-
Ο χρήστης salty έγραψε:
δεν έχει υπάρξει νέο post εδώ και δύο μέρες. Υποθέτω λοιπόν πως η ψηφοφορία έλαβε τέλος.Δεν θέλω να προκαλέσω αλλά δεν θα μας πείτε και τα συμπεράσματα που βγάλατε ; Εκτός κι αν χύθηκε τόσο 'αίμα' και 'μελάνι', έγιναν τόσες και τόσες κουβέντες - στη μεγάλη τους πλειοψηφία εκτός θέματος - και έγιναν τόσες αντεγκλήσεις, καταγγελίες για νοθεία και άλλα παρόμοια, μόνο και μόνο για να εξακριβωθεί πως η 159 θεωρείται απ' τα παιδιά του φόρουμ σαν το ομορφότερο μεσαίο. Συνήθως πάντως μιας ψηφοφορίας έπεται η επεξεργασία των αποτελεσμάτων της και η καταγραφή των συμπερασμάτων (ή απλά είμαι βαθιά νυχτωμένος )
Επειδή πάντως δεν πείστηκα όπως μάλλον η πλειοψηφία (και ποιος νοιάζεται ίσως) πως οι ψήφοι αντικατόπτριζαν την καθ εαυτού έννοια της λέξεως 'ομορφιά' αλλά πιστεύω πως οι περισσότεροι ψήφισαν το πιο 'ωραίο' - με την έννοια του συνολικά καλύτερου - αυτοκίνητο (αν και θα ήθελα να ξέρω πόσοι απ' τους ψηφοφόρους του θα το αγόραζαν, εδώ είναι η τρέλα), έχω να κάνω μια πρόταση. Αν κάποιος πραγματικά ενδιαφέρεται, ας κάνει μια ψηφοφορία με θέμα τα 'κριτήρια που χρησιμοποιείτε κατά την επιλογή του αυτοκινήτου που θα αγοράσετε και ιεράρχησή τους'. Ας βάλει δε τα 10-15 βασικότερα όπως π.χ. Χώροι, Επιδόσεις, Αξιοπιστία, Τιμή, Μεταπώληση, Status κλπ. Ίσως τα αποτελέσματα μιας τέτοιας ψηφοφορίας εξηγήσουν τους λόγους για τους οποίους το όμορφο δεν πουλάει και το 'έκτρωμα' είναι ψηλά στις προτιμήσεις των αγοραστών. Γιατί εκεί είναι η ουσία.
P.S. Σίγουρα δε, δεν θα υπάρξει φόβος μπας και κάποιος πάει και φωνάξει το club του στη ψηφοφορία αυτή. Γιατί δεν θα υπάρχει 'ομάδα' για να πάρει το πρωτάθλημα.
το συμπερασμα ειναι οτι εγινε η παρξηγηση με το stamfromgreece, που προσεφερε καλη ενημερωση στο forum για τα θεματα της opel και ακομα περισσοτερο του insignia...
το δευτερο ειναι οτι μαλλον η alfa θεωρειτε το πιο ομορφο αυτοκινητο στην κατηγορια της -
Ο χρήστης salty έγραψε:
πως οι ψήφοι αντικατόπτριζαν την καθ εαυτού έννοια της λέξεως 'ομορφιά' αλλά πιστεύω πως οι περισσότεροι ψήφισαν το πιο 'ωραίο' - με την έννοια του συνολικά καλύτερου - αυτοκίνητοΣε αυτη την περιπτωση, ηταν ολοι τους εκτος θεματος.
Το θεμα εχει τιτλο 'Το πιο ομορφο ΜΕΣΑΙΟ..' και η λεξη ομορφια εχει μια κυριολεκτικη εννοια.Αν ο δημιουργος του θεματος ηθελε ψηφοφορια για να αναδειξει το καλυτερο συνολικα αμαξι, θα επρεπε ο τιτλος να ειναι 'Το πιο πληρες ΜΕΣΑΙΟ..' ή 'Το συνολικα καλυτερο ΜΕΣΑΙΟ..' κτλ
Οποια σχολια γραφτηκαν ασχετα με ομορφια, κατα τη γνωμη μου παντα, ηταν απλα...σχολια.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
πως οι ψήφοι αντικατόπτριζαν την καθ εαυτού έννοια της λέξεως 'ομορφιά' αλλά πιστεύω πως οι περισσότεροι ψήφισαν το πιο 'ωραίο' - με την έννοια του συνολικά καλύτερου - αυτοκίνητο
Σε αυτη την περιπτωση, ηταν ολοι τους εκτος θεματος.
Το θεμα εχει τιτλο 'Το πιο ομορφο ΜΕΣΑΙΟ..' και η λεξη ομορφια εχει μια κυριολεκτικη εννοια.Αν ο δημιουργος του θεματος ηθελε ψηφοφορια για να αναδειξει το καλυτερο συνολικα αμαξι, θα επρεπε ο τιτλος να ειναι 'Το πιο πληρες ΜΕΣΑΙΟ..' ή 'Το συνολικα καλυτερο ΜΕΣΑΙΟ..' κτλ
Οποια σχολια γραφτηκαν ασχετα με ομορφια, κατα τη γνωμη μου παντα, ηταν απλα...σχολια.
Ή 'πιο μεσαίο θα αγοράζατε με βάση τα κρητήριά σας-κολλήματά σας..'
-
'ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΡΩΑΣ'
-
Ο χρήστης salty έγραψε:
δεν έχει υπάρξει νέο post εδώ και δύο μέρες. Υποθέτω λοιπόν πως η ψηφοφορία έλαβε τέλος.Δεν θέλω να προκαλέσω αλλά δεν θα μας πείτε και τα συμπεράσματα που βγάλατε ; Εκτός κι αν χύθηκε τόσο 'αίμα' και 'μελάνι', έγιναν τόσες και τόσες κουβέντες - στη μεγάλη τους πλειοψηφία εκτός θέματος - και έγιναν τόσες αντεγκλήσεις, καταγγελίες για νοθεία και άλλα παρόμοια, μόνο και μόνο για να εξακριβωθεί πως η 159 θεωρείται απ' τα παιδιά του φόρουμ σαν το ομορφότερο μεσαίο. Συνήθως πάντως μιας ψηφοφορίας έπεται η επεξεργασία των αποτελεσμάτων της και η καταγραφή των συμπερασμάτων (ή απλά είμαι βαθιά νυχτωμένος )
Επειδή πάντως δεν πείστηκα όπως μάλλον η πλειοψηφία (και ποιος νοιάζεται ίσως) πως οι ψήφοι αντικατόπτριζαν την καθ εαυτού έννοια της λέξεως 'ομορφιά' αλλά πιστεύω πως οι περισσότεροι ψήφισαν το πιο 'ωραίο' - με την έννοια του συνολικά καλύτερου - αυτοκίνητο (αν και θα ήθελα να ξέρω πόσοι απ' τους ψηφοφόρους του θα το αγόραζαν, εδώ είναι η τρέλα), έχω να κάνω μια πρόταση. Αν κάποιος πραγματικά ενδιαφέρεται, ας κάνει μια ψηφοφορία με θέμα τα 'κριτήρια που χρησιμοποιείτε κατά την επιλογή του αυτοκινήτου που θα αγοράσετε και ιεράρχησή τους'. Ας βάλει δε τα 10-15 βασικότερα όπως π.χ. Χώροι, Επιδόσεις, Αξιοπιστία, Τιμή, Μεταπώληση, Status κλπ. Ίσως τα αποτελέσματα μιας τέτοιας ψηφοφορίας εξηγήσουν τους λόγους για τους οποίους το όμορφο δεν πουλάει και το 'έκτρωμα' είναι ψηλά στις προτιμήσεις των αγοραστών. Γιατί εκεί είναι η ουσία.
P.S. Σίγουρα δε, δεν θα υπάρξει φόβος μπας και κάποιος πάει και φωνάξει το club του στη ψηφοφορία αυτή. Γιατί δεν θα υπάρχει 'ομάδα' για να πάρει το πρωτάθλημα.
Για ακόμα μία φορά σωστός +100000000000000000000000000000000000000000
-
Ο χρήστης salty έγραψε:
Φίλε μου ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένεις τόσο πολύ να βγάλεις μη έγκυρη την ψηφοφορία. Ο τίτλος για όποιον ξέρει ελληνικά είναι σαφέστατος. Αν θες κάνε εσύ μια αντίστοιχη ψηφοφορία με αυτά που θεωρείς εσύ σημαντικά. Να μας δείξεις κι εμάς που ψηφίσαμε το όμορφο που δεν πουλάει την 'ουσία'.
Υ.Γ Στην αρχή πίστεψα πως μπορεί και να μην σε νοιάζει που δεν κέρδισε η δική σου επιλογή. Κάθε φορά που γράφεις όμως κάτι παραπάνω στο θέμα με πείθεις για το αντίθετο. Και αυτό ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω...
-
Εμένα η ψήφος μου βασίστηκε αρχικά στην εμφάνιση αλλά και με κάποια άλλα κριτήρια όπως ένα όριο διαθέσιμων χρημάτων για αυτή την 'ομορφιά', το μέλλον της εταιρίας, το παρελθόν του μοντέλου, ακόμα και το aftersales θέλοντας να συνδυάσω 'ομορφιά και πρόθεση αγοράς'.
Αισθητικά και μόνο το Lexus είναι πανέμορφο αλλά είναι και 2500 κυβικά ή ωραία η C63 και η 335 αλλά όχι η C160 ή η 316. Όμορφο το 9/3 αλλά από μια εταιρία που κλείνει, ωραία η C5 που έως τώρα στα προσιτά κυβικά ήταν μόνο για στατικό μοντέλο (και στο Mazda 6 που ψήφισα, νομίζω το ίδιο ισχύει απλώς υπερίσχυσε η εμφανιση).
Άλλος μπορεί να ψήφισε Passat σκεφτόμενος την ύπαρξη του ωραιότερου CC, άλλος την 159 επειδή οδηγώντας την 33 του είναι ευχαριστημένος, το ίδιο και το C5 από κάποιον που είχε την καλύτερη εμπειρία με ένα Saxo VTS ή άλλος το Insignia επειδή το έχει! Κλπ.
Προσωπικά αναμενόμενα τα αποτελέσματα και αποδεκτά, εφόσον βγήκαν αντίθετα με τις θέσεις των αυτοκινήτων στους καταλόγους το ΣΕΑΑ που εκεί ... μετράνε και άλλα κριτήρια πέρα απο τις γραμμές και τις καμπύλες και απαντάνε στο ερώτημα 'το πιο όμορφο μεσαίο' και όχι 'ποιο μεσαίο θα αγοράζατε και γιατί?'. (Πράγμα το οποίο και εγώ ίσως να μην το τήρησα απολυτα). -
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Φίλε μου ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένεις τόσο πολύ να βγάλεις μη έγκυρη την ψηφοφορία.
...................................................................
Υ.Γ Στην αρχή πίστεψα πως μπορεί και να μην σε νοιάζει που δεν κέρδισε η δική σου επιλογή. Κάθε φορά που γράφεις όμως κάτι παραπάνω στο θέμα με πείθεις για το αντίθετο. Και αυτό ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω...Δεν έχω σκοπό να βγάλω άκυρο τίποτα. Η εγκυρότητα άλλωστε μιας ψηφοφορίας δεν εξαρτάται απ' τη γνώμη του ενός. Έχω όμως δικαίωμα να σχολιάσω κι εγώ, όπως έκαναν άλλωστε και όλοι οι άλλοι φίλοι.
Εσύ φίλε μπορεί να προτιμάς να κρύβεσαι πίσω απ' το δάκτυλό σου, εμένα όμως δεν μ' αρέσει. Μια και μόνο ματιά στα ποσταρίσματα της ψηφοφορίας θα σε πείσει για του λόγου μου το αληθές. Δεν είναι μομφή φίλε αυτό, δεν κατηγορώ κάποιον. Απλά επισημαίνω πως το πράγμα ξέφυγε. Δικαίωμά σου να μην το δέχεσαι αυτό, πιστεύω όμως πως εθελοτυφλείς.
Παρ' όλα αυτά δεν υποστηρίζω πως θα υπήρχε διαφορετικό αποτέλεσμα αν ο καθένας ψήφιζε με βάση αποκλειστικά και μόνο την ομορφιά. Σίγουρα όμως θα ήταν ένα πιο αποδεκτό (από πλευράς εγκυρότητας) αποτέλεσμα.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι αρέσει (ειδικά από πλευράς ομορφιάς) στον καθένα, δεν πήρα το 'δικό' μου για να σου αρέσει εσένα, για μένα το πήρα. Και βέβαια δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν. Μου έκανε όμως εντύπωση τόσο η αντιπαλότητα που δημιουργήθηκε όσο και η 'οπαδική' αντιμετώπιση του θέματος από μεγάλο μέρος των φίλων του φόρουμ. Κι όταν είσαι οπαδός του Α, είναι δύσκολο να δεχτείς έστω και ένα σημείο υπεροχής του Β.
Όχι φίλε, δεν πρόκειται να κάνω εγώ ψηφοφορία - αν και πρότεινα κάποια. Για τους λόγους σε παραπέμπω ευθέως στα λόγια του Νονού.Κλείνοντας τη συμμετοχή μου στο θέμα αυτό, θα σου πως πως υπάρχουν δύο τρόποι για να κρίνει κανείς τα πράγματα και να παίρνει θέση.
- Εξετάζει όλα τα επιχειρήματα υπέρ και κατά, κρίνει βάσει των δικών του πιστεύω και διαλέγει τη λύση (ή θέση) που είναι πιο σωστή, άσχετα αν αυτή βολεύει τα συμφέροντά του (ή τα θέλω του) ή όχι.
- Διαλέγει εξ αρχής τη 'θέση' που τον βολεύει και μετά ψάχνει εκείνα μόνο τα επιχειρήματα που θα ενισχύσουν αυτή του τη θέση, αδιαφορώντας για όλα τα υπόλοιπα τα οποία, όταν δεν τα αγνοεί επιδεκτικά, τα θεωρεί απλά ως επουσιώδη.
Συγγνώμη για την 'διδασκαλία' (αν το είδες έτσι)
-
Η λέξη ΟΜΟΡΦΙΑ έχει αντικειμενική σημεσία, αντίθετα, το πώς εννοεί την ομορφιά κάποιος, αυτό είναι υποκειμενικό 100%.
Μου φαίνεται φυσιολογικό οι περισσότεροι να θεωρούν την Alfa ως αισθητικά όμορφο αυτοκίνητο. Αντίθετα, μου φαίνεται αφύσικο να έχει μεγάλο ποσοστό ψήφων ένα αυτοκίνητο με 'κρίση ταυτότητας', coupe ή sedan (κιθαρίστας ή ντράμερ, που έλεγε και το τραγούδι της εποχής μας!).
Τέλος πάντων, την πλάκα μας κάνουμε, πιστεύω ότι ο νικητής ήταν από πριν γνωστός, σα να λέμε αν θα πάρει το Πρωτάθλημα Ισπανίας η Μπαρτσελόνα ή η Σαλαμάνκα, για να μη γράψω για το Πρωτάθλημα Ελλάδας και φτάσουμε τις 157 σελίδες off topic.
Προσωπικά ψήφισα Laguna, επειδή, όπως και στην πολιτική ζωή του τόπου, είμαι με τους 'μικρούς' και τους 'καταφρονεμένους', αυτούς που φτάνουν - δε φτάνουν το 2%.
Βέβαια η Laguna θα ήταν 100% το αυτοκίνητό μου, αν η πεφωτισμένη PGA την έφερνε με τον 1.5 diesel κινητήρα σε station έκδοση. Αντίθετα, ο Παπαθεμελής δεν έχει ούτε 0,01% πιθανότητες να γίνει ποτέ Πρωθυπουργός!!! -
Ta peri aksiopistias tis psifoforias den ta polykatalavainw.
Proswpika ekleisa ta matia sfixta kai psifisa me ta dyo xeria tin 159 kai as katatasomai (toulaxiston) apo ta 8 mou xronia stas takseis twn HONDAkidwn...
Me trelainei i mouri tis, pws na to kanoume!Gia 2o (an eixa dei egkairws oti yparxei afti i dynatotita) 8a psifiza pi8anotata to Lexus..
SORRY gia greenglish... stelnw ap'ti douleia (ekswteriko)
-
Ας πω 5 πραγματα λοιπον μετα το ατυπο τελος της ψηφοφοριας..
Η 159 φαινεται ξεκαθαρα οτι θεωρειται το πιο ομορφο αυτη τη στιγμη στη αγορα των μεσαιων..
Η c5 μαζι με το insignia και το 6αρι συγκεντρωνουν καθως φαινεται αρκετα βλεμματα πανω τους και μοιραζονται τη ατυπη δευτερη θεση.. Πραγματικα και τα 3 τα θεωρω ομορφα και τη περιμενα τη διακριση τους σε σχεση με τα υπολοιπα.. Για το insigniaclub δε θα πω κατι αλλο οσοι παρακολουθησαν τη ψηφοφορια ξερουν...
Η γερμανικη τριαδα (3αρα,c,a4) εχει το δικο της μικροτερο κοινο.. Να πω την αληθεια τη 'σοβαρη' c class την περιμενα να κινηθει λιγο χαμηλοτερα (πολυ την ψηφισαν λανθασμενα για το amg pack) και το ιδιο για τη 3αρα.. Aπο την αλλη περιμενα το a4 λιγακι ψηλοτερα.. Το κοινο ωστοσο εβγαλε ετυμηγορια..
Laguna,is250 και το saab στη συνεχεια..Ο ιαπωνας ειναι πραγματικα ομορφο αυτοκινητο σε αντιθεση με το εταιρικο του αδερφακι το avenis που νομιζω παιρνει το χρυσο βατομουρο.. Ε με τετοιο design ακομα και σε πωλησεις εχει κοψει που παραδοσιακα ξεσκιζοταν..Εξισου χαμηλα και το mondeo που ισως ξεπεραστηκε πλεον αν και το πισω μερος ειναι ολιγον τι αχωνευτο στα δικα μου ματια.. Γουστα ειναι αυτα..Μαλλον το ιδιο συμβαινει και με το passat limousine που απλα περασε η μπογια του..
407 και accord εχουν ενα πολυ μικρο κοινο..Το 'χαμογελο' της peugeot καποιοι ποτε δε το χωνεψαν..
-
159 για πρωτη ψηφο μιας και ειναι το πιο ολοκληρωμενο σχεδιαστικα αυτοκινητο στη λιστα αυτη. Πραγματικα ολα λειτουργουν σωστα πανω της και το αμαξι δενει ομορφα απο ολες τις πλευρες.
Σαν 2ο θα εβαζα το C5, εχει μοντερνο σχεδιο αλλα χανει στο πισω μερος αρκετα.
Για 3ο το Insignia, παρολο που θεωρω οτι το μονο ενδιαφερον στοιχειο πανω του ειναι το πλαι που ηρθε κατευθειαν απο το GTC.
Ολα τα υπολοιπα ειναι αδιαφορα...
Y.Γ. Το Laguna φερνει πολυ σε Fiat coupe και το Α4 δεν θα γινει ποτε Α5... -
Ανεξάρτητα με την υποκειμενική άποψη καθενός περί ωραίου, το Ιnsignia ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του περιοδικού Auto Τρίτη ως «Καλύτερο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2010» με σύνολο 82.859 βαθμών. Το δεύτερο αυτοκίνητο (Τoyota Prius) πήρε 46.094 βαθμούς.
Το σχετικό άρθρο, εδώ:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=99963&cid=12 -
Ναι μπορει και να ειναι το καλυτερο αυτοκινητο της χρονιας. Τι σχεση εχει αυτο τωρα στο θεμα με το πιο ομορφο μεσαιο??
-
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Ανεξάρτητα με την υποκειμενική άποψη καθενός περί ωραίου, το Ιnsignia ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του περιοδικού Auto Τρίτη ως «Καλύτερο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2010» με σύνολο 82.859 βαθμών. Το δεύτερο αυτοκίνητο (Τoyota Prius) πήρε 46.094 βαθμούς.Το σχετικό άρθρο, εδώ:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=99963&cid=12ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΩ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ ΨΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΜΕΣΑΙΟ ΟΧΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΝΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΩ..ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΟ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ PRIUS..
ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕς ΣΕΛΙΔΕΣ
-
Μέχρι και στους τίτλους των δημοσκοπήσεών του άκυρο αυτό το ότο τρίτι...
Ακούς εκεί «**Καλύτερο **Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2010», στο οπόιο βγήκε και καλύτερο ένα Όπελ έναντι κάποιας Μερκ & Πορσε.
-
autotriti και μαλακιες οχι μονο για αυτο το θεμα γενικως ειναι μια απαραδεκτη φυλλαδα..ε αφου το ανεβασε και το 'ζουγκλα'επρεπε να γραφτει κι εδω..
-
Nonos απλα δε θελουν να το καταλαβουν. Γι'αυτους δεν εχει σημασια βρε παιδι μου απλα πραγματα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΩ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ ΨΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΜΕΣΑΙΟ ΟΧΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΝΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΩ..ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΟ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ PRIUS..ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕς ΣΕΛΙΔΕΣ
Ναι μπορει και να ειναι το καλυτερο αυτοκινητο της χρονιας. Τι σχεση εχει αυτο τωρα στο θεμα με το πιο ομορφο μεσαιο??
Δεν είπα ότι έχει σχέση με το θέμα. Ακριβώς το αντίθετο. Για το λόγο αυτό ξεκίνησα με την παρακάτω φράση:
Ανεξάρτητα με την υποκειμενική άποψη καθενός περί ωραίου,
Κατανοητό τώρα?
-
Κατανοητο απλα δεν ειχε νοημα ουτε καν η αρχικη δημοσιευση αφου ειναι
40αντα τοσες σελιδες γι αυτο το πραγμα ελεγα ολη την ωρα..μονο για ΟΜΟΡΦΙΑ μιλαμε..
Το πιο ομορφο ΜΕΣΑΙΟ..