-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
ΑΠΟ Χ.Ε. :
' MERCEDES 170 V, μοντ. '49, αντίκα, για ανακατασκευή, έχει ολοκληρωθεί το σασί και η μηχανή (μένει το αμάξωμα), δεκτή ανταλλαγή με κλασικό αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα, τιμή 4.500 ευρώ 6939/41196 6'
http://www.xe.gr/pages/Details.aspx?cat ... ageSize=20
Γνωστου συμφορουμιστα
Αν δεν ειχε τοσες πολλες παρατυπιες κατι θα ελεγε
Δωστον στεγνα..
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Aυτό ακούγεται ενδιαφέρων. Όμως τελικά είναι 403 με λάθος χρονολογία, ή του 1946 με λάθος κωδικό μοντέλου?http://www.xe.gr/pages/Details.aspx?cat ... ageSize=10
'PEUGEOT 403 1.500 cc, μοντ. '46, με ανοιγόμενη οροφή, πλήρως ανακατασκευασμένο, τιμή 2.000 ευρώ, τηλ:6948-48299 0, 27410-29297 '
Αυτό αν θυμάστε έχει καριέρα τουλάχιστον 2 χρόνων στη Χ.Ε., και ξεκίνησε απο 15Κ περίπου
Και κάτι άσχετο-σχετικό...αν μπορείτε ξαναδιαβάστε το αρχικό πόστ του καπαπή σε αυτό το θέμα...το πνέυμα του είναι εντελώς άλλο απο το 'σχολιάζω ό,τι δημοσιεύεται στη Χ.Ε. και στο car.gr'...μήπως θα έπρεπε να ανοιχτέι κάποιο καινούριο να βγάζουμε εκεί το άχτι μας?
-
ειναι γεγονος, και χωρις να παρεξηγηθω.....αλλα ολες τις αγγελιες στο καρ και στην χ.ε. τις διαβαζουμε ολοι!!!! Η τουλαχιστον αυτες που μας ενδιαφερουν
οταν ξεκινησε το ''βρηκατε'' ειχε σαν σκοπο, να ποσταρουμε καποιο αυτοκινητο-ανταλλακτικο-μοτοσυκλετα, που μαθαμε απο γνωστο, η συναντησαμε στον δρομο να πουλιεταιπχ. ξερω οτι ο φιλος μου ο μονοφαρος ψαχνει ενα τιμονι, ετσι κι ετσι, και το ειδα εκει να πουλιεται η καποιος το χαριζει....
παντα με φιλικη διαθεση!
-
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ MERCEDES W108 109 280SE 300SEL (ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ), ΚΑΠΩ, ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΦΤΕΡΑ, ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΕΣ, ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ, ΤΑΜΠΛΩ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ,ΞΥΛΙΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ,ΠΟΡΤΕΣ, ΟΛΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ. ΑΝΔΡΕΑΣ 6948-504015 ΑΘΗΝΑ
-
-
σε ποια περιοχη βρισκεται τ Μ3?
-
Ο χρήστης andreas_te71 έγραψε:
σε ποια περιοχη βρισκεται τ Μ3?Στειλε ενα pm στο nikos120 που εκανε τη δημοσιευση..κατι για βριλλησια ανεφερε..
-
-
-
τράβηξα πάνω από 20 φώτο με το κινητό, από κοντά βγαίνουνε φλου,οπότε μην ανησυχείς για τα ματια σου.
-
Μηπως θελει καθαρισμα ο φακος;;
-
-
Που το προμηθευόμαστε;
-
από κατάστημα μοντελισμού.
ο κωδικός του είναι 27002 -
-
το εχω πάρει ρε
ολόκληρο βαρέλι είναι τι να το κάνω. -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
το εχω πάρει ρε
ολόκληρο βαρέλι είναι τι να το κάνω.Α οκ δεν καταλαβα οποτε κανονιζουμε ραντεβου
-
βρηκα εν κινηση στην γλυφαδα να οδηγαει ενας ηλικιωμενος κυριος αυτο
με πωλητηριο
τον σταματησα και εριξα μια ματια στο αυτοκινητο ......παρα πολυ καθαρο μοτερακι μου ειπε της μανας του 1300 πρωτο χερι 70000χλμ κτεο κτλ τιμη 4000 συζητισημη το τηλ για οποιον ενδιαφερετε μεσω πμ
Αν και δεν ξερω καθολου το συγκεκριμενο αυτοκινητο μου φανηκε απλα ...τελειο για να συνεχισει ομως την ζωη του σαν 1300 και οχι να γινει 2000-1600 κτλ
-
ηταν 1100 delux και εγινε 1300,και εχει βαλει και σεβρο που δεν ειχε,μαλον εχει αλαξει και τα ταμπουρα εμπρος σε δισκους.οταν θα ερθει αυτο που εχω φιαξει εγω θα σας ανεβασω φοτο πραγματικα εινε πολη ομορφα αμαξια
-
Βρηκατε κατι?