πριν τελειωσω το να πω οτι ουτε και εγω δεν ηξερα τι παιζει με το θεμα ευρωζωνη , αλλα μου εξηγησε η αδερφη μου που ειναι οικονομολογα τι ελεγε ενα μαθημα τους η 'νομισματικη πολιτικη'
εκει με λιγα λογια εξηγουσε τι παιζει με το ευρω και την ευρωζωνη, και ανεφερε αναλυτικα τις συνθηκες
ελεγε λοιπον οτι οπως υπογραψαμε συνθηκη για να μπουμε, ετσι εχουμε υπογραψει συνθηκη για να βγουμε ή να μας διωξουν
τα βηματα ειναι τα εξης
εστω οτι τα παμε σκ@τα οπως τωρα..
πρωτα υποβαλλουμε ενα σχεδιο σαν αυτο που εχει υποβαλλει η τωρινη κυβερνηση και αν δε παει καλα, τοτε μας προτεινουν οι ευρωπαιοι ενα σχεδιο
αν δε παει και αυτο καλα ή δεν το ακολουθησουμε , εχουμε ακομα μια ευκαιρια
ερχονται αυτοι εδω και διαχειριζονται την οικονομια μας
μετα αν δε παει καλα επειδη φταιμε εμεις (δυσκολο, αν εχουμε φτασει στο σημειο να κανουμε ο,τι μας λενε) , τοτε μας πετανε εξω
με λιγα λογια ειναι πολυπλοκη διαδικασια να μας βγαλουν απο το ευρω , πρεπει να φτασουμε στο απροχωρητο και να μην ειμαστε καθολου συνεργασιμοι για να γινει κατι τετοιο
επισης ειναι εξαιρετικα δυσκολο να βγουμε και με τη θεληση μας, ειδικα απο τη στιγμη που χρωσταμε πολλα
στα λεω στο περιπου, ετσι..? δεν τη πολυκατεχω τη συγκεκριμενη επιστημη, απλα μην ανησυχεις, ακομα και αν ειναι να βγουμε , εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας
τελος