-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Τερματισα το god of war...αξιζειΊσως το καλύτερο παιχνίδι για PSP. Δεν μπορούσα να φανταστώ οτι το PSP μπορεί να βγάλει γραφικά και κίνηση τέτοιας ποιότητας.
Και γώ είχα φάει τρελό κόλημα με το God of War. Είναι και σχετικά μικρό. Τελείωσες και τα έξτρα που πχ πρέπει να σκοτώσεις τους αντιπάλους με συγκεκριμένο τρόπο? Αυτά ήταν πολύ δύσκολα, δέν τα είχα τελειώσει.
-
Mπα αυτα τα εξτρα ειναι πολυ σπαστικα για να ασχοληθω παραπανω
Ηταν οντως μικρο...ελπιζω να βγει και νεο...
-
Πήρα στο PC τον Mass Effect 2, και το ξεκίνησα, χαμός στο ίσωμα
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Πήρα στο PC τον Mass Effect 2, και το ξεκίνησα, χαμός στο ίσωμααντε να παρω σειρα κι εγω , αν και πρωτα θα πιασω το bioshock 2
-
Το Mass Effect 2 αν και το παίζω αυτή την περίοδο, δέν με ξετρέλανε. Επίσης όταν προσγειώνεσαι στους πλανήτες δέν οδηγείς αυτοκινητάκι όπως στο 1. Μέγιστο φάουλ αυτό.
-
εμενα ποτε δε μου αρεσε το αυτοκινητακι , οπως επισης δε με ξετρελανε και το πρωτο
λες να κοιμηθω ?
-
Λεω να δωσω το Final Fantasy για psp το θελει κανεις?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εμενα ποτε δε μου αρεσε το αυτοκινητακι , οπως επισης δε με ξετρελανε και το πρωτολες να κοιμηθω ?
Αν δεν σου άρεσε το 1 δέν θα σου αρέσει ούτε το 2. Ουσιαστικά το ίδιο παιχνίδι είναι, απλά είναι η συνέχεια της ιστορίας. Θα βγεί και 3
-
μου αρεσε το πρωτο, το επαιξα ευχαριστα (κυριως λογω ιστοριας), απλα δε με τρελανε
-
Ξερει κανεις πως αλλαζουμε φορτηγα αγορασμενα στο euro truck simulator?
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Λεω να δωσω το Final Fantasy για psp το θελει κανεις?Που μενεις Θανιξ??
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τερματισα το god of war...αξιζει
Ίσως το καλύτερο παιχνίδι για PSP. Δεν μπορούσα να φανταστώ οτι το PSP μπορεί να βγάλει γραφικά και κίνηση τέτοιας ποιότητας.
Και γώ είχα φάει τρελό κόλημα με το God of War. Είναι και σχετικά μικρό. Τελείωσες και τα έξτρα που πχ πρέπει να σκοτώσεις τους αντιπάλους με συγκεκριμένο τρόπο? Αυτά ήταν πολύ δύσκολα, δέν τα είχα τελειώσει.
Παιχνιδαρες,αλλα πολυ πολυ μικρα!Τα εχω τερματισει και στο PS2 και στο psp...η ξενερα ηταν στο PS2 που το ειχα νοικιασει,το επαιζα μια μερα,ξετρελαθηκα και ειπα να το αγορασω μεταχειρισμενο,δινω 15 ευρω και το τερματισα μετα απο λιγο
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Ξερει κανεις πως αλλαζουμε φορτηγα αγορασμενα στο euro truck simulator?Τι νεα κολπα ειναι αυτα?? Εγω ειχα μεινει στο train simulator
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Τι νεα κολπα ειναι αυτα?? Εγω ειχα μεινει στο train simulator
Πολυ καλο αλλα δε ξερω πως να αλλαξω φορτηγα!Εχω αγορασει και δευτερο και θελω να μ@λ@κιστω λιγο!
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Πολυ καλο αλλα δε ξερω πως να αλλαξω φορτηγα!Εχω αγορασει και δευτερο και θελω να μ@λ@κιστω λιγο!
Ελλαδα εχει μεσα??
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ελλαδα εχει μεσα??
Οχι παντος εχει ολη την ευρωπη μεσα αν δεν κανω λαθος
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Λεω να δωσω το Final Fantasy για psp το θελει κανεις?
Που μενεις Θανιξ??
Θεσσαλονικη αλλα σπουδαζω Λονδινο...θα κατεβω 19 μαρτιου αλλιως το στελνω
-
Το Arsenal of Democracy, -βασίζεται λέει στο Hearts of Iron II-, το έχεις κανείς υπόψη;
Φαίνεται ενδιαφέρον
-
Έπαιξα Heavy Rain και ενθουσιάστηκα. Για νοίκι πάντως μου φαίνεται καλύτερο, καθώς δεν φαίνεται να έχει τεράστια διάρκεια.
Θέλω Shoot'em up για τo wii. Κάτι σαν resident evil (περισσότερο τρόμου, όχι πόλεμο) έχετε να προτείνετε; Θέλω και πιστόλα όμως!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Θέλω Shoot'em up για τo wii. Κάτι σαν resident evil (περισσότερο τρόμου, όχι πόλεμο) έχετε να προτείνετε; Θέλω και πιστόλα όμως!
Υποθέτω εννοείς on-rails shooter.
Δες αυτά:
The House of the Dead: OverkillResident Evil: The Darkside Chronicles
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)