Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
[.............................................
Επιμένω στην λύση +5000 και να ανέβεις κατηγορία σε κάμπριο. Αν δεν μπορείς να περιμένεις το astra cc πήγαινε πρός το megane σε μαύρο. Είναι πολύ καλό σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα.
Καλή απόφαση
παρακολουθω την συζητηση [αν και η τελευταια μου επιλογη για αυτοκινητο θα ηταν καμπριο] και καταλαβαινω το να προτεινει κατι καποιος πχ το ταδε ή το δεινα αυτοκινητο σε καποιον αλλο που εχει και ενα στοιχειο αντικειμενικοτητας συμφωνα με τα γενικοτερα χαρακτηριστικα του.............. ομως το να επιμενει και στο χρωμα κατι πολυ πιο υποκειμενικο στην προτιμηση του καθενα αντικειμενικα πιστευω οτι ειναι λιγο υπερβολικο..........χωρις παρεξηγηση!!
αντικειμενικα λοιπον θα ηθελα να συμβουλευσω τον φιλο μας να παρει οτι αυτοκινητο θελει ή του αρεσει με την προυποθεση ομως να μην .......ειναι μαυρο!!!!!
εκτος αν θελει να ψηνει τηγανητα αυγα πανω στην μαυρη καυτη λαμαρινα του μετα απο λιγη ωρα στον ελληνικο ηλιο ή αν αρεσκεται στο να ειναι με ενα ξεσκονιστηρι στα χερια για να αφαιρει την σκονη που λιγα μολις λεπτα μετα το πλυσιμο ειτε απο τα χερακια του ειτε απο τα χερακια του βενζινα της γειτονιας του [που τα τριβει κιολας γιατι απεκτησε κι'αλλον καλο πελατη] εκαθισε πανω στο φρεσκογιαλισμενο χρωμα του.............για να μην αναφερω πως θα γινει μετα απο μερικα πλυσιματα [φαινομενο αραχνης στο βερνικι πολυ εντονο με σκουρο υποστρωμα χρωματος] και την γνωστη του δυσκολια στην σωστη αποκατασταση του μετα απο βαφη λογω τρακαρισματος!!!!!!
και για οσους υποκειμενικα υποθετουν οτι το μαυρο χρωμα δεν το ''παω'' με τιποτα μπορω να πω οτι αντικειμενικα εχουν απολυτο δικιο!!!!
Δεν επιμένω για το χρώμα απλά του μεταφέρω τις εντυπώσεις μου. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το έχω δεί σε 3 χρώματα, ανοιχτόχρωμο, μαυρο, και ένα γκρί. Όπως όλα τα cc με μεταλλική οροφή έχουν το μειονέκτημα του μεγάλου όγκου που πρέπει να αποθηκευτεί στο πορτ παγκάζ με αποτέλεσμα το πίσω μέρος να έχει ίδιο όγκου με το καπό! Πράγμα όχι και τόσο όμορφο αν το κοιτάζεις προφίλ. Το μαύρο χρώμα όμως ξεγελάει το μάτι και 'κρύβει' τον πίσω όγκο! Γι΄αυτό λοιπόν του πρότεινα το μαύρο χρώμα.
(Το νέο astra ή το tigra, δεν θυμάμαι ακριβώς, θα έχει ένα νέο σύστημα που θα αποθηκεύει την οροφή κάθετα σε τρία μέρη πίσω απο τα καθίσματα για μείωση του προβλήματος)
Σχετικά με το χρώμα και το ότι θα ξεβάψει μετά απο λίγο καιρό δεν πρέπει να τα βάλουμε όλα στο ίδιο καζάνι. Το astraki που έχεις πάντως κάτω απο το ψευδώνυμο σου δεν πρόκειτε να κόψει ούτε σε μαύρο και ας το αφήσεις κάτω απο τον καυτό ήλιο της Σαντορίνης για πολλά χρόνια
Σχετικά με την ποιότητα των χρωμάτων της renault δεν νομίζω να έχουν την ίδια ποιότητα αλλά είναι αρκετά καλή απο ότι βλέπω στα megane προηγούμενης γενιάς. (Σε μεταλλικό πάντα)
(Φίλος είδε το astra μου αραγμένο ένα βράδυ που είχαμε βγεί με το άλλο το 'καλό' και μου λέει: Λαμπίκο το έχεις το αυτοκίνητο σου. Τι λαμπίκο του λέω, προχθές έβρεξε χώμα!!! Ποτέ δεν το έχω πλύνει μόνος μου και το πάω 6 χρόνια τώρα σε βούρτσα. Για να πλύνει το almera του ζητάει δέρματα και μεταξωτές τρίχες και πάλι το χρώμα του είναι χειρότερο και απο το astra προηγούμενης γενιάς)
Sorry στον φίλο που βγήκαμε εκτός θέματος αλλά ελπίζω να τον βοηθήσαμε λίγο πολύ ο καθένας μας
Υ.Γ Υπερβολικό δεν είναι να αναφέρω την γνώμη μου όπως δεν είναι και να αναφέρεις και την δική σου γνώμη, οπότε μάλλον είσαι λίγο υπερβολικός!