-
Ο χρήστης sthom έγραψε:
Ασχετα με την αισθηση που σου δινει,σαν κοστος πανω απο ολα.
Και εννοω και συντηρησης αλλα και αγορας,ε.γιατι θα καιει λιγοτερο το 2λιτρο ατμοσφαιρα απο το turbo? ή μηπως δε θα εχει 580 ευρω σημα?
νομιζεις οτι τα vw εχουν πολυ πιο ακριβη συντηρηση απο τα renault?
Πολυ,δεν φανταζεσαι ποσο...
Ειτε το δεις σε εθνικο επιπεδο,ειτε σε πανευρωπαικο.Σχετικα με την καταναλωση,οχι,δεν θα καιει λιγοτερο,οταν ομως ερθει η ωρα για service,ανταλλακτικα,κλπ,και εχεις Audi/VW(αφηνω εξω Seat/Skoda) εκει σκυβεις και λες και ευχαριστω.
ναι επειδη εχω (και απο τα 2), με συγχωρεις αλλα δεν εχω σκυψει μεχρι στιγμης να πω ευχαριστω
ειναι τσιμπημενα τα service τους, αλλα οχι και σε τοσο εξωγηινα επιπεδα
το ειχα ξαναγραψει κατω απο 350 ευρω εδωσα για το service των 30.000 χλμ
λιγο καιρο μετα 70 ευρω για υγρα φρενων
η ολη αλλαγη λαδιου μου παει στα 120κατι (5 λιτρα τα παιρνω απέξω)τωρα πραγματα οπως τα τακακια μου, τα λαστιχα μου , ο δισκος μου κτλ που εχουν καποιες ιδιαιτεροτητες νταξει πανε πιο ακριβα , αλλα αυτο ισχυει για ολα τα σπορ μοντελα
αλλα πχ το κρυσταλλο του καθρεφτη μου εκανε 10 ευρω παραπανω απο το 'φθηνο' citroen μου
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
...
ομως δεν μπορω με τιποτα να το παιζει καποιος ιστορια για τον οποιοδηποτε λογο (λεφτα, οδηγικες ικανοτητες) με το αμαξι του και φυσικα δεν ανεχομαι καποιος να μου το παιζει οτι ανηκει σε μια εκλεκτη καστα οδηγων που θελει αυτοκινητα για ' πραγματικους οδηγους ' και οσοι δεν επιλεγουμε τετοια ειμαστε φλωροι , αχρηστοι , θυματα του μαρκετινγκ και παμε μονο για καφεΕδω συμφωνω απολυτα μαζι σου μιας και το αμαξι δεν κανει τον οδηγο αλλα το αντιθετο ακριβως.
Οσο αφορα τους καραγκιοζηδες που λενε οτι εχουν οδηγικη παιδεια μονο και μονο επειδη πηραν ενα αμαξι της Χ κατηγοριας,μαλλον επειδη αυτο που εχουν μεσα στο βρακακι τους ειναι μικρο,βγαζουν το κομπλεξ τους αλλιως. -
ελα το ιδιο λετε και νομιζετε οτι κοντραρεστε
συμφωνησατε και οι 3 οτι η RenaultSport τα σπαει
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
ελα το ιδιο λετε και νομιζετε οτι κοντραρεστεσυμφωνησατε και οι 3 οτι η RenaultSport τα σπαει
ρε ραφι με ρενω μεγαλωσα , λες να μη μου αρεσουν?
αλλαξοπιστησα, αλλα παντα την αγαπω
-
συμφωνησατε και οι 3 οτι η RenaultSport τα σπαει
απο αλλο θεμα..Qsis δεν μπαινω μονο σε RS, και σε S3 μπαινω, αρκει να κανω την καρδια μου πρωτα πέτρα
αντε τυχερε θα μπεις και συ στο clio μην με παρακαλας -
ναι επειδη εχω, με συγχωρεις αλλα δεν εχω σκυψει μεχρι στιγμης να πω ευχαριστω
η ολη αλλαγη λαδιου μου παει στα 120κατι (5 λιτρα τα παιρνω απέξω)τωρα πραγματα οπως τα τακακια μου, τα λαστιχα μου , ο δισκος μου κτλ που εχουν καποιες ιδιαιτεροτητες νταξει πανε πιο ακριβα , αλλα αυτο ισχυει για ολα τα σπορ μοντελα
αλλα πχ το κρυσταλλο του καθρεφτη μου εκανε 10 ευρω παραπανω απο το 'φθηνο' citroen μου
Επειδη και εγω εχω Renault αλλα ειμαι και του 'χωρου',δεν ειναι μονον τα ανταλλακτικα που ξεφευγουν αλλα και η εργασια.
Το οτι η Kosmocar κραταει ενα Χ επιπεδο προκειμενου να εχει ποσοστο της αγορας δεν σημαινει οτι ειναι φθηνη(γιατι και η Mava τα γ@μησε την μανα τοσα χρονια),σε αντιθεση με την Renault που κινειται σε αλλα επιπεδα.
Ιδιαιτερα αμα φυγουμε σε εξωτερικα συνεργεια και ανταλλακτικα,εκει χανεται η μπαλα μιας και το group VAG ειναι σε δικο του παιχνιδι μαζι με prestige μαρκες(BMW,Merc,κλπ). -
σκεφτεσαι να τσιμπησεις κανενα?
-
Αν θες την άποψη μου για λίγους είναι όλα τα αυτοκίνητα σε αυτές τις ιπποδυνάμεις. Σκληροπυρηνικά και μη.
Δυστυχώς το τέλειο αυτοκίνητο που θα τα κάνει όλα δεν υπάρχει. Κάποιο θα είναι πιο σκληρό, κάποιο πιο μαλακό, κάποιο πιο αργό κτλ. Για να πω την αλήθεια για μένα πολλές συγκρίσεις όπως και αυτή που κάνουμε τόση ώρα είναι ψιλό άκυρες. Μην νομίζεις εδώ πολλοί αγοράσαν αγωνιστικά και δεν έχουν σχέση με το άθλημα.Σκέψου πόσο εύκολο είναι για τα νορμάλ αυτοκίνητα να πέσουν σε λάθος χέρια. Επίσης οι τελευταίες εκδόσεις RS για μένα δεν είναι και τόσο σκληροπυρηνικές.
(δεν νομίζω πως πρέπει να πω τι νομίζω για τα vag ... ) -
Ο χρήστης sthom έγραψε:
Οσο αφορα τους καραγκιοζηδες που λενε οτι εχουν οδηγικη παιδεια μονο και μονο επειδη πηραν ενα αμαξι της Χ κατηγοριας,μαλλον επειδη αυτο που εχουν μεσα στο βρακακι τους ειναι μικρο,βγαζουν το κομπλεξ τους αλλιως.
αυτό με το αμάξι και το πουλί ποτέ δεν το κατάλαβα...
το λέει ο κάθε κακομοίρης που οδηγάει σακαράκα για να τονώσει τον εγωισμό του...
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
ελα το ιδιο λετε και νομιζετε οτι κοντραρεστεσυμφωνησατε και οι 3 οτι η PEUGEOTSport τα σπαει
απο αλλο θεμα..Qsis δεν μπαινω μονο σε RS, και σε S3 μπαινω, αρκει να κανω την καρδια μου πρωτα πέτρα
αντε τυχερε θα μπεις και συ στο clio μην με παρακαλαςΚαλά τα λες ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Οσο αφορα τους καραγκιοζηδες που λενε οτι εχουν οδηγικη παιδεια μονο και μονο επειδη πηραν ενα αμαξι της Χ κατηγοριας,μαλλον επειδη αυτο που εχουν μεσα στο βρακακι τους ειναι μικρο,βγαζουν το κομπλεξ τους αλλιως.
το λέει ο κάθε κακομοίρης που οδηγάει σακαράκα για να τονώσει τον εγωισμό του...
Γιατι,ψεματα ειναι;
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
συμφωνησατε και οι 3 οτι η PEUGEOTSport τα σπαει
αντε τυχερε θα μπεις και συ στο clio μην με παρακαλαςΚαλά τα λες ...
σεβασμος
-
Ο χρήστης sthom έγραψε:
Γιατι,ψεματα ειναι;
ρε πάτε καλά??
όποιος έχει καλό αυτοκίνητο είναι και μικροψ@λης?? -
Ο χρήστης sthom έγραψε:
ναι επειδη εχω, με συγχωρεις αλλα δεν εχω σκυψει μεχρι στιγμης να πω ευχαριστω
Επειδη και εγω εχω Renault αλλα ειμαι και του 'χωρου',δεν ειναι μονον τα ανταλλακτικα που ξεφευγουν αλλα και η εργασια.
Το οτι η Kosmocar κραταει ενα Χ επιπεδο προκειμενου να εχει ποσοστο της αγορας δεν σημαινει οτι ειναι φθηνη(γιατι και η Mava τα γ@μησε την μανα τοσα χρονια),σε αντιθεση με την Renault που κινειται σε αλλα επιπεδα.
Ιδιαιτερα αμα φυγουμε σε εξωτερικα συνεργεια και ανταλλακτικα,εκει χανεται η μπαλα μιας και το group VAG ειναι σε δικο του παιχνιδι μαζι με prestige μαρκες(BMW,Merc,κλπ).καλα σε συνεργεια εξω μπορεις να βρεις θεικες τιμες
και ναι στα εργατικα η κοσμοκαρ τα σπαει
παντως εγω παω προς το παρον μονο για τα προβλεπομενα για να ισχυει η εγγηση , αλλα τακακια μπροστινα πχ που μου λεγαν οι κοσμοκαριοι 180 ευρω μονο το ανταλλακτικο και αλλα 45 πες τα εργατικα πηγα και τα αλλαξα σε εξουσιοδοτημενο renault οπου ειναι γνωστοι του πατερα μου και μας πηραν 70 ευρω το ανταλλακτικο και τους δωσαμε και αλλα 30 για την εργασια στο 'φιλικο' (μπορουσαμε να μη δωσουμε και τιποτα λογω γνωριμιας)
το 100 με το 220 εχει μια διαφορα και οσο τσιπης και αν ακουγομαι δε γουσταρω να πληρωνω αερα
αμα ψαχτεις παντου γλιτωνεις
και ο πατερας μου που παει εκει το ρνω του και τους ξερει τοσα χρονια δε πληρωνει κερατιατικα αντιπροσωπειας, ουτε εχει και το απαραδεκτο service που εχουν αυτα τα 'μεγαλα' μαγαζια συνηθως -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Γιατι,ψεματα ειναι;
ρε πάτε καλά??
όποιος έχει καλό αυτοκίνητο είναι και μικροψ@λης??Οχι απαραιτητα αλλα στο συνολο,το ποσοστο ειναι υπολογισιμο(δεν ειναι τυχαιο που στην Ελλαδα με εισοδημα Χ οδηγουμε αυτοκινητο 5Χ).
-
το 100 με το 220 εχει μια διαφορα και οσο τσιπης και αν ακουγομαι δε γουσταρω να πληρωνω αερα
αμα ψαχτεις παντου γλιτωνειςΟταν δεν στα χαριζουν,τσιπης δεν εισαι ποτε.
Αμα μας τα χαριζαν,τοτε ας ελεγαν οτι ηθελαν. -
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
(δεν νομίζω πως πρέπει να πω τι νομίζω για τα vag ... )
μα τα vag δεν θελουν να ειναι σκληροπυρηνικα και εγω για αυτο το λογο τα προτιμω
μου αρεσει η ανεση, η ησυχια και η ευκολιατωρα για τις ιπποδυναμεις που ειπες ειναι σχετικο το θεμα
ναι τα αλογα που λεμε ειναι πολλα
ναι ελαχιστοι θα τα πανε οπως πρεπειΑλλα ειναι θεικα εγω το παραδεχομαι δε παω γρηγορα το αυτοκινητο μου, αλλα οσο μπορω το παω (χωρις να κανω ακροτητες) και το ευχαριστιεμαι
επισης οχι μονο δεν πηρα σκληροπυρηνικο αυτοκινητο , αλλα αναγνωριζοντας τη κουλαμαρα μου πηρα και ενα αρκετα ευκολοδηγητο (οχι βεβαια στο απολυτο οριο, αλλα μεχρι ενα σημειο και αναπηρος το παει)
ειμαι ευχαριστημενος με την επιλογη μου και για να μην με κατηγορησουν για φανμποισμο, δεν ειναι η καλυτερη για ολους
εσενα ισως να σε ξενερωνε και το δεχομαιο καθενας πρεπει να αγοραζει με βαση το γουστο του και αφου εχει ξεκαθαρισει μεσα του κυριως τι θελει
πολλες φορες οταν προτεινω αυτοκινητα σε 3ους ,προτεινω αυτοκινητα που δε θα παιρνα ποτε, οχι για να καψω τον αλλον , αλλα γιατι καταλαβα εστω και μετα απο καιρο οτι δεν ειμαστε ολοι ιδιοι
-
Ο χρήστης sthom έγραψε:
αμα ψαχτεις παντου γλιτωνειςΟταν δεν στα χαριζουν,τσιπης δεν εισαι ποτε.
Αμα μας τα χαριζαν,τοτε ας ελεγαν οτι ηθελαν.ε ρε φιλε κι αυτοι το χεζουν
70 πουλαει τα τακακια η ΑΤΕ και σου λενε αυτοι 180?
ναι αν παρεις τετοια παραδειγματα εχεις δικιο
βεβαια εχω παρατηρησει οτι καθε εταιρεια και αντιπροσωπεια εχει μερικα κουλα ακριβα ανταλλακτικα
-
Αστο,με τα ανταλλακτικα δεν θα βγαλεις ακρη,ο καθενας ζηταει οτι θελει,ειτε αντιπροσωπεια,ειτε εξωτερικο καταστημα.
Απλα σε παραπλησια ανταλλακτικα βρισκεις παραπλησιες τιμες και αυτο που χρεωνουν μετα ειναι η εργατοωρα που δυστυχως μεταβαλλεται αναλογα και με το τι οδηγας.
Προ 6μηνου πηγα ενα Boxster για αλλαγη πισινου αμορτισερ(το ενα μαλιστα) και χρεωσαν 280Ε εργασια για ενα πραγμα που θα το εκανα και μονος μου στο πεζοδρομιο με ενα γρυλλακι σε λιγοτερο απο 2 ωρες.
-
Ο χρήστης sthom έγραψε:
Γιατι,ψεματα ειναι;
ρε πάτε καλά??
όποιος έχει καλό αυτοκίνητο είναι και μικροψ@λης??Οχι απαραιτητα αλλα στο συνολο,το ποσοστο ειναι υπολογισιμο(δεν ειναι τυχαιο που στην Ελλαδα με εισοδημα Χ οδηγουμε αυτοκινητο 5Χ).
τι σχέση έχει το γεγονός οτι οι έλληνες καταναλώνουν δυσανάλογα πολλά σε σχέση με αυτά που βγάζουν με το γεγονός οτι όποιος έχει καλό αυτοκίνητο την έχει μικρή??
αντλείς στοιχεία από κάποιο σωματίο ιεροδούλων? callgirls??δεν καταναλώνουν όλοι δυσανάλογα πολλά...στην οικογενειά μου ας πούμε έχουμε ανάποδα ποσοστά από τα γραφόμενά σου...
Renault Clio RS η VW Scirocco 2.0 ;