Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    VOLVO FORUM
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. VOLVO FORUM
    • 1
    • 2
    • 155
    • 156
    • 157
    • 158
    • 159
    • 272
    • 273
    • 157 / 273
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    61
    5460
    52847
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • D
      dimitrispat last edited by

@iatroud

Καλορίζικο και καλοτάξιδο το καινούργιο αυτοκίνητο με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα.

• Το τιμόνι στο δικό μου το νιώθω ελαφρύ στις στροφές εντός της πόλης.
        Εκτός πόλης και με περισσότερα χιλιόμετρα έχει ωραία αίσθηση.

• Κατανάλωση προς το παρόν έχω εντός πόλης 9,5 λίτρα και εκτός 7,5λίτρα
        (με ομαλή οδήγηση)

Συμφωνώ απόλυτα για τους αγρότες!!!

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • V
        volvozeus last edited by

iatroud Καλοταξιδο και να το χαιρεσαι παντα οπως την πρωτη μερα

Σχετικα με τις εντυπωσεις που παρεθεσες, ο Δημητρης νομιζω σε κατατοπισε. Να προσθεσω μονο οτι:

• Τα 4κυλινδρα εχουν μικροτερης χωρητικοτητας παγουρακι για το πλυστικο υγρο, ακομα κι αν εχουν xenon με πλυστικα
        • Το μονο σενταν που θυμαμαι να προσφεροταν σαν εξτρα εξοπλισμος ο πισω υαλοκαθαριστηρας ηταν το πεζο 406
        • Τα φρενα εκτος του οτι ειναι καινουρια, εχουν το εξης χαρακτηριστικο...δεν εχουν αποτομο αρχικο bite, και εχουν αρκετα μεγαλη διαδρομη. Ετσι μπορεις καλυτερα να ελεγξεις την ενταση του φρεναρισματος...ειναι καλο για τους επιβατες. Σε φρεναρισμα πανικου ομως με το EBA (emergency brake assist - αναλυση παρακατω) φευγουν σφραγισματα.
        • Τα φωτα εχε τα μονιμα στη μεσαια σκαλα. Θα σβηνουν μονα τους οταν σβηνεις την μηχανη.
        • Τι αυτοκινητο οδηγουσες πριν? Ειχε υδραυλικο ή ηλεκτρουδραυλικο τιμονι? Γενικα εχει αρκετο βαρος και πολυ καλη αισθηση. Ισως να παιζουν ρολο και τα 16αρια που φορας, αν και στου Jim_C30 δεν μου φανηκε ελαφρυ . Παντως εχει μεταβλητη υποβοηθηση και οσο αυξανονται τα χιλιομετρα βαραινει.
        • Ο κεντρικος καθρεπτης ειναι ενα απο τα σημεια που εχουν γινει 'εκπτωσεις' στα f/l
        • Γενικα παρολο που εχω και ηλιοροφη υπαρχει αισθητος αερας πανω απο το κεφαλι μου (1.92).. Πισω βεβαια....μπρος στα καλη....
        • Ελληνικα απο οτι θυμαμαι μονο η Οπελ εχει? Εχουν κι αλλες?

Στις 31 τελικα δεν θα την κανω βορεια λογω αγροτων...οποτε ειμαι μεσα για την συναντηση...και φυσικα περιμενουμε και καινουριες παρουσιες!

• V
          volvozeus last edited by

The power brake booster (servo) is single acting and has an integrated mechanical function for
          Emergency Brake Assist (EBA). The power brake booster is connected to the engine's intake manifold
          and to a vacuum pump.
          The power brake booster is located in the engine compartment against the bulkhead. The brake control module (BCM) with hydraulic unit is always located in the engine compartment on the left-hand side at the bulkhead.The illustration displays the power brake booster in partial braking position, brake release.
          The power brake booster (servo) is single acting (one membrane) and has an integrated mechanical function for EBA (Emergency Brake Assist).

EBA General
          EBA is activated when the driver presses the brake pedal sufficiently hard and fast. Full servo effect is applied and the ABS function controls the brake effect depending on the circumstances.

Braking without emergency brake assistance
          The EBA unit is designed to be activated in certain conditions. During normal braking these conditions are not met and the EBA unit remains in 'passive' mode and the power brake booster functions as normal.

Braking with emergency brake assistance
          If the driver presses the brake pedal sufficiently hard and fast, the ball sleeve (8) moves faster (further to the left in the illustration) than the guide housing (7). The spring (10) affects the locking sleeve (11) which depresses the balls (9) on the ball sleeve ramp and locks them in this position. The EBA unit is now activated.

When the EBA unit is activated, the brake pedal/push rod (4) are in principle disconnected
          from the valve piston (5). The driver can therefore depress the brake pedal without any more physical effort.

Releasing the brake after braking with emergency brake assistance
          The driver controls the pressure reduction through pedal movement. Reduction occurs in the normal way, that is the valve piston closes the valve (3) for atmospheric pressure and opens the vacuum valve (2). The EBA unit remains in the activated position during pressure reduction. Just before standby position is reached the locking sleeve (11) comes into contact with the mounting bracket (6). The locking sleeve is pushed back to its original position and the EBA unit is returned to 'passive' mode.

• J
            jim_c30 last edited by

Έλα καλημέρα παιδιά!
            Κωνσταντίνε ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια! Βέβαια εγώ δεν έχω τις γνώσεις σου αλλά τα βασικά, τα παλεύω κάπως...
            Λοιπόν ας ξεκινάμε να δηλώνουμε συμμετοχές και άτομα για να κανονίσω το τραπέζι την άλλη Κυριακή!
            Έχουμε και λέμε:
            Jim_C30 +1
            Volvozeus +1 (Φαντάζομαι θα έχεις συνοδηγό )
            Iatroud +2?
            Δηλώστε συμμετοχές και οι υπόλοιποι παιδιά...

Ξέχασα να αναφέρω ότι στον Αυλώνα υπάρχουν μέρη πολύ ωραία για ομαδική φωτογράφιση. Αισθάνομαι ότι ίσως αυτή να είναι η μεαλύτερη σε μέλη συνάντησή μας...
            Περιμένουμε συμμετοχές!

• J
              jim_c30 last edited by

Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:

• Ελληνικα απο οτι θυμαμαι μονο η Οπελ εχει? Εχουν κι αλλες?

Πάντως εγώ από ότι γνωρίζω σε Opel Vectra μοντέλο 2000 οι ενδείξεις του πίνακα οργάνων είναι στα Αγγλικά. Δε γνωρίζω αν μετέπειτα αυτό άλλαξε ... Μήπως ξέρει κάποιος να μας πει αν όντως είναι πλέον στα Ελληνικά ή αν γνωρίζει κανείς κάποια άλλη εταιρία με Ελληνικές ενδείξεις στον πίνακα οργάνων! Η Saab πχ στο 9.5 Aero που ξέρω, έχει τις ενδείξεις στα Αγγλικά.

• L
                lumens last edited by

Καλησπέρα, έχω αυτό τον καιρό ένα C30 1.6, και έχει φτάσει τα 60kkm. Μπορεί κάποιος να μου πει τι περιλαμβάνει το σέρβις και ένα εκτιμώμενο κόστος (είμαι Χανιά και θα μου πιάσουν τον κώλο μάλλον);

Και επίσης τι λάδια παίρνει για να τα αγοράσω από αλλού και να τους τα πάω εγώ;

Ευχαριστώ.

• V
                  volvozeus last edited by

...σχετικα με την χωρητικοτητα του δοχειου του πλυστικου, τα νουμερα με δικαιωνουν...στα 4κυλινδρα η χωρητικοτητα ειναι 4.0l ενω στα 5κυλινδρα 6.5l

Εχει κανεις ηλεκτρονικο ελεγχο σταθμης λαδιου? Ενω υπαρχει αμφιβαλω αν κανεις το εχει

• I
                    iatroud last edited by

• Τι αυτοκινητο οδηγουσες πριν?
                      Opel astra special edition 2000 (για τα 100 χρόνια της όπελ)

-Ειχε υδραυλικο ή ηλεκτρουδραυλικο τιμονι?
                    Να πάρω το 50-50? πάντως ήταν ευχάριστα βαρύ

• ..τα 16αρια που φορας,
                      **αν δεν κάνω λάθος είναι 195/65/15
                      **
                    • Ελληνικα απο οτι θυμαμαι μονο η Οπελ εχει?
                      είχε ελληνικά και ήταν ευχάριστη έκπληξη για τότε (2001)

Iatroud +2 confirmed

Ξέχασα να αναφέρω ότι στον Αυλώνα υπάρχουν μέρη πολύ ωραία για ομαδική φωτογράφιση.
                    **οι φυλακές των ανηλίκων?!
                    **
                    Αισθάνομαι ότι ίσως αυτή να είναι η μεαλύτερη σε μέλη συνάντησή μας...
                    **θα είναι ακόμη μεγαλύτερη αν βρούμε και τπτ αγροτοσυνδικαλιστές στον δρόμο μας **

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • J
                      jim_c30 last edited by

Έχουμε και λέμε λοιπόν.
                      Jim_C30 + 1
                      VolvoZeus + 1
                      Iatroud + 2
                      Συνεχίζουμε....

@VolvoZeus
                      Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοια πράγμα στο δικό μου αυτοκίνητο! Τουλάχιστον δε μου έχει εμφανίσει ποτέ μήνυμα τέτοιο στην οθόνη για check oil level αν εννοείς αυτό.
                      Όντως το δοχείου πλυστικού στο δικό μου χωράει 4lt καθώς το γέμισα και πήρα μέσα ενα 4κιλο μπετονάκι απεσταγμένο νερό! Έγραψε λοιπόν ο Κωνσταντίνος πάλι...

@Iatroud
                      Σου εγγυόμαι ότι μέχρι εκεί δεν υπάρχει κανένα απολύτως μπλόκο! Το επόμενο νομίζω είναι στα διόδια της Τραγάνας ή στην Υλίκη!
                      Αθήνα-Ωρωπός περίπου 45 χιλιόμετρα.
                      Αθήνα - Αυλώνας 47 χιλιόμετρα.
                      Ωρωπός - Αυλώνας 18 χιλιόμετρα.
                      Οι φυλακές ανηλίκων βρίσκονται 2 χιλίομετρα έξω από το χωριό ( πόλη 10000 κατοίκων είναι) ενώ το Στρατόπεδο 3,5 χιλίομετρα έξω από την άλλη πλευρά όμως!
                      Για τα ωραία μέρη βλέπε Μεγάλη Βρύση, Αγία Τριάδα και γενικά τη διαδρομή του Rally Acropolis!!!!!!!

Άντε και gps έγινα για χάρη σας....

• V
                        volvozeus last edited by

iatroud Δεν νομιζω αλλη εταιρεια περαν της Οπελ να εχει ελληνικο μενου..Οσο για το τιμονι ισως τελικα να εχει να κανει και με την διασταση που φορας.

Jim_C30 Αν δεν ανοιξουν τα μπλοκα βλεπω αρκετους να δισταζουν, αν και δεν επηρεαζομαστε απ' οτι καταλαβα. Ειδικα παντως ο georgosk θα εχει προβλημα...

@Lumens, Εκτος απο λαδια, φιλτρα, μπουζι και γενικο ελεγχο δεν προβλεπεται κατι αλλο, ισως ομως να χρειαζεσαι και τακακια αν δεν εχουν αλλαχτει μεχρι τωρα. Τις προδιαγραφες λαδιων μπορεις να τις βρεις στο μανουαλ, ανοιγοντας το καπω πανω απο τον προφυλακτηρα, αλλα και αρκετες σελιδες πισω στο φορουμ μιας και ειναι ενα θεμα που εχει εξαντληθει!

ΥΓ: Ο δικαστης που ειναι σημερα?

• J
                          jim_c30 last edited by

Jim_C30 Αν δεν ανοιξουν τα μπλοκα βλεπω αρκετους να δισταζουν, αν και δεν επηρεαζομαστε απ' οτι καταλαβα. Ειδικα παντως ο georgosk θα εχει προβλημα...

Παιδιά πηγαίνω 2 φορές την εβδομάδα Αυλώνα λόγω δουλειάς και η διαδρομή Αθήνα-Αυλώνας δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση να κλείσει! Εγγύηση...Φυσικά ούτε ο Ωρωπός!
                          Με τον Δικαστή μίλησα το μεσημέρι τηλεφωνικώς και είπε ότι θα κάνει εμφάνιση στο φόρουμ το βράδυ! Κάτι πάντως που μου είπε νομίζω Κωνσταντίνε πρέπει να του απαντήσεις...

• I
                            iatroud last edited by

http://www.wikimapia.org/s/#lat=38.2555 ... 14&m=b&v=8 (χάρτης ευρύτερης περιοχής)
                            http://agiosthomas.50webs.com/per_vrisi.htm (σημεία ενδιαφέροντος)
                            http://el.wikipedia.org/wiki/Ω�% ... F%8C%CF%82 (πληροφορίες ωρωπός)
                            http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=116 πρόγνωση θήβας (έως Τετάρτη 27/1)
                            http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=86 πρόγνωση β.προαστίων (έως Τετάρτη 27/1)

• J
                              jim_c30 last edited by

Ο χρήστης iatroud έγραψε:
                              http://www.wikimapia.org/s/#lat=38.2555712&lon=23.7086678&z=13&l=14&m=b&v=8 (χάρτης ευρύτερης περιοχής)
                              http://agiosthomas.50webs.com/per_vrisi.htm (σημεία ενδιαφέροντος)
                              http://el.wikipedia.org/wiki/Ω�% ... F%8C%CF%82 (πληροφορίες ωρωπός)
                              http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=116 πρόγνωση θήβας (έως Τετάρτη 27/1)
                              http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=86 πρόγνωση β.προαστίων (έως Τετάρτη 27/1)

Κορυφαίος ο Δημήτρης!!!!
                              • F
                                fotis69 last edited by

Ο χρήστης iatroud έγραψε:
                                24 ώρες vol (v) idas! Καταγραφή πρώτων εντυπώσεων:

Θετικά:
                                ηχομόνωση, απόκριση και ήχος κινητήρα, ποιότητα και φινίρισμα πλαστικών, αίσθηση διακοπτών, αυτοματισμοί (όπως ο εντυπωσιακός αισθητήρας ηλιακής ακτινοβολίας που μου άλλαξε φωτισμό στο ταμπλό μόλις βγήκα από στενό σκοτεινό στενάκι σε φαρδύ ηλιόλουστο δρόμο!), θέση και στάση οδήγησης (αρχοντική, έως παρεξηγήσιμη για ψώνισμα στα μάτια 3ων), αίσθηση χειρόφρενου και κιβωτίου, εργονομία, η ψηφιακή βελόνα στο ραδιόφωνο (απίστευτη ευκολία), το σύστημα κλιματισμού στην αυτόματη ρύθμιση, το φίλτρο καμπίνας το οποίο δεν σε προβληματίζει ακόμη και όταν σταματάς πίσω από λεωφορείο! τα σποτ ανάγνωσης μπρος πίσω αεροπορικού τύπου καθώς και η ένδειξη για τις ζώνες που παραπέμπει επίσης σε άλλο μεταφορικό μέσο, το αμορτισέρ στο καπώ, το διάφανο κλιπ κάτω αριστερά στο παρπρίζ, η κρεμάστρα για το σακάκι φυσικά,

Αρνητικά:
                                μικρός κεντρικός καθρέπτης σε αντιδιαστολή με τα κτήνη τους πλαϊνούς, περιορισμένοι χώροι επιβατών, το κεφάλι των πίσω επιβατών βρίσκει ταβάνι από τα 181εκ+, το κεφάλι του οδηγού πλησιάζει αρκετά εύκολα επίσης ταβάνι από τα 185εκ+ ακόμη και με το κάθισμα χαμηλωμένο (volvozeus πως την παλεύεις εσύ με τα εκατοστά σου?), απουσία μηνύματος για στάθμη νερού υαλοκαθαριστήρων (άκου απαιτήσεις θα πει κάποιος, έλα όμως που θα μου κακοφανεί γιατί τα προηγούμενα 9 χρόνια δεν είχα κοιτάξει ποτέ και δεν είχα μείνει επίσης ποτέ από νερό στα πλυστικά μου), απουσία βομβητή στα ξεχασμένα αναμμένα φώτα, απουσία ένδειξης ημερομηνίας για να ξέρεις αν κυκλοφορείς δακτύλιο, κατανάλωση (11,3+ εντός πόλης με ηπιότατη οδήγηση σε ισάδη, Καλλιθέα-Αμπελοκήπους ώρες αιχμής, και αλλαγές σχέσεων πέριξ των 3000στροφών), απουσία ελληνικής γλώσσας στα μνμτα,

Περιέργεια επίσης μου προκλήθηκε από:
                                την αίσθηση του τιμονιού που παραείναι ελαφρύ στις χαμηλές ταχύτητες, σε σημείο να κάνω ελαφριά ζιγκ ζαγκ στην παραλιακή προκειμένου να διατηρήσω την λωρίδα μου. σε υψηλότερες ταχύτητες δεν πρόλαβα να δω πως είναι, οπότε επιφυλάσσομαι για το επόμενο ριπορτ.
                                την απουσία πίσω υαλοκαθαριστήρα (έψαχνα ενστικτωδώς να τον βρω και να τον ενεργοποιήσω καθώς έβρεχε χθες μετά την παραλαβή μου!)
                                την αίσθηση των φρένων στο απότομο πάτημα, όταν και αυξάνεται ελεγχόμενα η διαδρομή στο αντίστοιχο πεντάλ και μένεις αρχικά με την απορία για το αν θα σταματήσει! τελικά σταματάει μαλακά χωρίς την αίσθηση εμπλοκής abs.

overall:
                                δεν θέλεις να πατήσεις το γκάζι, θες να περάσεις περισσότερη ώρα μαζί του. την ένταση στο ηχοσύστημα την διατηρείς κοντά στο μιν για να απολαμβάνεις την ηχομόνωση επί της μεσογείων (κεντρικής λεωφόρου για τους εκτός αθηνών αναγνώστες)
                                το αυτοκίνητο με έκανε από την πρώτη μέρα να χαμογελάσω, καιρό είχα να το νιώσω, ελπίζω να διατηρηθεί καιρό αυτή η αίσθηση και να μην χαθεί παρέα με την μυρωδιά του καινούριου..!

ευχαριστώ για την ανάγνωση και κατανόηση!

@Φώτη καλορίζικο, έχω δίχρονο υιό κούκλο, η κόρη σου έχει προίκα?!
                                @αγρότες, φίλοι ανοίξτε τους δρόμους μου γιατί δεν μπορώ να μπω στα χωράφια σας (έχω και κουάρτζ σαλόνι!)
                                @άντε να πιούμε κάνα καφέ στον Ωρωπό!

φιλε δημητρη,δυστυχως για τι γιοκα σου,παρεπιμπτοντως να σου ζησει κ να τον χαρεις να κανει τα ονειρα του πραγματικοτητα,δυστυχως ομως προικα γιοκ..αντε το πολυ μεχρι την ωρα της παντρειας να εχει ενα vovlo s.40 οποτε μαζι κ με το δικο σου,που θα χεις χαρισει κ συ στο γιοκα σου,θα εχουν 2 αυτοκινητα κ θα μπορουν να ανοιξουν μια μαντρα π.χ..
                                παντως σου εγγυωμαι οτι ειναι ΘΕΑ. Η ΘΕΑ ΜΟΥ Κ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ..
                                αντε ισως τα εχουμε μαζι μας σε καποια συναντηση κ γινει το προξενιο..

• D
                                  dikastis83 last edited by

iatroud Δεν νομιζω αλλη εταιρεια περαν της Οπελ να εχει ελληνικο μενου..Οσο για το τιμονι ισως τελικα να εχει να κανει και με την διασταση που φορας.

@Lumens, Εκτος απο λαδια, φιλτρα, μπουζι και γενικο ελεγχο δεν προβλεπεται κατι αλλο, ισως ομως να χρειαζεσαι και τακακια αν δεν εχουν αλλαχτει μεχρι τωρα. Τις προδιαγραφες λαδιων μπορεις να τις βρεις στο μανουαλ, ανοιγοντας το καπω πανω απο τον προφυλακτηρα, αλλα και αρκετες σελιδες πισω στο φορουμ μιας και ειναι ενα θεμα που εχει εξαντληθει!

Χαχα!Εδω ειναι και ο Δικαστης!
                                  Επιβεβαιωνω τα του σερβις που ζητας Lumens.

• D

Ο χρήστης Jim_c30 έγραψε:

Παιδιά πηγαίνω 2 φορές την εβδομάδα Αυλώνα λόγω δουλειάς και η διαδρομή Αθήνα-Αυλώνας δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση να κλείσει! Εγγύηση...Φυσικά ούτε ο Ωρωπός!
                                    Με τον Δικαστή μίλησα το μεσημέρι τηλεφωνικώς και είπε ότι θα κάνει εμφάνιση στο φόρουμ το βράδυ! Κάτι πάντως που μου είπε νομίζω Κωνσταντίνε πρέπει να του απαντήσεις...

Η πολυαναμενομενη απαντηση!Κανονικα Κυριακη μεσα.Πως τη βαριεμαι ομως τη διαδρομη προς Ωρωπο...Ημουν και τοσο καιρο Αυλωνα στο ΚΕΤΘ με φουλ δρομολογια με Σταγερ,λεωφορειο,καναδεζα,βυτιοφορο και τα ρεστα.Αν δε φερω συνοδηγο κανονιστε καποιος να μου κανει τον σωφερ ως τον Ωρωπο γιατι εγω θα κοψω καμια φλεβα! johnkyr θα προσφερθεις.....?

• D

Ρε παιδια(Κωνσταντινε).τι φλασιες τρωει ο συναγερμος μου και βαραει οπως και οποτε να ναι?Κανονικα λεμε τωρα να ανεβαινω ταπα τη Θρακομακεδονων και να βαραει συναγερμος.Τι διαολο γινεται με τα κουμπια στο τηλεχειριστηριο?

• D

Ο χρήστης georgosk έγραψε:
                                        @ fotis69
                                        Καλορίζικο και καλοτάξιδο. Από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες είναι σε άριστη κατάσταση.

@ jim_c30
                                        Δημήτρη ευχαριστώ που με σκέφτεστε και εμένα τον Πατρινό. Το μπλόκο στο Αίγιο μας προέκυψε χθες και από ότι φαίνεται τα πράγματα αγριεύουν γύρο από το θέμα. Οπότε, για την ώρα και μέχρι να ανοίξουν οι δρόμοι, συναντήσεις μόνο σε τοπικό επίπεδο όπως το προηγούμενο Σάββατο

Μετά από αρκετά αστικά μόνο χιλιόμετρα η μέση κατανάλωση ανέβηκε στο 11
                                        Επίσης πήρα στο αυτοκίνητό μου δώρο ένα MP3 το οποίο συνέδεσα με την AUX. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω πρόσβαση στο μενού μέσω των χειριστηρίων του αυτοκινήτου παρά μόνο για την αυξομείωση του ήχου. Αυτό, όταν δεν έχεις συνεπιβάτη και εν κινήσει, κάνει το χειρισμό του MP3 δύσκολο. Έτσι το έχω στην τυχαία προσπέλαση και το αφήνω να παίζει τα κομμάτια που έχω βάλει σαν να είναι ένα τεράστιας χωρητικότητας CD.

Ποσο περηφανος μπορω τωρα να νιωθω που εβαλα την υποδοχη usb!!!! 21000χρονια μπροστα!!!!

• D

Έχουμε και λέμε λοιπόν.
                                          Jim_C30 + 1
                                          VolvoZeus + 1
                                          Iatroud + 2
                                          Συνεχίζουμε....

@VolvoZeus
                                          Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοια πράγμα στο δικό μου αυτοκίνητο! Τουλάχιστον δε μου έχει εμφανίσει ποτέ μήνυμα τέτοιο στην οθόνη για check oil level αν εννοείς αυτό.
                                          Όντως το δοχείου πλυστικού στο δικό μου χωράει 4lt καθώς το γέμισα και πήρα μέσα ενα 4κιλο μπετονάκι απεσταγμένο νερό! Έγραψε λοιπόν ο Κωνσταντίνος πάλι...

@Iatroud
                                          Σου εγγυόμαι ότι μέχρι εκεί δεν υπάρχει κανένα απολύτως μπλόκο! Το επόμενο νομίζω είναι στα διόδια της Τραγάνας ή στην Υλίκη!
                                          Αθήνα-Ωρωπός περίπου 45 χιλιόμετρα.
                                          Αθήνα - Αυλώνας 47 χιλιόμετρα.
                                          Ωρωπός - Αυλώνας 18 χιλιόμετρα.
                                          Οι φυλακές ανηλίκων βρίσκονται 2 χιλίομετρα έξω από το χωριό ( πόλη 10000 κατοίκων είναι) ενώ το Στρατόπεδο 3,5 χιλίομετρα έξω από την άλλη πλευρά όμως!
                                          Για τα ωραία μέρη βλέπε Μεγάλη Βρύση, Αγία Τριάδα και γενικά τη διαδρομή του Rally Acropolis!!!!!!!

Άντε και gps έγινα για χάρη σας....

Μη μου θυμιζεις φυλακες Αυλωνα...τα νευρα μου!

• sprsk
                                            sprsk last edited by

Έλα καλημέρα παιδιά!
                                            Κωνσταντίνε ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια! Βέβαια εγώ δεν έχω τις γνώσεις σου αλλά τα βασικά, τα παλεύω κάπως...
                                            Λοιπόν ας ξεκινάμε να δηλώνουμε συμμετοχές και άτομα για να κανονίσω το τραπέζι την άλλη Κυριακή!
                                            Έχουμε και λέμε:
                                            Jim_C30 +1
                                            Volvozeus +1 (Φαντάζομαι θα έχεις συνοδηγό )
                                            Iatroud +2?
                                            Δηλώστε συμμετοχές και οι υπόλοιποι παιδιά...

Ξέχασα να αναφέρω ότι στον Αυλώνα υπάρχουν μέρη πολύ ωραία για ομαδική φωτογράφιση. Αισθάνομαι ότι ίσως αυτή να είναι η μεαλύτερη σε μέλη συνάντησή μας...
                                            Περιμένουμε συμμετοχές!

Για πότε λέμε ?

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 155
                                            • 156
                                            • 157
                                            • 158
                                            • 159