-
αντισυλληπτικα επαιρνε μια κοπελα μου τωρα που το λες επειδη ειχε προβλημα με τον κυκλο
τα γραφουν οι γιατροι , αλλα μπορει να προκαλεσουν ογκο στο στηθος
οποιος γιατρος αρνειται αυτη τη παρενεργεια ειναι παπαρας
οσο για το χαπι-επομενης , ναι κανει μεγαλο κακο
αλλα οπως ειπαμε δεν ειναι για καραμελα -
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Αν νομίζεις ότι το pull out είναι μέθοδος αντισύλληψης, τότε άρχισε να αγοράζεις μωρουδιακά. Τσέκαρε επίσης και αν χωράει το καροτσάκι στο πορτμπαγκαζ.
Σωστός!
μονικα εισαι παντρεμενη?
-
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αν νομίζεις ότι το pull out είναι μέθοδος αντισύλληψης, τότε άρχισε να αγοράζεις μωρουδιακά. Τσέκαρε επίσης και αν χωράει το καροτσάκι στο πορτμπαγκαζ.
Σωστός!
μονικα εισαι παντρεμενη/ος?
Μια μικρη διορθωση...
-
θελετε ολοι να μου φτιαξετε το κεφι σημερα
ο αλλος μου ελεγε οτι στα 100.000 χλμ δε θα εχω αυτοκινητο γιατι θα χει σκασει και σεις μου λετε οτι θα γινω πατερας
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σωστός!
μονικα εισαι παντρεμενη/ος?
Μια μικρη διορθωση...
ναι σωστα?
-
Ξαναλέω οι άνθρωποι έχουν αξία! Είναι άνθρωποι! Όχι ζώα. Δέχεστε για τον εαυτό σας καλέ να σας παρομοιάζουν με ζώα;
Τώρα αν οι μασωνοεβραίοι που είναι πίσω από τα μίντια και τα ελέγχουν κάνουν συνεχώς πλύση εγκεφάλου για να μας γιγαντώσουν τα ένστικτά μας, όπως είναι το σεξhttp://www.youtube.com/watch?v=1rf9NWSr ... xt_from=PL
και να έχουμε την αυταπάτη ότι μοιάζουμε με ζώο είναι άλλο θέμα...
αλλιως με ενα 500αρικο το σκοτωνουμε..
(καλα η μονικα τωρα θα τραβαει τα μαλλια της με αυτα που ακουει )
δε μπορω τα μπαλονακια, εχω προβλημα σε λεω
Όχι, τόση ώρα ήμουνα απόλυτα ψύχραιμη... Με αυτό που μόλις είπες θα τραβάω τα μαλλιά μου... Θα σκοτώσεις το παιδί σου καλέ;;;;
Ααααα θ ανοιξω τόπικ για τις εκτρώσεις... Ξέρω καταχάρηκες (Πλάκα κάνω. Δεν ανοίγω) -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Εγώ ένα πράγμα έχω να πω (και στον κιουση)Α και να προσεχει το S3....
-
:lol:θελετε ολοι να μου φτιαξετε το κεφι σημερα
ο αλλος μου ελεγε οτι στα 100.000 χλμ δε θα εχω αυτοκινητο γιατι θα χει σκασει και σεις μου λετε οτι θα γινω πατερας
Βασικά οκ, εσύ κάνεις τις επιλογές σου, δικαίωμά σου
πάντα απορούσα όμως τι μυαλό κουβαλάνε οι κοπέλες που δέχονται κάτι τέτοιαΤέσπα, έχω βαρεθεί να λέω τα ίδια και τα ίδια
-
Εγώ όταν δεν θέλω να τελειώσω απλά αλλάζω στάση. Όταν όμως θέλω να τελειώσω και δω ότι η άλλη δεν το χει, της λέω 'άστο'. Και ας νομίζει ότι θέλει, δεν με απασχολεί καθόλου. Ας ήταν καλύτερη για να τελείωνα.
με αρσακειαδα διαπαιδαγωγηθηκες κι εσυ?
thank god, no.
πραγματικα εισαι τυχερος
Ε ναι. Οι κακές παρέες όμως στην σχολική περίοδο, με έχουν κάνει τόσο αναίσθητο που η τελευταία γκόμενα εδώ στα Γιάννενα μου έλεγε 'δεν μπορώ να μην νιώθεις τίποτα, αισθάνομαι ότι αν σου πω αύριο να χωρίσουμε, απλά θα με αντικαταστήσεις με κάτι άλλο στο πρόγραμμα σου και δεν θα σε νοιάξει καθόλου'. Σαφέστατα και είχε δίκιο, αλλά δεν μπορούσα να της πω 'ναι έχεις δίκιο' γιατί θα χάναμε το εύκολο σεξάκι. (monika σταμάτα να διαβάζεις, θα φρικάρεις κι άλλο)
Εν τω μεταξύ, το αστείο της υπόθεσης είναι ότι αυτή ήταν πολύ γκόμενα στην πόλη της και προκαλούσε τον πανικό στα αγοράκια. Έχει τύχει να είμαστε σπίτι της, 5 το πρωί και να χτυπάει το κουδούνι της ο πρώην και να φωνάζει 'άνοιξε μου, ξέρω ότι είσαι μέσα' για καμιά ώρα, μέχρι που του άνοιξε και τον έδιωξε. Όσο γινόταν όλο αυτό το σκηνικό, εγώ αδιαφορούσα και δεν το σχολίαζα. Το μόνο που της είπα ήταν 'αν μου κάνει τίποτα στο scirocco, ετοιμάσου να το πληρώσεις εσύ'. Κάπου εκεί κατάλαβε πως όταν της έλεγα 'αυτό που έχω θελήσει περισσότερο στην ζωή μου είναι ένα αυτοκίνητο και όχι κάποια γκόμενα' το εννοούσα και δεν το έλεγα για να κρύψω τον έρωτα μου γι αυτή. Και μετά άρχισε να βγάζει όλες της τις ανασφάλειες.
Μετά (και) από αυτή την γκόμενα κατέληξα στο προφανές: αν μια γκόμενα είναι ωραία, έχει γκόμενο. αν είναι ωραία και δεν έχει γκόμενο, τότε έχει ψυχολογικά προβλήματα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
μονικα εισαι παντρεμενη/ος?Είμαι -η και όχι -ος...
Πάλι προξενιά εν όψη; -
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Ααααα θ ανοιξω τόπικ για τις εκτρώσεις... Ξέρω καταχάρηκες (Πλάκα κάνω. Δεν ανοίγω)
δε θελω να ακουω αλλο για εκτρωσεις, ειχα στο λυκειο τη γυναικα του Μεταλληνου θεολογα και τα εχω μαθει απέξω
-
Ααααα θ ανοιξω τόπικ για τις εκτρώσεις... Ξέρω καταχάρηκες (Πλάκα κάνω. Δεν ανοίγω)
δε θελω να ακουω αλλο για εκτρωσεις, ειχα στο λυκειο τη γυναικα του Μεταλληνου θεολογα και τα εχω μαθει απέξω
Α, στο πρώτο ήσουν πουλάκι μου?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
πάντα απορούσα όμως τι μυαλό κουβαλάνε οι κοπέλες που δέχονται κάτι τέτοια
+10
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μετά (και) από αυτή την γκόμενα κατέληξα στο προφανές: αν μια γκόμενα είναι ωραία, έχει γκόμενο. αν είναι ωραία και δεν έχει γκόμενο, τότε έχει ψυχολογικά προβλήματα.
βαθυστοχαστο
αλλα καλο ειναι να μεινει καποια στιγμη μονη να φανε και οι αλλοι
εγω παντως παντα ειχα μια ροπη στις τρελαμενες και στα τσουλακια
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Α, στο πρώτο ήσουν πουλάκι μου?
στο 2ο
-
Κιουση ερχετε.....
-
βαθυστοχαστο
αλλα καλο ειναι να μεινει καποια στιγμη μονη να φανε και οι αλλοι
εγω παντως παντα ειχα μια ροπη στις τρελαμενες και στα τσουλακια
Τσουλάκια FTW. Καλό σεξ & χωρίς κόμπλεξ.
Από τις τρελαμένες πάντως, εγώ προτιμώ τις ντίβες, έχει τρομερή πλάκα να τους βγάζεις όλα τα κόμπλεξ στην επιφάνεια και να βλέπεις πόσο ευάλωτες είναι όταν οι άλλοι δεν τις υπακούνε με κλειστά μάτια.
Αυτή που σου πα πριν, μετά από μένα τα φτιαξε με ένα πάρα πολύ καλό παιδί και πολύ φοβάμαι ότι απλά θα του πιει το αίμα..
-
angel, το παράθυρο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
-
@κιντ
ετσι ειναι αυτα.. το σιροκκο σου να ειναι καλαΟ χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Κιουση ερχετε.....στα μερη σου παιρνετε προφυλαξεις?
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες