-
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ο πασχος πιτσιρικας
Youtube VideoΕλεος.
-
Γιωργο τι λεει?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Γιωργο τι λεει?Τι να πει μωρε εδω...Καφες σπιτι...Ελεος τη Τριτη παιρνω βαθμους τη μερα τον γενεθλιων μου.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Γιωργο τι λεει?
Τι να πει μωρε εδω...Καφες σπιτι...Ελεος τη Τριτη παιρνω βαθμους τη μερα τον γενεθλιων μου.
το καλυτερο δωρο κολλησε το μσν και δεν μπορω να μπω
-
Αστα να πανε...
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ο πασχος πιτσιρικας
Youtube Videoκαι μετα ο πασχος εφηβος.....
Youtube Video -
Kαί εδώ ο pasxos στον στρατό....
Youtube Video -
Κανα βιντεο με το πασχο στα συνεργεια δεν υπαρχει? Εχουμε δει ολη του τη ζωη
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Youtube Video -
-
Hμαρτον ρε λεμεδες,θα παθω τιποτα..
-
Ξέρει κανείς ένα ρακομελάδικο «του Ασώτου» ή όπως λέγεται τελοσπάντων στη Ν. Σμύρνη; Αν ναι, πού είναι και τι λέει, ψάχνω πληροφ στο νετ αλλά δε βρίσκω τίποτε.
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
και μετα ο πασχος εφηβος.....
-
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Ξέρει κανείς ένα ρακομελάδικο «του Ασώτου» ή όπως λέγεται τελοσπάντων στη Ν. Σμύρνη; Αν ναι, πού είναι και τι λέει, ψάχνω πληροφ στο νετ αλλά δε βρίσκω τίποτε.Aυτο πρεπει να εχει κλεισει το ειχε ενας γνωστος μου αλλα δεν ξερω μηπως εχει αλλαξει ιδιοκτητη
Να σου πω ακριβως που ειναι δεν θυμαμαι γιατι μια φορα που ειχα παει ειχα gps -
Να ρωτησω κατι,εβγαλα την ταυτοτητα μου το 2002,εχει και λατινικους χαρακτηρες αλλα δεν ειναι απο αυτες τις τελευταιες που ειναι λιγο ποιο μικρες και βγαλμενες στον υπολογιστη,τα στοιχεια ειναι γραμμενα στο χερι.Μπορω να παω μ αυτην εξωτερικο η πρεπει να βγαλω απο τις καινουργιες??
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Να ρωτησω κατι,εβγαλα την ταυτοτητα μου το 2002,εχει και λατινικους χαρακτηρες αλλα δεν ειναι απο αυτες τις τελευταιες που ειναι λιγο ποιο μικρες και βγαλμενες στον υπολογιστη,τα στοιχεια ειναι γραμμενα στο χερι.Μπορω να παω μ αυτην εξωτερικο η πρεπει να βγαλω απο τις καινουργιες??Κανονικα! Δεν υπαρχει καποιο προβλημα Αφου εχει γραμμενα τα στοιχεια σου και με λατινικους χαρακτηρες εισαι κομπλε!
-
Τζιμπριλ Σισσε..
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#30]