-
Θέλω κι εγώ να γίνω παχουλός άφραγκος πωλητής,γόνος μεγαλοβιομήχανου που παριστάνει τον ποζερά τρέχοντας σε ευθείες με S3,ΜΧ5 και λοιπές φριτέζες ή έστω να αξιωθώ να μάθω αγωνιστική οδήγηση σε ένα Megane CC και ας ΜΗΝ είναι roadster αλλά 4θέσιο cabrio... Τυχεροί άνθρωποι... Κλάψ...
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Θέλω κι εγώ να γίνω παχουλός άφραγκος πωλητής,γόνος μεγαλοβιομήχανου που παριστάνει τον ποζερά τρέχοντας σε ευθείες με S3,ΜΧ5 και λοιπές φριτέζες ή έστω να αξιωθώ να μάθω αγωνιστική οδήγηση σε ένα Megane CC και ας ΜΗΝ είναι roadster αλλά 4θέσιο cabrio... Τυχεροί άνθρωποι... Κλάψ...Kατσε εσυ στα ψιτροεν σου και ασε την ζπορ οδηγηση για αλλους ενταξει φιλαρακι?
-
Μα τι να κάνω μικρό παιδί είμαι κι εγώ, ζήλεψα- λιγώθηκα ...Τουλάχιστον αν καλύπτω μόνο ένα κριτήριο , το στρουμπουλός , που το χω κι εύκαιρο έχω καμία ελπίδα ...;
-
δυστυχώς καμία. ατύχησες.
η μοίρα σου είναι προδιαγεγραμμένη, ψιτροεν. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι ρε φιλε ευτυχως που υπαρχει ο into-megane
να σε ρωτησω into-megane , οπως ερχεσαι θα μου φερεις λιγο λαδι γιατι εχω να βαλω απο το καλοκαιρι και το μοτερ μου μαλλον εχει κολλησει και δε το χω καταλαβει
εχω να το παιξω μαγκας και στην ευθεια
και ενα βιντεακι αφιερωμενο
Youtube VideoΦιλε QsisVTS ήσουνα από εκείνους που με είχαν κατηγορήσει ως κομπλεξικό επειδή μιλούσα με στόμφο για το αμάξι που οδηγώ.Και όμως με ένα ποστ μου απλά χιουμοριστικό σε ότι αφορά το S3 σου απέδειξα ότι άλλοι είστε εδω μέσα που αρπάζεστε με το παραμικρό και θέλετε να αποδείξετε πράγματα.
Το S3 αν ψάξεις και άλλα ποστ μου είναι από τα αυτοκίνητα που τα σέβομαι και από τα λίγα αυτοκίνητα που ξεφεύγουν από τη μιζέρια του νεο-Ελληνα.
Τώρα για το MX-5 πως εξηγείς το ότι φίλος μου με 40000 από το 2007 που το έχει σχεδόν ισόποσα σε πόλη και ταξίδια έχει ξεσκιστεί εδώ και 6 μήνες να αλλάζει λάδια?
Και το έχω ακούσει και από άλλους αυτό για το τελευταίο Miata το οποίο είναι πανέμορφο αυτοκίνητο κατά τα άλλα και από τα αυτοκίνητα που με ευχαρίστηση θα αγόραζα και μου αρέσει από το πρώτο μοντέλο ακόμα.
Σε ότι αφορά να επαναλάβω ότι μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν βλέπω αναφορές σε μίζερα αυτοκινητακια 1.2-1.4 κυβικά μια μιζέρια στην οποία οδήγησαν το νεο-Έλληνα οι πολιτικοί.
Και ποτέ δεν είπα ότι το Megane cc είναι για σπορ οδήγηση αλλά μπροστά σε άλλα που τα έχετε εδώ και τα αποθεώνετε ε είναι και για αυτό.
Εν κατακλίδει θα ήθελα πολύ να μου πεις αφού είσαι γνώστης ενα αμάξι που να συνδυάζει τόσα πολλά όσο το Megane cc που κοροιδεύεις.Προσωπικά 4-5 αυτοκίνητα είναι όχι παραπάνω.
Και σε ότι αφορά το S2000 επειδή έχω οδηγήσει δεν χρειάζεται να είσαι και ιδιαίτερα χεράς και βλακιούλες για να τρομάζουμε τον κόσμο.Απλώς λίγο μεγαλύτερη αντίληψη χρειάζεται από τον μέσο νεο-Έλληνα ο οποίος αποθεώνει και ενθουσιάζεται με την κάθε κουδουνιστρα που του πασάρουνε και μάλιστα σε προνομιακές τιμες.
Αυτά.
-
ρε φιλε επειδη πηρες ενα καρο 1.6 κυβ νομιζεις οτι εκανες την αγορα του αιωνα;
-
into megane εγω σε συμπαθω δε ξερω τι καταλαβες
-
Ορίστε! Την πήρες την επιβεβαίωσή και για σήμερα! S3 uber alles!!
-
δεν ειναι θεμα επιβεβαιωσης, απλα θελουμε κι αλλο into megane
-
Κατσε γιατι θα παρω σκυταλη εγω...ειπες το s2000 κουδουνιστρα???
-
Αναρωτιέμαι ποιά μίζερα ιταλικά και ιαπωνικά τσαγιάζει το megane cc 1,6...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αναρωτιέμαι ποιά μίζερα ιταλικά και ιαπωνικά τσαγιάζει το megane cc 1,6...Όσα είναι μέχρι 1100 κυβικά.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αναρωτιέμαι ποιά μίζερα ιταλικά και ιαπωνικά τσαγιάζει το megane cc 1,6...Ferrari 430 Scuderia, Maserati Granturismo S, Lamborghini Gallardo Vallentino Balboni, Nissan GT-R, Mitsubishi Lancer Evo, Mazda RX8 Cosmo, Subaru Impreza Sti Type C.
-
Αγαπητε μου φιλε δε σε γνωριζω,και δεν ειμαι τοσο αποτομος με καποιον που δεν γνωριζω,αλλα αναφεροντας τη λεξη megane σε ενα topic για roadsters, δε μπορω να κρατηθω...
ΤΣΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗ...
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ρε φιλε επειδη πηρες ενα καρο 1.6 κυβ νομιζεις οτι εκανες την αγορα του αιωνα;ε από κάποιον που αγοράζει Punto και Alfa Romeo...
Κατσε γιατι θα παρω σκυταλη εγω...ειπες το s2000 κουδουνιστρα???
από τα καλυτερα Ιαπωνικά αυτοκίνητα όλων των εποχών.Στις κουδουνίστρες παράδοση έχουν άλλοι συνήθως
Αναρωτιέμαι ποιά μίζερα ιταλικά και ιαπωνικά τσαγιάζει το megane cc 1,6...
οχι πολλά μωρέ..σχεδόν όλο τον κατάλογο της Fiat και της Lancia...ψιλο-πράγματα δηλαδή...και που να έβαζα και το 2.0 turbo...με το κυάλι...
Όσα είναι μέχρι 1100 κυβικά.
πάλι γελάσαμε με τον οδηγούλη Punto.
Ferrari 430 Scuderia, Maserati Granturismo S, Lamborghini Gallardo Vallentino Balboni, Nissan GT-R, Mitsubishi Lancer Evo, Mazda RX8 Cosmo, Subaru Impreza Sti Type C.
ΘΕΙΚΑ η Lamborghini και το Evo τα υπόλοιπα και να μου τα χαρίζανε...μακριά...
Αγαπητε μου φιλε δε σε γνωριζω,και δεν ειμαι τοσο αποτομος με καποιον που δεν γνωριζω,αλλα αναφεροντας τη λεξη megane σε ενα topic για roadsters, δε μπορω να κρατηθω...
ΤΣΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗ...
είπε ανθρωπος που γράφει στο τοπικ για Lancia...
ή τελικά οδηγείς Miata?ντρέπεσαι να μας πεις τι οδηγείς...
πολύ θα θελες να το έχεις το Megane αλλά
-
Κατσε ρε παιδι , ποιο Megane CC εχεις?
-
οχι πολλά μωρέ..σχεδόν όλο τον κατάλογο της Fiat και της Lancia...ψιλο-πράγματα δηλαδή...και που να έβαζα και το 2.0 turbo...με το κυάλι...
Του 1950; Αν βάλουμε κάτω 0-100 τα μόνα που περνάει το 1,6 CC (αυτό που ανακοινώνει η εταιρία γιατί το πραγματικό είναι άστα...) είναι τα 1200άρια. Για τα τουρμπάτα 1,4 δεν το συζητώ ούτε για πλάκα.
Το 2.0 Τ έχει 0-100 9,9'... Πιο αργό και από το Eos 1,4 TSI.Κάτι έχεις μπερδέψει μάλλον
-
τα υπόλοιπα και να μου τα χαρίζανε...μακριά...
Α ΟΚ... Τώρα κατάλαβα. Σόρυ για την ενόχληση και περαστικά.
-
Πες μου οτι τοση ωρα μιλαει για Megane CC 1.6
Δεν μπορω θα παω να πηδηχτω απο το παραθυρο
-
Into-megane
πετα τον κουβα και παρε ενα αμαξι κανονικο
Να παρω roadster?