-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Με παραπλάνησε συγγενής που πήγε και είπε ότι γέλασε με την καρδιά της... _
Οπως 'Η κληρονόμος' για παράδειγμα...;;; !! Tί να εκανα που ήθελε η παρέα...!!
Καιρός κάποιοι να αρχίσουν να αλλάζουν παρέες (και συγγενείς).
[CLICHE} Τους φίλους τους διαλέγεις, τους συγγενείς όχι.[/CLICHE]
_
Ναι, αλλα.... και μένα η παρέα μου, συγγενείς ηταν....!!
-
Αν δεν έχω ψοφήσει απ το κρύωμα μέχρι το σάββατο, λέω να πάω μια βόλτα στο φεστιβάλ του ρότερνταμ:
υποψήφιες
http://www.filmfestivalrotterdam.com/en ... al-lin-da/
http://www.filmfestivalrotterdam.com/en ... es-vitaux/
http://www.filmfestivalrotterdam.com/en ... ue-me-faz/
-
Είδα το The Boat That Rocked.
Πολύ ωραία ταινία, δεν βαριέσαι καθόλου, οι χαρακτήρες πολύ καλοί και το soundtrack με τη rock n roll μουσική σε πορώνει. Γούσταρα μέχρι το τέλος, ιδίως η αισθητική και το στυλ της τότε δεκαετίας.
Το προτείνω λοιπόν.http://www.youtube.com/watch?v=XnQc3lO4JDs
http://www.imdb.com/title/tt1131729/ -
Είδα το The Hurt Locker.. Είναι εκπληκτικό. Έχει 5 σκηνές που αντιγράφουν πιστά τη σκληρή πραγματικότητα του πολέμου στο Ιράκ(εστιάζει σε μια μονάδα που απενεργοποιεί αυτοσχέδιες βόμβες) .. Παιδιά έπαθα πλάκα.. Αν το δείτε θα εκπλαγείτε. Σκηνοθετημένο από τη πρώην γυναίκα του Cameron.. δίνει ρέστα..
-
έβαλα χθες να δω το I love you man που είχα νοικιάσει απο ένα ελληνικό μαγαζί-δε θυμάμαι ποιο- και ήταν μέχρι τη μέση (1 ψδ είχε η διανομή) έβαλα να ψήνεται ολοκληρωμένη έκδοση από ξένο μαγαζί
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
μιας και είπαμε για κωμωδίες:
Youtube Video -
καμιά καλή σειρά έχετε να προτείνετε? θα προτιμούσα τύπου Shark
-
-
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
Είδα το The Hurt Locker.. Είναι εκπληκτικό. Έχει 5 σκηνές που αντιγράφουν πιστά τη σκληρή πραγματικότητα του πολέμου στο Ιράκ(εστιάζει σε μια μονάδα που απενεργοποιεί αυτοσχέδιες βόμβες) .. Παιδιά έπαθα πλάκα.. Αν το δείτε θα εκπλαγείτε. Σκηνοθετημένο από τη πρώην γυναίκα του Cameron.. δίνει ρέστα..καλο ειναι, ισως λιγο μεγαλυτερο σε διαρκεια αποτι πρεπει, το τελευταιο 10λεπτο ηταν πολυ ωραιο, δεν αξιζει για τα οσκαρ αν και με σαντρα μπουλοκ μεσα καταλαβαινει κανεις οτι τα βατομουρα εχουν πιο πολυ ενδιαφερον...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Είδα το The Hurt Locker.. Είναι εκπληκτικό. Έχει 5 σκηνές που αντιγράφουν πιστά τη σκληρή πραγματικότητα του πολέμου στο Ιράκ(εστιάζει σε μια μονάδα που απενεργοποιεί αυτοσχέδιες βόμβες) .. Παιδιά έπαθα πλάκα.. Αν το δείτε θα εκπλαγείτε. Σκηνοθετημένο από τη πρώην γυναίκα του Cameron.. δίνει ρέστα..
καλο ειναι, ισως λιγο μεγαλυτερο σε διαρκεια αποτι πρεπει, το τελευταιο 10λεπτο ηταν πολυ ωραιο, δεν αξιζει για τα οσκαρ αν και με **σαντρα μπουλοκ **μεσα καταλαβαινει κανεις οτι τα βατομουρα εχουν πιο πολυ ενδιαφερον...
Εεεε, ποιά;
Δεν είδα καμία μπούλοκ μέσα στη ταινία, μόνο τη κέιτ από το λοστ είχε από γκόμενες, και αυτή για 10 λεπτά..
Μ'άρεσε πολυ η ταινία, καθόλου 'αμερικανιά' που θα έλεγε κάποιος αν του'λέγες οτι είναι πολεμική.. -
τέλειωσα το The assasination of Jesse james by the coward blah blah, μετά από 12 μηνη αναβολή (την είχα αφήσει κάπου στη μέση) και μπορώ να πω ότι δεν την κατάλαβα
μουσικάρες ο nick cave με τον waren ellis παντως
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
καλο ειναι, ισως λιγο μεγαλυτερο σε διαρκεια αποτι πρεπει, το τελευταιο 10λεπτο ηταν πολυ ωραιο, δεν αξιζει για τα οσκαρ αν και με **σαντρα μπουλοκ **μεσα καταλαβαινει κανεις οτι τα βατομουρα εχουν πιο πολυ ενδιαφερον...
Εεεε, ποιά;
Δεν είδα καμία μπούλοκ μέσα στη ταινία, μόνο τη κέιτ από το λοστ είχε από γκόμενες, και αυτή για 10 λεπτά..
Μ'άρεσε πολυ η ταινία, καθόλου 'αμερικανιά' που θα έλεγε κάποιος αν του'λέγες οτι είναι πολεμική..στα οσκαρ ειναι υποψηφια, το σχολιο πηγαινε εκει...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Εεεε, ποιά;
Μ'άρεσε πολυ η ταινία, καθόλου 'αμερικανιά' που θα έλεγε κάποιος αν του'λέγες οτι είναι πολεμική..στα οσκαρ ειναι υποψηφια, το σχολιο πηγαινε εκει...
Ααα, εντάξει, λες για το 'The Blind Side', ήταν και αυτή καλή ταινία.
Δε ξέρω βέβαια αν αξίζει το όσκαρ η μπούλοκ, δεν είχε και καμιά τρομερή επίδοση.. -
Όλα έτοιμα για το Fast and the Furious 5!
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2010, 13:25Πραγματικά δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν, δεν μας λυπούνται καθόλου και ετοιμάζονται να γυρίσουν την πέμπτη συνέχεια του franchise “Fast and the Furious”.
Ο Paul Walker και ο Vin Diesel, οι οποίοι δεν είχαν συμμετάσχει στην τρίτη συνέχεια των ταινιών, αλλά επέστρεψαν για την τέταρτη που απέφερε 350 εκατομμύρια δολάρια στο studio, τώρα ανακοινώθηκε πως υπέγραψαν και για την πέμπτη ταινία.
Τα αστραφτερά λαχανί, ασημένια, φούξια αμάξια θα τρέχουν, θα κάνουν τούμπες, θα σπινάρουν, θα τρακάρουν και όλα αυτά μέσα σε μιάμιση ώρα.
Τα λεφτά της θα τα βγάλει η ταινία και μάλιστα εύκολα. Θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2011.
Τα σχόλια είναι όλα τα λεφτά!
-
Δεν έχει Μichelle Rodriguez, να πάνε στο διάολο.
Τουλάχιστον θα'χει την άλλη τη γκόμενα του Walker. -
Ψάχνω να βρω μία ταινία κινουμένων σχεδίων, δεν θυμάμαι ακριβώς τι θέμα έχει.
Μαυροασπρο ή μουντά χρώματα, κάτι σε σχέση με απολυταρχικό καθεστώς μου'ρχεται στο μυαλό. Θυμάμαι χαρακτηριστικα οτι υπάρχει ένας τύπος μαυροφορεμένος που ανάβει τα καντήλια στις κολώνες που φωτίζουν το δρόμο και στη κάθε μία λέει 'all is well', με πολύ κουρασμένη φωνή, για να τον ακούν οι κάτοικοι και να μην ανησυχούν. Κάποια στιγμή κάτι παθαίνει και δεν το λέει και γίνεται κομφούζιο.
Μία άλλη εικόνα που έχω σχετική, δεν είμαι σίγουρος αν είναι στην ίδια ταινία, είναι με 'ασφαλίτες' του δικτάτορα, που φοράνε μαύρο καπέλο bowler και έχουν μία κάπα που τους επιτρέπει να πετάνε σαν νυχτερίδες.
Αν περνά τίποτα από το μυαλό κανενός..
Ο τίτλος θα μπορούσε να έχει τη λέξη mirror μέσα.
Πολύ ξεκάθαρος, ξέρω.. -
The fourth Kind ή αλλιώς Στενές επαφές 4ου τύπου,
με την Μίλα και τον Κοτέας. Αναφέρει ότι είναι αληθινή ιστορία, μάλιστα κόβει την οθόνη στα δύο και παράλληλα σου δείχνει τα αληθινά περιστατικά μαζί με εκείνα που γυρίστηκαν για την ταινία. Σε τρομάζει και κρατάει σε αγωνία, χωρίς να δείχνει κάτι τρομακτικό. Δείτε την. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Μαυροασπρο ή μουντά χρώματα, κάτι σε σχέση με απολυταρχικό καθεστώς μου'ρχεται στο μυαλό. Θυμάμαι χαρακτηριστικα οτι υπάρχει ένας τύπος μαυροφορεμένος που ανάβει τα καντήλια στις κολώνες που φωτίζουν το δρόμο και στη κάθε μία λέει 'all is well', με πολύ κουρασμένη φωνή, για να τον ακούν οι κάτοικοι και να μην ανησυχούν. Κάποια στιγμή κάτι παθαίνει και δεν το λέει και γίνεται κομφούζιο.
Μία άλλη εικόνα που έχω σχετική, δεν είμαι σίγουρος αν είναι στην ίδια ταινία, είναι με 'ασφαλίτες' του δικτάτορα, που φοράνε μαύρο καπέλο bowler και έχουν μία κάπα που τους επιτρέπει να πετάνε σαν νυχτερίδες.
Πολύ ξεκάθαρος, ξέρω..Sonic mirror -Καουρισμακι
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Πολύ ξεκάθαρος, ξέρω..Sonic mirror -Καουρισμακι
http://www.youtube.com/watch?v=5PaO_UaiHzw
Όχι, αυτή που λες είναι ταινία με ηθοποιούς, η δική μου είναι κινούμενα σχέδια με μουντά χρώματα και μάλιστα νομίζω χωρίς λόγια. Ηχητικά εφέ ίσως να έχει. Παλιά ταινία πρέπει να'ναι. -
http://troktiko.blogspot.com/2010/02/blog-post_706.html
Απλα δν υπαρχει δειτε το
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]