-
εγώ θα είμαι εκεί πάντως σίγουρα
-
Έχει καμιά 10αριά θέσεις ακόμα όπως ενημερώθηκα πάντως...
Το ψήνω...αλλά θέλω παρεούλα...μόνος μου δε πάω...
-
Εγώ έκλεισα να κατέβω!
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
...Συμμετοχή 60 ευρώ για άυτοκίνητα δρόμου, 80 ευρώ για τα αγωνιστικά
Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 22960-25099 ή στειλτε email στο i.athanasakos@athenscircuit.gr
http://www.athenscircuit.grΑυτο το site είναι του νέου ιδιοκτήτη της πίστας? Είναι στα πρότυπα των Σερρών. Φαίνεται ότι κάτι πάει να οργανωθεί στα Μέγαρα.
Εύχομαι με το καλό και γρήγορα. Όλοι θα είναι κερδισμένοι. Ειδικά ο ιδιοκτήτης μόλις επιτρέψει την είσοδο ιδιωτών και σε καθημερινές εκτός τρακ ντει. Όπως ήταν πριν δηλαδή. Τα έχουμε ξαναπεί πολλές φορές άλλωστε. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο νομικό κώλυμα (είχα ακούσει ότι το χαρτί που υπογράφαμε περί αποποίησης ευθυνών για κάτι 'στραβό' μέσα στην πίστα ήταν ψιλοέωλο σε κάποιο ενδεχόμενο δικαστήριο. Δεν το γνωρίζω με βεβαιότητα όμως αυτό.) αλλά αν δεν υφίσταται τέτοιο θέμα τότε με την πίστα ανοικτή μόνο για τρακντέι η ιδιοκτήσια χάνει πολλά πενηντάρικα ακόμη και με τις ελάχιστες παροχές αλλά και ποιότητα οδοστρώματος που έχει η πίστα αυτή τη στιγμή ...
Για διασκέδαση, τα τρακ ντει είναι τέλεια. Αλλα αν θέλεις να κάνεις 'δοκιμές' σε αυτοκίνητο, γραμμές και άλλα, τότε η 'μοναξιά' είναι ψιλοαπαραίτητη ...
-
ποιος ειναι ο νεος ιδιοκτητης της πιστας?
-
Η πίστα δεν έχει αλλάξει ιδιοκτήτη , ούτε και πρόκειται.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Το ψήνω...αλλά θέλω παρεούλα...μόνος μου δε πάω...Εγώ έρχομαι αν είναι είτε συνοδηγός είτε με δικό μου αλλά δεν το βάζω μέσα στην πίστα ως έχει.
-
Θα είμαι κι εγώ εκεί αλλά μόνο για τη παρέα μιας και δεν έχω ετοιμοπόλεμο αυτοκίνητο για τη πίστα.
Θα είναι πάντως κι άλλοι συνφορουμίτες ..... και μάλιστα κάποιος με νέο εργαλείο -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Το ψήνω...αλλά θέλω παρεούλα...μόνος μου δε πάω...Εγώ έρχομαι αν είναι είτε συνοδηγός είτε με δικό μου αλλά δεν το βάζω μέσα στην πίστα ως έχει.
Βασικά απ'ότι βλέπω θα βρέχει...οπότε αν περάσω θα περάσω για βόλτα απ'ότι βλέπω
Θα σε πάρω τηλ αν πάω.
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Η πίστα δεν έχει αλλάξει ιδιοκτήτη , ούτε και πρόκειται.Δεν είμαι το υποθηκοφυλακείο Μεγάρων ή η εφορία τμήμα συμβολαίων, αλλά πριν 1-1.5 χρόνο δεν είχε αλλάξει 'χέρια' η πίστα? Αυτό εννοώ λέγοντας 'νέο ιδιοκτήτη'. Τουλάχιστον αυτό είχε κυκλοφορήσει ευρύτερα. Αν και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τόσο καιρό υπήρχε τέτοια 'μυστικοπάθεια'. Όπως είπα όμως δεν έχει τόση σημασία το 'πριν' αλλά το μέλλον για αυτό και ευχήθηκα τα καλύτερα για τη συνέχεια!
-
Ευχαριστούμε για τις ευχές, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο!
-
Μόλις γύρισα!
-
Λοιπόν.... πώς ήταν; Και δεν εννοώ αν διασκέδασες, αυτό εννοείται... εννοώ πώς είναι η πίστα, η άσφαλτος, οι λακούβες, οι εγκαταστάσεις, η οργάνωση, η εξυπηρέτηση κλπ.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
η άσφαλτος, οι λακούβες, οι εγκαταστάσεις, η οργάνωση, η εξυπηρέτηση κλπ.Δυστηχώς η άσφαλτο παραμ'ενει στα ίδια επίπεδα,αλλά όλος ο υπόλοιπος χώρος είναι άψογος!
Μπλόκαρε το ρημάδι το lap timer και δεν βγάζω άκρη με τους χρόνους(μέχρι να στεγνώσει η πίστα έπεσε πολύ γλύστρα..).....τεσπά,σημασία έχει οτι το ευχαριστηθήκαμε!
-
Όντως. Ειδικά για προπόνηση σε βρεγμένη/νωπό ήταν πολύ καλή ευκαιρία.
-
Ο χρήστης Strifter έγραψε:
Όντως. Ειδικά για προπόνηση σε βρεγμένη/νωπό ήταν πολύ καλή ευκαιρία.Με ποιό αυτοκίνητο ήσουν?
-
Πολύ τα χάρηκα που συνάντησα παλιούς και καλούς φίλους ...
Μπορεί να μην οδήγησα αλλά η παρέα, οι βόλτες στη πίστα, οι ήχοι, οι μυρωδιές και το .... ψοφόκρυο με αποζημίωσαν
Τελικά μου είχαν λείψει τα Μέγαρα ! -
Kαι σε εμένα είχαν λείψει πολύ!
Περάσαμε πάρα πολύ ωραία...oι πρώτες βόλτες ήταν του φόβου και της υγρασίας (παρ'όλα αυτά είχαν ενδιαφέρον ), ενώ από τις 12 και μετά η πίστα ήταν στεγνή!!Η παρέα εξαιρετική και το αυτοκίνητο πάρα πολύ καλό!
Και εις άλλα με υγεία!
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Όντως. Ειδικά για προπόνηση σε βρεγμένη/νωπό ήταν πολύ καλή ευκαιρία.
Με ποιό αυτοκίνητο ήσουν?
M'ένα κόκκινο Λεόν Κούπρα μιας φίλης, μιας και περιμένω να παραλάβω το καινούργιο δικό μου.
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
η άσφαλτος, οι λακούβες, οι εγκαταστάσεις, η οργάνωση, η εξυπηρέτηση κλπ.
Δυστηχώς η άσφαλτο παραμ'ενει στα ίδια επίπεδα,αλλά όλος ο υπόλοιπος χώρος είναι άψογος!
Δηλαδή; Εγώ ίδιο τον βρήκα και τον υπόλοιπο χώρο...! Αναφέρομαι στα pits και τις εγκαταστάσεις, δεν ξέρω αν εννοείς κάτι άλλο Παντελή. Δεν μπήκα στην πίστα, οπότε ίσως εννοείς κάτι που δεν είδα.
Παμε Μεγαρα;