-
Έτσι είναι, αλλά άμα κανένα μη συνδρομητικό δε δίνει τα λεφτά για τα δικαιώματα, τι να γίνει; Προφανώς η FOM δεν είναι πως απαγορεύει να προβάλλεται απο συνδρομητικό η F1, απλά σε κάθε περίπτωση προκρίνει το μη συνδρομητικό (όταν αυτό υπάρχει).
-
Δηλαδη ο Αντ1 δεν συγκινηθηκε ουτε καν απο την επιστροφη σουμι, ε;
-
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
Βλέπαμε δωρεάν όμως και καλή ποιότητα εικόνας είχαμε..To FilmOn, στο low-quality stream, βλέπεται εξίσου καλά με το letterbox'ed 576i αναλογικό ANT1. Και είναι και 16:9!
Για το κανονικό stream, δεν το συζητάω. Πεντακάθαρη εικόνα στην 46άρα TV μου και άψογος ήχος surround.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Βλέπαμε δωρεάν όμως και καλή ποιότητα εικόνας είχαμε..
To FilmOn, στο low-quality stream, βλέπεται εξίσου καλά με το letterbox'ed 576i αναλογικό ANT1. Και είναι και 16:9!
Για το κανονικό stream, δεν το συζητάω. Πεντακάθαρη εικόνα στην 46άρα TV μου και άψογος ήχος surround.
Τι stream να δεις με 1 και 2Μbps....
Τραγικά πράγματα... -
για 3 χρόνια πήρε το πακέτο ο ΑΝΤ1, δεν θα έχει κυρώσεις εάν υπαναχωρήσει ;
κατά τα άλλα τα παράθυρα στις διαφημίσεις τους μάραναν, μου φαίνεται καλύτερα είμασταν στον Α.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Βλέπαμε δωρεάν όμως και καλή ποιότητα εικόνας είχαμε..
To FilmOn, στο low-quality stream, βλέπεται εξίσου καλά με το letterbox'ed 576i αναλογικό ANT1. Και είναι και 16:9!
Αυτό το FilmOn ρε παιδιά όσες φορές το δοκίμασα πέρυσι δεν έδειχνε τίποτα...
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Τι stream να δεις με 1 και 2Μbps....Χμ, στα 2Mbps παίζει το high quality stream μια χαρά. (Conn-X εδώ). Υπάρχει ADSL χαμηλότερο από 2 σήμερα;
Αφού καμμιά φορά βλέπω NCIS και CSI Σαββατόβραδα από το Five
(Για να μην αναφέρω τα MotoGP από το Eurosport γιατί τα έχω γράψει 100 φορές και θα γίνω γραφικός).
-
Και εμεις δηλαδη που δεν εχουμε ConnX ή On?
Δορυφορικο για χαρη της F1 και μονο, δε βαζω.Αλλη λυση;
Ο καημενος ο ΤΠ θα χασει τη δουλεια του;
-
Οσο το χει ο ΑΝΤ1 στο site του,εγω ελπιζω..(αφελης??)
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Οσο το χει ο ΑΝΤ1 στο site του,εγω ελπιζω..(αφελης??)+1..... Den 8a thn palepsw na blepw pali ston Al Jazira kai me comment arabika.....
-
Ο χρήστης GeorgeMan έγραψε:
Και εμεις δηλαδη που δεν εχουμε ConnX ή On?
Δορυφορικο για χαρη της F1 και μονο, δε βαζω.Αλλη λυση;
I give up. Έχω βαρεθει να το γραφω. Προφανως κατι κανω λαθος και δεν τα γραφω κατανοητα, τι να πω.
-
To γραφεις αλλη μια τοτε σε παρακαλω παρα πολυ για μας που δεν εχουμε παρα ελαχιστο χρονο, και σιγουρα δεν μπορουμε να διαβασουμε 50 σελιδες με comments για τη μεταδοση?
Παρακαλω?(Και εννοειται δεν ξερουμε τι ειναι το Five και οι λοιπες συντομογραφιες )
-
out of topic αλλα τα motogp παραμενουν στο Σκαι με μικροτερο αντιτιμο απο οτι περυσι.
-
Ο χρήστης GeorgeMan έγραψε:
To γραφεις αλλη μια τοτε σε παρακαλω παρα πολυ για μας που δεν εχουμε παρα ελαχιστο χρονο, και σιγουρα δεν μπορουμε να διαβασουμε 50 σελιδες με comments για τη μεταδοση?
Παρακαλω?(Και εννοειται δεν ξερουμε τι ειναι το Five και οι λοιπες συντομογραφιες )
-
δουλευει σε σας το filmon παντα απροβληματιστα?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δουλευει σε σας το filmon παντα απροβληματιστα?Eγώ ποτέ δεν πέτυχα F1 εκεί πέρα. Και απορώ δηλαδή πως κάποιοι το θεωρούν λύση...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δουλευει σε σας το filmon παντα απροβληματιστα?Εντελώς! Χωρίς κανένα πρόβλημα.
Απλά όταν σου ζητάει registration κάνε skip.
-
Ενω στους πρωτους αγωνες εβλεπα αψογα στους τελευταιους ομως τη μια με λεγε οτι ειναι busy(η κατι τετοιο) και την αλλη ειχα lag.
-
Το ξαναγράφω για FilmOn:
Παλιότερα έπαιζε άψογα με τέλεια εικόνα , δωρεάν, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
Τελευταία, άρχισε να βγάζει το μύνημα για registration (όπου πατάς skip) κάθε πέντε λεπτά κλείνοντας το παράθυρο, κάνοντας την παρακολούθηση αδύνατη (εκτός και αν αντέχεις να το ανοιγοκλείνεις κάθε πέντε λεπτά). Φυσικά δεν αποκλείεται και να κλειδώσει. Για μένα καλό ήταν όσο κράτησε.Αν τα πάρει το Connex πάντως, εγώ καθότι έχω ήδη Connex (ίντερνετ) τα 15 θα τα σκάσω, ΑΝ υποστηρίζεται η περιοχή μου. Θα βλέπω τα πάντα χωρίς καθόλου διαφημίσεις. Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα.
-
O Σκαι έχει Motogp & WRC (internet) ...δεν παίρνει και την F1 εφόσον οι άλλοι δεν γουστάρουν να τελειώνουμε; Ε κύριε Αλαφούζε; Μήπως να το σκεφτείτε;
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014