-
Ο χρήστης puntix έγραψε:
το προβλημα με σενα φιλε ιταλακια ειναι οτι δεν ειχες καποια σχεση με τα συγκεκριμενα αμαξια οπωτε εχεις γνωμη μονο απο εικασιες και απο τον εγωισμο σου , εγω και Gt ειχα και το γκολφ 5 εκτος απο το 6 που το εχωπαει 4-5 φορες για σερβις και εχει 97 000 χμ fsi παρακαλω ,
Οσο για το service ελα να τα πουμε τωρα που δε εχω και δουλεια , λοιπων αντε και θα το παω για σερβις και τι θα γινει θα πληρωσω ποσα 80 ευρω για πρωτη αλλαγη και 120 για δευτερη με φιλτρο και καμια μαιμουνια και τι εγινε ρε φιλε αντε και πηρα φιατ και γλυτωσω 20 ευρω στο service σωθηκα!!εκτος και αν σας πιανουν το κωλο κανονικα στον παζαρο και στις δικιες σας αντιπρωσοπιες. εγω οπως σου ειπα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενως με την vw .
επισεις θελω να κανω μια συζητηση με ιταλοφιλους αλλα οταν προσπαθeιτε να μου αποδειξετε οτι το νουμερο ενα σαραβαλο της Fiat ειναι αξιοπιστο τοτε τι να λεμε σου ευχομαι ολοψυχα να παρεις Gtτα μονα προβληματα που εβγαζε ηταν στο καπακι επιδη καποιοι ασχετοι δεν ζεστεναν καλατην μηχανη.
ασχετοι ηταν οι κατασκευαστες τις φιατ που τα διακενα
βαρουσαν σαν κουδουνιστρες οταν ανοιγες το καπο αλλα που να ξερεις εσυ ...
ασχετοι ηταν που εκαναν την πατουρα απο το καπακι μηχανης πλαστικο οπωτε αμα επερνε το Gt φωτια ελιωνε η το δοντι που πατας και ανοιγει το καπο οποτε αμα δεν ειχες λοστο εβλεπες το αμαξακι σου να καιγετε .. ασχετοι ηταν οι ιταλοι που τα μακαρονια τους ηταν ποιο αξιοπιστα απο τα σωληνακια βενζινας που εφευγαν μονα τους και αμα πηγαινε πανω στην πολλαπλη η στα μπουζοκαλωδια το εκλαιγες το αμαξι σου για τους παραπανω λογους , ολα αυτα τα ηξερε αλλα ποτε λογος για ανακληση μπουρδελο εταιριες .καταρχην για να ΜΑΘΕΙΣ επειδη δεν ξερεις,οταν παρει φωτια κατι στην μηχανη δεν ανοιγουμε ποτε καπο γιατι μπορει να παρεις φωτια ο ιδιος.
πυροσβεστηρας απο κατω και σβηνει την φωτια.οσον αφορα τα διακενα ,μια ρυθμιση βαλβιδων δεν εβλαψε ποτε κανεναν.
και για τα κρατηματα που γελας ,ναι ειχε,αρκει να κουβαλας λιγακι μυαλο απανω σου.
ο καβλοπιτσιρικας κα ιμε φερραρι θα σκοτωθει ,ας εχει τα καλυτερα κρατηματα. -
puntix,
ποτε αγορασες το GT και ποσα χλμ ειχε? -
καταρχην για να ΜΑΘΕΙΣ επειδη δεν ξερεις,οταν παρει φωτια κατι στην μηχανη δεν ανοιγουμε ποτε καπο γιατι μπορει να παρεις φωτια ο ιδιος.
πυροσβεστηρας απο κατω και σβηνει την φωτια.οσον αφορα τα διακενα ,μια ρυθμιση βαλβιδων δεν εβλαψε ποτε κανεναν.
και για τα κρατηματα που γελας ,ναι ειχε,αρκει να κουβαλας λιγακι μυαλο απανω σου.
ο καβλοπιτσιρικας κα ιμε φερραρι θα σκοτωθει ,ας εχει τα καλυτερα κρατηματα.αχ εισαι πολυ εγωιστης τι θα κανω με σενα, οταν παρει φωτια χαιρω πολυ ρε φιλε οτι αν παρει οξυγονο την στιγμη που θα ανοιξεις θα φουντωσει η φωτια απλα ανοιξεις προσεκτικα επισεις ποιον πυροσβεστηρα ρε φιλε τι νομιζεις οτι με το πυροσβεστηρα που πηρες 5 ευρω θα σβησεις φωτια εσυ ? οσο για τα διακενα και για το ποσο λαδι επινε το μοτερ μη μιλας γιατι δε σε συμφερει και μετα δε θα μπορεις να κοροιδευεις τα fsi με ενα μπουκαλι σελενια ημουν ολη την ωρα . οσο για τα κρατηματα θα σου πω οτι ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΙΧΝΟΣ ΚΡΑΤΗΜΑΤΟΣ λογο του οτι το κεντρο βαρους ηταν ψηλο και αγαμητο οπως και μηδαμηνη προσφυση εκανε την χειροτερη εκκινηση ever απο ολα της κατηγοριας του.
saxon_747
φιλε δεν θυμαμε ακριβως το μοτερ ειχε καπου 70 000 αν θυμαμε καπου εκει παντως .
-
Το ψόφησες και συ... Μια χαρά κρατήματα είχε το πουντοτζιτο, αρκεί να ήξερες τι έκανες. Τέσπα, άντε ξεφύγαμε πάλι..
-
δε σου λεω οτι δεν ηταν τεχνολογικο επιτευμα το αμαξι ρε φιλε αλλα ηταν σαραβαλο , ιχνος αξιοπιστιας. απο χωρους - ανεση μακραν και πολυ ανετο θα ελεγα!
Το ψόφησες και συ... Μια χαρά κρατήματα είχε το πουντοτζιτο, αρκεί να ήξερες τι έκανες. Τέσπα, άντε ξεφύγαμε πάλι..
δε θα το λεγα anyway.. ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αναφερομουν κυριως στα λαδιατο δικο σου καιει λαδι? και αν ναι τι λαδι του βαζουν και καθε ποτε γινονται αλλαγες?
επισης ποια ειναι η χρηση?οι 1400αρηδες με τα 120 γενικα δεν καινε
Μάλλον δεν σε πάει σήμερα ,
1,4 έχω με τα 140.
service βάση βιβλίου
τύπος λαδιού βάση βιβλίου,
Εξάλου δεν τα πληρώνω
Αυριο που θα κατέβω στο γκαράζ γιατί τώρα βαριέμαι θα σου τα γράψω όπως τα έχω.Στα πρώτα 5000 χιλ. έκαψε 3 λίτρα Άναψε λαμπάκι μηχανής κ.λ.π
Μετά κάπου στο 1,5 λίτρο
Στα 20,000 έβγαλε βαλβίδα turbo ( αρχικά σφύριζε σαν τρένο , μετά έπεσε η απόδοση κ.λ.π.)
Στα 30,000 έσπασε μία βαλβίδα ( σωληνάκι ) φρένων έμεινε απο φρένα εν κινήσει ευτυχώς χωρίς συνέπειες ( κ.λ.π.)Ανάλυση όπως είπα με λεπτομέρειες αύριο.
-
προφανως επεσες σε ελλατωματικο , το μανουαλ γραφει μεχρι καταναλωση 1 λιτρο τι εκανε η αντιπρωσοπια οταν διαπιστωσε 3 λιτρα -
με τα φρενα τι παιχτικε φιλε με τρομαζεις
μιλαμε για το 122 ? η για το 160? -
Ο χρήστης puntix έγραψε:
τηρα ρε φιλε τι νομιζεις οτι με το πυροσβεστηρα που πηρες 5 ευρω θα σβησεις φωτια εσυ ? οσο για τα διακενα και για το ποσο λαδι επινε το μοτερ μη μιλας γιατι δε σε συμφερει και μετα δε θα μπορεις να κοροιδευεις τα fsi με ενα μπουκαλι σελενια ημουν ολη την ωρα . οσο για τα κρατηματα θα σου πω οτι ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΙΧΝΟΣ ΚΡΑΤΗΜΑΤΟΣ λογο του οτι το κεντρο βαρους ηταν ψηλο και αγαμητο οπως και μηδαμηνη προσφυση εκανε την χειροτερη εκκινηση ever απο ολα της κατηγοριας του.
.και πως εκανε 7.9 0 -100
μαλλον δεν ηξερες να το χειριστεις και δεν το σεβαστηκες.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
αναφερομουν κυριως στα λαδια
το δικο σου καιει λαδι? και αν ναι τι λαδι του βαζουν και καθε ποτε γινονται αλλαγες?
επισης ποια ειναι η χρηση?οι 1400αρηδες με τα 120 γενικα δεν καινε
Μάλλον δεν σε πάει σήμερα ,
1,4 έχω με τα 140.
service βάση βιβλίου
τύπος λαδιού βάση βιβλίου,
Εξάλου δεν τα πληρώνω
Αυριο που θα κατέβω στο γκαράζ γιατί τώρα βαριέμαι θα σου τα γράψω όπως τα έχω.Στα πρώτα 5000 χιλ. έκαψε 3 λίτρα Άναψε λαμπάκι μηχανής κ.λ.π
Μετά κάπου στο 1,5 λίτρο
Στα 20,000 έβγαλε βαλβίδα turbo ( αρχικά σφύριζε σαν τρένο , μετά έπεσε η απόδοση κ.λ.π.)
Στα 30,000 έσπασε μία βαλβίδα ( σωληνάκι ) φρένων έμεινε απο φρένα εν κινήσει ευτυχώς χωρίς συνέπειες ( κ.λ.π.)Ανάλυση όπως είπα με λεπτομέρειες αύριο.
οκ δεν το αμφισβητω, απλα τα περισσοτερα 1.4 δεν εχουν τοσο θεμα εκτος απο τη βαλβιδα του τουρμπο
αλλα 3 λιτρα στα πρωτα 5000 χλμ?
το μοτερ πρεπει να ειχε σοβαροτατο προβλημα για να φτασει να καψει τοσο, μου φαινεται αδιανοητο
-
Κάποια Και των φρένων , αυτό τουλάχιστον κατάλαβα απο τον τρόπο που δεν μου εξηγούσαν τι έφταιγε στην αρχή
Αλλά μετά που έπεσαν μπινελίκια όλα έγιναν τάλιρα ...Τις είχε τις αστοχίες του , αλλά δενήταν και πολλές .
-
Ο χρήστης puntix έγραψε:
αχ εισαι πολυ εγωιστης τι θα κανω με σενα, οταν παρει φωτια χαιρω πολυ ρε φιλε οτι αν παρει οξυγονο την στιγμη που θα ανοιξεις θα φουντωσει η φωτια απλα ανοιξεις προσεκτικα επισεις ποιον πυροσβεστηρα ρε φιλε τι νομιζεις οτι με το πυροσβεστηρα που πηρες 5 ευρω θα σβησεις φωτια εσυ ? οσο για τα διακενα και για το ποσο λαδι επινε το μοτερ μη μιλας γιατι δε σε συμφερει και μετα δε θα μπορεις να κοροιδευεις τα fsi με ενα μπουκαλι σελενια ημουν ολη την ωρα . οσο για τα κρατηματα θα σου πω οτι ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΙΧΝΟΣ ΚΡΑΤΗΜΑΤΟΣ λογο του οτι το κεντρο βαρους ηταν ψηλο και αγαμητο οπως και μηδαμηνη προσφυση εκανε την χειροτερη εκκινηση ever απο ολα της κατηγοριας του.Τι εννοείς??
Δεν είχε έρθει ποτέ σε σεξουαλική επαφή?? -
ναι ,ηταν παρθενο
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Κάποια Και των φρένων , αυτό τουλάχιστον κατάλαβα απο τον τρόπο που δεν μου εξηγούσαν τι έφταιγε στην αρχή
Αλλά μετά που έπεσαν μπινελίκια όλα έγιναν τάλιρα ...Τις είχε τις αστοχίες του , αλλά δενήταν και πολλές .
με το λαδι τι παιχτηκε τελικα , γιατι μιλαμε για τεραστια ποσοτητα
-
Το ότι πήρε φωτιά ένα αμάξι δεν θα πει ότι ηταν αναγκαστικά κατασκευαστικό ελλάτωμα... Αν έβαλε το χέρι του ο έλληνας μάστορας/αντιπροσωπος με κανένα extra (συνάγερμο, κτλ) μπορει να πέρασε κανένα καλώδιο δίπλα από καποιο μέρος που θερμαινόταν και να πηρε φωτιά... Εχει συμβεί και σε opel insignia (και δεν ήταν ιταλικό )
Και τώρα που είδα τη φώτο και έχεις τουλάχιστον έναν aftermarker προφυλακτήρα...
-
Κακά μαντάτα για τους κατόχους του 'R'...
Από τον Μάρτη 2010 η VW θα διαθέτει πλέον ΕΠΙΣΗΜΑ πίσω φώτα LED σε ΟΛΟΥΣ τους αγοραστές του VI......αναμένεται να δούμε εάν τα φωτάκια αυτά θα 'επιταχύνουν' τα ελληνικά 1.4 και στο επίπεδο του 'R'
-
χθες παντως ειδα κι εγω χιουνται κουπε με led
-
Και σιγά σιγά θα βλέπεις όλο και περισσότερα. Έλεος με τα λαμπακία...
-
+1 γαμω τα λαμπακια στις πιτσιλιθρες , ιδιως τα μπλε .
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και σιγά σιγά θα βλέπεις όλο και περισσότερα. Έλεος με τα λαμπακία... -
μου αναβουν τα λαμπακια
VW Golf VΙ