-
ρε ουστ απο δω
-
Παιδιά συγγνώμη κι όλας αλλα υπάρχουν και τα προσωπικά μηνύματα...
Τέλος πάντων, το Twingo που αναφέρθηκε είναι πολύ καινούργιο και εκτός budget κατα πολύ, εκτός αν εννοείται το παλιό που δε βλέπεται.
Το Corsa είναι στις επιλογές μας, όχι όμως το Yaris λόγω τιμής.Πάντως για την αξιοπιστία του C2, αυτό που κατάλαβα είναι πως είναι σίγουρα ευπαθές, τις πετάλουδες τις έχουν για αναλώσιμα (που λέει ο λόγος).
-
ειναι ευπαθες στη σκληρη χρηση
να σε ρωτησω, οταν λες corsa εννοεις το καινουριο 1400?
αν ναι ΠΑΡΤΟ με κλειστα ματια, καμια σχεση με τα κουβαδακια για τα οποια συζηταμε
-
Εμένα το C2 είναι από τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα. Πανέμορφο αυτοκίνητο, ιδιαίτερα κόμπακτ αμάξωμα και με ιδιαίτερη σχεδίαση. Ειδικά το VTS σε ασημένιο ή μαύρο ή κόκκινο είναι ... ...
Από βλάβες δεν ξέρω αν βγάζουν. Βλέπω όμως ότι κυκλοφορούν πολλά και δεν έχει ακουστεί ότι βγάζουν προβλήματα σε αντίθεση με άλλα Γαλλικά (π.χ. 206/307).Όταν είχα πάει να το δω, το μόνο που βρήκα ως μειονέκτημα είναι το σχεδόν ανύπαρκτο πορτμπαγκάζ. Κατά τα άλλα μου φάνηκε ποιοτικό αυτοκίνητο με όμορφο εσωτερικό και σίγουρα ευκολοδήγητο και ευέλικτο στην πόλη.
Από την άλλη το Micra είναι μεγαλύτερο οπότε αυτό από μόνο του προσφέρει και κάποια παραπάνω θετικά στοιχεία.
Αν ήθελα ένα αυτοκίνητο κυρίως για πόλη θα επέλεγα C2, αν αναζητούσα το κάτι παραπάνω σε χώρους (θέμα αποσκευών!) θα επέλεγα Micra.
-
Τώρα μίλησα με τον πατέρα μου και την αδελφή μου και αποφασίσαμε για Micra...
Ευχαριστώ άπαντες για τη βοήθεια!
-
Λογικό αφου η διαφορά των δύο είναι τεράστια....Καλορίζικο και καλοτάξιδο όταν έρθει...
-
Smells like teen troll...
-
Ο χρήστης Tomahawk έγραψε:
Τώρα μίλησα με τον πατέρα μου και την αδελφή μου και αποφασίσαμε για Micra...Ευχαριστώ άπαντες για τη βοήθεια!
καλοριζικο καλοταξιδο το micra εν μερη και το αυτοκινητο αυτο ειναι γαλλικο μην ξεχναμε οτι το πλαισιο και η διαταξη της αναρτησης ειναι κλιο
-
Ο χρήστης georgefoto έγραψε:
καλοριζικο καλοταξιδο το micra εν μερη και το αυτοκινητο αυτο ειναι γαλλικο μην ξεχναμε οτι το πλαισιο και η διαταξη της αναρτησης ειναι κλιο
μαλλον modus ειναι
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
μαλλον modus ειναι
το οποιο ειναι clio 3
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μαλλον modus ειναι
το οποιο ειναι clio 3
'In the area of vehicle engineering, it has been decided to develop the first common platform, known as the B platform, and work on it is now well advanced. It is being developed by a team of engineers from both companies led by Nissan, who will be the first to use it. Respecting the specific identities of each brand and particularities of each product, it will be used as a base for the vehicles replacing the Nissan Micra, March and Cube and the Renault Twingo and Clio. The first vehicles to be assembled on this platform will be introduced in 2002.'
http://www.nissan.co.jp/ALLIANCE/alliance-e.htmlΔηλαδή ... για την σειρά των ονομάτων και την 'μαχη της μαρκίζας' ... το B platform της συνεργασίας Renault-Nissan τοποθετήθηκε αρχικά στο Micra από τη Nissan μετά απο το Modus της Renault και ένα χρόνο μετα στο ClioIII.
-
αφου το ειπαμε από την αρχή micra και τελος, αντε καλοριζικο και με προσοχη στους αθλιους ελληνικους μας δρομους
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
μαλλον modus ειναι
το οποιο ειναι clio 3
'In the area of vehicle engineering, it has been decided to develop the first common platform, known as the B platform, and work on it is now well advanced. It is being developed by a team of engineers from both companies led by Nissan, who will be the first to use it. Respecting the specific identities of each brand and particularities of each product, it will be used as a base for the vehicles replacing the Nissan Micra, March and Cube and the Renault Twingo and Clio. The first vehicles to be assembled on this platform will be introduced in 2002.'
http://www.nissan.co.jp/ALLIANCE/alliance-e.htmlΔηλαδή ... για την σειρά των ονομάτων και την 'μαχη της μαρκίζας' ... το B platform της συνεργασίας Renault-Nissan τοποθετήθηκε αρχικά στο Micra από τη Nissan μετά απο το Modus της Renault και ένα χρόνο μετα στο ClioIII.
Ναι αυτη ειναι η σωστη πληροφορια. Παντως δεν ειναι τυχαιο οτι το micra αυτο ειχε πολυ καλη οδικη συμπειφορα μαλιστα τοσο πολυ που ηταν καλυτερο οχι μονο απο τα αλλα ιαπωνικα αλλα και απο τα περισσοτερα ευρωπαικα σουπερ μινι στο θεμα οδικης συμπεριφορας αυτο ελεγαν σε ολες τις συγκριτικες δοκιμες που ειχαν κανει ολα τα περιοδικα αυτοκινητου
-
Ο χρήστης Tomahawk έγραψε:
Τώρα μίλησα με τον πατέρα μου και την αδελφή μου και αποφασίσαμε για Micra...Ευχαριστώ άπαντες για τη βοήθεια!
Να πώ κι εγώ την εμπειρία μου , ο αδερφός μου είχε κάνει το λάθος να πάρει ενα C2 vts (μτχ)το οποίο άλλαξε μέσα σε 8 μήνες με 106 rallye (ο νοών νοήτο) ..
Να συγχαρώ την αδερφή σου , εγω αντίθετα έχω ενα micra 1.4 racing και παρ'ολο το εμετικό στυλ του χαίρομαι που εδώ και 68κ khm εχω πάει μόνο για λάδια ,τακάκια, δίσκους ... -
Προσωπικά ζώντας το καθημερινά το μόνο 'κατά' που του βρίσκω (το Micra) είναι η αποδοχή ή όχι της εξωτερικής εμφάνισης (προσωπικά μ' αρέσει). Ακόμα και το 1,2 είναι ένα ευχαριστο και απροβλημάτιστο αυτοκίνητο.
Citroen C2 "vs" Nissan Micra εντυπώσεις