-
Ο Αγιος Βαλεντινος ηρθε νωριτερα στο φορουμ σας ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ο Αγιος Βαλεντινος ηρθε νωριτερα στο φορουμ σας ;ακουσες ρουφηχτά φιλια και μπηκες ε?
H citroen ειναι παντα πρωτοπόρα σε αντίθεση με τους ''αλλους''! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ο Αγιος Βαλεντινος ηρθε νωριτερα στο φορουμ σας ;ειμεθα ερωτιάρηδες,γιατί να το κρύψουμε αλώστε.
-
http://4.bp.blogspot.com/_FoXyvaPSnVk/S2mjEwddBJI/AAAAAAACd6s/9aSh_IqkWnE/s1600/BMW-PSA-0000002.jpg
Τhe BMW Group and PSA Peugeot Citroën have signed a new agreement that will see the two companies developing the next generation of their jointly designed 4-cylinder petrol engine that will meet EU 6 requirements. The agreement was signed by Norbert Reithofer, Chairman of the Board of Management of BMW AG, and Philippe Varin, Chairman of the Managing Board of PSA Peugeot Citroën, in Paris on Tuesday.The current generation of the four-cylinder engine is being used in both naturally-aspirated and turbocharged forms on a bevy of MINI, Peugeot and Citroën brand models.
'We have always been very successful in our cooperation with our partners, and that is particularly true with regard to PSA. We are delighted to continue our engine cooperation and look into options for further collaboration,' said BMW Group's Reithofer.
On the behalf of PSA Peugeot Citroën, the group's Chairman of the Managing Board Varin said: 'This new agreement with BMW is confirming the success of the cooperation between our two companies which has produced 1.3 million engines since 2006. I am confident that the next generation of jointly developed engines will reach the same success as the current generation.'
The two firms added that they also agreed to examine other possible areas for cooperation at systems and component level, with the aim of leveraging synergies in the development, production and procurement of selected parts.
-
Nαι διαβασα κι εγω οτι ετοιμαζουννεα γενια κινητηρων.Βεβαια το παραξενο ειναι οτι μιλανε για νεους κινητηρες παρολο που ηδη oι κινητηρες τους ειναι μολις ηλικιας 3-4 ετων .Το 1600αρι μοτερ εμφανιστηκε το 2006 με την ελευση του 207 ενω 1-2 χρονια μετα εμφανιστηκε και το 1400αρη μοτερ.Πραγματικα δεν εχει ξαναγινει καποια εταιρεια να ανακοινωνει αντικατασταση κινητηρων τοσο μικρης ηλικιας με νεας γενιας κινητηρες.
Εκτος εαν η συμφωνια αφορα κινητηρες αλλου κυβισμου 1800 2000 κυβ η εκσυχρονισμο και ακομα περαιτερω βελτιωση των ηδη υπαρχοντων στα 1400 και στα 1600. Ξερει κανεις σε ποια κυβικα αφορα αυτη η νεα συμφωνια psa bmw; -
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Youtube VideoΚαλος ο V8 της Ford???
-
δεν εχω γνωση επι του θεματος αν και μολις τον ακουσα ειπα αυτος μαλλον ειναι Mustang!!!!!
-
Άνα γειά σου...
-
τι ειναι ???? hemi?????
-
Ρε 106... οι Hemi είναι της Chrysler ! Ford V8 είναι...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ρε 106... οι Hemi είναι της Chrysler ! Ford V8 είναι...ναι ρε συ το ξερω....πιανω ολους τους αμερικανικους κινητηρες να δω τι ειναι απο τον ηχο....ζαλιστηκα τελικα.
με το mustang p51 μοιαζει ,βαρεθηκα να ψαχνω -
Εχει κανένα καλόπαιδο τη λαστιχένια φυσούνα του λεβιέ ταχυτήτων και το μανίσιο πόμολο?
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Ρε 106... οι Hemi είναι της Chrysler ! Ford V8 είναι...
ναι ρε συ το ξερω....πιανω ολους τους αμερικανικους κινητηρες να δω τι ειναι απο τον ηχο....ζαλιστηκα τελικα.
με το mustang p51 μοιαζει ,βαρεθηκα να ψαχνωοπα μεγαλε καμια σχεση στον ηχο με την Allison V-1710, για δώσε βάση στην πενιά.
Youtube Video -
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Εχει κανένα καλόπαιδο τη λαστιχένια φυσούνα του λεβιέ ταχυτήτων και το μανίσιο πόμολο?
Εγω και θελω να την βγαλω!
Αμα μου βρεις τροπο να την βγαλω και βρω και κατι καλο να βαλω και γω, παρτην! Ειναι FREE!
Στη φερνω και Σαλονικα!Eυκολα βγαίνει
Μπροστινό αριστερό αμορτισέρ σκασμένο.
Πίσω ανάρτηση κούτσουρο
Ti αμορτισέρ χουν πάνω σε τέτοιο αμάξι ρε φούστη μου?
Στις στροφές της παράκαμψης των Τεμπών έκανε νερά.
Συγκεκριμένα στις δεξιές στροφές στέγνωνε το μοτέρ από βενζίνη και μια φορά έσβησε
Μέχρι να βγω εθνική πάλι το άνοιγα πριν τις δεξιές κι έμπαινα μέσα χωρίς γκάζι.
Βάζω βενζίνη πάλι τα ίδια.
Απο βδομάδα μπαίνει μέσα για service,κατά τα άλλα είναι σε άψογη κατάσταση -
Ιωσηφ call me now
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αμα μου βρεις τροπο να την βγαλω και βρω και κατι καλο να βαλω και γω, παρτην! Ειναι FREE!
Πίσω ανάρτηση κούτσουρο
Συγκεκριμένα στις δεξιές στροφές στέγνωνε το μοτέρ από βενζίνη και μια φορά έσβησε
Απο βδομάδα μπαίνει μέσα για service,κατά τα άλλα είναι σε άψογη κατάστασησυγνώμη Μάκη την Α110 ALPINE του chala13 πήρες γιατί αυτοί σβήνει στις δεξιές.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Πίσω ανάρτηση κούτσουρο
Ti αμορτισέρ χουν πάνω σε τέτοιο αμάξι ρε φούστη μου?
Απο βδομάδα μπαίνει μέσα για service,κατά τα άλλα είναι σε άψογη κατάστασητι πήρες πάλι μονσιουρ Μάκις ;
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Πίσω ανάρτηση κούτσουρο
Απο βδομάδα μπαίνει μέσα για service,κατά τα άλλα είναι σε άψογη κατάστασησυγνώμη Μάκη την Α110 ALPINE του chala13 πήρες γιατί αυτοί σβήνει στις δεξιές.
To μαθα το κόλπο Ιωσήφ στρίβω μόνο αριστερά πλέον
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τι πήρες πάλι μονσιουρ Μάκις ;
Α33
CITROËN FORUM