-
Είδα το avatar επιτέλους! Δεν τρελάθηκα... Είχα ακούσει 'απίστευτο' κλπ και περίμενα κάτι τρομερό. Ωραίο το 3δ δεν λέω (σε λίγο βλέπω να δίνουμε αβέρτα τα 13αρια) αλλά πολύ ....μέτριο...
-
ήμαρτον
-
ένα μπαν στον ντρίφτερ!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Είδα το avatar επιτέλους! Δεν τρελάθηκα... Είχα ακούσει 'απίστευτο' κλπ και περίμενα κάτι τρομερό. Ωραίο το 3δ δεν λέω (σε λίγο βλέπω να δίνουμε αβέρτα τα 13αρια) αλλά πολύ ....μέτριο...Διαφωνώ μαζί σου. Από το 3D δεν ξετρελλάθηκα και δεν είναι αυτό το highlight της ταινίας. Για να πω την αλήθεια ανυπομονώ να βγει σε BluRay να τη δω σε 2D. Το highlight είναι ο απίστευτος κόσμος που έχουν φτιάξει (καλλιτεχνική διεύθυνση) και βέβαια το πως όλα αυτά είναι ψηφιακά αλλά όχι να καταλαβαίνεις πως είναι επιπρόσθετα 'εφφέ' αλλά αντιθέτως αναπόσπαστο μέρος της ταινίας. Ενας οπτικά συναρπαστικός ψηφιακός κόσμος, που αν δεν κάνω λάθος δεν έχει ξαναεμφανιστεί στον κινηματογράφο. ΑΥΤΟ είναι το απίστευτο και το πρωτοποριακό και ο λόγος που αξίζει να δει κανείς την ταινία.
Κατά τα λοιπά, όποιος ήθελε να δει σκηνοθεσία, σενάριο κτλ. (πλην της ωραίας κεντρικής ιδέας του τι είναι το avatar) σαν μελλοντολογικό 'Χορεύοντας με τους λύκους' ένα πράμα με τις απαραίτητες πινελιές (οικολογία, σύγκρουση πολιτισμών και τρόπων ζωής κοκ.)
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
@ σαρμακ: συστείνεται για ρομαντική βραδιά?όχι ρε, τράβα να δεις αβαταρ να γουστάρετε
(θα κλάψει στον ώμο σου )
-
Ελπιζω να μην εχει ξαναμπει ...
Αυτο ειναι ενα ωραιο site για να φτιαξετε το δικο σας Avatar.
Nα το δικο μου -->
-
σερλοκ χολμς
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ειδικά και με την επιλογή του Law στη θέση του Watson και καπάκι το άλλο το πρεζάκι φέτες με τους κοιλιακούς τρίλιζα.Ποιόν εννοείς..;;
Η Ελληνική μυθολογία και πάλι στη μεγάλη οθόνη...!!
25 Μαρτίου στην Ελλάδα, (Καζακσταν, Ρωσία, Σιγκαπούρη), 26 Μαρτίου Αμερική κλπ..., σύμφωνα με αυτό http://www.imdb.com/title/tt0800320/
Αρκετά καλό δείχνει το cast, ελπίζω και η ταινία να είναι καλή για το είδος της....
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Ειδικά και με την επιλογή του Law στη θέση του Watson και καπάκι το άλλο το πρεζάκι φέτες με τους κοιλιακούς τρίλιζα.
Ποιόν εννοείς..;;
Η Ελληνική μυθολογία και πάλι στη μεγάλη οθόνη...!!
25 Μαρτίου στην Ελλάδα, (Καζακσταν, Ρωσία, Σιγκαπούρη), 26 Μαρτίου Αμερική κλπ..., σύμφωνα με αυτό http://www.imdb.com/title/tt0800320/
Αρκετά καλό δείχνει το cast, ελπίζω και η ταινία να είναι καλή για το είδος της....
-
Γουσταρω ταινια με ελληνικο θεμα,θα αρχισουμε παλι τα chain e-mails οπου θα στηλιτευουμε τα λαθη επανω σε μυθολογικο κείμενο
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Γουσταρω ταινια με ελληνικο θεμα,θα αρχισουμε παλι τα chain e-mails οπου θα στηλιτευουμε τα λαθη επανω σε μυθολογικο κείμενοΧμμμμ...Ας πούμε οτι, σ΄ο,τι αφορά την μυθολογία και μένα προσωπικά, είμαι πολύυυυυυ ελαστικός....Στις ταινίες που πλασάρονται ως ιστορικές, ψιλοκολλάω...
-
Μόλις είδα το Σέρλοκ Χολμς.
Ηθικό δίδαγμα: μην βιάζεστε να κρίνετε μια ταινία από την αφίσα της...
Ο ζωντοχήρος της Μαντόνας είχε κέφια και έκανε μια εξαιρετικά γυρισμένη ατμοσφαιρική ταινία δράσης. Ο τύπος πήρε την τεχνολογία του 2010 στα οπτικά εφέ και την προσάρμοσε στα δεδομένα του 19ου αιώνα. Αν ήταν Αμερικάνος σκηνοθέτης ή ο μαλακοβιόλης ο Μπεσόν θα βλέπαμε ιπτάμενους δίσκους και άλιεν στην ταινία. Άλλη μια απόδειξη περί ποιότητας ευρωπαϊκού κινηματογράφου.
Ο πρεζάκης Ε-ΞΑΙ-ΡΕ-ΤΙ-ΚΟΣ όπως επίσης και ο Law. Νταξ, θα προτιμούσα να δω κάποιον ψηλό, ξερακιανό με το γνωστό βικτωριανό στυλ Εγγλέζο. Ίσως αυτός που έκανε τον κακό να ήταν πιο κοντά στο μυθιστορηματικό Χολμς αλλά δεν νομίζω να μπορούσε να αποδώσει την έμπνευση του ζωντοχήρου.
Ο οποίος ζωντοχήρος έστησε μια ταινία στα πρότυμα σούπερ ηρώων Batman, Spiderman, Superman κλπ κλπ κλπ με την εξαιρετική διαφορά ότι ο δικός του ήρωας δεν αντλεί την ιστορία του από κόμικ αλλά από λογοτεχνικό βιβλίο και ότι η δική του δύναμη δεν είναι μπέρτες, μάσκες, μανδύες και πίπες για μικρά παιδιά αλλά το μυαλό και ο δαιμόνιος τρόπος σκέψης και δράσης του.
Αν κατάλαβα καλά από το φινάλε θα έχει και sequel. Ελπίζω να μην το γ@μήσει εκεί...ΥΓ: Δείτε τη
-
κι εγω την ειδα πριν απο λιγο, νταξει βλεποταν ευχαριστα, αλλα το παρακαναν λιγο με το ξυλο
περιμενα κατι καλυτερο απο το ζωντοχηρο
επισης περιμενα και καλυτερους διαλογους
ο πρωταγωνιστης δε μου αρεσει καθολου σαν ηθοποιος, ουτε και στο ironman που μου αρεσε περισσοτερο
σιγουρα δεν αξιζει για σινεμα..
-
Ταινία δράσης ήθελε να γυρίσει, δεν θα παίζαν και τις κουμπάρες. Στην τελική δεν γύριζε το 'Βατερλώ' για να κολήσει σε θέματα ιστορικής ανακρίβειας...
ratanplan προσδοκώμεν Megan Fox στρινγκοφορούσα σε αντίστοιχη διασκευή της Μαίρη Πόπινς...
-
ενταξει , δραση περιμενα απο τον συγκεκριμενο αλλα μετα το snatch ή ακομα και το συμπαθητικο rocknrolla , περιμενα κατι καλυτερο
και τα τελευταια batman ηταν ταινιες δρασης, αλλα ηταν πολυ καλες και αξιζαν σινεμα
το συγκεκριμενο καλυτερα να το 'ψωνισεις' μιας και υπαρχει ηδη σε καλη ποιοτητα απο οτι πηρε το ματι μου
-
+1 για Σερλοκ. Γυρισμένη από άλλη οπτική. Μου άρεσε.
είδα επίσης το Moon, δεν το περίμενα τόσο καλό.
στο περίμενε έχω και το Smoking Aces 2 ...Vinnie Jones rules!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
στο περίμενε έχω και το Smoking Aces 2 ...Vinnie Jones rules!
δες το, τα σπαει...
-
Νήσος a.k.a. Νήsos
Μεγάλη απογοήτευση.
Κακή δεν ήταν, δε γέλασα ωστόσο καθόλου, εκτός από ένα, άντε δύο, σημειά.
Ούτε για d/l._
-
Νομίζω ότι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, είναι κοροϊδία να δίνει κάποιος 7-8 ευρώ για να δει ελληνική ταινία. Η τελευταία που είδα και μου άρεσε (για ταινία) ήταν το Deep End. Που και αυτό δεν έχασα κάτι που το είδα από το greek-movies. Όλα τα άλλα σαχλοκομωδίες που πετάνε λίγο απ' όλα μέσα, αμολάνε και 3 ατάκες και το τελικό προϊόν θυμίζει επεισόδιο καθημερινής σειράς.
-
Ολες οι ελληνικές ταινίες είναι σαχλοταινίες. Και να με πληρώσουν 8 ευρώ δεν τις βλέπω όχι να δώσω κιόλας.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]