-
Αγαπητό φόρουμ, έχω το εξής πρόβλημα:
Όταν εκσπερματίζω (χύνω), μουγκρίζω σαν άγριο ζώον.
Είναι καλό; Είναι φυσιολογικό;Η κοπέλα μου πάλι, σκληρίζει ωσάν να την εσφάζουνε, όταν της τονε δίνω. Ευτυχώς που το κάμουμε σπίτι της στην εξοχή, γιατί εάν το εκάμαμε στο δικό μου σπίτι, θα μου έπεφτε - από φόβο μη έρθει η αστυνομία.
Επιπλέον, δεν βγάζει ποτέ τον Σταυρόν της κατά τη συνουσία, με αποτέλεσμα τα στήθια της να παλινδρομούν ωσάν τρελά επί του Τιμίου Σταυρού, κατά τας γαμικάς μου ωθήσεις.Τι να κάμω**;;;**
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αν νομίζεις ότι το pull out είναι μέθοδος αντισύλληψης, τότε άρχισε να αγοράζεις μωρουδιακά. Τσέκαρε επίσης και αν χωράει το καροτσάκι στο πορτμπαγκαζ.
εδω και 7 χρονια ειναι αλανθαστη μεθοδος
αλλιως με ενα 500αρικο το σκοτωνουμε..
(καλα η μονικα τωρα θα τραβαει τα μαλλια της με αυτα που ακουει )
δε μπορω τα μπαλονακια, εχω προβλημα σε λεω
Προσωπική εμπειρια: 6,5 χρονια με τη νυν γυναικα μου, pull out χωρίς κανενα ατυχημα. Σε σημειο που να νομιζουμε οτι πιθανον να εχουμε προβλημα. Μετα το γαμο συνεχιστηκε η ίδια πρακτική για αλλους 4 μηνες. Με το που ειπαμε ας ξεκινησουμε το ελευθερο και βλεπουμε πως θα εξελιχθει το πραμα, η εγκυμοσυνη ηρθε ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, σε σημειο που βγηκαμε εντελως εκτός προγραμματισμου. Αρα 2 ατομα που εχουν (εκ του αποτελεσματος) επαρκη γονιμοτητα και δεν ειχαν για σχεδον 7 χρονια 'ατυχημα'.
ΥΓ Μονικα οταν θα κανουν το ναο του συντηρητικου κλισέ, τα ποστ σου θα μπουν στην αγια τραπεζα.
-
Coyot,
δοκιμασε
ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΙΕΡΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΘΕΟ- ΤΡΑΓΟ ΠΑΝΑ
εμενα παλι η εμπειρια μου με το pull out ειναι αρκετα διαφορετικη
προ 5ετιας, μετα απο μολις 7 μηνες σχεσης ηρθε η εγκυμοσυνη (και η εκτρωση )
βεβαια ειναι μια τεχνικη που εχω χρησιμοποιησει απο τα 15 μου χρονια που ημουν ενεργος σεξουαλικα σε σχεσεις με επιτυχια κατα τ'αλλα -αν εξαιρεσουμε το.. ατυχες αυτο περιστατικο
Σημερα αλλοτε φοραω, αλλοτε οχι.
-
Tι διαβαζουν τα ματακια μου
-
Τα μπατσάκια στον ποπό εκτός της ηδονής που προσφέρουν, είναι ωφέλιμα για την κοπέλα για τον λόγο ότι αιματώνεται καλύτερα το όλο σύστημα σε περίπτωση που θες να ανεβάσεις το tempo.
-
Καλά όλοι εσείς δέρνεται, κανένας δεν αλλάζει ρόλο;
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Πες, πες... Καλό είναι να ακούγονται αυτά.
Και για όσους είδαν το δεύτερο βιντ που ανέβασα από τα τέσσερα, θα άκουσε ότι οι κοπέλες στις τσόντες δε χρησιμοποιούν προφυλακτικό και κολλάνε ένα κάρο μεταδιδόμενα νοσήματα. Ταλαιπωρούνται μια ζωή, έρχονται σε μαύρα χάλια και όμως συνεχίζουν να δουλεύουν στη βιομηχανία του πορνό.
Αυτό το αρρωστημένο πράγμα συντηρείται από την κοινωνία μας...ναι σιγα μη κλαψουμε.λες και της παιρνουνε με το ζορι να παιξουν
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αν νομίζεις ότι το pull out είναι μέθοδος αντισύλληψης, τότε άρχισε να αγοράζεις μωρουδιακά. Τσέκαρε επίσης και αν χωράει το καροτσάκι στο πορτμπαγκαζ.
εδω και 7 χρονια ειναι αλανθαστη μεθοδος
αλλιως με ενα 500αρικο το σκοτωνουμε..
(καλα η μονικα τωρα θα τραβαει τα μαλλια της με αυτα που ακουει )
δε μπορω τα μπαλονακια, εχω προβλημα σε λεω
Προσωπική εμπειρια: 6,5 χρονια με τη νυν γυναικα μου, pull out χωρίς κανενα ατυχημα. Σε σημειο που να νομιζουμε οτι πιθανον να εχουμε προβλημα. Μετα το γαμο συνεχιστηκε η ίδια πρακτική για αλλους 4 μηνες. Με το που ειπαμε ας ξεκινησουμε το ελευθερο και βλεπουμε πως θα εξελιχθει το πραμα, η εγκυμοσυνη ηρθε ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, σε σημειο που βγηκαμε εντελως εκτός προγραμματισμου. Αρα 2 ατομα που εχουν (εκ του αποτελεσματος) επαρκη γονιμοτητα και δεν ειχαν για σχεδον 7 χρονια 'ατυχημα'.
**Να το προσθεσουμε στους αγραφους νομους
-
Νόμος της μηχανικής επισκευής - Αφού τα χέρια σας καλυφθούν εξ ολοκλήρου με γράσο, τότε θα αρχίσει να σας τρώει η μύτη σας ή θα θέλετε να πάτε στην τουαλέτα.
-
Nόμος της βαρύτητας - Οποιοδήποτε εργαλείο ή βίδα, όταν πέσει, θα κυλήσει προς τη λιγότερο προσβάσιμη γωνία.
-
Νόμος των πιθανοτήτων - Η πιθανότητα του να σας παρακολουθούν είναι ανάλογη της ηλιθιότητας της πράξης σας.
-
Νόμος των Τυχαίων Αριθμών - Αν καλέσετε λάθος αριθμό, η γραμμή ποτέ δεν είναι κατειλημμένη και κάποιος πάντα θα απαντήσει.
-
Νόμος του Άλλοθι - Αν πείτε στον προϊστάμενό σας ότι καθυστερήσατε να πάτε στη δουλειά γιατί έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου σας, την επομένη όντως θα σκάσει το λάστιχο του αυτοκινήτου σας.
-
Νόμος των Αλλαγών - Όταν αλλάζετε λωρίδα κυκλοφορίας στο δρόμο, η λωρίδα που μόλις αφήσατε θα αρχίσει να κινείται πιο γρήγορα από εκείνη στην οποία μετακινηθήκατε.
-
Νόμος του Μπάνιου - Με το που βυθίζετε το σώμα σας στην μπανιέρα, είναι βέβαιο ότι το τηλέφωνο θα χτυπήσει.
-
Νόμος των Συναντήσεων - Η πιθανότητα να συναντήσετε τυχαία κάποιον που γνωρίζετε αυξάνεται άρδην όταν βρίσκεστε με άτομο που δε θέλετε να σας δουν μαζί.
-
Νόμος του αποτελέσματος - Όταν προσπαθήσετε να αποδείξετε σε κάποιον ότι ένα μηχάνημα δε δουλεύει, εκείνη τη στιγμή θα δουλέψει.
-
Νόμος της Βιομηχανικής - Η ένταση της φαγούρας είναι ανάλογη του βαθμού δυσκολίας στο να ξύσετε το συγκεκριμένο σημείο.
-
Νόμος θεάτρου, σινεμά - Τα άτομα των οποίων οι θέσεις απέχουν περισσότερο από το διάδρομο θα φτάσουν τελευταία και είναι πάντα εκείνα που θα εγκαταλείψουν τις θέσεις τους αρκετές φορές για να πάρουν ένα σνακ, κάτι να πιουν ή να πάνε στην τουαλέτα και που θα φύγουν πριν από το τέλος της παράστασης ή της προβολής. Εκείνοι που κάθονται δίπλα στο διάδρομο ουδέποτε μετακινούνται, έχουν πολύ μακριά πόδια ή μεγάλες κοιλιές και πάντα περιμένουν μέχρι να αδειάσει η αίθουσα για να σηκωθούν.
-
Νόμος του Καφέ - Με το που καθίσετε να απολαύσετε ένα ζεστό καφέ στη δουλειά, ο προϊστάμενός σας θα σας ζητήσει να κάνετε κάτι που θα διαρκέσει έως ότου να κρυώσει το καφές σας. Το ίδιο συμβαίνει και με τον φραπέ το καλοκαίρι (σ.σ.: φραπές όχι φρέντο, φραπές!) που θα βράζει μέχρι να επιστρέψετε σε αυτόν.
-
Νόμος των Αποδυτηρίων - Εάν υπάρχουν μόλις δύο άτομα σε αποδυτήρια, θα έχουν γειτονικά ντουλαπάκια.
-
Νόμος Φυσικών Επιφανειών - Η πιθανότητα μιας φέτας ψωμί με μαρμελάδα να προσγειωθεί με την πλευρά της μαρμελάδας στο χαλί είναι ανάλογη του πόσο καινούριο και ακριβό είναι αυτό το χαλί.
-
Nόμος των Λογικών Επιχειρημάτων - Τα πάντα είναι δυνατά όταν δεν έχετε ιδέα για τι μιλάτε.
16.. Νόμος της Ενδυματολογικής Εμφάνισης - Αν τα ρούχα σας κάνουν, δεν είναι ωραία.
17.. Νόμος του Εμπορικού Μάρκετινγκ - Μόλις ανακαλύψετε ένα προϊόν που σας αρέσει πάρα μα πάρα πολύ, θα σταματήσουν την παραγωγή του.
- Νόμος των Ιατρών - Εάν δεν αισθάνεστε καλά και κλείσετε ραντεβού με τον ιατρό σας, μέχρι να φτάσετε θα αισθάνεστε καλύτερα. Αν δεν κλείσετε ραντεβού θα παραμείνετε άρρωστοι.
**
ΥΓ Μονικα οταν θα κανουν το ναο του συντηρητικου κλισέ, τα ποστ σου θα μπουν στην αγια τραπεζα.
-
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τα προσπερματικα ειναι επιστημονικη φαντασια
OK, θα ενημερώσω ένα ζευγάρι φίλων που αυτή τη στιγμή έχουν έναν γιο 2 ετών... Έλεγαν ακριβώς το ίδιο... Απλά τους έτυχε αφού παντρεύτηκαν (και ξέρω ότι τους έτυχε, αφού και με τους δύο γνωριζόμαστε από παιδιά...).
FYI, στο Α3, δεν χωράει καρότσι...
Απλά, ούτως ή άλλως ο άνθρωπος δεν είναι ιδιαίτερα γόνιμο ζώο και με το εξαιρετικά αραιωμένο υγρό προ του 'καταρράχτη' οι πιθανότητες είναι ακόμα μικρότερες. Αλλά υπαρκτές!
Δεν είσαι ζώο, καλό μου παιδί, ούτε μοιάζεις στο ελάχιστο με ζώο, ούτε είσαι προγραμματισμένος να λειτουργείς σαν ζώο.
Says who??????
Είσαι άνθρωπος και το ατού που σου έχει δοθεί από τη φύση επειδή είσαι άνθρωπος (το οποίο δεν έχουν τα ζώα) είναι η δυνατότητα να βάζεις τη λογική μπροστά και να μπορείς να ελέγχεις τα ένστικτά σου.
Ε, αυτό με τη λογική είναι σχετικό. Αν βάζαμε τη λογική μας να δουλέψει για όλα, θα είχαμε έναν πολύ καλύτερο κόσμο. Και θα έλειπαν πολλές προκαταλήψεις...
Μην απαρνείσαι την αξία σου λέγοντας ότι είσαι προγραμματισμένος να λειτουργείς σαν ζώο.
Έχεις περισσότερη αξία!Πάλι: Says who???? Γιατί ο άνθρωπος έχει περισσότερη αξία απ' ότι ένα καλαμάρι;;;;; Αν είσαι καλαμάρι θα διαφωνήσεις.
BTW, τσόντες υπήρχαν από αρχαιοτάτων χρόνων, έχουν βρεθεί ερωτικές σκηνές (πολύ άγριες μάλιστα) στη Μεσοποταμία με ηλικία άνω των 3.000 ετών... Να μην αναφέρω το Κάμα Σούτρα... Απλά άλλαξε ο τρόπος πλέον...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
τα προσπερματικα ειναι επιστημονικη φαντασια
OK, θα ενημερώσω ένα ζευγάρι φίλων που αυτή τη στιγμή έχουν έναν γιο 2 ετών... Έλεγαν ακριβώς το ίδιο... Απλά τους έτυχε αφού παντρεύτηκαν (και ξέρω ότι τους έτυχε, αφού και με τους δύο γνωριζόμαστε από παιδιά...)
Όπα, αυτό δεν το είχα δει. Καλά, μετά από τέτοια δήλωση, δεν έχει νόημα. Είναι σαν να προσπαθήσω να πείσω τον πάσχο ότι υπάρχουν και άλλα αυτοκίνητα πέρα από τις άλφα.
Δεν είπε κανείς ότι πάντα περιέχεται σπέρμα, αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να γίνει αυτό. Τέσπα, εφόσον σας αρέσει να παίζετε με τις πιθανότητες (και άντε, το παιδί το αντιμετωπίζεις, τα ΣΜ όχι) be my guest. -
Και δυστυχώς πολύς κόσμος έχει τις ίδιες αντιλήψεις !!!!!!
Εδώ τους φαίνεται περίεργο όταν τους λέω ότι κάνω έρωτα με προφυλακτικό με τη γυναίκα μου !!!! και ότι το κάνουμε για αντισύλληψη .....
-
νταξ μωρε αμα φορας τις πολυ επικινδυνες μερες μονο ΙΜΟ μια χαρα εισαι... αν εχει η δικια σου σταθερο κυκλο ειναι ευκολακι... τις υπολοιπες καλυτερα χωρις κι ας κολλησεις και κονδυλωματα ετσι για την καυλα.... εμπειριες ειναι ολα
γαμειτε μπας και λυθει το δημογραφικο.. αλλιως.... the turks are coming.... ΖΝ
για μενα δεν εισαι αντρας αμα δεν κανεις παιδια
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Μα γιατί να ανέχεστε να σας γδέρνουν! Δεν το καταλαβαίνω! Επειδή ο άλλος ο διεστραμένος το σκέφτηκε και το μόστραρε μέσα από τις πορνοταινείες του, πρέπει να το ανέχεστε κι εσείς;
Πωωω, τσολιά στα @@ μας βάλαμε μου φαίνεται.
Ασε μας εμάς τους ανώμαλους αμαρτωλούς να καούμε στη κόλαση, που θα μας δημιουργήσεις και τύψεις για το τι γουστάρουμε στο κρεβάτι!
Ότι γουστάρει κάνει ο καθένας, αρκεί να έχει τη συγκατάθεση και του άλλου/άλλων .Σε λίγο θα μας πεις οτι και οι πιπιλιές είναι λάθος, που αφήνουμε τον άλλο/άλλη να μας κάνει μελανιές!
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΗΔΟΝΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τους πει τίποτα, ούτε να τους κάνει κριτική επειδή δε συνάδει με την ηθική του.
Τα μόνα όρια που βάζω είναι η κτηνοβασία και η παιδεραστία.
Αν υπάρχει συγκατάθεση, μόκο.
Ναι, πολλά πράγματα που αρέσουν σε φίλους μου εμένα δεν μου αρέσουν, με απωθούν.
Αλλά δε θα γυρίσω να τους πω 'Μα καλά, πως ανέχεσαι να το κάνεις αυτό;'.
Σα τους βαρεμένους τους χορτοφάγους που σε αρχίζουν στο πρήξιμο για το πως αντέχεις να τσακίζεις παϊδάκια στη ταβέρνα, αφού εκείνοι δε τρώνε τίποτα που να'χει πρόσωπο..
ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΠΛΩΝΕΙ Σ'ΑΥΤΟ.Τώρα, ως προς τη πορνογραφία. Ναι, υπάρχουν πολλά σκληρά πράγματα που γίνονται εκεί, με αντάλλαγμα το χρήμα (what has been seen cannot be unseen). Ναι, υπάρχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ εκμετάλλευση των γυναικών, χρησιμεύουν σαν αντικείμενα. Όμως υπάρχουν πολλές εταιρίες παραγωγής ταινιών που φτιάχουν αριστουργήματα, με σεβασμό στη γυναίκα, όσος φυσικά μπορεί να υπάρξει σε ένα επάγγελμα που η γυναίκα χρησιμοποιείται για το σώμα της. Μάλιστα σε αυτές τις εταιρίες οι γυναίκες πληρώνονται αδρά οι γυναίκες, δεκάδες φορές παραπάνω από τους άντρες.
Ναι, πρέπει να είναι πολύ καταστρεπτικό για τη ψυχολογία της γυναίκας το 'σεξ για δουλειά', ιδιαίτερα αν λάβει υπόψη κανείς οτι πολλές από αυτές είναι από τη πρώην ΕΣΣΔ, ή δεν έχουν στον ήλιο μοίρα στη χώρα τους λόγω ανεργίας κλπ, οπότε πολλές φορές δεν έχουν άλλη επιλογή. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Όμως υπάρχουν πολλές εταιρίες παραγωγής ταινιών που φτιάχουν αριστουργήματα, με σεβασμό στη γυναίκα, όσος φυσικά μπορεί να υπάρξει σε ένα επάγγελμα που η γυναίκα χρησιμοποιείται για το σώμα της. Μάλιστα σε αυτές τις εταιρίες οι γυναίκες πληρώνονται αδρά οι γυναίκες, δεκάδες φορές παραπάνω από τους άντρες.Μπορείς να προτείνεις κάποιο; Δεν βλέπεις αριστουργήματα κάθε μέρα.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Καλά όλοι εσείς δέρνεται, κανένας δεν αλλάζει ρόλο;Ε οχι να κανουμε και αυταρχικο! Παντελονια φοραμε!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όμως υπάρχουν πολλές εταιρίες παραγωγής ταινιών που φτιάχουν αριστουργήματα, με σεβασμό στη γυναίκα, όσος φυσικά μπορεί να υπάρξει σε ένα επάγγελμα που η γυναίκα χρησιμοποιείται για το σώμα της. Μάλιστα σε αυτές τις εταιρίες οι γυναίκες πληρώνονται αδρά οι γυναίκες, δεκάδες φορές παραπάνω από τους άντρες.
Μπορείς να προτείνεις κάποιο; Δεν βλέπεις αριστουργήματα κάθε μέρα.
Δες τίποτα ντόπιο από SIRINA.
-
Ναι, πρέπει να είναι πολύ καταστρεπτικό για τη ψυχολογία της γυναίκας το 'σεξ για δουλειά', ιδιαίτερα αν λάβει υπόψη κανείς οτι πολλές από αυτές είναι από τη πρώην ΕΣΣΔ, ή δεν έχουν στον ήλιο μοίρα στη χώρα τους λόγω ανεργίας κλπ, οπότε πολλές φορές δεν έχουν άλλη επιλογή.Οι Ρωσίδες τώρα όμως ζούνε σε πλούσια χώρα, πάνε αυτά που ξέραμε.
Είναι η σειρά των Ελληνίδων να αρχίσουν τις βίζιτες. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ναι, πρέπει να είναι πολύ καταστρεπτικό για τη ψυχολογία της γυναίκας το 'σεξ για δουλειά', ιδιαίτερα αν λάβει υπόψη κανείς οτι πολλές από αυτές είναι από τη πρώην ΕΣΣΔ, ή δεν έχουν στον ήλιο μοίρα στη χώρα τους λόγω ανεργίας κλπ, οπότε πολλές φορές δεν έχουν άλλη επιλογή.
Οι Ρωσίδες τώρα όμως ζούνε σε πλούσια χώρα, πάνε αυτά που ξέραμε.
Είναι η σειρά των Ελληνίδων να αρχίσουν τις βίζιτες****.*** Αυτο περιμενω Αντε να χαρουμε και τα ελληνικα προιοντα
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ναι, πρέπει να είναι πολύ καταστρεπτικό για τη ψυχολογία της γυναίκας το 'σεξ για δουλειά', ιδιαίτερα αν λάβει υπόψη κανείς οτι πολλές από αυτές είναι από τη πρώην ΕΣΣΔ, ή δεν έχουν στον ήλιο μοίρα στη χώρα τους λόγω ανεργίας κλπ, οπότε πολλές φορές δεν έχουν άλλη επιλογή.
Οι Ρωσίδες τώρα όμως ζούνε σε πλούσια χώρα, πάνε αυτά που ξέραμε.
Είναι η σειρά των Ελληνίδων να αρχίσουν τις βίζιτες.Kαι δεν έχουμε και τόσο αξιόλογο εμπόρευμα..
Μπορείς να προτείνεις κάποιο; Δεν βλέπεις αριστουργήματα κάθε μέρα.
Δε μου'ρχεται κάποια συγκεκριμένη, η vivid αν δεν κάνω λάθος φτιάχνει καλά πράγματα.
-
Μα γιατί να ανέχεστε να σας γδέρνουν! Δεν το καταλαβαίνω! Επειδή ο άλλος ο διεστραμένος το σκέφτηκε και το μόστραρε μέσα από τις πορνοταινείες του, πρέπει να το ανέχεστε κι εσείς;
Πωωω, τσολιά στα @@ μας βάλαμε μου φαίνεται.
Ασε μας εμάς τους ανώμαλους αμαρτωλούς να καούμε στη κόλαση, που θα μας δημιουργήσεις και τύψεις για το τι γουστάρουμε στο κρεβάτι!
Ότι γουστάρει κάνει ο καθένας, αρκεί να έχει τη συγκατάθεση και του άλλου/άλλων .Σε λίγο θα μας πεις οτι και οι πιπιλιές είναι λάθος, που αφήνουμε τον άλλο/άλλη να μας κάνει μελανιές!
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΗΔΟΝΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τους πει τίποτα, ούτε να τους κάνει κριτική επειδή δε συνάδει με την ηθική του.
Τα μόνα όρια που βάζω είναι η κτηνοβασία και η παιδεραστία.
Αν υπάρχει συγκατάθεση, μόκο.
Ναι, πολλά πράγματα που αρέσουν σε φίλους μου εμένα δεν μου αρέσουν, με απωθούν.
Αλλά δε θα γυρίσω να τους πω 'Μα καλά, πως ανέχεσαι να το κάνεις αυτό;'.
Σα τους βαρεμένους τους χορτοφάγους που σε αρχίζουν στο πρήξιμο για το πως αντέχεις να τσακίζεις παϊδάκια στη ταβέρνα, αφού εκείνοι δε τρώνε τίποτα που να'χει πρόσωπο..
ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΠΛΩΝΕΙ Σ'ΑΥΤΟ.Τώρα, ως προς τη πορνογραφία. Ναι, υπάρχουν πολλά σκληρά πράγματα που γίνονται εκεί, με αντάλλαγμα το χρήμα (what has been seen cannot be unseen). Ναι, υπάρχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ εκμετάλλευση των γυναικών, χρησιμεύουν σαν αντικείμενα. Όμως υπάρχουν πολλές εταιρίες παραγωγής ταινιών που φτιάχουν αριστουργήματα, με σεβασμό στη γυναίκα, όσος φυσικά μπορεί να υπάρξει σε ένα επάγγελμα που η γυναίκα χρησιμοποιείται για το σώμα της. Μάλιστα σε αυτές τις εταιρίες οι γυναίκες πληρώνονται αδρά οι γυναίκες, δεκάδες φορές παραπάνω από τους άντρες.
Ναι, πρέπει να είναι πολύ καταστρεπτικό για τη ψυχολογία της γυναίκας το 'σεξ για δουλειά', ιδιαίτερα αν λάβει υπόψη κανείς οτι πολλές από αυτές είναι από τη πρώην ΕΣΣΔ, ή δεν έχουν στον ήλιο μοίρα στη χώρα τους λόγω ανεργίας κλπ, οπότε πολλές φορές δεν έχουν άλλη επιλογή.Το θέμα της συζήτησης είναι η πορνογραφία. Τώρα αν ο άλλος σου αναφέρει την προσωπική του ζωή και σε ρωτάει 'Ε τι κακό έχει μια σφαλιάρα;' σου δίνει το δικαίωμα και το έναυσμα να αναρωτηθείς και εσύ 'Και τι καλό έχει'. Εξ ου και η απορία 'Μα πώς το ανέχεσαι'. Το θέμα της συζήτησης πάντως, το είπα και πριν, δεν είναι τα προσωπικά του καθενός. Απόψεις λέμε. Δε σου κάνουμε έλεγχο. Ηρέμησε.
Στα υπόλοιπα που είπες περί πορνογραφίας στη δεύτερη παράγραφο συμφωνούμε.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες