-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
[IMG=http://img132.imageshack.us/img132/7137/28176995.jpg][/IMG]Το λαστιχο στον προφυλακτηρα μαρεσει
-
E αφού είναι βάρκα...
Βασικά αυτά τα αυτοκίνητα πρέπει να έχουν ένα θεματάκι με τον πίσω προφυλακτήρα. Τσακίζει και τραυματίζει και την πίσω ποδιά, και μάλιστα όχι ιδιααίτερα δύσκολα. Το χω πετύχει σε πολλά (και στο δικό μου), οπότε μάλλον για να μην τον χτυπάνε άσχημα το έβαλε.Αλήθεια δίδεται για ανταλλακτικά?
(Αν και αυτό φαίνεται αρκετά καλό για να κοπεί...) -
Είναι αρκετά χρόνια στην ίδια θέση και σπανίως κινείται,Συνήθως είναι κουκουλωμένο,κατά τύχη το πέτυχα ξέσκεπο.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
,Συνήθως είναι κουκουλωμένο,κατά τύχη το πέτυχα ξέσκεπο.Καποιος ειχε περασει πριν απο εσενα
-
-
Νίκο, άμα δεν έχει ελλείψεις φαίνεται καλό project.
-
Σε ποιον νικο το λες ?
-
Ξέρει αυτός!
-
Ξέρω εγώ...
...ξέρει και αυτός που πρέπει! -
Να αρχισουμε τα παλι
-
Δεν θα αρχίσουμε τίποτα άσε τον Πρόδρομο να φαντάζεται πρότζεκτ. Από πρότζεκτ να φανε και οι κότες. Η πραγματοποίηση όμως.....
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Νίκο, άμα δεν έχει ελλείψεις φαίνεται καλό project.τυχερεεεεεεεε καπαπη.....ενα deitaling θελει....
-
-
Στην Πάτρα υπάρχει μια Traction σε χάλια κατάσταση άσπρη. Τουλάχιστον το καλοκαίρι 2008 υπήρχε αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι υπάρχει και τώρα. Την έχουν ξεχάσει οι πάντες και μόνον εγώ την παρατήρησα. Η κακόμοιρη ζητάει ... αν δεν είναι κομμένη πια... Είχα μια φωτό θολή και με πολύ ζουμ αλλά πρώτον χάθηκε ανάμεσα στις υπόλοιπες και μπορεί να σβήστηκε όταν μου κάηκε ο σκληρός που είχα όλες τις παλιές φωτό μέσα
-
Πες μου με pm που περιπου ειναι για να παω για αυτοψια..
-
Ο χρήστης KGK έγραψε:
Στην Πάτρα υπάρχει μια Traction σε χάλια κατάσταση άσπρη. Τουλάχιστον το καλοκαίρι 2008 υπήρχε αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι υπάρχει και τώρα. Την έχουν ξεχάσει οι πάντες και μόνον εγώ την παρατήρησα. Η κακόμοιρη ζητάει ... αν δεν είναι κομμένη πια... Είχα μια φωτό θολή και με πολύ ζουμ αλλά πρώτον χάθηκε ανάμεσα στις υπόλοιπες και μπορεί να σβήστηκε όταν μου κάηκε ο σκληρός που είχα όλες τις παλιές φωτό μέσα -
Ναι μη χασεις εσυ....
-
Αν μαθεις και μου πεις ...
-
Ενα pony πισω απο καποιο ιταλικο abarth εγραφε παντου!!!

-
Kαι τωρα η ερωτηση της ημερας
τι ειναι αυτο?

Classic Safari