιος. εχω την εντύπωση οτι του ειχε μείνει μονο η vpower και την έδινε 1.57!!! γιατι στις αλλες τιμες ειχε απλα ενα κενο (ασπρο).
ειναι ενα πρατήριο σελλ και παλιοτερα οταν οι αλλοι την πωλούσαν 95 λεπτα αυτος την ειχε 1.20
βεβαια εδω και αρκετο καιρο εχει συμορφωθει. αυτα δεν γίνονται ουτε στην νιγηρια -
Και αυτο στην ουρα δεν ειναι τιποτα! Ειχε κιαλλο πισω σε λεωφορειο βρισκομουν βολτιτσα και αναγκαστηκε ο οδηγος ναβγει στο αντιθετο ρευμα και οσοι κατεβαιναν δικαιολογημενα εβριζαν! Τηλεφωνα στη τροχαια και η τροχαια ακομα ερχεται!
-
Ο χρήστης kristosFM έγραψε:
περασα τωρα εξω απο την βιαμαξ και ηταν η ιδια τραγική κατάσταση με την παραπάνω φωτογραφία.επειδή οτι ειδα το ειδα με την ακρη του ματιου μου, ας το επιβεβαιωσει καποιος. εχω την εντύπωση οτι του ειχε μείνει μονο η vpower και την έδινε 1.57!!! γιατι στις αλλες τιμες ειχε απλα ενα κενο (ασπρο).
ειναι ενα πρατήριο σελλ και παλιοτερα οταν οι αλλοι την πωλούσαν 95 λεπτα αυτος την ειχε 1.20
βεβαια εδω και αρκετο καιρο εχει συμορφωθει. αυτα δεν γίνονται ουτε στην νιγηριαΤο shell που λες έχει αλλάξει διεύθυνση εδώ και κανά χρόβνο κι έχει σταθερά από τιε χαμηλότερες τιμές .
Επειδή περνάω κάθε μέρα από το σημείο το παρατηρώ. Χτες είχε όντως μεγάλη ουρά το μεσημέρι, ενώ προχθές ήταν νορμάλ. Κι εγώ πάντως την Πέμπτη έβαλα από άλλο shell 100άρα με 1,595 για να φουλάρω.. -
εγω 15 λιτρα και δεν παω πουθενα
μην μου τυχει τιποτα ξαφνικο και δε μπορω να κανω 100 χλμ
ο βελλερεφοντης χθες ηρθε για καφε με 7.8 μεση
(300 αλογα κιολας) -
Εχω στην Lancia βενζίνη για 400χλμ. Φτάνουν για κάμποσα πήγαιν-έλα στην δουλειά. Οπότε, λυμμένο το πρόβλημα από την μία πλευρά...
Στην BMW έχω κάτι παραπάνω από μισό τεπόζιτο, οπότε καμιά 150αρια χλμ τα βγάζω!
(εντάξει, πλακίτσα κάνω, για να σπάσω και τα νεύρα σε κάποιους που δεν μερίμνησαν να βάλουν βενζίνη... ) -
εγω ουτε στη προηγουμενη απεργια εβαλα και κατεληξα να παιρνω λεωφορειο
και το χα πει οτι και τωρα θα υπαρξει προβλημα επειδη το χα ζησει, ομως και αυτη τη φορα καποιοι ελεγαν για υπερβολικους ελληνες που ετρεξαν αμεσως να γεμισουν
το οτι εγω προσωπικα δε διδασκομαι απο τα λαθη μου και βαριομουν να παω να βαλω ειναι ασχετο αλλωστε ειναι και μια καλη αφορμη να αποφευγω καποιες βαρετες μετακινησεις που θα κανα διαφορετικα
-
ή μπορεις να φτιαξεις πολλες μολοτοφ και να ξεκινησεις μεγαλα επεισοδια
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ή μπορεις να φτιαξεις πολλες μολοτοφ και να ξεκινησεις μεγαλα επεισοδιαΑυτα δεν ειναι για μεγαλα επεισοδια! Για πολεμο θα πανε
QsisVTS θελεις 20 λιτρα? -
ασε θα κανω αποχη
-
ασε θα κανω αποχηΜα γιατι με σκοτωνεις πρωι πρωι! Ετοιμαζομαι για βολτα στη Σαρωνιδα
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
περασα τωρα εξω απο την βιαμαξ και ηταν η ιδια τραγική κατάσταση με την παραπάνω φωτογραφία.
επειδή οτι ειδα το ειδα με την ακρη του ματιου μου, ας το επιβεβαιωσει καποιος. εχω την εντύπωση οτι του ειχε μείνει μονο η vpower και την έδινε 1.57!!! γιατι στις αλλες τιμες ειχε απλα ενα κενο (ασπρο).
βεβαια εδω και αρκετο καιρο εχει συμορφωθει. αυτα δεν γίνονται ουτε στην νιγηριαΤο shell που λες έχει αλλάξει διεύθυνση εδώ και κανά χρόβνο κι έχει σταθερά από τιε χαμηλότερες τιμές .
Επειδή περνάω κάθε μέρα από το σημείο το παρατηρώ. Χτες είχε όντως μεγάλη ουρά το μεσημέρι, ενώ προχθές ήταν νορμάλ. Κι εγώ πάντως την Πέμπτη έβαλα από άλλο shell 100άρα με 1,595 για να φουλάρω..εβαζα κ εγώ μέχρι πριν ενα χρόνο από εκεί. Πολύ φτηνό βενζινάδικο, με ευγενικές γυναίκες υπαλλήλους κ 24ωρες ανοιχτό. ΜΙΑ ΧΑΡΑ
κ επειδή κ εγώ την είχα πατήσει με το μπουρδέλου που ζούμε στην περσινη απεργία των νταβατζήδων, πέρναγα εχθές από εκεί κ στήθηκα να φουλάρω, αν κ είχα βενζίνη στα 3/4. Πραγματικά έπαθα σοκ με το πόσο γρήγορα ανέβαινε το κόστος στην αντλία
πάντως, ήταν ένας κυριούλης που δεν έβαζε βενζίνη αλλά καθοδηγούσε τα αυτοκίνητα, κ πληρωνόταν για να μη καθυστερούν οι κοπέλες που βαζαν βενζίνη στα αυτοκίνητα. ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ κ μας καληνύχτιζε κιολας τι να πω, κρίμα που δεν κινούμαι στην περιοχή πια να βάζω απο εκεί βενζίνη! -
Επιτέλους...ΤΕΛΟΣ:
Απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα
Παράνομη κρίθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο η απεργία των τελωνειακώνΑσφαλιστικά μέτρα κατά της απεργίας των τελωνειακών από το υπουργείο Οικονομικών (19/2/2010)
Παράνομη κρίθηκε, το Σάββατο, από το Μονομελές Πρωτοδικείο η απεργία των τελωνειακών, η οποία έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα και έχει «στεγνώσει» την αγορά από καύσιμα.
Μαραθώνια ήταν η διαδικασία εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων, στην οποία το υπουργείο Οικονομικών ζητούσε να κηρυχθεί η απεργία παράνομη και καταχρηστική.
Τελικά, το Μονομελές Πρωτοδικείο την έκρινε παράνομη.
Στο Λεκανοπέδιο τα πρατήρια καυσίμων έχουν «στεγνώσει», αντίθετα στη βόρεια Ελλάδα οι τελωνειακοί «έσπασαν» την απεργία και ο εφοδιασμός γίνεται κανονικά.
Από το πρωί του Σαββάτου, εκατοντάδες βυτιοφόρα έχουν συγκεντρωθεί στο χώρο των διυλιστηρίων των ΕΛΠΕ στην περιοχή της Νέας Ιωνίας στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να εφοδιαστούν με καύσιμα και να τροφοδοτήσουν την αγορά.
Στη Θεσσαλονίκη δεν παρατηρούνται προβλήματα στα πρατήρια υγρών καυσίμων.
Βυτιοφορείς από την Αττική, την Πελοπόννησο και νησιωτική Ελλάδα ταξίδεψαν έως τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να εφοδιαστούν με καύσιμα.
Η ουρά που σχηματίζουν τα βυτιοφόρα έξω από τα ΕΛΠΕ είναι μεγάλη και η διαδικασία κρατάει αρκετές ώρες.
Η απεργία των τελωνειακών «έσπασε» την Παρασκευή, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι εκτελωνισμοί καυσίμων στη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της Β.Ελλάδας, καθώς και στην Κρήτη.
Newsroom ΔΟΛ
Via: in.gr
-
Σήμερα το πρωι δεν υπήρχε ούτε σταγόνα. Βρήκα σούπερ αμόλυβδη με 1,60
Λογικά με τη λήξη της απεργίας από Δευτέρα θα είμαστε σε κανονικούς ρυθμούς -
Μόλις τώρα, τρέιλερ ειδήσεων του Αλτερ συνεχίζει να σπέρνει τον πανικό περί έλλειψης βενζίνης κλπ. Δεν έμαθαν ότι η απεργία κηρύχθηκε παράνομη;
-
**Κρυφτούλι με έμμεση απεργία **
Πλάγιες λύσεις αναζητούν οι τελωνειακοί προκειμένου να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις, καθώς το δικαστήριο που εκδίκαζε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων έκρινε παράνομη και καταχρηστική την απεργία. Η υπόθεση έφθασε στα δικαστήρια μετά την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε χθες βράδυ το υπουργείο Οικονομικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τελωνειακοί προσανατολίζονται στην κήρυξη κυλιόμενων απεργιών έως την γενική απεργία της Τετάρτης από την ένωση των Αθηνών ή την προκήρυξη απεργίας στον κλάδο από την ΑΔΕΔΥ η οποία θα μπορούσε να λειτουργήσει ως ομπρέλα στην κινητοποίηση.
Στην Κρήτη και τη Θεσσαλονίκη η απεργία έχει ανασταλεί και από χθες βυτιοφόρα ανεφοδιάζονται κανονικά και μεταφέρουν καύσιμα σε όλη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας.
Ο παραιτηθερίς πρόεδρος της Ενωσης Τελωνειακών Κρήτης Μιχ. Αναστασάκης, δήλωσε το πρωί ότι αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τη θέση του, καθώς χθες το πρωί διαπίστωσε ότι παρά την απεργία, οι τελωνειακοί υπάλληλοι είχαν προσέλθει σε ποσοστό 90% στην εργασία τους, για λόγους που ο ίδιος δεν κατόρθωσε -όπως είπε- να εξηγήσει.
Πάντως οι ιδιοκτήτες βυριοφόρων, οι οποίοι σχεδίαζαν κινητοποιήσεις, αποφάσισαν τελικά να μην προχωρήσουν προς το παρόν και εργάζονται κανονικά στην διδαδικασία ανεφοδιασμού.
**Μεγάλα προβλήματα **
Ο εφοδιασμός των πρατηρίων όλης της χώρας, συμπεριλαμβανομένων και αυτών της πρωτεύουσας γίνεται από το τελωνείο Θεσσαλονίκης το οποίο λειτουργεί με μία βάρδια από το πρωί έως το απόγευμα και κλείνει το βράδυ.
Ωμως μέχρι αυτή την ώρα εκτιμάται ότι σχεδόν το 85% των πρατηρίων στη Νότια Στερεά , την Πελλοπόνησο, τα νησιά του Ιονίου και τις Κυκλάδες, δεν διαθέτουν καύσιμα και ο ανεφοδιασμός των οχημάτων έχει σταματήσει.
Καύσιμα διαθέτουν μόνον ορισμένα πρατήρια που ανήκουν σε πετρελαϊκές εταιρίες και είχαν την δυνατότητα να διατηρήσουν αποθέματα ή οι εταιρίες είχαν εκτελωνίσει καύσιμα τις προηγούμενες ημέρες και τα έχουν αποθηκευμένα στις δεξαμενές τους. Ηδη ωστόσο και τα πρατήρια που εξακολουθούν να εφοδιάζουν με βενζίνη έχουν θέσει όριο στην ποσότητα ανα όχημα στα 30 ευρώ, προκειμένου να συνεχίσουν να εφοδιάζουν.
Επίσης έχουν καταμετρηθεί εκατοντάδες ακυρώσεις σε ξενοδοχεία, ιδιαίτερα της Πελλοπονήσου από όσους είχαν προγραμματίσει εκδρομή στο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν έλλειψη καυσίμων
Υπάρχουν επίσης καταγγελίες για κερδοσκοπία στην πώληση σούπερ αμόλυβδης ή οποία έφθασε να πωλείται κατα περίπτωση έως και 1,60 λεπτά το λίτρο.
Οι πετρελαϊκές εταιρίες προτείνουν πάντως μέσω κατεπείγουσας ρύθμισης να τους επιτραπεί η εξαγωγή καυσίμων από τις εγκαταστάσεις των διυλιστηρίων χωρίς την παρουσία τελωνειακών και να καταβάλουν τους φόρους στις ΔΟΥ ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων όταν λήξει η απεργία και αφού προηγηθεί έλεγχος από τους τελωνειακούς στα τομολόγια μεταφοράς.
Καταστροφικές συνέπειες
Παράλληλα, για καταστροφικές συνέπειες στην οικονομία από την απεργία των τελωνειακών κάνει λόγο σε επιστολή του προς την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων.
Και οι εξαγωγείς ζητούν να ορισθεί προσωπικό ασφαλείας, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η διακίνηση των προϊόντων από και προς τη χώρα.
Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Βασίλης Κορκίδης σημειώνει ότι εκτός από το έντονο πρόβλημα που έχει προκληθεί στη διακίνηση των καυσίμων, περίπου 2.000 κοντέινερς εισαγωγής-εξαγωγής ημερησίως δεν φτάνουν στον προορισμό τους.
Βρεγμένη σανίδα θέλουν
Να δούμε ως πότε η χώρα αυτή θα γίνεται όμηρος επειδή το θέλει το κάθε τσουτσέκι
-
σωστος.
μαθανε ολοι στην απεργια ,ολα τα λαμογια του κερατα. -
Ωραία όλα αυτά...να δούμε τι κατάσταση θα επικρατήσει όταν οι τιμές στην αντλία θα γράφουν : Αμόλυβδη 1,52/l...!!...
-
ο βελλερεφοντης χθες ηρθε για καφε με 7.8 μεση
(300 αλογα κιολας)Αφού έφυγε ρώτα τον πόσο πήγε η μέση.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Επειδή περνάω κάθε μέρα από το σημείο το παρατηρώ. Χτες είχε όντως μεγάλη ουρά το μεσημέρι, ενώ προχθές ήταν νορμάλ. Κι εγώ πάντως την Πέμπτη έβαλα από άλλο shell 100άρα με 1,595 για να φουλάρω..εβαζα κ εγώ μέχρι πριν ενα χρόνο από εκεί. Πολύ φτηνό βενζινάδικο, με ευγενικές γυναίκες υπαλλήλους κ 24ωρες ανοιχτό. ΜΙΑ ΧΑΡΑ
κ επειδή κ εγώ την είχα πατήσει με το μπουρδέλου που ζούμε στην περσινη απεργία των νταβατζήδων, πέρναγα εχθές από εκεί κ στήθηκα να φουλάρω, αν κ είχα βενζίνη στα 3/4. Πραγματικά έπαθα σοκ με το πόσο γρήγορα ανέβαινε το κόστος στην αντλία
πάντως, ήταν ένας κυριούλης που δεν έβαζε βενζίνη αλλά καθοδηγούσε τα αυτοκίνητα, κ πληρωνόταν για να μη καθυστερούν οι κοπέλες που βαζαν βενζίνη στα αυτοκίνητα. ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ κ μας καληνύχτιζε κιολας τι να πω, κρίμα που δεν κινούμαι στην περιοχή πια να βάζω απο εκεί βενζίνη!δεν το ξερα. ετσι απο απορια θα παω να βάλω μια μερα βενζίνη. συνήθως βάζω σ αυτο το πρατήριο (εχει μια πινακιδα της 'σελλ' ας πουμε στην αθηνών κορίνθου (σκαραμαγκα) που σου λεει οτι αν αποδείξεις οτι δεν δίνει καλα καυσιμα θα κερδίσεις 30.000.000 δρχ.
μια χαρα είναι.
αν και να ξέρετε ετυχε να κανω ενα τουρ μεσα στα ΕΛΠΕ με την σχολή (μας είχαν βάλει κράνη και ειμασταν ολη την ώρα μεσα στο λεωφορείο ) μας εδειξαν τον ανεφοδιασμο των βυτιοφορων και μας ειπαν
τα βλεπετε ολα που είναι ασπρα και δεν εχουν επιγραφες απο ονομασιες...(οντως ήταν ολα τα βυτιοφόρα ασπρα εκτος απο κανα δυο με σήμα της εκο)
απο εδω παίρνουν ολες οι εταιρίες και μετα κανουν μετάγγιση το φορτίο τους σε αλλες νταλίκες που ειναι shell bp κτλ. και τις πουλάνε επώνυμα.
νομιζω πως το ξερετε αυτο και δεν το ακουτε πρωτη φορα..
Βενζίνη ώρα μηδέν!