-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Aν και εμενα δεν το βγαζει 'φταιει' η φωτο υπογραφη του memberlist.php?mode=viewprofile&u=12329 που ειναι στην διευθυνση που σου γραφει στην φωτο.(Για καπoιο λογο εχουν το http://djpap.linuxfreaks.gr στα επικινδυνα sites)Δεν νομιζω προσωπικα οτι υπαρχει καποιο προβλημα
Fixed.
Ας ανεβάσει την υπογραφή του σε άλλο σέρβερ ο χρήστης. -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Παρακολουθώ (και έχω γράψει σε) τουλάχιστον 20 θέματα. Καθημερινά είχα τουλάχιστον 12-15 mail-ειδοποιήσεις για τα θέματα που παρακολουθώ.
Το τελευταίο 20ήμερο παίρνω μια ειδοποίηση κάθε 3-4 μέρες. Γνωρίζει κάποιος το λόγο;Οι ειδοποιήσεις σου γυρνούν πίσω στο σύστημα Τάκη! Κάτι παίζει με το μέιλ σου;
Γειά σου Σπύρο!
To mail μου δεν έχει αλλάξει εδώ και 3 χρόνια.
Από Thunderbird 2.κάτι πήγα σε 3.0 αλλά δεν βλέπω κάποιο φίλτρο ή κάτι άλλο παράξενο.
Σήμερα (χθες βράδυ μάλλον) έλαβα 6 ειδοποιήσεις. Θα το ξαναδώ...Τάκη, εξακολουθεί η forthnet να απορρίπτει τα μέιλ του συστήματος. Αιτιολογία:
*```
host mailgate.forthnet.gr[193.ΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧ] said: 550
5.7.1 Rejected because of SPF fail (NotPermitted). Look at
http://www.openspf.org/Why?id=forum@4troxoi.gr&ip=195.47.208.21&receiver=forthnet.gr
for details. (in reply to end of DATA command) -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Aν και εμενα δεν το βγαζει 'φταιει' η φωτο υπογραφη του memberlist.php?mode=viewprofile&u=12329 που ειναι στην διευθυνση που σου γραφει στην φωτο.(Για καπoιο λογο εχουν το http://djpap.linuxfreaks.gr στα επικινδυνα sites)
Δεν νομιζω προσωπικα οτι υπαρχει καποιο προβλημα
Fixed.
Ας ανεβάσει την υπογραφή του σε άλλο σέρβερ ο χρήστης.Ευχαριστω! Τωρα σταματησε να μου το βγαζει!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παρακολουθώ (και έχω γράψει σε) τουλάχιστον 20 θέματα. Καθημερινά είχα τουλάχιστον 12-15 mail-ειδοποιήσεις για τα θέματα που παρακολουθώ.
Το τελευταίο 20ήμερο παίρνω μια ειδοποίηση κάθε 3-4 μέρες. Γνωρίζει κάποιος το λόγο;Οι ειδοποιήσεις σου γυρνούν πίσω στο σύστημα Τάκη! Κάτι παίζει με το μέιλ σου;
Γειά σου Σπύρο!
To mail μου δεν έχει αλλάξει εδώ και 3 χρόνια.
Από Thunderbird 2.κάτι πήγα σε 3.0 αλλά δεν βλέπω κάποιο φίλτρο ή κάτι άλλο παράξενο.
Σήμερα (χθες βράδυ μάλλον) έλαβα 6 ειδοποιήσεις. Θα το ξαναδώ...Τάκη, εξακολουθεί η forthnet να απορρίπτει τα μέιλ του συστήματος. Αιτιολογία:
*```
host mailgate.forthnet.gr[193.ΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧ] said: 550
5.7.1 Rejected because of SPF fail (NotPermitted). Look at
http://www.openspf.org/Why?id=forum@4troxoi.gr&ip=195.47.208.21&receiver=forthnet.gr
for details. (in reply to end of DATA command)Μάλλον για κάποιο λόγο η Forthnet πιστεύει πως οι headers του e-Mail είναι παραποιημένοι (forged) http://www.openspf.org/Introduction. Πρέπει να το δει η τεχνική υποστήριξη του 4T Forum
-
πάλι ήταν οφφ?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
πάλι ήταν οφφ?Μια απο τα ιδια μαζι σου, καμια ωρα και το παλευα να μπω
-
τι πέφτει ???
Η γραμμή
είναι hardware problem
το Linux
Ο webserver
το phpBB
η βάση / ORACLE -
Σημερα ηταν απελπισια..
-
Αφού κατάφερα να συνδεθώ να ανακοινώσω κι εγω το προβλημά μου...ουσιαστικά είναι αδύνατη η επίτευξη σύνδεσης .
Μπορεί καποιος να μου εξηγήσει τι γένεται ή τι πρέπει να κάνω?
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Αφού κατάφερα να συνδεθώ να ανακοινώσω κι εγω το προβλημά μου...ουσιαστικά είναι αδύνατη η επίτευξη σύνδεσης .
Μπορεί καποιος να μου εξηγήσει τι γένεται ή τι πρέπει να κάνω?
Ευχαριστώ.Τι εννοεις οτι ειναι αδυνατη η επιτευξη συνδεσης;Δεν μπορουσες να συνδεθεις στο φορουμ;Τι μηνυμα σου εβγαζε;
-
Μου βγάζει συνεχεια 'εχετε υπερβει τον μεγιστο αριθμό προσπαθειων συνδεσης' , μετά το γυρίζει 'προσθέστε και τον κώδικα επιβεβαιωσης που βλεπετε ' και στο τέλος με αποτελειωνει με ' άλλαξε κλπ κλπ...επικοινωνηστε με Διαχειριστη'.....τα νευρα μου!.....
-
Μου βγάζει συνεχεια 'εχετε υπερβει τον μεγιστο αριθμό προσπαθειων συνδεσης' , μετά το γυρίζει 'προσθέστε και τον κώδικα επιβεβαιωσης που βλεπετε ' και στο τέλος με αποτελειωνει με ' άλλαξε κλπ κλπ...επικοινωνηστε με Διαχειριστη'.....τα νευρα μου!.....Μηπως βαζεις λαθος στοιχεια ;Αν και νομιζω οτι τον κωδικο επιβεβαίωσης τον βγαζει μονο οταν κανεις εγγραφη για πρωτη φορα
-
με τίποτα!...τα στοιχεία είναι πάντα ολόσωστα.
-
με τίποτα!...τα στοιχεία είναι πάντα ολόσωστα.προφανώς θα προσπάθησε κάποιος να μπει με το όνομά σου -είτε ακούσια είτε εκούσια- βάζοντας λάθος κωδικό
-
λέτε να παίζει κάποιο ρόλο που υπάρχουν τουλάχιστον 2 άτομα χρήστες με το nick Kωνσταντίνος?....
-
λέτε να παίζει κάποιο ρόλο που υπάρχουν τουλάχιστον 2 άτομα χρήστες με το nick Kωνσταντίνος?....Δεν μπορει να ειναι ακριβως το ιδιο nickname.Kατι θα αλλαζει ,το δικο σου ειναι το memberlist.php?mode=viewprofile&u=33910 ο αλλος ποιος ειναι;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
λέτε να παίζει κάποιο ρόλο που υπάρχουν τουλάχιστον 2 άτομα χρήστες με το nick Kωνσταντίνος?....
Δεν μπορει να ειναι ακριβως το ιδιο nickname.Kατι θα αλλαζει ,το δικο σου ειναι το memberlist.php?mode=viewprofile&u=33910 ο αλλος ποιος ειναι;
συγνώμη ...μπερδεψα υπογραφή. Νομιζω είναι του drdino ( ελπίζω να το έγραψα σωστα).
-
Εγώ τι σχέση έχω;
-
Oops, βρεθηκε ο ενοχος
-
στον Πίνακα Ελέγχου Μέλους και στην Επεξεργασία γενικών ρυθμίσεων υπάρχει το Αναδυόμενο παράθυρο ειδοποίησης για νέο μήνυμα:
εχω τσεκάρει αλλά ποτέ δεν είδα να αναδύεται καμία αφροδιτη εεεεε παράθυρο ήθελα να πω.
κάποια εξήγηση για αυτό.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]