-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
γιωργοφοκους χρονια πολλα και καλα μυαλα! Και μακρυα απο ποταπα 4τροχα,το νου σου στα κιμπαρικα.Kιμπαρικο θα εχει ρε κραταει το φοκους και ο πατερας του σαν πιο ξυπνιος παιρνει την C5
-
Γμς τα δλδ.Δε βαριεσαι,κανεις δεν ειναι τελειος.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Α και κατι αλλο το focus δε σκουριαζει...Το ficus ισως...
Ουπς... λάθος ορθογραφία...
-
Πού είναι ο Κ5 ?
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Στα 18 γινεται για Ι.Χ.Για 50 κυβικα ειναι απο 16 χρονων.
ψαγμένο σε βρίσκω...
ΥΓ:πλάκα κάνω...κι εγώ στην ηλικία σου (δεν έχει περάσει και πάρα πολύς καιρός ) τα ίδια έκανα...πήγαινα στα όρια.Φαντάσου ότι γράφτηκα για να ξεκινήσω μαθήματα 1 μέρα μετά που έγινα 18 (γιατί πρέπει να είσαι ημερολογιακά 18 ετών και όχι μόνο χρονολογικά )
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Φαντάσου ότι γράφτηκα για να ξεκινήσω μαθήματα 1 μέρα μετά που έγινα 18.και;τελικα σε εδιωξαν ως ανικανο απ τη σχολη οδηγων;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πού είναι ο Κ5 ?+1
-
Εχει παει διακοπες ρε λεμε. Δουλεψε 3 μερες σερι κι επαθε υπερκοπωση οποτε του εδωσαν 5 μηνες αδεια.
-
Στο συνεργειο ειναι και αυτος με εκεινο το vag του πατερα του..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
και;τελικα σε εδιωξαν ως ανικανο απ τη σχολη οδηγων;
δε θα μπω στο τρυπάκι να απαντήσω με διθυράμβους για την πάρτη μου πολυ-αγαπημένε pasxo.
Μπορεί να είμαι άμπαλος αλλά όχι τόσο που να με διώξουν από τη σχολή οδηγών.ΥΓ:πρέπει να ήμουν από τους πιο συνειδοτοποιημένους μαθητές εκεί μέσα πάντως.Όλοι (και όλες ) ήταν 'ωωω...να πάρω το αμάξι να πάω να κάνω χειρόφρενα, να βρω να κάνω το κομμάτι μου που έχω αμάξι, να πάω βόλτες, να κάνω κόντρες γιατί είμαι και χεράς' (αλλά δίπλωμα δεν έχει πάρει ακόμα ) κτλ. Κανείς δεν ασχολιόταν πραγματικά να μάθει. (όχι ότι η εμπειρία μαθαίνεται, αλλά αν οι βάσεις δεν είναι γερές και σωστές και το καλύτερο κτίριο θα καταρρεύσει )
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εχει παει διακοπες ρε λεμε. Δουλεψε 3 μερες σερι κι επαθε υπερκοπωση οποτε του εδωσαν 5 μηνες αδεια.Συνηθως στις δυο μερες σερι ηταν
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Εχει παει διακοπες ρε λεμε. Δουλεψε 3 μερες σερι κι επαθε υπερκοπωση οποτε του εδωσαν 5 μηνες αδεια.
Συνηθως στις δυο μερες σερι ηταν
αφού άρχισε τις περικοπές των παροχών ο Γιώργος.
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Συνηθως στις δυο μερες σερι ηταν
Ναι τωρα το παρακανε.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Στο συνεργειο ειναι και αυτος με εκεινο το vag του πατερα του..Το δωσε στον μπατλερ τους να τακτοποιησει το θεμα,δεν ηθελε να στησει τον προσωπικο του πιλοτο καθως θα πετουσε για cayman..
-
δε θα μπω στο τρυπάκι να απαντήσω με διθυράμβους για την πάρτη μου πολυ-αγαπημένε pasxo.Γιατι δε θα μπεις;Δε θες η δε μπορεις;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Στο συνεργειο ειναι και αυτος με εκεινο το vag του πατερα του..
Το δωσε στον μπατλερ τους να τακτοποιησει το θεμα,δεν ηθελε να στησει τον προσωπικο του πιλοτο καθως θα πετουσε για cayman..
Παω να βαλω κανα 'ατμοσφαιρικο κομματι' μπας και τον δελεασουμε και εμφανιστει..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Γιατι δε θα μπεις;Δε θες η δε μπορεις;
εμείς οι ηλ-μηχ έχουμε ένα επίπεδο...δεν είμαστε σαν τους μηχ-μηχ.
(άρα δε θέλω. ) -
Ευτυχως για μας δεν εχουμε το ιδιο επιπεδο..
-
(άρα δε θέλω. )ηλεκτρολόγοι...για καμια λάμπα είστε...
μια ζωή τσουτσέκια των μηχ-μηχ
-
(άρα δε θέλω. )Κατσε καλα ρε..
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#30]