-
Ο χρήστης keeent έγραψε:
Πολυ το φοβαμαι αυτο το τετραφυλλο πανω απο τα φλας...κατι μου λεει οτι θα ειναι πολλοι αυτοι που θα το δουνε για απλο τριφυλλι σαν του Παναθηναικου και θα τις κανουν λαμπογυαλοΚατα τα αλλα περιμενω να δω και τις 17αρες σε αυτη την αποχρωση φορεμενες σε καποια με Biancospino
ενας φιλος μου εχει μαι αλφα κουπε του 74 μαυρη με το τετραφυλλο στο φτερο.
παμε στο μικρολιμανο για καφε το μεσημερι και μπαινουμε στο παρκινγκ που εχει εκει περα .
μας βλεπουν οι τυποι του παρκινγκ και λεει ο ενας.
μπα τριφυλι στον πειραια φιλε, το σκεφτηκες;
του λεει ο δικος μου οτι ειναι τετραφυλλο σημα της αλφα .
τοτε ο βλαξ γαβρος καταλαβεαντε τωρα να μην το καταλαβουν καποιοι και να σου σπασουν το αμαξι ενω λειπεις
-
για αυτο ο πασκος τοσο καιρο δεν παιρνει αλφα?
-
Σε λιγο καιρο θα χει η 59 τετραφυλλο...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σε λιγο καιρο θα χει η 59 τετραφυλλο...http://athens.indymedia.org/local/webca ... /joint.jpg
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σε λιγο καιρο θα χει η 59 τετραφυλλο...Εσυ Fiat Bravo T-Jet δεν εχεις?
-
Νope.
-
-
το μαύρο τιμόνι και η μαύρη οροφή θα το κάνουν πολύ σκοτεινό-μουντό σε σχέση με τα t-jet...
-
Εμενα η 'μαυριλα' στο εσωτερικο με φτιαχνει! Δεν κουραζεται ετσι το ματι σου
και αυτοσυγκεντρωνεσαι καλυτερα στην οδηγηση.
Εξωτερικα βεβαια δειχνει 'καπως', μαυρο και με τις ανθρακι ζαντες, γιατι ειναι μικρη
και ολιγον 'χοντρουλα'
Σε biancospino θελω να την δω με τις 17αρες, αλλα σε αυτο το χρωμα με χαλαει λιγο
που κοιταζοντας την απο μπροστα, φαινεται εντονα το κενο, οπως χωριζει το καπω με προφυλακτηρα...
Σε ασημι και γκρι σκουρο επισης θα εχει ενδιαφερον, να δουμε πως θα ειναι -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Εμενα η 'μαυριλα' στο εσωτερικο με φτιαχνει! Δεν κουραζεται ετσι το ματι σου
και αυτοσυγκεντρωνεσαι καλυτερα στην οδηγηση.
Εξωτερικα βεβαια δειχνει 'καπως', μαυρο και με τις ανθρακι ζαντες, γιατι ειναι μικρη
και ολιγον 'χοντρουλα'
Σε biancospino θελω να την δω με τις 17αρες, αλλα σε αυτο το χρωμα με χαλαει λιγο
που κοιταζοντας την απο μπροστα, φαινεται εντονα το κενο, οπως χωριζει το καπω με προφυλακτηρα...
Σε ασημι και γκρι σκουρο επισης θα εχει ενδιαφερον, να δουμε πως θα ειναιrosso alfa και biancospino από εμένα....
οι 18αρες του σπορ πακ είναι πολύ πιο καλαίσθητες... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
rosso alfa και biancospino από εμένα....
οι 18αρες του σπορ πακ είναι πολύ πιο καλαίσθητες...δξ αν έχει γραφτεί κάπου νωρίτερα, αλλά μπορεί κάποιος να εξηγήσει τη διαφορά του biancospino με το gardenia?
Έχω δει κάποιες 'λευκές' έξω. Εννοώ ότι δεν είναι και πολυ λευκό αυτό που είδα. Θα έλεγα κάτι προς θαμπό λευκο (εκρού που λένε και οι γκομενες... )
Αν καταλαβαίνω καλά, αυτό πρεπει να ειναι το biancospino. Και αν ναι, δεν καταλαβαίνω γιατί τοσος ενθουσιασμός.... -
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
οι 18αρες του σπορ πακ είναι πολύ πιο καλαίσθητες...δξ αν έχει γραφτεί κάπου νωρίτερα, αλλά μπορεί κάποιος να εξηγήσει τη διαφορά του biancospino με το gardenia?
Έχω δει κάποιες 'λευκές' έξω. Εννοώ ότι δεν είναι και πολυ λευκό αυτό που είδα. Θα έλεγα κάτι προς θαμπό λευκο (εκρού που λένε και οι γκομενες... )
Αν καταλαβαίνω καλά, αυτό πρεπει να ειναι το biancospino. Και αν ναι, δεν καταλαβαίνω γιατί τοσος ενθουσιασμός....biancospino=λευκό κρεμ
bianco gardenia= χρυσαφί σαν τα φύλλα της γαρδένιας...καμία σχέση με το λευκό βέβαια -
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Αν καταλαβαίνω καλά, αυτό πρεπει να ειναι το biancospino. Και αν ναι, δεν καταλαβαίνω γιατί τοσος ενθουσιασμός....στα είπε ο τζιουζέπε από πάνω...
το κρεμ που λέμε και στο χωριό μου...και της πάει πολύ της μίτο -
δεν ειναι κρεμ.το κρεμ ειναι παστελλο.αυτο ειναι μεταλλικο.ειναι περιπου σαν πλατινα απο οσο ειδα στην ιταλικη ιστοσελιδα..σαν ιριδιζον περλε λευκο..παντςσ στην εν λογω ιστοσελιδα το δειχνει αρκετα καλα..
-
Τα ειπε πριν απλα και κατανοητα ο GB.
To biancospino ειναι το κρεμ/ζαχαρι, θαμπο λευκο, οπως θελετε πειτε το αλλα
ειναι ΠΑΣΤΕΛ χρωμα οχι μεταλλικο.
Η ονομασια bianco gardenia μπερδευει βεβαια λιγο, ουσιαστικα ειναι μια απαλη
αποχρωση 'σαμπανιζε' μεταλλικου χρωματος...@redmonster
Ο μονος λογος για να προτιμουσα 18αρες ειναι για να καλυπτει το κενο σε θολους
και να δειχνει λιγοτερο 'κατσικακι', με οτι συνεπειες σε κοπανηματα στους ωραιους δρομους, αφου ενεργητικη προσωπικα δεν θα εβαζα. (οσο λιγοτερα ηλεκτρονικα-αισθητηρες φορτωμενα σε Ιταλικο αυτοκινητο τοσο το καλυτερο... ). Αν επελεγα, θα εβαζα παντως αυτες του ΤΙ pack της 159...Αλλιως τις επισης πολυ ομορφες και παρομοιες στο σχεδιο (απλα το κεντρικο σημειο της ζαντας 'ερχεται' λιγο περισσοτερο προς τα εξω σε σχεση με τις 18αρες), που φοραει η δικη σου σε 'καπνισμενο' γκρι, τις στανταρ της QV δηλαδη... -
και να δειχνει λιγοτερο 'κατσικακι', με οτι συνεπειες σε κοπανηματα στους ωραιους δρομους, αφου ενεργητικη προσωπικα δεν θα εβαζα. (**οσο λιγοτερα ηλεκτρονικα-αισθητηρες φορτωμενα σε Ιταλικο αυτοκινητο τοσο το καλυτερο... **). Αν επελεγα, θα εβαζα παντως αυτες του ΤΙ pack της 159...Αλλιως τις επισης πολυ ομορφες και παρομοιες στο σχεδιο (απλα το κεντρικο σημειο της ζαντας 'ερχεται' λιγο περισσοτερο προς τα εξω σε σχεση με τις 18αρες), που φοραει η δικη σου σε 'καπνισμενο' γκρι, τις στανταρ της QV δηλαδη...Μισό λεπτό περιμέντε να πάρω pop corn ...
-
-
και να δειχνει λιγοτερο 'κατσικακι', με οτι συνεπειες σε κοπανηματα στους ωραιους δρομους, αφου ενεργητικη προσωπικα δεν θα εβαζα. (οσο λιγοτερα ηλεκτρονικα-αισθητηρες φορτωμενα σε Ιταλικο αυτοκινητο τοσο το καλυτερο... ). Αν επελεγα, θα εβαζα παντως αυτες του ΤΙ pack της 159...Αλλιως τις επισης πολυ ομορφες και παρομοιες στο σχεδιο (απλα το κεντρικο σημειο της ζαντας 'ερχεται' λιγο περισσοτερο προς τα εξω σε σχεση με τις 18αρες), που φοραει η δικη σου σε 'καπνισμενο' γκρι, τις στανταρ της QV δηλαδη...Κοίτα ,γενικώς και εγώ ήθελα όσο το δυνατόν λιγότερα ηλε/κα στο αυτοκίνητο....
αλλά η μίτο μου έκανε τρελο κλικ ...πολύ καλός μου φίλος έχει την μίτο με 18αρες και σχεδόν ένα χρόνο...
δεν έχει ιδέα από αυτοκίνητα , την ιταλίδα την πήρε γιατί ήταν όμορφη και μουράτη...
είναι και λεφτάς οπότε δεν τον πονάει ιδιαίτερα.
σε αυτόν τον ένα χρόνο έκανε οτι δεν πρεπει να κανεις σε ένα αυτοκίνητο ποτέ...
βάραγε κόφτες με 200km στο οδόμετρο , το σκίζει κρύο κλπ κλπ...
το αυτοκίνητο πέρα οτι δεν καίει σταγόνα λάδι, δεν κάνει ουτε κιχ...το κοντινό μου δείγμα είναι 3 αυτοκίνητα... με νεότερο το δικό μου και όλα με 10000+km
είναι και τα 3 απροβλημάτιστα , οπότε αν η αξιοπιστία σε κρατάει από ενδεχόμενη αγορά της... μην την σκέφτεσαι -
-
@redmonster
Nα μην δημιουργω και λανθασμενες εντυπωσεις.
Δεν ειναι οτι εχω αυτη την στιγμη στην τσεπη τα λεφτα και 'ψαχνομαι' αμεσα
να κλεισω αυτοκινητο. Μπαινουν απλα καποια κριτηρια-προτεραιοτητες
με υποψηφια προς αγορα στο κοντινο μελλον -καλως εχοντων των πραγματων-
σε οικονομικο παντα επιπεδο.
Η Mito QV μου τραβηξε απο καιρο το ενδιαφερον με τις προδιαγραφες της.
Πλεον και με την ιδιαιτερα ανταγωνιστικη τιμη, την καθιστα αυτοματως
εντος της προσωπικης μου λιστας.
Μενει βεβαια και η ουσια, δηλαδη να δοκιμαστει επι Ελληνικου εδαφους,
και βεβαια να γινει και ενα 'καλο' test drive (εφοσον διατεθει οταν με το καλο ερθει)
ωστε να διαπιστωθει αν ταιριαζει και αν καλυπτει το δικο μου 'ιδιοτροπο'
αν θες οδηγικο προφιλ...
Η αξιοπιστια υπαρχει παντα ως ενδεχομενος φοβος-ρισκο για εμενα, αν ομως με καλυπτει
ΠΛΗΡΩΣ οδηγικα, θα το αντιμετωπισω.
Alfa Romeo Mi.Τo 2008