-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ε βεβαια ,πως να περασεις
Εγγραφή: 25/04/09 14:29'12.88 δημοσιεύσεις ανά ημέρα' δεν είναι και πολύ.
Ή τουλάχιστον έτσι...μου φαίνεται. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Και μολις εμαθα πως δε περασα στο proficiency...
Ειχα fail στο gvr και ενα bf στο writing.
don't worry mate
κανείς (σχεδόν) δεν το πήρε με την πρώτη.
(ρώτα κι εμένα που κόπηκα μόνο στο listening κι αυτό γιατί λόγω του αντίλαλου της αίθουσας δεν καταλάβαινα τίποτα.Εκεί να δεις πίκρα... )Το πτυχίο των αγγλικών το θες για ποιό λόγο?Ως συμπλήρωμα στα εφόδια ή για να διδάξεις Αγγλικά πχ?
Αν είναι για το 1ο, θα σου προτείνω να δοκιμάσεις το αμερικάνικο...Αισθητά πιο απλό και επειδή έχεις τις απαντήσεις μπροστά σου (είναι 'επιλογής' οι ερωτήσεις ), είναι δύσκολο να ξέρεις την απάντηση και να...'μη σου έρχεται' παρότι την ξέρεις.ΥΓ:έμαθα βέβαια ότι δυσκολέψανε το speaking (μπαίνουν 2 άτομα εξεταζόμενοι και δεν υπάρχει free διάλογος αλλά έγινε σαν τον Αγγλικό ) που παλιά ήταν ψιλο-αέρας αν καταλάβαινες τι άκουγες και μιλούσες στοιχειωδώς
Ειναι η δευτερη φορα που το δινω αλλα τι να κανω....Τη δευτερη φορα με το ζορι την εδωσα αλλα γαμωτο δε περασα....Για συμπληρωμα το θελω οχι για τιποτα αλλο με πολυ πιεση απο τους γονεις αλλα τι να κανω δεν το πηρα.
-
Και μολις εμαθα πως δε περασα στο proficiency..
-
8,1 ανα ημερα εχω εγω και θεωρω οτι ειναι παρα πολλες αν σκεφτεις οτι το μισο καλοκαιρι δεν εγραψα καθολου και ειμαι μελος 1 χρονο..
Πολλες φορες σκεφτομαι οτι δε πρεπει να ξεπερναω τις 2 ωρες ενασχολησης την ημερα με τα 2 forum που γραφω.. Τουλαχιστο στο αλλο εχω ουτε το 1/3 δημοσιευσεων..Εσεις ειστε η αρρωστια..Γιωργο μη σκας ρε θα το δωσεις και το Μαη και θα το παρεις.. Ο πρωτος εισαι νομιζεις που κοβεσαι τη ρωτη φορα..
-
Μονο που ξαναλεω οτι ειναι η δευτερη...Δεν καθομαι να ασχοληθω καθολου...Με το lower θα μεινω οχι θα κατσω να σκασω...
-
ακυρο
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
ρε edit [mod] τι ειπες και δεν προλαβα να το δω;
-
Ειναι η δευτερη φορα που το δινω αλλα τι να κανω....Τη δευτερη φορα με το ζορι την εδωσα αλλα γαμωτο δε περασα....Για συμπληρωμα το θελω οχι για τιποτα αλλο με πολυ πιεση απο τους γονεις αλλα τι να κανω δεν το πηρα.
είναι θέμα εξάσκησης περισσότερο (των αγγλικών σου) και μεθόδου παρά γνώσεων.
Η διαφορά ανάμεσα σε κάποιον που έχει lower και σε αυτόν πού έχει proficiency είναι (επί της ουσίας) είναι ότι αυτός με το prof γνωρίζει αισθητά περισσότερες λέξεις και άντε...και καμιά 30αριά εκφράσεις (πχ η κλασσική πλέον φράση που λένε οι άγγλοι όταν βρέχει 'καρέκλες' ).Επίσης...αν εσύ το θεωρείς πεταμένες γνώσεις και δεν το πιστέψεις εσύ ότι θες να το πάρεις, δύσκολα θα το αποκτήσεις...
Επιπλέον για μένα λάθος γίνεται η μάθηση των αγγλικών (μαθαίνεις απλώς αβέρτα απ'έξω λέξεις χωρίς να τις έχεις δει μέσα σε κείμενο κτλ-κτλ-κτλ) αλλά είμαστε εκτός θέματος.
Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αυτό που θα σου πω, αλλά προσωπικά αυτό που με βοήθησε πολύ στα αγγλικά μου ήταν η εξάσκηση που έκανα διαβάζοντας κάτι που μου άρεσε (ήμουν συνδρομητής σε αγγλικά περιοδικά αυτοκινήτου ) κι αυτό με κράτησε 'ζεστό'.
Δε θα πω βέβαια όχι στο γεγονός ότι με βοήθησε και η διπλωματική μου που με ανάγκασε να διαβάσω απίστευτο όγκο βιβλίων και papers όλα στα αγγλικά με επιστημονικούς όρους.Εντριβή χρειάζεται και τίποτε άλλο (πιστεύω), εκτός κι αν...διαβάζεις μόνο αγγλικά comics που το κείμενό τους είναι μηδενικό και το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούν πολύ φτωχό.
ΥΓ:ελπίζω να μην φαίνεται ότι προσπαθώ να το παίξω 'ειδήμονας'
-
**edit [mod] **τι ειπες και δεν προλαβα να το δω;
Δε με αφηνουν οι μοντ να το πω...
-
καλα στειλτο με μηνυμα
-
είναι θέμα εξάσκησης περισσότερο (των αγγλικών σου) και μεθόδου παρά γνώσεων.
Η διαφορά ανάμεσα σε κάποιον που έχει lower και σε αυτόν πού έχει proficiency είναι (επί της ουσίας) είναι ότι αυτός με το prof γνωρίζει αισθητά περισσότερες λέξεις και άντε...και καμιά 30αριά εκφράσεις (πχ η κλασσική πλέον φράση που λένε οι άγγλοι όταν βρέχει 'καρέκλες' ).Επίσης...αν εσύ το θεωρείς πεταμένες γνώσεις και δεν το πιστέψεις εσύ ότι θες να το πάρεις, δύσκολα θα το αποκτήσεις...
Επιπλέον για μένα λάθος γίνεται η μάθηση των αγγλικών (μαθαίνεις απλώς αβέρτα απ'έξω λέξεις χωρίς να τις έχεις δει μέσα σε κείμενο κτλ-κτλ-κτλ) αλλά είμαστε εκτός θέματος.
Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αυτό που θα σου πω, αλλά προσωπικά αυτό που με βοήθησε πολύ στα αγγλικά μου ήταν η εξάσκηση που έκανα διαβάζοντας κάτι που μου άρεσε (ήμουν συνδρομητής σε αγγλικά περιοδικά αυτοκινήτου ) κι αυτό με κράτησε 'ζεστό'.
Δε θα πω βέβαια όχι στο γεγονός ότι με βοήθησε και η διπλωματική μου που με ανάγκασε να διαβάσω απίστευτο όγκο βιβλίων και papers όλα στα αγγλικά με επιστημονικούς όρους.Εντριβή χρειάζεται και τίποτε άλλο (πιστεύω), εκτός κι αν...διαβάζεις μόνο αγγλικά comics που το κείμενό τους είναι μηδενικό και το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούν πολύ φτωχό.
ΥΓ:ελπίζω να μην φαίνεται ότι προσπαθώ να το παίξω 'ειδήμονας'
Ξερεις τι ειναι το κακο με το prof?Οτι πρεπει να μαθαινεις πολλες μα παρα πολλες λεξεις!Εγω τη παπαγαλια τη σιχαινομαι αφανταστα δε μπορω να κατσω να διαβασω...Και γιαυτο δεν τα πηγαινα καλα ποτε στα gvr...Στα γραπτα μια ή δυο φορες πρεπει να περασα το 70%.Αλλα δε με νοιαζει καθολου δε το περασα τι να κανω...
-
Δε με αφηνουν οι μοντ να το πω...εγώ θα το ξανάγραφα για να 'κόψω'/μετρήσω αντανακλαστικά.
@italiakias, όχι ότι εσύ πας πίσω με 11,κάτι (Σχεδόν 12 βασικά) post/ημέρα.
@Νονέ, σίγουρα έχεις ένα δίκιο...
Εγώ έχω μόλις (σχεδόν) 3 πόστ ανά ημέρα και μπορώ να πω ότι δεν γράψω και αραιά.
(κι εγώ το καλοκαίρι, χριστούγεννα, Πάσχα 'αραιώνω' τα posts και όποτε πάω εκδρομές μονοήμερες. ) -
Αντε να δουμε τι θα κανω και εγω τον Μαϊο....
-
εντάξει ρε Γιώργη μη σκας.
κ γω με την 3η πήρα το lower γιατί είχα άλλα στο μυαλό μου και βαριόμουν κιόλας. το proficiency όμως το πήρα με την 1η (μίσιγκαν) επειδή πήγα σε καλό φροντιστήριο ενώ πριν ήταν π@π@ρες -
Ξερεις τι ειναι το κακο με το prof?Οτι πρεπει να μαθαινεις πολλες μα παρα πολλες λεξεις!Εγω τη παπαγαλια τη σιχαινομαι αφανταστα δε μπορω να κατσω να διαβασω...Και γιαυτο δεν τα πηγαινα καλα ποτε στα gvr...Στα γραπτα μια ή δυο φορες πρεπει να περασα το 70%.Αλλα δε με νοιαζει καθολου δε το περασα τι να κανω...welcome to the club...μία από τα ίδια... (για το bold).
Στο GVCR να σου πω ότι το 'κόλπο' είναι να γράψεις γαμάτη (πχ 35/40) γραμματική (που είναι το εύκολο ), βάση στο λεξιλόγιο και μέτρια στα άλλα 2.
Ενασχολήσου λίγο με τα αγγλικά προσπαθώντας να τα κάνεις κομμάτι της ζωής σου (όπως έγραψα πιο πάνω) και θα δεις ότι δεν δύσκολο να πάρεις το 'κωλόχαρτο'.
Παρότι κι εμένα μου φαίνεται άχρηστο ως χαρτί (πλέον όλοι το έχουν αλλά ελάχιστοι ξέρουν να χειρίζονται τα αγγλικά σωστά ), πρέπει να το πάρεις.θα σε βοηθήσει πολύ αργότερα.Θα τα βρείς μπροστά σου, γιατί δυστυχώς όλα τα καλά βιβλία είναι στα αγγλικά.
Ο αδερφός μου (στην ηλικία σου έκανε ακριβώς ότι περγράφεις.κόπηκε 2 φορές και δεν έδωσε ξανά και τα παράτησε) μου είπε χαρακτηριστικά πρόσφατα ότι μαλακία που δεν ασχολήθηκε με τα αγγλικά όταν έπρεπε και είχε το χρόνο και τώρα (που σπουδάζει) πήζει με τη σχολή-εργαστήρια-εργασίες-διπλωματική και έχει και τα αγγλικά από πάνω. -
GiwrgosFocus έγραψε:Ξερεις τι ειναι το κακο με το prof?Οτι πρεπει να μαθαινεις πολλες μα παρα πολλες λεξεις!Εγω τη παπαγαλια τη σιχαινομαι αφανταστα δε μπορω να κατσω να διαβασω...Και γιαυτο δεν τα πηγαινα καλα ποτε στα gvr...Στα γραπτα μια ή δυο φορες πρεπει να περασα το 70%.Αλλα δε με νοιαζει καθολου δε το περασα τι να κανω...7000 στον αριθμο....
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
7000 στον αριθμο....
Σιγά το νούμερο...
Έχεις μετρήσει και τις 'χαζές' λέξεις?
i,you, he/she/it, we, they
am,is, are
in,at,out,from, to
come,leave,welcome
κτλ-κτλ... -
7000 στον αριθμο....
Σιγά το νούμερο...
Έχεις μετρήσει και τις 'χαζές' λέξεις?
i,you, he/she/it, we, they
am,is, are
in,at,out,from, to
come,leave,welcome
κτλ-κτλ...Αυτες ειναι αυτονοητες...
Δυστυχως εχω μετρησει αρκετα derivatives,homographs...
-
Eιστε ολοι
Εδω δουλευουμε τον πασχο
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Eιστε ολοιΕδω δουλευουμε τον πασχο
(το είχα ξεχάσει το 'Αγαπημένο θέμα' του topic. )
@carfanatic
πλάκα έκανα.
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#30]