-
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
[
Τα σχόλια ξανά δικά σας...Οχι , ρε Μονικα, τα δικα σου σχολια θελουμε
Το σχόλιό μου είναι ότι πρέπει να λάβουμε και άλλα πράγματα υπόψη μας και να το δούμε με λίγη παραπάνω διορατικότητα το θέμα.
Έχω πει τη γνώμη μου παλαιότερα... Υπηκότητα σε πολύ λίγους και υπό πολύ αυστηρές προϋποθέσεις. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Αποπροσανατολιστή ετοιμάσου για πολυπολιτισμικό γάμο από προηγμένα έθνη. Στο γλέντι να σε δω με τα πεθερικά αγκαλιά
Δεν σε θέλω για γαμπρό ρε, θα το καταλάβεις;;;;
Συμφωνώ ότι δεν θα πρέπει οι μετανάστες να συνασπίζονται και να ζητάνε δικαιώματα σε μία ξένη χώρα. Οι οργανώσεις της Ελληνικής διασποράς θα πρέπει να διαλυθούν ΑΜΕΣΑ!
-
ΟΚ τ΄ςρα είδα και το extra edit δεν πειράζει ...
Δεν μίλισε κανένας για 'καημένους' Αλβανούς απλά δεν έχουν κατά την ταπεινή μου άποψη (και τα ταξίδια μου στην χώρα τους και την σχέση μου μαζί τους ) τόσο οργανωμένη αντικατασκοπεία.
Το καλό που μας θέλω τους Έλληνες να οργανώσουμε σωστά την χώρα μας και να δουλέψουμε ώστε να μην φοβόμαστε κανέναν , Ελληνοποιημένο μετανάστη ή μή Αλβανό, Πακιστανό Γάλλο ή Πορτογάλλο -
Monica αυτές οι μπούρδες για τον Τσενάϊ είχαν κυκλοφορήσει το 2007 και αυτές τις μέρες ξανακυκλοφόρησαν σε κάποια αξιόλογα blog ( ) αλλά και forum (ξανά )
Tο internet δεν ενημερώνει μόνο...
-
Ο χρήστης Black-eyed έγραψε:
Monica αυτές οι μπούρδες για τον Τσενάϊ είχαν κυκλοφορήσει το 2007 και αυτές τις μέρες ξανακυκλοφόρησαν σε κάποια αξιόλογα blog ( ) αλλά και forum (ξανά )Tο internet δεν ενημερώνει μόνο...
Πρέπει κάποτε να σταματήσουμε να βλέπυμε τι κάνουν οι άλλοι και να δούμε τι κάνουμε εμείς οι ' ανώτεροι '
Όσο για το Ιντερνετ είναι σαν τη κοινωνία ούτε πιο καλό ούτε πιο κακό ...
-
Ο χρήστης Black-eyed έγραψε:
Monica αυτές οι μπούρδες για τον Τσενάϊ είχαν κυκλοφορήσει το 2007 και αυτές τις μέρες ξανακυκλοφόρησαν σε κάποια αξιόλογα blog ( ) αλλά και forum (ξανά )Tο internet δεν ενημερώνει μόνο...
Ναι φυσικα για αυτο ας αφησουμε το χρονο να μας δειξει ποιος εχει περισσωτερο δικιο.... μηπως ομως θα ειναι αργα τοτε?????
-
Πάντως ο πατέρας του όντως δούλευε στις Αλβανικές μυστικές υπηρεσίες-αστυνομία.
Τα υπόλοιπα βέβαια είναι άσχετα -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πάντως ο πατέρας του όντως δούλευε στις Αλβανικές μυστικές υπηρεσίες-αστυνομία.
Τα υπόλοιπα βέβαια είναι άσχεταΟι οποίοι πλέον στην Αλβανία είναι το 'παλιό' κράτος, εν πολλοίς μισητοί και χωρίς καμία εξουσία ....
στην Αλβανία σήμερα αγαπάνε τους Αμερικάνους και γιορτάζουν τo Halloween ....
οποτε φαντάζεστε πόσο αγαπητό θα είναι ένα πρώην μέλος της κομμουνιστικής αστυνομίας - μυστικής υπηρεσίας
-
Είχα δει μια ταινία με τον Τσενάι....
Μαμά του ήταν κάποια κα. Ρόζμαρι αν θυμάμαι καλά.BTW, το πρόβλημα δεν είναι να οργανωθούν κάποιοι, αλλά το ότι αυτοί οι κάποιοι προέρχονται από χώρα με σύνορα δίπλα στην Ελλάδα. Κάτι που δεν συνέβη ούτε στις ΗΠΑ, ούτε στη Γερμανία. Στις ΗΠΑ, ας πούμε, κάτι κομμουνισταί και κάτι Γιαπωνέζοι εξατμίστηκαν ή φυλακίστηκαν μόλις δημιουργήθηκε έστω και υποψία αντεθνικής δράσης. Οι Έλληνες μόνο κάτι μουχλιασμένα τυριά από την πατρίδα, άντε και καμιά νύφη, έφερναν.
-
εχουμε κρατος μπαχαλο σταση πληρωμων οι Ελληνες πληρωνουμε ενοικιο για την ιδιοκτησια μας(ακινητη περιουσια)και ενω ισως βγουμε απο το Ευρω θελουμε να νομιμοποιησουμε ως Ελληνες και αλλους...;
το σχεδιο βλεπω της εθνικης συρρικνωσης ειναι σε πληρη εξελιξη...
ωραια.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εχουμε κρατος μπαχαλο σταση πληρωμων οι Ελληνες πληρωνουμε ενοικιο για την ιδιοκτησια μας(ακινητη περιουσια)και ενω ισως βγουμε απο το Ευρω θελουμε να νομιμοποιησουμε ως Ελληνες και αλλους...;το σχεδιο βλεπω της εθνικης συρρικνωσης ειναι σε πληρη εξελιξη...
ωραια.
δεν γινεται να βγουμε απο το ευρω δεν ειναι τοσο απλο
ουτε μπορουμε να φυγουμε με το ετσι θελω και σιγουρα δε μπορουν να μας βγαλουν με το ετσι θελω
και καποια κρατη που μιλανε (Γερμανια) , καλυτερα να το βουλωσουν γιατι εχουν βαλει και αυτοι το χερακι τους στην ολη κατασταση διατηρωντας σταθερους τους μισθους τους για να παραμεινουν ανταγωνιστικοι
-
σωστο...
οπως οι Ελληνες ζουν πιο πλουσια απ οτι μπορουν ετσι και οι Γερμανοι εχουν παγωσει τους μισθους τεχνητα και ζουν χειροτερα απ οτι μπορουν για να ειναι ανταγωνιστικοι...
Γι αυτο τους κατηγορουν και οι Ιταλοι-Ισπανοι-Γαλλοι...μακαρι να ειναι ετσι φιλε μου για το € γιατι αλλιως
εγω σε πιστευω.τωρα τα παιχνιδια που παιζονται ειναι γνωστα...
η γνωστη χρυσοσκονη....end off topic....
-
πριν τελειωσω το να πω οτι ουτε και εγω δεν ηξερα τι παιζει με το θεμα ευρωζωνη , αλλα μου εξηγησε η αδερφη μου που ειναι οικονομολογα τι ελεγε ενα μαθημα τους η 'νομισματικη πολιτικη'
εκει με λιγα λογια εξηγουσε τι παιζει με το ευρω και την ευρωζωνη, και ανεφερε αναλυτικα τις συνθηκες
ελεγε λοιπον οτι οπως υπογραψαμε συνθηκη για να μπουμε, ετσι εχουμε υπογραψει συνθηκη για να βγουμε ή να μας διωξουν
τα βηματα ειναι τα εξης
εστω οτι τα παμε σκ@τα οπως τωρα..
πρωτα υποβαλλουμε ενα σχεδιο σαν αυτο που εχει υποβαλλει η τωρινη κυβερνηση και αν δε παει καλα, τοτε μας προτεινουν οι ευρωπαιοι ενα σχεδιοαν δε παει και αυτο καλα ή δεν το ακολουθησουμε , εχουμε ακομα μια ευκαιρια
ερχονται αυτοι εδω και διαχειριζονται την οικονομια μας
μετα αν δε παει καλα επειδη φταιμε εμεις (δυσκολο, αν εχουμε φτασει στο σημειο να κανουμε ο,τι μας λενε) , τοτε μας πετανε εξωμε λιγα λογια ειναι πολυπλοκη διαδικασια να μας βγαλουν απο το ευρω , πρεπει να φτασουμε στο απροχωρητο και να μην ειμαστε καθολου συνεργασιμοι για να γινει κατι τετοιο
επισης ειναι εξαιρετικα δυσκολο να βγουμε και με τη θεληση μας, ειδικα απο τη στιγμη που χρωσταμε πολλα
στα λεω στο περιπου, ετσι..? δεν τη πολυκατεχω τη συγκεκριμενη επιστημη, απλα μην ανησυχεις, ακομα και αν ειναι να βγουμε , εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας
τελος
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Αποπροσανατολιστή ετοιμάσου για πολυπολιτισμικό γάμο από προηγμένα έθνη. Στο γλέντι να σε δω με τα πεθερικά αγκαλιά
Δεν σε θέλω για γαμπρό ρε, θα το καταλάβεις;;;;
Συμφωνώ ότι δεν θα πρέπει οι μετανάστες να συνασπίζονται και να ζητάνε δικαιώματα σε μία ξένη χώρα. Οι οργανώσεις της Ελληνικής διασποράς θα πρέπει να διαλυθούν ΑΜΕΣΑ!
Ρε λέγε τώρα αν έρχεται κάτω από το σπίτι σου κάποιος μετανάστης από αυτούς που προτιμούν την χώρα μας και παραλαμβάνει την κόρη σου εσύ τί θα κάνεις θα χαιρετάς χαρούμενα από το μπαλκόνι?
-
Οταν γίνει αρχηγός ΕΛΛΑΣ και ΓΕΕΘΑ Αλβανός ας δέιξουμε την αγάπη μας τότε αδέρφια.
Πόσοι αλλοδαποί θα ειναι στην Ελλάδα το 2050 ξέρετε?
Αλλά τι λέεω οι Αλβανοί μας αγαπούν !
Ενας μονο ενας αναμεσα στους χιλιαδες 'καλούς' απο αυτούς να πάρει εξουσία την κάτσαμε.Κάποιοι λέγαν οτι οι Τουρκοι μας 'παιρνουν' οποτε θέλουν. ΟΚ .Αιντε να μιλήσουμε τωρα για τους Τουρκους.
Ελληνοποίηση, καλά πάμε! -
Κάτι έχω ακούσει ότι το Αγρίνιο είναι γεμάτο βλάχους
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Κάτι έχω ακούσει ότι το Αγρίνιο είναι γεμάτο βλάχουςΝαι δεν έχει πρωτευουσιάνους και προδοτες!
-
Αραγε οι μεταναστες θελουν να γινουν Ελληνες;
-
Φυσικά!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Φυσικά!Δεν θα ημουν τοσο σιγουρος.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;