-
check now
-
-
ομοιως και σε GP Abarth δεν γινεται.
Εχω δει και εγω βιντεο στο youtube και θεωρησα οτι ειναι καποια εξτρα ρυθμιση η θεμα συναγερμου...
Καλα σε εμας παντως δεν πρεπει να ανεβοκατεβαινουν τα παραθυρα, διοτι δεν ανεβαινει αυτοματα το παραθυρο του συνοδηγου για καποιο λογο (ανεξηγητο κατ' εμε). -
αντε σιγα σιγα πρεπει να μεταφερθει στο κατασκευαστες μοντελα.
-
Να κάνουμε ένα New καλύτερα;
-
Ρώτησα πάντως σήμερα στην αντιπροσωπεία και δεν γνωρίζανε κάτι..
-
Προσωπικα το Grande μου αρεσει καλυτερα.
Ελπιζω η abarth να σωσει την κατασταση -
γιατι αυτο τι ειναι;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
γιατι αυτο τι ειναι;αυτο ειναι EVO ιταλακια
τι σοι ιταλακιας εισαι ? εγω τα ξερω καλυτερα
-
-
εγω πιστευω κατι εχουνε πειραξει η ειναι θεμα συναγερμου, δεν εξηγειται αλλιως
-
Το συγκεκριμένο θέμα με όλα τα αυτοκίνητα του gruppo είναι λαχείο! Μην ψάχνετε να βρείτε εξήγηση. Άλλα έχουν άλλα όχι. Έχουν εμφανιστεί Mito με συναγερμό που να το χουν και άλλες όχι, και έχουν εμφανιστεί και Mito χωρίς συναγερμό που έχουν και αντίστοιχα δεν έχουν! Είναι KINO το θέμα! Εγώ έχω 147 pro-fl που το χει και είχα 147 fl που δεν το είχε ενώ άλλες 147 fl το είχαν (όλα χωρίς συναγερμό). Βέβαια κάθε Alfa είναι μοναδική άρα γιατί όχι και κάθε Fiat??
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
Εχω δει και εγω βιντεο στο youtube και θεωρησα οτι ειναι καποια εξτρα ρυθμιση η θεμα συναγερμου...
Καλα σε εμας παντως δεν πρεπει να ανεβοκατεβαινουν τα παραθυρα, διοτι δεν ανεβαινει αυτοματα το παραθυρο του συνοδηγου για καποιο λογο (ανεξηγητο κατ' εμε).Ναι δεν μπορω να το καταλαβω αυτο.Εχουν βαλει να κατεβαινει αυτοματα αλλα οχι να ανεβαινει
Το ιδιο και στο Mini Cooper S 06 του φιλου μου.Κατεβαινει αυτοματα του συνοδηγου αλλα δεν ανεβαινει.
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Καλα σε εμας παντως δεν πρεπει να ανεβοκατεβαινουν τα παραθυρα, διοτι δεν ανεβαινει αυτοματα το παραθυρο του συνοδηγου για καποιο λογο (ανεξηγητο κατ' εμε).Ναι δεν μπορω να το καταλαβω αυτο.Εχουν βαλει να κατεβαινει αυτοματα αλλα οχι να ανεβαινει
Το ιδιο και στο Mini Cooper S 06 του φιλου μου.Κατεβαινει αυτοματα του συνοδηγου αλλα δεν ανεβαινει.
και στις πρώτες παρτίδες μίτο δεν ανέβαινε αυτόματα...
στην δικία μου σηκώνεται αυτόματαείναι απίστευτα πρακτικό
-
Nαι ρε γαμωτο , χιλιες φορες να ανεβαινε αυτοματα και να μην κατεβαινε παρα το αντιθετο...
Κανεις κοντρα και πρεπει να κοιτας ποτε θα κλεισει το κωλοπαραθυρο
-
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Οταν ρωτησα στην αντιπροσωπεια για ποιο λογο το καναν ατο δεν ξεραν να μου απαντησουν, αυτο σου λεω μονο
-
http://www.eurocarblog.com/post/2223/ab ... -rendering
Και εδώ μια άλλη εκδοχή... Όπως και να προκύψει, εξακολουθώ να προτιμώ το GP εμφανισιακά...
-
Παίδες δείτε το evo από κοντά - είναι πάρα πολύ ωραίο και 'αγριεύει' κάπως..
-
οσο το βλεπω στα περιοδικα τοσο μαρεσει περισσοτερο απο το δικο μου gp τελικα... αλλα ανεβηκε και η τιμη αρκετα, για το 5π 1,4 - 135 sport 17.400 (εστω 16.500 με την εκπτωση) δεν ειναι και λιγα.
αν σκοπευα να κρατησω για χρονια αυτο που πηρα το καλοκαιρι ισως και να στεναχωριομουν τωρα.
Fiat Grande Punto 2005