-
Guatemala Casi Cielo των starbucks στο χρυσοχάλκινο σακουλάκι. Πολύ καλός (κομμένος 1 κλικ πιο χοντρός από το κανονικό).
edit: κι αυτοί συμφωνούν.
-
**edit mod **
-
Μετά από δοκιμές αρκετών διαφορετικών καφέδων ,ξαναγύρισα στον Lavazza Qualita Oro και δηλώνω οτι δεν τον αλλάζω.Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο από τους υπολοίπους που δοκίμασα ,όπως illy ,Costadoro ,coffeeway κτλ...
-
μόνο οι καπουτσίνοι/εσπρέσσοι θεωρούνται καφέδες;
οι υπόλοιποι είναι ημίμετρα;βλέπω πως μόνο γι αυτού συζητάτε
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έλα πες ποιος σου αρέσει, μην ντρέπεσαι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Guatemala Casi Cielo των starbucks στο χρυσοχάλκινο σακουλάκι. Πολύ καλός (κομμένος 1 κλικ πιο χοντρός από το κανονικό).edit: κι αυτοί συμφωνούν.
Μανο ισχυει η προσφορα μου δεν σε μπορω αλλο ,μας εχεις αγχωσει ολους
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
τώρα τελευταία πίνω άπειρο φίλτρου
gay;
όχι αρκετά true; -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
τώρα τελευταία πίνω άπειρο φίλτρου
gay;
όχι αρκετά true;Έχει απλά την μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε καφεΐνη. Έχει ήπια γεύση. Τώρα τα περί γεύσης είναι υποκειμενικά.
gay κλπ τα αφήνω ασχολίαστα...
Αλλά σε μια τσόντα του Γκουσγκούνη, έπινε τούρκικο... -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Guatemala Casi Cielo των starbucks στο χρυσοχάλκινο σακουλάκι. Πολύ καλός (κομμένος 1 κλικ πιο χοντρός από το κανονικό).
edit: κι αυτοί συμφωνούν.
Μανο ισχυει η προσφορα μου δεν σε μπορω αλλο ,μας εχεις αγχωσει ολους
Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος πλέον. Τον παίρνω συνέχεια.
-
Καφέ εσπρέσσο φτάχνω σε ένα ειδικό μπρικάκι όπου βάζεις κάτω το νερό, από πάνω τον καφέ και ο καφές βγαίνει στο επάνω μέρος, με αυτό το χαρακτηριστικό 'φύσημα'. Χρησιμοποιώ 2 μπρικάκια της 'Bialetti' (μεγάλο και μικρό), δώρα από καλούς φίλους Ιταλούς.
Έχετε παρασκευάσει ελληνικό καφέ στα ξύλα/κάρβουνα από τζάκι? Παίρνει αρκετή ώρα, αλλά η γεύση υπέροχη - ή τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε ίσως επειδή είχα 'προιδεαστεί' ότι ο καφές με τον 'παραδοσιακό' τρόπο θα ήταν γευστικός.
Jacob
-
δείτε λίγο το βιντεάκι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τον παίρνω συνέχεια.οφ τόπικ:
Πρόσεχε τι γράφεις, γιατί γίνονται παρεξηγήσεις...πλακίτσα...
-
πολυ καλο βιντεακι.
-
Κάπως έτσι κάνω καφέ. Τι αποκόμισα: στεγνό 'ποτηράκι' (έριχνα ζεστό νερό και δεν το στέγνωνα), άλλο ένα κλικ πιο χοντρός στο άλεσμα γιατί αρκετές φορές παρουσιάζει αυτό που λέει ο τύπος, είναι πολύ μαύρος και πικρός.
Γενικά, άριστη παρουσίαση. -
Aυτες τις μερες λογω μιας ιωσης εχω αλλαξοπιστησει και το εχω γυρισει σε τσάι
Πινω γυρω στα 5 την ημερα μπας και στρωσει ο λαιμος που ειναι σαν γυαλοχαρτο και η φωνη μου σαν της Νατάσσας Θεοδωρίδου Το πράσινο θεωρειται ακρως υγιεινό αλλα το βρίσκω υπερβολικα απαλό σε σχέση με το καφέ -
Φτιαξε μια σαλατα απο μαρουλι με μπολικο φρεσκο λαδακι ,θα σε ανακουφισει αμεσως .
Το τσαι βοηθαει αλλα αργει να δωσει αποτελεσματα . -
Μια κουταλιά μέλι στο τσάι.
Γαργάρες (ολίγον βάρβαρες, αλλά δουλεύουν) με λεμόνι και αρκετό αλάτι. -
Ρε τίγρη, αφού τα ξέρεις, μπουκώματα με αλατόνερο
εγώ άρπαξα χοντρό κρύωμα, με βλέπω για βροχίτιδα
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
http://vimeo.com/8709313δείτε λίγο το βιντεάκι.
είδες, τη ζεσταίνει την κούπα, στα λεγα εγώ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
δείτε λίγο το βιντεάκι.
είδες, τη ζεσταίνει την κούπα, στα λεγα εγώ
Δεν ξέρεις τι θερμοκρασία έχει πριν τη ζεστάνει. Και πουθενά δεν έχω πει ότι η κούπα πρέπει να είναι κρύα. Αλλά από το να ζεματάει και να καεί ο καφές, καλύτερα να σπάσει λίγο το καϊμάκι στην κρύα.
Ο τύπος πάντως κάνει ένα λαθάκι. Πατάει τον καφέ δυνατά, χωρίς να τον έχει στρώσει πρότα με το πατητήρι, αλλά μόνο με το χέρι. Ψίλοι στ΄άχυρα βέβαια. Μακάρι να σερβίραν παντού τέτοιο καφέ.
Περί καφέ και καφετιέρων (κυρίως Espresso!)