-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Συμφωνώ! Απλά, πολλοί που την αγοράζουν δεν το έχουν καταλάβει αυτό και μετά τραβάνε τα βυζιά τους.
ναι γιατί τα μαλλιά τους τα έχει πάρει ο αέρας!
και... μεταξύ μας τους έχει αφήσει κ ανίκανους με το πολύ το κτύπημα των αρχιδιών στις λακούβες!
ζηλιάρηδες !!!!
σοβαρά τώρα, τις λατρεύω τις μικρές... προχθές πήρα το νέο αγγλικό έβο και έχει τεστ την νεα εξιζέ κάπ!
Με εχει 'γυρισει' στα Μεγαρα ο Theo με αυτην!!!
Προτεινεται ανεπιφυλακτα και ως υποκαταστατο botox προσωπου για οσες 'μεγαλοκυριες' ενδιαφερονται...
Εγω παντως βγηκα 'ανανεωμενος' με την πλεον σφιχτη επιδερμιδα που ειχα ποτε μου... -
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μήπως ένα Megane RS my2010 να σου έρθει γάντι ;viewtopic.php?p=1738795#p1738795
ναι, αυτό ακριβώς, θα πάει από το φολκβάγκεν στην ρενό και θα δει το γάντι κατάμουτρα...
-
γινεσαι κακος..
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
μήπως ένα Megane RS my2010 να σου έρθει γάντι ;
viewtopic.php?p=1738795#p1738795
ναι, αυτό ακριβώς, θα πάει από το φολκβάγκεν στην ρενό και θα δει το γάντι κατάμουτρα...
Θα του κακοφανεί να μην αλλάζει πολλαπλασιαστές ???
-
Τελικά κατέληξες σε κάτι, αγόρασες ή το ψάχνεις ακόμα ?
Ενημέρωσέ μας!!
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Τελικά κατέληξες σε κάτι, αγόρασες ή το ψάχνεις ακόμα ?Ενημέρωσέ μας!!
Δεν παίρνω μπροστοκίνητο...
Απο αυτά που βλέπω δεν υπάρχουν hot hatch. Πλεον γίνανε όλα GTI.
Εξαίρεση ίσως το megane, αλλα δεν αγοράζω renault με τόσα λεφτά.Επίσης το mx-5 είναι σχετικά παλιό (και το σχήμα του ποτε δεν μου άρεσε ιδιαίτερα ειναι η αλήθεια).
Το S μου αρέσει, αλλα δεν κάνει πολλά πράγματα...Αρα καταλήγω στο EVO.
Υπάρχει και η σκέψη (πλεον ) για το 10, αλλα μόνο αν βρεθεί κάτι που να αξίζει πραγματικά.Δεν βιάζομαι, γιατί δε θέλω να σκοτώσω το GTI (και δε θα το κάνω, άλλωστε).
Αν ανταλλάψω το GTI με κάποιο 'μικρό' αμάξι πόλης, παίζει και το S2000 πολύ δυνατά.Για την ώρα πουλάω το GTI
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Απο αυτά που βλέπω δεν υπάρχουν hot hatch. Πλεον γίνανε όλα GTI.Αν μου επιτρέπεις...το Impreza STI είναι hot-hatch.
-
Hot Hatches:
Ford Focus RS
Honda Civic Type R Championship White
Renault Megane RS Cup
Subaru Impreza STi
VW Scirocco R (με επιφύλαξη...) -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Hot Hatches:Ford Focus RS
Honda Civic Type R Championship White
Renault Megane RS Cup
Subaru Impreza STi
VW Scirocco R (με επιφύλαξη...)Ολα αυτά ειναι ειδικές εκδόσεις, των γρήγορων εκδόσεων
Το sti εγω το τοποθετώ αλλού, γιατί δεν έχει σημασία τι φαίνεται, αλλα τι κρύβει από κάτω.
VW Scirocco R (με επιφύλαξη...)
καλά, σαν αστειο μου ακούγεται αυτό
-
Dimsgster αυτό ακριβώς είναι τα hot hatches... είδικές εκδόσεις ταπεινών μοντέλων. Εσύ μάλλον θέλεις pure sportscar.
-
Dimsgster αυτό ακριβώς είναι τα hot hatches... είδικές εκδόσεις ταπεινών μοντέλων. Εσύ μάλλον θέλεις pure sportscar.Το Honda Civic Type R ειναι το hot hatch.
To Honda Civic Type R Championship White ειναι η ειδική έκδοση του hot hatch.
Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το megane.
Φαίνεται οτι και αυτοι κατάλαβαν οτι τα γρήγορα τους βγήκαν πολυ GT και φτιάχνουν ειδικές εκδόσεις των γρήγορων.
-
Το Civic Type R το έχει φίλος και ειναι piping hot hatch! Απλά δεν έχει την δύναμη των ανταγωνιστών που έχουν 40 άλογα παραπάνω (Cupra, 3 MPS, OPC). Αλλά είναι proper riot... Το Megane Cup φορά απλά μια ακόμα πιο χαμηλομένη αναρτηση. Εδώ οι Porsche έχουν τις έξτρα sports suspensions...
-
Dimsgster αυτό ακριβώς είναι τα hot hatches... είδικές εκδόσεις ταπεινών μοντέλων. Εσύ μάλλον θέλεις pure sportscar.Ακριβώς έτσι.
Pure sportscar περνάει τα 60Κ ευρώ...
-
Aν δεν ήταν πρόβλημα τα κυβικά ένα ελαφρά μεταχειρισμένο 350Ζ θα ήταν η λύση
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Aν δεν ήταν πρόβλημα τα κυβικά ένα ελαφρά μεταχειρισμένο 350Ζ θα ήταν η λύσηΜε περίπου 30-35Κ βρίσκεις.
Νομίζω αν έχεις τα χρήματα...τα 700 ευρώ το χρόνο δε θα σε προβληματίσουν.
-
Πάρε το Evo IX. Αν αποδέχεσαι το look του, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κατευχαριστηθείς
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Αρα καταλήγω στο EVO.
Υπάρχει και η σκέψη (πλεον ) για το 10, αλλα μόνο αν βρεθεί κάτι που να αξίζει πραγματικά.Ρώτησες στην μίτσου, πόσο σου παίρνουν το γκολφ?
-
Κι εγώ είμαι υπέρ του καινούριου πάντως...
-
Κι εγώ είμαι υπέρ του καινούριου πάντως...+1000
Θεωρω οτι αν ειναι να ανεβει 'κατηγορια', ας το κανει ολοκληρωμενα.
Υπαρχουν εξαλλου λυσεις περιφερειακης (light - αξιοπιστης) αναβαθμισης σε κινητηρα, αναρτηση που μπορουν σε απολυτη αισθηση να το φερουν στα ιδια επιπεδα
με το πιο καθαροαιμο 9αρι, εφοσον αυτο ειναι το ζητουμενο, εχοντας παραλληλα ενα πιο
συγχρονο σχεδιαστικα και ομορφοτερο αυτοκινητο...
Επιλογή σκληροπυρηνικού αυτοκινήτου