Έχω μεμβράνες llumar titanium light στο 307 μου. Είναι ανοιχτόχρωμες, και τις έχω τοποθετήσει εδώ και 18 μήνες. Πέρα από την εμφάνιση του αυτοκινήτου που έχει βελτιωθεί, αν και αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό, έχω να πω τα παρακάτω: Το αυτοκίνητο έχει χαμηλότερη θερμοκρασία στο εσωτερικό, ακόμα κι αν έχει μείνει στον ήλιο για ώρες, δουλεύει πιό άνετα ο κλιματισμός, δροσίζει πολύ πιο γρήγορα, δεν μαυρίζει πια το αριστερό μου χέρι το καλοκαίρι, δεν χρειάζονται τα κουρτινάκια με βεντούζες και τουίτυ πίσω για τα παιδιά.
Από σχόλια επιβατών: δεν καίει ο ήλιος και επιπλέον δεν κουράζει τα μάτια.
Επιπλέον βλέπω άνετα έξω και το βράδυ, ένω με ενοχλούν πολύ λιγότερο τα αρρύθμιστα φώτα των πίσω.
Με την τοποθέτηση πήρα και γραπτή εγγύηση 6 ετών ότι δεν θα ξεκολλήσουν. Δεν έχω γρατζουνιές ή φυσσαλίδες αέρα, δεν έχουν ξεκολλήσει πουθενά. Συμπερασματικά, από τις καλύτερες 'επενδύσεις' που έχω κάνει, 260 € περίπου, αν θυμάμαι καλά σε 6 δόσεις.
Στο εμπρός παρμπρίζ δεν έχω βάλει γιατί η Peugeot το χαρακτηρίζει 'αθερμικό', νομίζω όμως πως χρειάζεται και σκέπτομαι να βάλω και μπροστά την πλέον ανοιχτόχρωμη.
Μετά τα παραπάνω, ότι συνιστώ μεμβράνες, περιττεύει...
Προσοχή μόνο στην επιλογή απόχρωσης: Έχω γείτονα που τις ξεκόλλησε με τα δόντια σχεδόν βράδυ, όταν πήρε 3 κλήσεις απανωτές σε διαφορετικά σημεία σε 2 μέρες. Ήταν όμως κατάμαυρες! Να φανταστείτε ότι όταν έβρεχε, άνοιγε παράθυρο για να ελέγξει στις διασταυρώσεις...