-
Ομάδα επιχειρηματιών που βοηθάει οικονομικά την ΚΑΕ αγοράζοντας μετοχές.
Ο διάδοχος της Γένεσις.
Φαντάσου την σαν τη λέσχη στο ποδόσφαιρο με περιορισμένο αριθμό μελών που ο καθένας βάζει βέβαια πολύ μεγαλύτερο ποσό από ότι στο ποδόσφαιρο.Ο Μπλατ ήταν στο παιχνίδι με την Καβάλα και περιμένουμε τώρα τις νέες αλλαγές στο ρόστερ.
Ο Λαμποβιτς μάλλον ο πρώτος που θα φύγει (πριν καν παίξει).
Ο Πάουνιτς, μάλλον μένει. -
Λίγες σκέψεις για τον ΠΑΟΚ και όσους είδαν το παιχνίδι χθες με τον Κολοσσό.
Καλές μονάδες (Μονρό, Γκρέγκορι, Μιλισάβλιεβλιβλιεβλιβοβιτς, Ντρόμπνιακ, Λάζαρος, Ταπούτος και Τσιάρας), αλλά ενώ υπάρχει σχέδιο από τον Μαρκόπουλο, δείχνουν να μην συνδέονται μεταξύ τους. Όσο δεν υπάρχει φόρα, είμαστε σαν ομάδα γυμνασίου. Όταν ξεκινήσει κάποιο σερί, κατορθώνουμε και παίζουμε και άμυνα!
Η αστοχία στις βολές είναι εκκωφαντική (15/33 ρε παιδιά;) σε πολλά ματς ως τώρα, ενώ στις τελευταίες επιθέσεις κάνουμε ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ. Μπορούμε να κάνουμε παραπάνω από 2 λάθη μέσα στην ίδια επίθεση. Παγκόσμια πρωτοτυπία.
Δεν είπαμε ότι πάμε για πρωτάθλημα (η ήττα από την Καβάλα απομάκρυνε τον ΠΑΟ και τον Ολυμπιακό ) αλλά 2-3 ήττες θα τις αποφεύγαμε ακόμα και αν απλώς κρατούσαμε την μπάλα και χρεωνόμασταν λήξη χρόνου 24'.
Ο Λάζαρος έχασε τσάμπα ευκαιρία να κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι με επιστέγασμα δύο βολές για τη νίκη. Πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια (Τσαρλς Σάκλφορντ) που έχουμε σέντερ που κάνει πίβοτ, παίρνει ριμπάουντ και πασάρει έξω σωστά. Αν και γενικά σαν πρόοδο παίκτη δεν τον χωνεύω τον Λάζαρο, μου έκανε εντύπωση το πώς απέφυγε το 5ο φάουλ για πολλή ώρα, παραμένοντας ενεργός γενικά.
-
Το προβλημα του ΠΑΟΚ περα απο τις βολες που ειναι πραγματικα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ (μιλαμε οτι ομαδες Α'ΕΚΑΣΘ εχουν σαφεστατα καλυτερα ποσοστα!!!!) ειναι οτι δεν υπαρχει καποιο 4αρι... Προφανως δεν περιμεναν οτι θα ειχαν στην ομαδα τους ενα παιχτη σαν τον Παπαδοπουλο και επελεξαν 3 βαρβατους ψηλους σαν τον Ντρομπνιακ, τον Γκετσεφσκι και τον Χελιγουελ!
Πλεον ο Παοκ στην επιθεση του ειναι εξαιρετικα αργος με 2 κλασσικα 5αρια (πλεον η ταχυτητα του Ντρομπνικα τον κατατασει σαν κλασσικο 5αρι!) και εξαιρετικα προβλεψιμος... Επισης πραγματικα χθες χτυπιομουν στον καναπε μου για το ασυληπτα αργο μπασκετ του Μιλισαβλιεβιτς!!! Δεν αντεξα αλλο... Συνεχως στο 5 εναντιων 5 ακομα και απεναντι στην ζωνη!!! Δεν γινονται αυτα...
Το αργο και κοντρολ μπασκετ ειναι κλασσικα για τον αδυναμο απο τις δυο ομαδες... Ο ΠΑΟΚ επρεπε να τρεξει μπροστα, να κανει μερικους αιφνιδιασμους, να βαλει μερικα ευκολα καλαθακια με τους Ταπουτο, Γκρεγκορι και Μονροε και να παρει το παιχνιδακι ευκολα... Δεν ειναι τυχαιο οτι ο ΠΑΟΚ εκανε το ξεσπασμα του απο τους -17 με τον Μονρο στην θεση του playmaker απλα και μονο επειδη ο ανθρωπος ετρεξε λιγο την ομαδα!!! ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!!!!!
-
Monroe και Μισλιβλιασεβλιτς γιατί δεν μπαίνουν ταυτόχρονα; Από τη στιγμή που ήρθε ο Σέρβος, ο Μαρκό σαν να τους θέλει χωριστά. Και μου φαίνεται περίεργο γιατί και οι δύο μπορούν να κατεβάσουν μπάλα (ειδικά στις στιγμές του πρέσινγκ) αλλά και είναι σοβαρές απειλές για το καλάθι. Μόνοι, με λίγο σφιχτή άμυνα αναγκάζονται να δώσουν μέσα. Μαζί όμως;
Ο Μονρό χθες απογοητευτικός (άγνωστο γιατί) και εγώ απορώ γιατί ο Γκρέγκορι δεν μπαίνει μέσα με το στανιό για φάουλ. Με τέτοια σωματικά προσόντα, εύκολα θα καθάριζε 5-6 κερδισμένα.
Ο Χέλιγουελ είναι καθαρά στην ομάδα για τα 100+ κιλά του και τα 5 φάουλ που μπορεί να προσφέρει. Ο Ντρόπ-νιακ σαν 4αρι λογίζεται μόνο αν βαράει τρίποντα.
-
Έγινε κλήρωση βέβαια για να την πατήσει το Μαρουσάκι. Βλέπετε ο περιορισμός ' μια ομάδα απο κάθε χώρα ανα όμιλο ' ίσχυσε μόνο για τις ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ και ΟΥΝΙΚΑΧΑ αλλά και ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ που ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΑΠΗΚΕ να κληρωθούνε με τις Ισπανικές και τον Ολυμπιακό αντίστοιχα αλλά ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΘΗΚΕ όταν ήρθε η σειρά του Αμαρουσίου!
Εκεί ενω με τον όμιλο Μπαρτσελόνα, Παναθηναικός,Μακάμπι, Εφές ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ θα είχανε τηρηθεί η μέγιστη Euroleague αποφάσισε να τιμωρήσει πάλι το κακό Μαρούσι. Πάνω στον Παναθηναικό λοιπόν αλλά και το μεγαθήριο Μπαρτσελόνα. Πάρε να έχεις Μαρουσάκι. -
Ε ρε μπάγερν τώρα το κατάλαβες ότι η διοργάνωση ονόματι Euroleague είναι εντελώς γτπκ! Να φτάνουμε στη κλήρωση και ουδείς να γνωρίζει τα κριτήρια με τα οποία θα σχηματιστούν οι όμιλοι. Αλλού κλήρωση, αλλού ορισμός και παντού . Τις μλκς του ισπανού γελωτοποιού πληρώνει το ευρωπαϊκό μπάσκετ, ο οποίος προτιμά τα ντέρμπυ στα προημιτελικά παρά στο τοπ16. Μου θυμίζει την Β' εθνική (ποδόσφαιρο) πριν 2-3 χρόνια που δεν ήξεραν ποιες ομάδες θα ακολουθήσουν τη 1η στην Α' εθνική. Θα κάνουν πλέυ οφ, θα παίξει ρόλο η διαφορά, θα παίξουν μπαράζ οι τελευταίες της Α' με τις πρώτες της Β'; Μπράβο τσαρλατάνε Μπερτομέου. Άξιος!!!
Α και -
ποσο δικιο εχουν..
και το Link,αν προλαβετε πριν το διορθωσουν
http://www.sport-fm.gr/article/214279 -
-
Πληκτρολόγιο λανθάνον......
-
-
Μου φαινετε φετος θα μιλατε εσεις για μπασκετ και εμεις για ποδοσφαιρο
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Μου φαινετε φετος θα μιλατε εσεις για μπασκετ και εμεις για ποδοσφαιρομακαρι,κι εσεις εχετε αναγκη κουπα στην μπαλα κι εμεις στο μπασκετ..
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Μου φαινετε φετος θα μιλατε εσεις για μπασκετ και εμεις για ποδοσφαιροΓάμησετα... Ξεπεσμός... Μη μου τα θυμίζεις
Απλά χθες μου άρεσε πολύ το παιχνίδι. Ανοιχτό, γρήγορο, «αθλητικό» παιχνίδι.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Γάμησετα... Ξεπεσμός... Μη μου τα θυμίζεις
Έχεις ακόμα 5+4 παιχνιδάκια ωραία ακόμα στην Ευρώπη... Κρίμα που δεν θα παίξεις το 10ο και το 11ο
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Έχεις ακόμα 5+4 παιχνιδάκια ωραία ακόμα στην Ευρώπη... Κρίμα που δεν θα παίξεις το 10ο και το 11ο
Εγώ πάντως θέλω τον γαύρο στο 10ο παιχνιδάκι. Έτσι, για το χουζούρι..
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Όντως o ΟΣΦΠ έπαιξε πολύ καλά χθες. Μου βγαλαν τα μάτια οι Τσίλι, Λίνας (όχι τόσο σοβαρός όσο ο πρώτος) και ο Τεόντοσιτς. Γρήγορη ομάδα που κυνηγά τους αιφνιδιασμούς έχοντας το κορυφαίο σερβιτόρο (τον αλητάμπουρα σερβάκο). Με αυτοματισμούς, με τρεξίματα και με ένα Γιαννάκη χωρίς τις αγκυλώσεις που τον χαρακτήριζαν πέρυσι. Άμα βελτιώσει και τα νεκρά διαστήματα, πάει φουλ για τελικό.
Επιμένω για Τσίλντρες. Χάρμα ιδέσθαι ο αμερικανός χθες. Και δεν ήταν η 1η φορά φέτος. Τον έβλεπα και μου 'ρχόταν να βάλω τα κλάμματα, αναλογιζόμενος ποιοι έτυχαν στον ΠΑΟ για την ίδια θέση! Ο 'νιαααρρρ' και ο Τέπιτς μόνο συμπληρωματικά θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη θέση '3'. Ρεζέρβα ενός γερού 3αριού που θα μπορούσε να σταθεί όχι σώνει και καλά στο Τσίλι και στον Κλέιζα, αλλά στον Έλντερ , στο Γκρέγκορι και στο Βέσελι. Ο ΠΑΟ, ακόμα και αν κάνει κανά τρελό ριπίτ (απίθανο το βλέπω), πρέπει να σκεφτεί σοβαρά να κάνει κάποιες τολμηρές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδα. Συγκεγκριμένα, στις θέσεις 3-4 θέλει εκθεμελίωση και εκ νέου χτίσιμο.
Ξέρει κανάς Ροδίτης (και μη ... ) τι απέγινε η παιχτούρα που είχε πάθει ρήξη αχίλλειου τένοντα πέρυσι, στο Κολοσσός-ΟΣΦΠ; Αμερικανός 3-4άρης, ότι πιο κοντινό (λέμε τώρα ...) έχω δει σε Λεμπρον στην Ελλάδα. Δε μπορώ να θημυθώ με τπτ όνομα (Σμιθ μήπως ).Έξω ο Σάρας, μέσα ο Χάισλιπ στην Α1;;; τι έγινε;;; Υπάρχει η δυνατότητα για 3η αλλαγή στο ρόστερ;
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Έξω ο Σάρας, μέσα ο Χάισλιπ στην Α1;;; τι έγινε;;; Υπάρχει η δυνατότητα για 3η αλλαγή στο ρόστερ;
Ναι υπάρχει δυνατότητα.
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Υπάρχει η δυνατότητα για 3η αλλαγή στο ρόστερ;Ποια τρίτη αλλαγή;
Εδώ εμείς έχουμε κάνει 20 και πάμε για μπλακ τζακ. -
πρόσεχε μη καείς. Εντάξει έχει αλλάξει μαλλον το κόλπο. Μπορείς να κάνεις στο β' γύρο 2 αλλαγές. Για πρώτο δε ξέρω πόσες επιτρέπονται.
-
καναμε μεγαλη νικη επι του πανελληνιου...αν δεν ειχαμε χασει τζαμπα καποια απ τα παιχνιδια με περιστερι, καβαλα, κολοσσο που τα χαμε παλεψει καλα και ως το τελος τοτε θα μασταν αρκετα καλυτερα στην βαθμολογια...
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)